STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




Kvällens outfit
Publicerat: 2009-04-30, 18:03:04


Här är en kass kvällens outfit, med luren i handen. Hinner inte ta någon bättre. :) Blir snart hämtad av Johanna, sen ska vi till Skårrby där det blir grillning och vin med ett gäng kompisar. :) Kommer nog bli roligt!

Ha en bra valborgsmässoafton! :) Kram hej!





Dagens outfit
Publicerat: 2009-04-30, 08:15:25



Ballerinaskor Sko-Boo
Chinos Kappahl
Linne MQ
Sjal Ge-Kås
Skinnjacka Haléns




Isadora Build-Up Mascara
Publicerat: 2009-04-29, 16:00:26


Nageltiden ändrades till halv 8 ikväll, typiskt jag som var så sugen på att få det gjort, men men, nu hann jag utnyttja tiden till solning istället (titta bara så mycket fräknar jag fått i och med det!).

Ska strax iväg till Sjöbo fitness och stå i receptionen men en liten recension på Isadoras Build-Up mascara ska jag väl hinna med. :)

Egentligen är mascaran nog inget särskilt tycker jag, i jämförelse med andra jag haft innan. Visst blir fransarna längre, men inte så överdrivet som det sägs (det sägs det iofs om alla mascaror!). Det som är bra med denna är dock att den håller fransarna böjda, men det är väl för att den är vattenfast kanske? Har aldrig haft vattenfast mascara innan men jag gillar det verkligen, skönt att den sitter där den ska även om det kommer lite vatten på. ;)


Har ni testat den? Vad tycker ni?





Blått är flott
Publicerat: 2009-04-29, 11:12:40




Detta möttes min blick av när jag vaknade i morse och rullade upp persiennen. Så underbart härligt så det finns inte! Synd att körsbärs- och äppleträden inte alltid är så här vackra. :) Vaknade vid 9 idag sedan stack jag ut och sprang/gick en runda. Direkt när jag kom hem satte jag igång att baka fitness-scones, så just nu sitter jag och äter upp dom. :D

Ska iväg och fixa naglar vid 1-tiden, och det ska bli riktigt skönt! Tänkte fila ner dom ganska mycket denna gången eftersom det är jobbigt att ha så långa när man är på Sisters och ska packa upp varor, slå in i kassan och så. :)

Nu ska jag fortsätta njuta av mina nybakade scones sen ska jag ut och sätta mig i solen en stund. :)




Svart, kort kavaj från Gina efterlyses
Publicerat: 2009-04-28, 23:21:35


För lite mer än en månad sedan testade jag denna kavajen på GinaTricot i Malmö på Entré. Tyvärr köpte jag den inte vilket jag ångrar nu så sjukt mycket. Den var perfekt! Kan inte sluta tänka på den. ;)


Så.. om det är någon som har en sådan i storlek 36 som vill sälja så hör av dig! :)


    Bilder lånade av justlikesunder.




Påfyllning bland sminket
Publicerat: 2009-04-28, 21:59:21


Då har man äntligen tid för lite bloggande. :) Tränade step intervall efter praktiken så kom inte hem förrän halv nio, sen var det bara att äta, därför det tar sådan tid innan det dyker upp något inlägg här. :) Imorgon är jag ledig i alla fall! Så skönt att bara jobba två dagar och sedan vara ledig. Sen ska jag ju jobba på torsdag och lördag också. :) Och jag ska äntligen få lära mig kassan nu, haha, började lite smått idag. ;)

Dessa premier fick jag med tidningen Glamour. Skoj! :)



Ögonskugga


Twinkle Eyeshadow. Så sjukt fin är denna, ännu finare i verkligheten! Glittrar som tusan, ska bli spännande att testa. :)



Litet parfymprov på Kate Moss parfymen.





Dagens outfit
Publicerat: 2009-04-28, 08:16:57


Dags att kila till bussen igen. Glöm inte att kika in ikväll, då får ni se vad jag fick för fina premier av Glamour. :)
Hej så länge! :)


Tygskor Bo Ohlsson
Leggings MQ
Kjol MQ
Linne MQ
Sjal Ge-Kås
Skinnjacka Haléns




Överraskning väntade här hemma
Publicerat: 2009-04-27, 22:10:59


Hade på mig min nya sjal idag, som jag köpte på Ge-Kås förra veckan. :) Gillar den himla mycket, så härliga färger nu till våren och sommaren och mönstret är jättefint. Priset var ju inget att klaga på heller, 40 spänn, som hittat.

Efter praktiken idag stack jag och spinnade i 45 minuter, jag var riktigt taggad och hade massa energi kändes det som. :) Hade inte klockan varit så mycket hade jag nog stuckit ut och gått en runda eller något efteråt, men man kommer så sent i säng då.

Fick hem mina premier idag förresten, från Glamour. Tänkte visa imorgon vad som låg i paketet. ;) Fina grejer i alla fall! Köpte ett nagellack idag också som jag kikat på länge, så det får ni en bild på så länge. :) Hoppas det är lika snyggt på!

Nu ska jag sova fem kvart i timmen! Natti! :)



Svårt att fånga den riktiga färgen på bild, det är mer skimrande i verkligheten, och inte så rött. :)




Dagens outfit
Publicerat: 2009-04-27, 08:16:51



Ballerinaskor Sko Boo
Leggings MQ
Shorts H&M
Linne MQ
Sjal Ge-Kås
Skinnjacka Haléns




Borta bra...
Publicerat: 2009-04-26, 18:18:56


Då var man hemma igen efter en helg på Ronneby brunn tillsammans med Sofie, hade gärna stannat några dagar till. :) Har haft supermysigt och roligt! Tänkte lägga upp lite (mycket!) bilder nu och berätta om min helg på spa. :)

Halv tolv igår kom Sofie och hämtade mig, sedan bar det iväg till Ronneby. :)


Vi stannade vid Eko i Kristianstad och köpte lite godsaker - cashewnötter, tapaskex och små mazarin- och kladdkakor. :) Klockan två var vi framme vid Ronneby brunn och checkade in.



Därefter satte vi oss och åt massa kakor. Där var en jättestor kakbuffé med morotskaka, småkakor, kladdkaka, muffins, sockerbullar, kanelbullar och mycket mer där man bara kunde gå och ta hur mycket man ville! Morotskakan var så sjukt god! Åh!


Efter kakbuffén blev det bad i bubbelpoolen och badtunna och ångbastu. Sedan satte vi på oss träningskläder och stack ner till minigymmet och tränade en timme. ;) Efter träningen badade vi lite till!


När klockan var runt sju började vi fixa till oss lite och satte oss på balkongen och tog en passionsdrink som Sofie hade med ingredienser till. :)

Klockan åtta gick vi upp till restaurangen där vi först fick en välkomstdrink, därefter åt vi tvårätters. Skaldjurspaj med gravad lax till förrätt och basilikamarinerad fläskfilé med potatisgratäng till huvudrätt. Hur gott som helst! :)



Efter maten satte vi oss vid baren och tog vars en melon-cider och väntade på ett gäng killar som vi träffade tidigare under dagen, dom var där på svensexa. :) Jättetrevliga och roliga var dom så det blev lite förfest tillsammans med dom sedan gick vi ner till nattklubben som fanns där på stället. :)


Somnade nog vid halv fyra inatt och gick upp klockan sju i morse, så det blev inte så många timmars sömn men vi var ändå hyffsat pigga. Frukostbuffén var gigantisk och det fanns allt möjligt gott vilket ledde till att man åt lite mer än vad man egentligen orkade! ;) Men, det är så det ska vara!


När klockan blev nio öppnade spaet så då gick vi ner badade en timme, sen var det dags för Aquabike. :) Man använde typ en lång "stolpe" (fast mjuk, flytande) med en klump i ena änden som man satte mellan benen, och i den andra änden var där en klump med "styre". Sedan flöt man runt på den och trampade runt precis som när man cyklar, grymt roligt och ansträngande! :) Riktigt synd att det inte finns något sånt här.


Har haft superdupermegaroligt! Inte ofta man gör något sådant här så det kändes riktigt spännande och annorlunda. Hade det inte varit så dyrt hade jag bokat samma paket nästa helg också, haha. ;) Men man får väl vänta ett tag till, tyvärr, hihi.

Just nu sitter jag och Emma ute på altanen och väntar på att grillspetten ska bli klara! :) Nu blev det mycket text här, men vi hörs kanske senare eller imorgon bitti. :)





En helg på spa
Publicerat: 2009-04-25, 09:37:34


Godmorgon! :)

Ska strax gå upp och äta frukost och fixa mig. Halv 12 kommer Sofie och hämtar mig sen bär det uppåt i landet igen, en liten bit i alla fall, till Ronneby brunn. Där ska vi slappa, bada bubbelpool, dricka drinkar, äta god middag och bara ha det mysigt. :) Imorgon kommer vi hem igen. Så vi hörs då. :)





Lite färg har man fått
Publicerat: 2009-04-24, 16:06:12


Ja lite färg har man fått efter ett par timmar i solen. Är det inte sjukt att man kan ligga ute i bikini och svettas, i april månad?! Det tycker jag. Sjukt men helt underbart skönt! :D

Nu ska jag till Sjöbo fitness och stå i receptionen och träna ett spinningpass, därefter blir det snabbdusch och fix, sen ska jag, Johanna och Suzze ha myskväll med matlagning, film och förhoppningsvis friterad banan med glass & sirap. :)






That thing
Publicerat: 2009-04-24, 14:38:18




Nagellack H&M
Jeansskjorta Topshop
Gladiatorsandaler DinSko
Scarfs Bianco Footwear
Pilotbrillor H&M
Leggings Lindex




I solen med min smoothie
Publicerat: 2009-04-24, 11:59:01


Åh så skön känsla när man kommit hem efter att man varit ute och sprungit! Nu ska jag varva ner genom att sätta mig en stund i solen och dricka upp min smoothie som blev över från matsäcken igår. ;)





What a wonderful day
Publicerat: 2009-04-24, 11:01:05




Det är fredagUnderbart väder. Jag är ledig.

Ska ut på en liten joggingrunda nu tänkte jag, 6 km blir det, den så kallade "hälsorundan". Varför jag kallar den för hälsorundan är för att den heter så. Vet inte riktig vem det är som "gjort" rundan men det är någon inom vården eller något, och sedan kallade dom den för hälsorundan. När den gjordes ritade dom nämligen blåa pilar längs hela rundan, nu synd dom dock inte längre men efter att ha gått/sprungit den typ 100 gånger så minns man. :)

Tror inte jag slår mitt personliga rekord, det orkar jag inte satsa på idag tror jag. Det är det som är drygt när man springer, man känner att man vill slå sitt rekord hela tiden och sen om man får mycket sämre tid än vanligt någon gång blir man helt sur på sig själv.

Man borde sprungit utan att ta tiden, men sen när man har mobilen som man lyssnar på musik med så tittar man ju automatiskt på klockan. Nåja, idag har jag bestämt mig för att springa bara för att det är skönt, inte för att slå någon tid!




Fynd alltihop
Publicerat: 2009-04-23, 22:25:45


Här kommer en del av fynden från idag!


Ballerinaskor med spänne runt vaden, 99 kronor.


"Gå-in-skor", 99 kronor. Perfekta strandskor!


Tre par leggings för 50 kr på MQ-outleten! :D


Kroppspeeling, 23 kronor, och lotion som luktar mums, 15 kronor! :D




Vår daytrip i bilder
Publicerat: 2009-04-23, 20:32:20



    Jag i bilen påväg dit. Pigg och glad! :D

    Stannade vid Hallandsåsen och fikade lite. :)

    Stötte på den här gubben på vägen till Ullared. Pinnen mellan benen höjs och sänks
    tydligen beroende på hur varmt det är. :D

    En glass var vi värda efter all shopping, hihi. ;) Tre kulor för 23 kr, billigt va?! Polka,
    pecannötkola och hallonsorbet valde jag, mums!

    Johanna och Samantha. :)

    Några kassar blev det i alla fall sammanlagt. :)

    Mina fynd! Lägger in bättre bilder senare om ni är nyfikna. :)


Sammanfattning av dagen: SUPERROLIG! Över förväntan faktiskt. Trodde inte där skulle finnas så mycket billiga grejer trots allt på Ge-Kås, men det fanns det faktiskt. Det bästa var också att det fanns massa outlet-butiker precis utanför, t.ex. MQ, Scorett, någon butik med hårprodukter m.m. :) Skitskoj!

Ska äta pannkakor nu, uppdatering senare! :)




On a daytrip
Publicerat: 2009-04-23, 06:10:41


Baguetterna är klara (ciabatta med hemmagjord ägg- och räkröra blev det!) och jag är påklädd. Närsomhelst kommer Samantha och hämtar mig sedan beger vi oss 23 mil uppåt i landet, till Ullared. Har inte varit där sen jag var liten så det ska bli kul att se om dom har något skoj, och hur billigt det är. :) Kommer väl hem lagom till kvällen!

Hörs senare, när jag förhoppningsvis är några kronor fattigare MEN några prylar rikare! ;)





Väsk-tips!
Publicerat: 2009-04-22, 22:27:12


Om det är någon som inte skaffat sig en fransväska än eller kanske är sugen på en till så kommer här ett tips på en riktigt snygg. Gillar detaljerna med nitarna och flätan!
    270 kronor från Bianco.




Fyra dagars ledighet :)
Publicerat: 2009-04-22, 20:03:47



Det blir ett snabbt inlägg här! Ska iväg till Samantha nu. Ska planera lite inför morgondagen och handla något att äta imorgon och så. :) Så nu ska jag kila! :) Hej så länge!




Dagens outfit
Publicerat: 2009-04-22, 08:13:36


Godmorgon! Då var det dags att ge sig av till bussen igen då, shit vad tiden går fort! Denna dagen också sen är jag ledig till måndag och det ska bli så skönt att kunna sova lite längre. ;) Imorgon måste jag dock upp tidigare än vanligt eftersom jag, Johanna och Samantha ska till Ullared, hihi. Det gäller att köra i god tid, det tar ju några timmar att köra upp där. :)

Dags för mig att kila då! Hörs vid halv åtta! Kram!


Tygskor Bo Ohlsson
Chinos Kappahl
T-shirt Unos Kläder (Vero Moda)
Skärp MQ
Armband GinaTricot
Örhängen Guldfynd




Ny kollektion på H&M, 23 april
Publicerat: 2009-04-21, 22:25:28




Det ser ut att komma in lite snygga plagg på H&M när den nya kollektionen "Matthew Williamson for H&M" släpps på torsdag den 23 april. Den bruna skinnjackan och det svarta skärpet med nitar ser riktigt snyggt ut! :) Eller vad tror ni om den kommande kollektionen? :)




This is for you, vitlöksälskare.
Publicerat: 2009-04-21, 22:01:46


Usch vad dåligt med bloggande det blir nu när jag är på Sisters, 12 timmar mellan inläggen känns inte okej. :P Vet inte riktigt hur jag ska fixa det där när man kommer hem klockan sju på kvällen och drar direkt och tränar och sen hem och äter, men men, det får bli som det blir så länge jag praktiserar. :)

Skulle ju lägga in receptet på kycklingrätten som jag och Emma lagade i söndags, så här kommer det! :)






Dagens outfit
Publicerat: 2009-04-21, 08:11:37


Tiden är inte riktigt med mig idag heller.. Eller, bussen går om 20 minuter så det är ju egentligen ganska lugnt, men jag vill alltid vara i god tid. ;) Lånade mammas nya skjorta/blus idag, fint med svart- och vitrutigt tycker jag. ;)

Nu ska jag köra! Ha en bra dag! :)


Tygskor Bo Ohlsson
Jeansshorts MQ
Skjortblus Lindex




Tre sommarklänningar
Publicerat: 2009-04-20, 22:07:22


Oj så sent det blev idag! Stack och tränade spinning direkt efter att jag kom hem från jobbet kl. 19.20, därefter blev det ett litet pass med Sofie på gymmet, så jag kom inte hem förrän en timme sedan. Två dagar kvar sen är jag ledig i fyra dagar.

På torsdag ska jag, Johanna och Samantha till Ullared (Ge-Kås), haha. ;) På fredag ska jag ta det så lugnt jag bara kan, i alla fall på dagen, och på lördag till söndag ska jag på spa med Sofie och guuud vad skönt det ska bli! :)

Nu ska jag sova, under tiden kan ni ju berätta vilken av dessa tre klänningar ni hade valt?! ;)
 Jag hade nog valt den till höger. :)




    Den vänstra klänningen från Lindex, de andra två från Topshop.




Dagens outfit
Publicerat: 2009-04-20, 08:13:52



Tygskor Bo Ohlsson
Jeansleggings VILA
Vitt linne JC
Blus H&M
Skärp MQ
Sjal Mammas
Skinnjacka Haléns
Väska Lindex




Wiie, personligt rekord, igen!
Publicerat: 2009-04-19, 21:07:27




    Haha, en glad och svettig Elin efter en joggingtur på 6 km.. och vet ni varför jag är glad?!
    Okej, det kan ni förmodligen gissa med tanke på rubriken, men jag slog personligt
    rekord,
igen! 40 minuter exakt blev det idag, hihi, kul! :) Det kändes verkligen lätt att
    springa idag! Nu ska jag äta en riskaka eller två sen är det sängen för hela slanten!

    Natti natti, hörs imorgon bitti, då blir det dagens outfit som vanligt! ;)




Hemma och vänder
Publicerat: 2009-04-19, 20:00:07


Hej på er! Nu är jag hemma i kära, lilla Sjöbo igen. :) Hade inte tackat nej till några dagar till med min syster, men helgen är ju tyvärr inte längre än såhär...

Idag har vi inte gjort så mycket, var nere på Skopunkten och Eko, sedan åkte vi hem och satte oss vid datorerna en stund och solade lite, mysigt! :) Lagade middag gjorde vi också, kyckling och ris blev det, med vitlökssås kan man väl kalla det, för det smakade bara vitlök, men det var mumsigt! :) Receptet kan jag kanske lägga ut sen!

Och nu är jag då på hemmaplan igen och tänkte sticka ut och springa runda, så himla fint väder ju. :) Har redan träningskläderna på så det är bara till att dra iväg! :) Hej så länge!


    Såhär mysigt har vi haft det idag! :)





I provrummet
Publicerat: 2009-04-19, 17:30:35



    Här är två bilder på shortsen jag köpte igår. Passade på att fota lite i H&Ms
    provrum. ;) Emma kom också med på en hörna. :)




Pictures
Publicerat: 2009-04-19, 14:38:48


    Här är tre av alla bilder som togs igår. Blir så himla härliga bilder när det är
    så fint väder! Märks det att jag älskar att fotografera blommor? ;)

    Vilken tycker ni är finast? :)

    Copyright: Elin Andersson




Another day in Kristianstad
Publicerat: 2009-04-19, 11:35:46


Söndag idag och jag är fortfarande i Kristianstad, ska dock hem senare, hade gärna stannat här längre men det går ju tyvärr inte. Nu ska vi strax bege oss till Skopunkten och Ekohallen och kika lite. :) Måste kila nu!





Mitt nya linne
Publicerat: 2009-04-18, 20:32:32



Här är en bättre bild på mitt nya linne som jag köpte häromdagen. Har ju inte visat det riktigt ännu. Köpte det i vilket fall som helst på H&M för 129 kronor. Finns även i turkost och ljusrosa. :)




284 kr fattigare och lite gladare
Publicerat: 2009-04-18, 15:11:29


Detta är då resultatet av en liten shoppingrunda i Kristianstad: ett par shorts, två par trosor och en mascara - allt under 300 kronor, det tycker jag är ganska hyffsat, och shortsen för 149 spänn var ett kap. Ni ska få se bild när jag har dom på sen också såklart.

Mascaran ska bli spännande att testa, den verkar superbra, i alla fall av vad jag har läst. :) Bild och recension kommer även där! Någon som testat den!?

Nu ska vi göra varma mackor och sen ska vi ut i solen och fotografera! :)






Stan nästa
Publicerat: 2009-04-18, 11:26:20




Godmorgon! :) Nu har vi fått i oss frukost och fixat oss så nu väntar en sväng på stan, får se om det blir någon shopping. Har tänkt köpa en ny mascara i alla fall, har kikat in en som verkar bra. ;)

Efter shoppingturen ska vi nog gå ut på en promenad och fotografera lite, mysigt! :) Hörs senare!




Skriver från Kristianstad
Publicerat: 2009-04-17, 23:28:00


Sitter nu i soffan hos Emma och äter Digestivekex. ;) Vi var precis nere på Hemmakväll och handlade över 1 kg godis, hihi. Har inte så mycket att skriva så här kommer lite bilder istället. :) Hoppas ni haft en trevlig kväll!



Lite närbilder på nya linnet. :)


Leia ser sur ut som vanligt, kanske för att jag stryper henne, haha nejdå, det är bara som det ser ut. :P



GOTT!!




Dagens outfit
Publicerat: 2009-04-17, 07:31:16


Har lite bättre tid på mig idag. ;) Fick gå upp 45 minuter tidigare eftersom jag ska fixa min ena nagel som gelén sprack på (dumma hantlar!), ska vara där om en kvart så jag får väl snart cykla. Busstationen ligger precis utanför så det är tur i alla fall. :)

Efter jobbet idag ska jag direkt hem och packa, sen ska jag köra till Kristianstad till Emma. Ska vara där hela helgen och umgås med henne, och det ska bli såå mysigt, jag längtar! :)

Nu får jag cykla, har mitt nya linne på mig idag förresten, man ser inte så bra på denna bilden men jag ska visa mer sen. :)


Tygskor Bo Ohlsson
Chinos Kappahl
Linne H&M




Sommarskor
Publicerat: 2009-04-16, 21:03:17


Ja, här kommer tips på lite olika skor som passar bra till sommaren, men även nu till våren såklart när det är lite varmare. Och till dig som ville att jag skulle tipsa om skor som passade bra till 3/4 chinos, så tycker jag att alla dessa passar utmärkt!






Korallfärgade sandaler, 98 kr, H&M
Vita tygskor, 199 kr, Eurosko
Vita tygskor med hjärtan, £15.00, Topshop
Bruna gladiatorsandaler, 299 kr, Skopunkten
Randiga ballerinaskor i textil, 299 kr, DinSko
Grå ballerinaskor i textil med spänne, 399 kr, Scorett
Blommiga ballerinaskor i textil, 249 kr, DinSko
Svarta gladiatorsandaler med nitar, 550 kr, Bianco Footwear
Korallfärgade ballerinaskor, 399 kr, Scorett




Jeansshorts tips
Publicerat: 2009-04-16, 20:26:50


Tänkte tipsa om dessa snygga jeansshortsen. Såg dom idag när jag var i Ystad och dom såg riktigt fina ut på riktigt, finare än på bilden. Själv har jag redan införskaffat mig ett par jeansshorts annars hade jag nog inte varit svår på dessa. 249 kronor från Lindex.






Nästan redo för Rhodos
Publicerat: 2009-04-16, 16:13:11


Det blev både bikini- och bh-köp idag, kan ni tänka er!? Bhn ska dock beställas hem i en annan färg så den har jag inte med mig hem ännu. Hittade i alla fall en bikiniöverdel som inte var så fruktansvärt dyr, och dom randiga bikinitrosorna köpte jag på Lindex. Just nu gillar jag svart- och vitrandigt och dom söta små guldhjärtana i sidorna gillade jag också. :)

Hittade också ett lite fulsnyggt linne på H&M som inhandlades, det får ni se bild på sen, glömde ta det nu. :) Och mitt nya pass hämtade jag ut, och som vanligt när man ska fotas till pass, id, körkort och allt vad det är så ser man hemsk ut, men men. ;)

Nu är det snart dags för mig att bege mig till SFC, ska stå i receptionen idag. Vill bara vara hemma och vila egentligen, är så himla trött. Sko-kollaget är på G! ;)
Kram hej så länge!






Flåset uppe
Publicerat: 2009-04-16, 09:33:16


Då var promenaden/joggingturen över, det blev hälsorundan (6 km). Gick inte alls bra idag, kan bero på att jag inte ätit frukost än och att det var motvind hela vägen hem.

Gick 10 minuter, sprang 20, sen fick jag håll så jag gick 10 minuter till och därefter sprang jag resten av vägen, 13 minuter, sammanlagt 53 minuter. Sist sprang jag hela på 42 minuter, herregud vilken skillnad, haha.

Nåja, nu ska jag äta frukost! :)

Joggingoutfiten, bilden tagen precis innan jag gick/sprang iväg. :)




Morgonpromenad/jogg
Publicerat: 2009-04-16, 08:25:38




Nu ska jag ut på en morgonpromenad/joggingtur tänkte jag innan mamma kommer hem. :) Sen ska vi till Ystad och titta på bikini till mig, dom hade fått in en ny nu. :)

Enligt önskemål tänkte jag tipsa om lite sommarskor senare (och skor som passa till chinos). ;)




Indiska kuddar
Publicerat: 2009-04-15, 21:58:17




Titta vilka fina kuddar det finns på Indiska. Den vita med blommor är ju helt underbar, tänk er till en vit soffa, ljust och fräscht! I sådana här lägen är det synd att man bor hemma... Flytta nästa? Nej, stannar nog hemma ett tag till trots allt. ;)




Trötter
Publicerat: 2009-04-15, 19:26:15


Äntligen hemma, fy vad trött jag är, och hungrig, jag blir så arg och irriterad då, haha! Men kokar just nu pasta så snart är jag mätt och på lite bättre humör igen. :)


Har fått göra typ samma idag som dom andra dagarna på Sisters, prissänka varor, packa upp varor och hänga fint! Undrar när jag får lära mig kassan?


Nu ska jag äta, här är en lite bättre bild på ballerinaskorna som jag fann i garderoben, ganska söta faktiskt, men jag har ganska ont i fötterna nu dock, men.. ska man vara fin får man lida pin som man säger. ;)






Dagens outfit
Publicerat: 2009-04-15, 08:14:31


Det är precis så att tiden räcker till att fota och lägga in dagens outfit på mornarna. :) Hittade mina ballerinaskor som jag köpte för några år sen, så dom åkte på (=skoskav!?). Nä, nu måste jag kila! Kommer hem vid halv 8 sen är jag ledig tills på fredag. :) Hörs senare! Kram på er!


Ballerinaskor Scorett
Jeansleggings VILA
Linne MQ
Topp MQ
Skärp MQ




10 poängs-outfit
Publicerat: 2009-04-14, 22:00:28


Det blev en halvtimme på gymmet, ensam, stackars mig va? :P Nejdå det gick helt okej, men sjukt mycket roligare att vara två. :) Håller just nu på att koka ägg, sen ska jag äta och hoppa i säng så jag är någorlunda pigg imorgon! :)

Här är klänningen jag skrev om i förra inlägget, och skor och jacka till det,
sjukt snyggt tycker jag, vad tycker ni?



Klänning Nelly
Jeansjacka Nelly
Skor Topshop




Glitter och glamour
Publicerat: 2009-04-14, 18:54:01


Fick sluta tidigare idag för att jag skulle på receptionsmöte, som nu tydligen inte var ändå, men men, bara skönt att komma hem tidigare. :) Nu hann jag äta innan träningen också.

Ska strax iväg på spinning i 45 minuter, därefter ska jag nog upp på gymmet lite. Sofie min träningskompis kunde inte idag så jag får köra lite själv, men det ska nog gå det också, bara där inte är så mycket folk, det tycker jag inte om. ;) Tror det blir axlar, biceps och lite mage! :)

När jag kommer hem ska jag visa er en jättefin klänning som jag hittade igår. ;)


    Lite bilder på dagens accessoarer kommer här!
    Klocka från Ur&Penn


    Ring som jag fick av mamma och pappa i konfirmationspresent. :)


    Vänstra armbandet är köpt på GinaTricot för längesen, det andra fick jag av Johanna, Suzze & Samantha när jag fyllde
    19 (tror jag).


    Halsband som jag fick av min systers sambos föräldrar i studentpresent. :)




Dagens outfit
Publicerat: 2009-04-14, 08:05:20


Sen som vanligt, måste rusa. ;)


Stövlar Wedins
Fodralklänning GinaTricot
Jeansväst H&M




Flyg nyckelpiga, flyg!
Publicerat: 2009-04-13, 22:55:58




Åh, snacka om att tiden går fort! Det var ju precis torsdag och vi var hemma hos mig ett gäng och grillade. Nu är det måndag och imorgon är det dags för praktik igen. :) Ska på receptions-möte och sen träna direkt när jag kommer hem från Lund, så det blir sen uppdatering imorgon. Morgondagens outfit kommer dock upp imorgon bitti innan jag tar bussen. :)

Nu ska jag sova, godnatt! :)




Motivation, var är du?
Publicerat: 2009-04-13, 19:08:33


Ja det där med motivation kan vara svårt när det gäller träning. Vissa dagar känner man sig jättepeppad och andra vill man bara ligga kvar i soffan och slappa. För att undvika det har jag några tips som jag själv tycker är bra. Kanske har ni redan hört dom innan, men det är också dom jag vet funkar...


1. För det första brukar jag göra upp ett schema varje vecka för vad och när jag ska träna. Antingen skriver man upp det på ett papper eller så memorerar man i huvudet bara som jag brukar göra.

Det är lättare att ta sig till träningen och vara motiverad när man redan på morgonen vet och är inställd på vad och hur dags man ska träna. Eftersom man vet det kan man också planera sina måltider lite så att man inte äter precis innan träning, utan helst mellan 1,5-2 timmar innan.

2. Variera din träning, som alla säkert hört förr. Ut och jogga en dag, spinna den andra, promenera den tredje osv. Det är ju inte bara bra för motivationen utan även fysiskt, då man tränar olika muskler vid olika träningsformer.

3. Använd kläder som du känner dig bekväm och snygg i, det gör träningen sååå mycket roligare! Ibland är det bara det lilla som ska till. ;)

4. Träna med en kompis. Om man har svårt för att följa sitt schema så gör upp ett tillsammans med en kompis, då kan man peppa varandra ifall den ena känner sig nere.

5. När du tränar själv, lyssna på musik som ger dig energi och gör dig peppad! Musik gör att man klarar och orkar så mycket mer!


En annan sak som inte direkt är något tips men en sak att tänka på är, att när man tränat ett tag och börjar märka resultat, det är då det börjar kännas roligt och också då man får motivation till att fortsätta träna, fortsätta att bli bättre, starkare, snabbare, uthålligare och allt vad det heter. :) Resultat ger en sådan otrolig kick!

Och sist men inte minst, man måste tro för att lyckas, utan vilja funkar inget.


 


Ser ni viljan i min blick?! ;)




Poledance & en MC-tur
Publicerat: 2009-04-13, 17:53:35







Detta är vad jag har gjort idag.. Såå längesen det var jag åkte motorcykel! Först körde vi till Sandhammaren och solade en halvtimme på stranden, sen åkte vi till Kåseberga och tog varsin glass. Gud vad mysigt där är i Kåseberga! :)

Innan dess tränade jag 45 minuter spinning och efter det 60 minuters Poledance, ett annorlunda pass, men sjukt roligt! :) Och nu har ni nog allt fantasier, men nej, det såg inte ut såhär, haha, vi hade en skivstång som vi "dansade" med så det var nog mer som ett mellanting av det och när E.M.D dansade med sina käppar i melodifestivalen. ;) Kul var det i alla fall! Det togs en del bilder också så jag får se om jag lyckas få tag i dom snart eller om dom kommer upp på SFC's hemsida. :)

Tänkte skriva ner några tips jag tycker är bra sen om hur man ska komma igång/fortsätta/hitta motivation till att träna. :)
Det låter väl spännande va? ;)





Nya designen på sin plats
Publicerat: 2009-04-13, 01:06:17


Yes, som rubriken lyder: nya designen är nu på sin plats. Kan hända att jag glömt fixa några smådetaljer här och var, lätt att missa något av alla tusen koder som finns ju, haha. :) Kan också hända att det ser konstigt ut med färgerna i headern och bakgrunden i vissa webbläsare, Emma som använder Firefox printade nämligen en bild och skickade till mig och det såg inte alls likadant ut som hos mig, men ja, det får vara som det är och här ser allt bra ut i alla fall. :)

Före:


Vilket var finast då?! :)




En dag kvar
Publicerat: 2009-04-12, 22:22:00


Då var man hemma igen. :) Blev grillning som sagt, och kubb såklart, haha. Sen tittade vi på Wipeout, har inte sett det innan men det var ju riktigt kul. Har väl inget emot tjocka människor direkt men det var ju sjukt roligt att titta på när Loulou skulle ta sig igenom hinderbanan, synd hon inte gick vidare, haha...

Nu tänkte jag fortsätta fixa lite med bloggdesignen, har en ny på gång nämligen (igen). ;) Det är ju så sjukt kul att sitta och knåpa med det. Kanske man skulle arbetat med något liknande? :P





Sun(ny) day
Publicerat: 2009-04-12, 15:53:22


Idag blev det frukost med tjejerna hemma hos Johanna. Mysigt! :) Så skönt att bara sitta och snacka med dom om allt och inget. Har precis kommit hem därifrån nu, ska grilla ikväll igen, man får passa på nu när vädret är med oss! ;) Nu blir det duschen! Hörs senare... :)





Myskväll med mig själv
Publicerat: 2009-04-11, 20:04:26


Detta har jag framför mig just nu: paprika, tortilla-dippa, vatten, datorn och en stooor påse godis. Det blir en lugn kväll i soffan med mig själv och tvn. :) Kan nog bli mysigt det med! Bara det går något bra på tv ikväll, hmmm...





Rosa
Publicerat: 2009-04-11, 15:55:42





Lite ljusrosa naglar kände jag för såhär i vårvädret. :)




Långfredagens festligheter
Publicerat: 2009-04-11, 11:56:25


Här kommer lite bilder från min gårdag, om någon vill se. :) Det blev förfest hos Jonas och därefter Bar.á.bar med han, Ola och Sofie.


Jonas hade köpt massa paprika, gurka och dippa, mums! :) Gissa vad mamma är och köper till mig nu? Hihi ;)

Niklas, bästis och Ola

Jonas med sin teknik.. nu har han skaffat en UV-lampa så man ser ut som en zombie om man ler! Gick tyvärr inte få det på bild.. :P

Jag dansar och Ola ser allmänt förvirrad ut, haha.




Kvällens outfit
Publicerat: 2009-04-10, 19:54:16


Ja, nu bär det av till Jonas på fest! Lite somrigt får man klä sig nu när det är så fint väder om dagarna. ;) Vinterjackan åker nog på ändå för jag kan tänka mig att det är ganska kallt inatt när det är dags att bege sig hemåt. :)

Glad påsk allihopa! :)


Pumps Deichmann
Jeansshorts MQ
Linne MQ
Skärp MQ
Armband H&M
Klocka Guldfynd
Örhängen GinaTricot




Ett pass på gymmet
Publicerat: 2009-04-10, 16:47:56


Okej, det blev aldrig duschen innan, det blev gymmet istället, haha. Sofie skulle till fitness och träna spinning så jag kom med den fantastiska idén att träna lite styrketräning innan på gymmet. ;) Vi var typ ensamma där så vi passade på att fota lite.

Så, såhär såg dagens pass ut i stort sett (skratta inte hihi)..



Biceps



Axlar


Och så spänner vi oss lite..



Mage





Personligt rekord
Publicerat: 2009-04-10, 13:32:34


Nu har jag varit ute och sprungit i det fina vädret, och gud så skönt det var! Sprang i mina nya träningsbyxor och dom är så sjukt bra.. och sköna! Dom sitter på sin plats hela tiden! ;)

Vet inte om det beror på mina träningsbyxor, vädret eller musiken men jag slog personligt rekord till råga på allt. :D Har aldrig sprungit 6 km på under 50 minuter, men idag sprang jag det på 42 minuter! Så stolt över mig själv, det tycker jag att jag kan få vara, hihi.. :)

Nu ska jag strax GÅ in i duschen. ;) Hej svejs!





Sommarlinnen
Publicerat: 2009-04-10, 12:07:20




Söta linnen från H&M. Tycker nog det röda är finast. :)
Vilket hade ni valt?





Sunshine
Publicerat: 2009-04-10, 11:47:38


Jag just nu. Ligger ute i solen och myser. :) Ska snart springa en runda i det fina vädret!

Angående en kommentar om mina naglar: jag fixar inte dom själv utan jag fixar dom på en "salong". Det är mina egna men dom är förstärkta med gelé. :) Denna gången blev det inte franskt utan lite genomskinligt vitt över hela!

Arbetsskada, haha!




Grillat, cider och kubb
Publicerat: 2009-04-10, 00:49:20




Godkväll! Är ni vakna? Jag är.. men det är inte mer heller. ;) Hann ju som sagt inte skriva så mycket innan mer än var och hur och med vem jag skulle tillbringa min torsdagskväll, men det är väl iofs allt som är värt att veta. :P Från början var det meningen att vi skulle grilla utanför Niklas lägenhet, men någon hade grillen så i sista minuten bestämde vi att vi skulle vara hemma hos mig istället.. men det gick lika bra det.

Har hållt igång ända sedan 07.00 i morse så jag är riktigt trött nu, har nog inte varit uppe såhär många timmar sen jag vet inte när. Men jag har haft en trevlig kväll i alla fall. Det blev flintastek och potatissallad och lite cider och vin till det. Låter gott va? :) Hann också med två omgångar kubb. Så mysigt när det är fint väder och man kan vara ute och spela spel och sitta i uterummet och bara snacka och mysa. :)


Jaa, fler sådana kvällar, så blir jag glad! :)
Nu tackar jag för mig, hörs "imorgon".. godnatt!





Nails
Publicerat: 2009-04-09, 18:33:32


Hinner inte skriva särskilt mycket. Kom typ precis hem, fick sluta en timme tidigare idag. :) Johanna kommer i vilken sekund som helst, sen ska vi sätta igång grillen och duka och vid sju kommer massa vänner hit på grillkväll. :)

Här är några bilder på mina naglar som jag fixade igår. Blev lite annorlunda än vad jag brukar, blev ganska fint tyckte jag. :)







Dagens outfit
Publicerat: 2009-04-09, 08:18:11


Blir nog sent idag, grillning efter praktiken! :)


Stövlar Wedins
Shorts MQ
Linne MQ
Tröja RedRabbit
Skärp MQ (NYTT!)




Korall, ja
Publicerat: 2009-04-08, 22:48:04





Vid det här laget är det kanske några som förstått att jag älskar korallrött! Linne, klänning och nu skärp. :) Köptes idag på MQ. Mamma hade en värdecheck på 100 kronor som hon var snäll att dela med sig av. ;)

Egentligen orkade jag inte blogga nu men eftersom jag sa att jag skulle lägga in bild på skärpet så kände jag mig tvungen. ;) Just nu vill jag bara sova, och det ska jag göra också.. tröttheten börjar ta över, blir arg på allting och kan bara gråta för ingenting.
Så godnatt på er, vi hörs imorgon!




Borta bra
Publicerat: 2009-04-08, 17:02:07


Står just nu i receptionen på Sjöbo fitness. :) Ska träna det sista passet sen, spin/styrka, och därefter blir det hem om och duscha sen ska jag fått fixat naglarna 19.45, sent men ett måste. ;) Somnade där hemma innan jag stack hit så därför hann jag inte skriva innan. :) Köpte ett skärp på MQ när jag var i Ystad innan idag. Visar bild på det när jag kommer hem!

Hörs sen! :)





Bättre kan det inte bli
Publicerat: 2009-04-08, 15:11:09


Blev så himla sugen på dom underbara fitness-scones'en (hur skriver man scones i bestämd form plural egentligen?!), så jag satte igång att baka direkt när vi kom hem från Ystad. Dom är så smidiga att göra, bara att blanda allting, vilket går på ett par minuter, och sen lägger man dom på en plåt och in i ugnen i 10 minuter, sen är det KLART och man kan äta dom direkt när dom är varma, mums! :)

Pappa har nyss bakat mjuk pepparkaka så nu sitter jag och slickar i mig massa smet som blev över, hihi. Alltid när jag och Emma var små fick vi varsin tallrik med en klick smet på när pappa bakat mjuk pepparkaka, nu får jag allt för mig själv. ;)






What a night
Publicerat: 2009-04-08, 10:04:38


Hej mina vänner. :) Någon mer än jag som haft en åsk-natt? Här har det åskat som in i, för att inte tala om regnat! Tycker faktiskt att det är lite läskigt när det åskar.. usch. Sitter just nu med håret inlindad i en handduk och väntar på att det ska torka lite. Ska strax fixa mig så vi kan köra till Ystad och fixa passen. :) Får väl gå och göra det nu innan dom börjar gnälla på att jag aldrig blir klar. ;)

Satte ihop ett litet kollage igår i all hast, gillar tröjan! :)



Tröja Topshop
Örhängen Lindex
Sandaler Bianco
Shorts Monki
Väska Forever21




Hej och hå vad det går
Publicerat: 2009-04-07, 22:01:35


Åh, det märks att jag är ovan vid att stå hela dagarna, är så himla trött i mina fötter! Har haft att göra hela dagen idag också på Sisters, men det blev mest uppackning av kläder. När jag slutat tog jag bussen hem och stack sen direkt till SFC och tränade ett step intervall-pass. Var fruktansvärt trött men jag drog mig dit ändå och tro det eller ej men jag blev faktiskt piggare av träningen och huvudvärken gick över, skönt! :)
Imorgon blir det först Ystad med mamma och pappa, ska fixa pass (mindre än 2 månader kvar till Rhodos). ;) Ska till TeamSportia också och köpa ett par likadana träningstights till som jag köpte förra veckan, men dessa får jag av SFC. :)

Blir dåligt med bloggande nu när man kommer hem så sent känner jag, hoppas det är förståeligt och att ni stannar kvar i alla fall.. det blir bättre snart. :) Lite fler outfits blir det i alla fall, nu när man måste se bra ut varje dag. ;)


Nu blir det snart sängen! Tack för alla kommentarer, så roligt att läsa när man kommer hem! :) Kramar till er!





Dagens outfit
Publicerat: 2009-04-07, 08:16:04


Måste rusa, bussen går om en kvart! :)


Stövlar Wedins
Jeansleggings VILA
Svart linne MQ
Blommigt linne Köpt i Warszawa
Kofta Unos Kläder (Vero Moda)
Skinnjacka Haléns




Första praktikdagen på Sisters
Publicerat: 2009-04-06, 20:32:33




Jaha, då var man hemma! Nä, jag kom inte hem nu, har varit hemma i drygt en timme och ätit och så men nu ligger jag och slappar i soffan framför tvn.. och datorn givetvis! ;)

Någon som undrar hur det gick för mig idag kanske? Och vad jag fick göra? :P Ska berätta lite kort. Fick börja med att putsa speglar och damma lite (kul va?!), sen fick jag packa upp kläder, sätta på larm, hänga ut kläder i butiken och i lagret.

På lunchen gick jag en sväng på stan, hade hoppats på att MQ hade det där flätade skärpet som jag skrev om innan, men självklart var det slut där också, så jag får väl köpa det i en annan färg då, även om ljusbrunt hade varit sjukt fint till mina jeansshorts, nåååja. :)

Den sista 1,5 timmen gick jag mest runt i butiken och vek fint och hängde rätt! Fick inte lära mig kassan, men hoppas att jag får det sen (?), hmm... :) Hur som helst, det gick bra! Kommer arbeta där från 09.30-18.00, dock inte alla dagar, men imorgon ska jag dit igen i alla fall. :)

Nu ska jag fortsätta titta på tv och vila mina små fossingar som är trötta efter att ha stått upp hela dagen. :P




Dagens outfit
Publicerat: 2009-04-06, 08:24:02


Nu ska jag strax cykla till bussen. Första dagen på praktiken! :) Såhär ser jag ut idag:


Tygskor Bo Ohlsson
Chinos Kappahl
Topp Unos Kläder (Vero Moda)
Armband GinaTricot
Klocka Guldfynd




Dan före dan..
Publicerat: 2009-04-05, 22:18:50




Ihh, nu börjar jag bli nervös inför morgondagen. Får väl snart gå och lägga mig, nu när man ska upp tidigt om mornarna igen (hatar det!!!). Fast imorgon lär jag vakna tidigt och vara pigg som en lärka bara för att man är så spänd och pirrig. :) Har egentligen inget att vara nervös över, tjejerna jag snackat med på Sisters verkar vara supersnälla, men det är ju så ändå när man ska till ett nytt ställe, lära sig nya saker, träffa nytt folk och allt som hör till. :) Hoppas detta kan leda till något arbete bara...




Blommiga ben
Publicerat: 2009-04-05, 16:46:30


Vad säger ni om att ha blommor på benen? Ganska sött tycker jag, piggar upp den lilla svarta och ger ett vårigt/somrigt intryck på vilken outfit som helst. :) Båda från Asos!





Spännande värre
Publicerat: 2009-04-05, 13:48:33


Imorgon börjar jag ju min praktik på Sisters i Lund! Pirrigt men kul... Kom gärna och hälsa på! ;) Blir nog en sväng på stan då också om jag hinner. Tänkte se om MQ har det där snygga, bruna, flätade skärpet som jag hittade i Ystad, men som var slut i min storlek (typiskt!).


Längtar tills rapsen slår ut, jag älskar rapsfält! :)
Är det inte bland det finaste som finns?




Slagthuset
Publicerat: 2009-04-05, 11:55:11


Det blev utgång i Malmö igår efter måånga om och men, vilket nu resulterar i två ömma fötter, ett smått dunkande huvud och en seg kropp... men vad gör man inte? Egentligen hade vi tappat partykänslan helt på grund av den dåliga planeringen och velandet hit och dit men när vi till slut verkligen fick tag på skjuts kunde vi ju inte tacka nej. ;) Det var i alla fall en helt okej kväll med grabbarna!

Idag hade jag, Suzze och Johanna tänkt ta oss varsin glass i solen. Just nu är den dock försvunnen, solen alltså, men det kan väl vara lika gott för det. :) Får se när jag orkar ta mig ur sängen bara, iofs är jag rätt hungrig nu så jag måste väl snart vilket fall som helst, om inte någon är snäll och kommer med frukost till mig förstås? ;)

Nä, det lär väl inte hända, så nu ska jag hoppa ur sängen och koka några ägg! :D Gårdagens outfit såg ut såhär:



Skor Deichmann
Kjol H&M
Linne MQ
Väska Kappahl




Regnbåge, polka & kolasås!
Publicerat: 2009-04-04, 17:11:46


Idag har jag ätit årets första glass! Jag, mamma och pappa körde först till Skurup för att titta på bil, därefter körde vi till Ystad och köpte varsin glass, riktigt gott! :)

En person undrade om det var gamla bilder jag lagt in här, eller om vi verkligen har så fint väder där jag bor, svaret är ja vädret är helt underbart här nere i Skåne, i solen är det ca. 25 grader varmt. Jag låg ute och solade i bara bikini innan och jag blev så varm att jag fick gå in emellanåt, helt sjukt.. helt sjukt härligt! Mamma säger att det bara är just nu och att det kommer komma ett bakslag snart igen, jag hoppas verkligen att hon har fel!

Satt och pratade med Sofie om studenten innan och allt därtill - lärarmiddagen, ölbrännbollen, balen, champagnefrukosten m.m... Ibland saknar jag just den sista tiden på gymnasiet med klassen så fruktansvärt mycket, och att veta att man aldrig kommer vara med om det igen känns hemskt!


I Warszawa förra året i maj, med hälften av klassen, tre underbara dagar jag aldrig glömmer!




Mina chinos, före och efter...
Publicerat: 2009-04-04, 11:31:12


Sydde in mina chinos häromdagen. Innan såg dom ut som på det högra benet på den högra bilden (ganska vida), och nu ser dom ut som på den vänstra bilden. Sjukt mycket bättre blev det tycker jag, nu kommer dom användas mycket mer känner jag, både med uppkavlade byxor och nere. :)


Vad tycks?





Fast and Furious 4, premiär
Publicerat: 2009-04-03, 23:39:19


Är hemma tidigt ikväll, det blev ju först lite grillning och kubb hemma hos mig, därefter stack vi till Ystad och tittade på Fast and Furious 4 på bio, som hade premiär idag. Den var riktigt bra, precis som alla dom andra filmerna! Sjukt bra att alla skådespelarna som var med i första filmen kom tillbaka i denna, särskilt Vin Diesel och Paul Walker, mums!

Tillbaka till grillningen... ÅH, det var nog det godaste jag ätit på länge! Grillat är bannemej bäst! Vädret gjorde nog en hel del också såklart, har varit en helt underbar dag ju. :) Ska strax sova, får ladda inför morgondagen istället, vill ut i Malmö men får se om jag får med mig dom andra i gänget. ;) Här kommer lite bilder från min kväll i alla fall...



Kvällens outfit: Tygskor Bo Ohlsson ;), chinos Kappahl, linne MQ


Bästis och jag. :)


Grillade "grillspjut", gott eller gott?!


Blir nästan hungrig nu igen ju...


Efter maten blev det kubb såklart, klassiker när det är fint väder!




Frillan
Publicerat: 2009-04-03, 15:48:07


Var ju hos frisören igår och klippte mig. :) Skönt att få bort lite hår, inte för att jag har långt hår men ändå. ;) Blir nästan aldrig nöjd med min frisyr direkt efter att jag kommit hem från frisören, men idag känns det bra igen, när man har stylat och fixat det själv. :)

Nu ska jag strax sätta igång grillen så den är klar till halv 5-tiden. :) Hörs sen!








All by Topshop
Publicerat: 2009-04-03, 10:31:51





Nu ska jag ut och njuta av det underbara vädret i en timme genom att promenera en sväng! :) Därefter blir det nog solstolen en stund. Ikväll blir det grillning för hela slanten, mys! :)




Jeansjacka
Publicerat: 2009-04-02, 19:44:42


Hittade denna snygga jeansjacka på Modekungen.se, snygg! Perfekt slitning, dock kostar den 699 kronor, med andra ord för mycket för min plånbok, men drömma kan man ju alltid, visst?!






Vårtecken?
Publicerat: 2009-04-02, 14:37:58


Är inte nyckelpigor för söta?


Denna är dock inte lika söt, stackare, som det kan gå...


En sliten fjäril?





Dagens outfit
Publicerat: 2009-04-02, 12:59:46


Nu har jag varit och fixat praktikpapperna, skönt. :) UNDERBART väder idag! Ska iväg till frissan om två timmar, är så himla sugen på att göra blonda slingor nu till våren/sommaren, men i mitt mörka hår känns det omöjligt att få slingorna att bli blonda och inte gula... Det blir inga slingor idag i alla fall, men ska se vad min frisör säger. :) Nu ska jag fortsätta sy in mina chinos! :)

Hur härligt är det inte att man kan ta på sig skinnjackan istället för den stora, varma vinterjackan?!



Tygskor Bo Ohlsson
Tunika Unos Kläder (Vero Moda)
Sjal Mammas (köpt utomlands)
Skinnjacka Haléns
Solbrillor Lindex




Nya träningstights
Publicerat: 2009-04-01, 21:10:28




Mina nya träningsbyxor som jag köpte idag på TeamSportia ingvides nu ikväll på ett core- och aerobicpass. Kanonbra var dom, satt som en smäck! Så mycket roligare det är att träna om man har kläder som man trivs och känner sig snygg i! :) Hoppas dom är lika bra att spinna i också bara, men det tror jag! Egentligen är det ju löpartights men det funkar lika bra att använda dom till aerobic och step i alla fall. :)

(Shit vad ful bild jag la in på mig i bikini innan förresten, haha, kom på det nu, försökte bara hitta en bild på min bikini, så då får man ta dubbelhakan m.m.. bjuder på den! :D)


Update: Träningsbyxorna är från Nike och kostade 299 kr på TeamSportia.




Ensammast i världen om detta problemet?
Publicerat: 2009-04-01, 16:40:16


Idag har jag varit i Ystad med mammsen. :) Skulle egentligen hitta en bikini, måste ha en till bikini till Rhodos ju (!), men det blev ett par träningstights istället. Att det ska vara så svårt att hitta en bikini?!

Problemet är att jag är så himla smal runtom men har stor kupa, vilket gör att det typ är lika svårt att hitta en bikini till mig som att hitta en nål i en höstack. Visst finns det några i min storlek, men vem vill komma till stranden iklädd en bikini som lika bra kunde varit en gammal tants?! För så fula är dom få som passar!

Jag vill också kunna ha alla fina (och billiga!) bikinis från t.ex. H&M. Om jag ska köpa en bikini kostar den liksom minst 500 spänn också. Den jag köpte förra året kostade närmare 1000 kronor, för en överdel och två underdelar då, men ändå, helt sjukt ju?! För det priset får ju andra fyra eller t.o.m fem bikinis från t.ex. H&M då.

Så alla ni som kan köpa bikinis typ varsomhelst, var glada över vad ni har! :)
Nu ska jag iväg och träna core och aerobic!


Förra sommaren!




Dagens outfit (+ en glad Elin)
Publicerat: 2009-04-01, 15:11:58


Hej på er allihopa!

Idag är jag glad! Fick ett samtal från Sisters innan idag
där dom sa att jag kunde få praktik hos dom i ett par månader, börjar på måndag! :) WIIIE! Äntligen något att göra om dagarna! Tänkte faktiskt i morse att det säkert inte blev något av praktiken där eftersom dom inte ringt, men jodå! :D


Tygskor Bo Ohlsson
Jeansleggings VILA
Kofta Vero Moda
Skärp Mammas gamla









Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: