STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




HAHA!
Publicerat: 2009-01-30, 19:21:07


Nu ska jag cykla iväg på fest, haha.
Tänkte att jag skulle försöka ta en rolig bild eftersom jag har så tråkig outfit, jag tyckte jag lyckades, den här bjuder jag på! HAHA! :D


Fodralklänning GinaTricot
Örhängen H&M




Tjuvkik
Publicerat: 2009-01-30, 16:26:50


Idag har jag faktiskt varit duktig. Har städat hela dagen! :) Lika bra att göra det nu när här ändå är stökigt!

Nu är mitt rum nästan färdigmålat! Bara lite småpyssel kvar och så ska lite nya möbler köpas och sättas på plats. :) Ni får en liten tjuvkik så länge, jag är jättenöjd! :) Vad tycker ni om färgerna?





Flätor ska det vara
Publicerat: 2009-01-30, 12:57:53


Lite dålig uppdatering från mig igår och ändå gjorde jag inte så mycket. Umgicks med Johanna, Samantha och Suzze på dagen en stund och på kvällen blev det träning, step! :)

H&M har ju fått in massa nytt och jag tyckte den här väskan var nice! Fint med flätad axelrem. 798 kronor kostar den, så lite för mycket för mig just nu, men i alla fall! :) Fin va?




Nu finns det tre!
Publicerat: 2009-01-29, 13:06:55



Titta! Nu finns det ytterligare en färg på "min kjol" från H&M (massa annat nytt har H&M fått in också för den delen!). ;) Riktigt fin blå färg på kjolen måste jag säga! Nu börjar det bli svårt, vilken är finast? :)




LdB sport
Publicerat: 2009-01-29, 12:22:01


Mamma köpte hem LdB Sport's lotion och schampoo/balsam/duschcreme häromdagen! Om man köpte två LdB Sport-produkter fick man tre nummer av tidningen Fitness gratis. ;)

Men det luktar jättegott i alla fall! Doftar citrus! Påminner mig lite om sådana goda citron-halstabletter, haha.. sjukt gott med andra ord! ;)

Har ni något tips på bra hudlotion? Vad använder ni? :)





"Prata med mig, jag är till för dig!"
Publicerat: 2009-01-29, 08:01:57




Fick massa fina grejer igår från Sjöbo fitness. Ryggsäck, halsduk, tröja, vinterjacka med avtagbart foder och träningsbyxor och hoodtröja är på gång! :) Kul!




Kvällens outfit
Publicerat: 2009-01-28, 20:51:18


SÅJA! Har spenderat några timmar på SFC ikväll, börjar redan lära mig men det är mycket att tänka på. :) Men nu är jag hemma i soffan igen och tittar lite på Top model! Är inte så insatt i det, har missat massa avsnitt! Vem hejar ni på?! :)

Såhär såg jag ut ikväll:


Stövlar Wedins
Jeansleggings Unos Kläder (VILA)
Topp MQ
Kofta Unos Kläder (ONLY)




Mööörkt!
Publicerat: 2009-01-28, 16:34:45


Ja det blev mörkt mina vänner, riktigt mörkt, nästan svart! Håret alltså! Har använt mig av toning de senaste gångerna men denna gången tog jag en permanent, tyckte det var lika bra. :)

Vad tycks då? :)





Rolig överraskning!
Publicerat: 2009-01-28, 14:42:29


Loggade in och såg att jag fått fullt med kommentarer! Sedan gick jag in på blogg.se och såg att mitt inlägg om Star Magnet nagellacket hamnat på startsidan, jätteroligt! Hoppas ni gillar bloggen! :) Välkomna i alla fall!

Nu ska jag färga håret så det blir lika fint som sist! :) Såhär såg det ut efter färgningen då...






Det närmar sig
Publicerat: 2009-01-28, 10:59:56


Idag åker mjukisbyxorna på igen, ska ut och gå med Johanna och Samantha nu. :) Sen ska jag nog färga håret om jag hinner, och ungefär kl. 16.45 ska jag till SFC för att stå i receptionen. :) Jaja, nu ska jag promenera, synd att det inte är så varmt att man kan klä sig såhär.. nåja, får drömma vidare några månader till... ;)




Allt från H&M förutom skorna som är från Scorett!




Svar på en kommentar
Publicerat: 2009-01-27, 22:09:05


Det var en anonym som undrade vad jag har för kamera, kanske du inte läser detta men då finns det kanske andra som vill veta. :) Jag har en vanlig digitalkamera, Olympus FE-109, som blivit riktigt dålig på senare tid, men den har iofs hängt med på en hel del fester och ja, den är ju några år gammal så man kanske inte ska klaga? :) Sedan har jag en systemkamera också, Nikon D60, som är kanonbra! :)






December-outfit
Publicerat: 2009-01-27, 21:14:43


Idag har mjukisarna varit på hela dagen, vilket inte är så inspirerande att se kanske. ;) Lägger in en gammal outfit istället, tror inte jag lagt in den tidigare! Från den 26 december är den i alla fall. :)


Stövlar Wedins
Knästrumpor MQ
Strumpbyxor H&M
Linne MQ
Kofta Unos Kläder (ONLY)
Örhängen Wedins




Arbetslös = träning
Publicerat: 2009-01-27, 18:50:43


Nu ska jag iväg och träna! Step intervall står på mitt schema idag. Längtar tills jag kan börja träna på gymmet också! Eftersom jag ska bli receptionist kommer jag få nycklar dit också, perfekt eftersom jag var sugen på att lösa kort där innan jag fick nys om receptionist-jobbet, men nu får jag ju det gratis, så det var tur jag aldrig köpte det! :)

Det känns nästan som att träna är det enda jag gör just nu om dagarna, men eftersom jag inte har något arbete har man mycket tid till annat, och i mitt fall blir det då träning.. men jag älskar det! Så skönt att bara komma bort från alla tankar ett tag, och så himla kul när man märker resultat! Var tvungen att fota mina biceps, haha, och titta vilken muskelknutte jag är, nästan som världens starkaste man i Let's Dance, eller vad säger ni? Haha! ;)





Såhär funkar det!
Publicerat: 2009-01-27, 16:55:00


Många har undrat över hur Star Magnet nagellacket fungerar, därför lägger jag nu in ytterligare några bilder för att visa hur enkelt det är!

Måla först ett lager och låt det torka.


Måla därefter ett andra lager, börja måla en nagel och
sätt den sedan direkt mot magneten på bilden nedan.


Såhär ska du sätta nageln mot magneten. Sätt nageln
så nära magneten som möjligt, utan att nudda vid den.


Håll nageln framför magneten i minst 20 sekunder.
När du tar bort den blir det såhär fint! De två första naglarna
har jag målat två gånger och hållt framför magneten.


Det är lättare att få till ett fint stjärnmönster om man har
lite längd på sina naglar.


Många har också frågat var det finns att köpa. Mitt är köpt i en liten butik där jag bor, men jag tror det finns att köpa även på Kicks, Åhléns eller kanske H&M. Priset är ca 100 kronor. Märket är Loréal Paris och färgen jag har heter "Purple". :)




Nitar, mocka eller virkat?
Publicerat: 2009-01-27, 13:49:31



Här är tre snygga västar till våren/sommaren!
Tycker dom är så himla snygga allihopa, kanske mest den i mitten! Den första är från ONLY; 240 kr, och dom andra två från H&M; 298 kr och 198 kr. Det är också sjukt snyggt med jeansväst, hittade en perfekt på MQ, men den får tyvärr vänta på mig ett tag, måste spara! :(

Vilken av dessa tre är snyggast? Den med nitar, mocka eller den virkade?




Just det!
Publicerat: 2009-01-27, 10:13:33


Här är jeanskjolen som jag skrev om i förrgår, glömde lägga ut bild på den då men här är den, såklart finare i verkligheten, ser inte så "jeansig" ut på bilden (kanske för att bilden är tagen med min mobilkamera). Den är i alla fall fin tycker jag! :)

Nu ska jag bege mig ut på en morgonpromenad innan frukosten! :)





Min måndag
Publicerat: 2009-01-26, 22:26:58


Började min dag som sagt på arbetsförmedlingen med ett gäng andra ungdomar. Efter det blev det lugnt hemma ett tag! Mamma och jag satt och kollade i lite papper och kom på att jag fick för lite pengar i oktober, så efter några samtal och så kommer det nog fixas, så jag får typ 500 kr till, och det kan jag behöva med tanke på resan till Rhodos i slutet av maj. :)

Nu ikväll har jag inte gjort mycket, var på SFC från 16.30 till 20.30. Började lära mig lite i receptionen och hann även med att träna 60 minuters aerobic och 45 minuters styrketräning! Älskar det! :)

Håller på att fixa och måla i mitt rum nu, eller pappa målar. ;)
Ska bli så himla skönt, mitt rum såg hemskt ut innan med gula och oranga väggar med stjärnor på som ni säkert skymtat i bakgrunden på mina "outfits-bilder". ;) Ska nog inte säga vilka färger det kommer bli förrän det är helt KLART, hihi! :) Ni får se några bilder på röran istället, och mamma mitt i allt! :) Hejdå hemska tapeter, jag kommer inte sakna er...





Faktiskt helt otroligt!
Publicerat: 2009-01-26, 12:42:24


Ja, jag vet att jag skrivit mycket om mitt Star Magnet-nagellack och nu tänker jag faktiskt tjata om det igen!

I torsdags målade jag mina naglar med nagellacket och nu, fyra dagar senare, när jag alltså haft på det i fem dagar, sitter det fortfarande kvar, lika fint som när jag målade på det, inte avskavt på någon nagel alls! Annars brukar andra nagellack hålla i ett par dagar sen börjar det skavas av, men INTE med detta och det tycker jag faktiskt är otroligt!

Lägger upp två bilder, en från i torsdags och en från idag, så att ni själv kan se!


I torsdags när det var nymålat!


Idag, 4 dagar senare..




Dagens outfit
Publicerat: 2009-01-26, 09:46:15


Nu har jag snart bråttom, måndag = arbetsförmedlingen kl. 10-12. Förstår inte varför dom inte kan fixa praktik till oss istället för att vi ska sitta där varje måndag och leka skola som man ändå inte lär sig något alls av!


Stövlar Bianco Footwear
Jeansleggings Unos Kläder (VILA)
Linne MQ
Skjorta Unos Kläder (Vero Moda)




Vindfynd
Publicerat: 2009-01-25, 14:27:04




Mamma var uppe på vinden häromdagen och hittade sin gamla jeansjacka! Ganska perfekt "färg" på den så jag tror den kommer att åka på lite då och då i vår/sommar. Rätt kul när vissa trender kommer tillbaka, jeansjacka var ju inne när jag gick i mellanstadiet.

Fräscht med jeans tycker jag!
Och på tal om jeans, så hittade jag en skitsnygg jeanskjol igår på Nova Lund, från MQ (smygfotade mig själv i provrummet så ska visa hur den ser ut sen!). Den hade tydligen precis kommit ut i butiken enligt Suzze, hon har ju koll nu när hon praktiserar där. ;) Vad tycker ni om jeanstrenden? :)




Kvällens outfit
Publicerat: 2009-01-24, 17:24:41


Nu ska jag iväg på lite tjejmiddag hemma hos Johanna. Det blir nog taco och så lite rappakalja spelande, haha. ;)


Strumpbyxor H&M
Fodralklänning GinaTricot
Skärp H&M (NYTT!)




Rea-shopping för en gångs skull
Publicerat: 2009-01-24, 16:51:01


Nu är jag hemma från Nova igen. Som sagt så är det spara som gäller för mig så jag handlade bara för 50 spänn, hittade en massa fint men jag klarade att hålla fingrarna i styr. ;)

Skärp, H&M, 31.50 kr.


Ring, Guldfynd, 18 kr.





Dagens outfit
Publicerat: 2009-01-24, 11:53:20


Nu ska jag iväg till Nova med Suzze! :) Hej så länge!


Stövlar Wedins
Jeansleggings Unos Kläder (VILA)
Linne BikBok
Kofta Unos Kläder (ONLY)
Klocka Ur&penn




Onödigt men kul
Publicerat: 2009-01-24, 00:01:55


Ligger i sängen just nu och ska strax sova, men först måste jag bara visa er lite rolig fakta, vet inte om det stämmer men det är ganska roligt! Visste ni t.ex. att:

- Fjärilar smakar med fötterna.

- Det tar ca. 507 år för en snigel att ta sig runt jorden.

- Det tar 2 timmar att koka ett strutsägg.

- Händer är i genomsnitt smutsigare än en offentlig toalettstol.

- Kalle Anka blev förbjuden i Finland för att han inte använder byxor.





Frissan då
Publicerat: 2009-01-23, 16:33:25




Ja, som ni ser är jag inte snaggad på riktigt, haha (syftar på rubriken på förra inlägget: "Snart är jag snaggad"). Lägger in denna bilden för att ni inte ska tro att jag gått och blivit flintskallig. Brukar säga så bara eftersom jag känner mig jättekorthårig när jag varit hos frisören! Men, såhär blev klippet i alla fall! :)

Nu ska jag iväg på aerobic! Tjing! :)




Snart är jag snaggad
Publicerat: 2009-01-23, 14:20:03




Kolla in vilka snygga pumps från scorett! Dom vita är bara så, ååh! Nu drar jag till frissan!





Pappa, jag tar denna!
Publicerat: 2009-01-23, 11:13:46


Nu ska jag strax iväg till posten på intervju! Inte mitt drömyrke direkt men varför tacka nej till en intervju? :) Sen måste jag till ICA och köpa en kalender. Man kan tro att en arbetssökande inte har så mycket att göra och hålla koll på, men jag börjar känna att min inbyggda kalender i huvudet snart inte får plats med mer så jag måste skaffa mig en riktig. ;)

Just det, ska till frisören sen också och klippa mig, 14.30. :) Tycker inte om när det är helt nyklippt för det blir alltid så himla kort, men annars växer det så himla fort så det är lika bra att ta en bit, hmm.

Tog en titt i pappas garderob och hittade denna skjortan, tyckte den passade mig minst lika bra som honom, haha. ;)


Stövlar Bianco Footwear
Jeansleggings Unos Kläder (NYA!)
Linne MQ
Skjorta Pappas




Dagens outfit
Publicerat: 2009-01-22, 20:04:39


Nu ska jag iväg på möte på Sjöbo fitness center! Wish me good luck! ;)


Stövlar Wedins
Strumpbyxor H&M
Fodralklänning GinaTricot
Kofta Vero Moda




New in
Publicerat: 2009-01-22, 18:51:08


Vit- och marinblå-randig skjortklänning och mörkblå jeansleggings, inköpta idag! :) Nu ska jag bara hitta ett par ljusa, stentvättade jeansleggings också. ;) Och ett par chinos!





Nu är jag igång igen
Publicerat: 2009-01-22, 15:12:49


Idag har jag varit i byn en sväng med mammsen. :) Handlade ett par jeansleggings (äntligen!) och en skjortklänning, tänkte lägga upp bilder på det senare. :)

Har varit igång nu igen och målat naglarna.. med Star Magnet-nagellacket! Det blir så himla fint tycker jag! :)

Första lagret


Två naglar med två lager och stjärnmönster, två naglar med ett lager








Nytt och fräscht
Publicerat: 2009-01-21, 22:38:18


Som ni kanske märker är det lite förändringar här och var i bloggen. Jag har ändrat bilderna på mig i headern och har lagt in en meny till höger. Det kan ta ett tag innan menyn syns, men den kommer om man väntar några sekunder. :) Vad tycker ni då? Finare nu än innan, eller tvärtom? :)

 
(Klickbar bild)




Allt från H&M
Publicerat: 2009-01-21, 15:52:41




Detta hade varit snyggt till våren/sommaren, eller vad säger ni? Jag måste ha nya solbrillor i alla fall, har ett par likadana som på bilden ovan från förra året fast i svarta, så dessa blir det nog nästa gång jag är på H&M, älskar mönstret. :) Något ni gillar speciellt av plaggen på bilden? :)




Utmärkelse
Publicerat: 2009-01-21, 13:30:29




Har glömt bort att skriva om utmärkelsen jag fick av söta Veronica. Jättegulligt, tack så mycket! :)



Reglerna för utmärkelsen är följande:

1. Vinnaren sätter loggan på sin blogg.

2. Länka till personen som utmärkelsen kom från.

3. Nominera minst sju andra bloggar.

4. Länka till dessa bloggar i din blogg.

5. Lämna ett meddelande till personerna du nominerat.



Så, nu nominerar jag följande bloggar:

-
Emma

- Tina

- BeautyByBeata

- Beleza

- Johanna

- Rohan

- Karin




Här doftar ljuvligt!
Publicerat: 2009-01-21, 12:19:18




Vad är godare än nybakade bullar? Mamma har bakat och vi har precis fikat med dessa underbart goda bullarna! Det är inte bara gott, utan det luktar så himla gott också, i hela huset! :) Jag älskar bullar!




Svart eller rutig?
Publicerat: 2009-01-20, 23:20:30


Såg förresten att "min kjol" ligger uppe på H&M shop online nu (kanske den har gjort länge?!). Där finns den tydligen bara i rutigt, min är ju svart, tänkte att det var mer användbart och lättare att matcha till. :) Men den rutiga är inte helt fel den heller, till våren hade den varit jättesöt! :) Vad hade ni valt, enfärgad svart eller rutig? :)




Släkttradition med sirap på mackorna
Publicerat: 2009-01-20, 22:20:55


Har varit och tränat step intervall ikväll. Kan säga att jag börjar känna av det i armar och mage nu, men trots det tänkte jag köra ett pass till imorgon, sen på torsdag tänkte jag ha vilodag eftersom jag ska på möte med Sjöbo fitness på kvällen. :)

Så, nu har jag precis avnjutit en god kvällsmat som till och med var lite nyttig. ;) Annars händer det ju då och då att jag har sirap på mackorna... som inte är riktigt sååå nyttigt. Om ni undrar varför just sirap, så är det pappa som har "lärt" mig, som i sin tur "lärde" sig av sin mamma. ;) Men det är ju så gott! Någon som testat det? Vad tycker ni? :D





Inget klipp idag inte
Publicerat: 2009-01-20, 16:48:55


Skulle egentligen till frisören idag och klippa mig, men hon var sjuk så det blev ändrat till fredag istället, typ tredje gången hon får ändra tiden för att hon är sjuk, men men. :) Har umgåtts med Johanna och Samantha istället, solat och målat naglarna. Kände för att piffa till dom lite på egen hand med rosa nageltippar, hihi! :)





En glad Elin igen
Publicerat: 2009-01-20, 12:08:28


Skrev ju i ett inlägg förra veckan om en positiv nyhet som jag fick reda på av en kompis. Sa ju att jag skulle berätta mer när det var till 100% säkert vilket det är nu. Kanske inte så kul nyhet för er men jag är i alla fall glad över det. :) Jag ska nämligen bli receptionist där jag tränar, på Sjöbo fitness center. Så nu hoppas jag på lite förmåner! ;)

Nu ska jag umgås med Johanna och Samantha! :) Vad gör ni idag? :)





Träningsoutfit
Publicerat: 2009-01-19, 17:31:49




Bjuder på min träningsoutfit idag, haha. ;) Nu ska jag iväg på aerobic och styrkepass! :)




Nya fina
Publicerat: 2009-01-19, 13:53:14



Såg att GinaTricot fått in tre nya väskor (jag har inte sett dom innan i alla fall). Tyckte att den översta svarta var ganska fin och enkel. :) Vilken gillar du mest?





Dagens outfit
Publicerat: 2009-01-19, 09:36:31


Måndag igen och dags för arbetsförmedlingen. Det ger mig ingenting, men vad ska man göra? Jag vill ha ett jobb, nu! :( Här är i alla fall dagens outfit:


Stövlar Bianco Footwear
Benvärmare ONLY
Leggings Cubus
Lila linne Unos Kläder (ONLY)
Spetslinne Cubus
Kofta Vero Moda
Örhängen H&M




XIII
Publicerat: 2009-01-18, 14:41:07







     Igår blev det en lugn kväll
     framför tvn tillsammans
     med Jonas och Ola. Tittade
     på filmen XIII, som tydligen
     är baserat på ett spel.

     Den var i alla fall riktigt bra,
     man fick tänka en del så det
     är ingen film man ska se om
     man är jättetrött! ;)

     Nu ska jag göra mig lite i
     ordning. Ska iväg på ett
     step intervall-pass om ett
     tag. :)















Nu är det jul igen
Publicerat: 2009-01-17, 20:37:58


Jag vet att julen är slut men jag var tvungen att köpa detta röda nagellack, men vad gör det egentligen? :) Som vanligt är det svårt att fånga den rätta färgen på bild. Den är mycket mer rödskimrande/glittrig i verkligheten. :)

   

(Klickbara bilder)



Nagellacket är från Depend; nr 91




En dag i storstaden
Publicerat: 2009-01-17, 19:26:25


Ja som sagt, har varit i storstaden idag, Malmö alltså, med mamma och pappa. :) Har faktiskt inte shoppat, eller jo, ett underbart rött nagellack som jag visar bilder på senare. ;) Men det var inte därför jag var i Malmö, utan jag hälsade på min virriga morfar! :)

Så, det är anledning till den dåliga uppdateringen idag. Jag hade faktiskt tänkt lägga in dagens outfit i morse, men det gick ju bannemej inte att logga in, typiskt! Hur som helst, nu är jag hemma och här får ni dagens outfit! :)


Stövlar Bianco Footwear
Strumpbyxor H&M
Shorts Cubus
Topp MQ
Örhängen H&M




Hon är grym!
Publicerat: 2009-01-16, 22:36:41


Laila Bagge! Man kan tro att hon har dansat i hela sitt liv. Lätt en av mina favoriter i Let's dance! Önskar att man ser ut som henne när man är 37. ;)

En person i Let's dance som jag tror många gillar men som jag däremot inte alls gillar, är Kitty. Visst, hon är väldigt speciell, säger vad hon tycker och har en stark personlighet. Men (och det är väl till att vara fördomsfull) jag tycker att hon verkar ganska korkad. Vad tycker ni?





Sätt lite färg på träningskläderna
Publicerat: 2009-01-16, 19:13:23


Det slog mig idag att jag bara använder svarta träningskläder. Visst, det är stilrent och snyggt men lite färg hade ju inte skadat. Nästa inköp när det gäller träningskläder har jag därför bestämt ska vara i någon färg och inte bara svart. Har samlat ihop lite färglada och snygga kläder till träningen. Blir man inte glad av alla härliga färger? :)




Gul sportbehå H&M 149 kr
Träningsskor Nike Stadium 499 kr
Rosa hoodtröja Nike Stadium 399 kr
Lila hoodtröja H&M 198 kr
Turkost träningslinne H&M 149 kr
Rött träningslinne Soc Stadium 149 kr
Grå haremsbyxor H&M 198 kr




Inget mys än
Publicerat: 2009-01-16, 16:10:34







     Just nu skulle jag helst vilja mysa runt i
     denna långa hoodien från ONLY!
 Efter
     min drygt 70 minuter långa promenad
     känner jag mig lite
     frusen, huu!

     Men istället ska jag strax bege mig iväg på ett
     60 minuters "mage-höfter-lår-pass". När jag
     kommer hem igen tänkte jag visa er lite
     fina träningskläder
 som jag inte tackat nej till
     och som gör träningen lite roligare! :)









     (Klicka på bilden för att komma till ONLYs hemsida)




En glad Elin
Publicerat: 2009-01-16, 13:24:24


Idag är vädret helt underbart! Väldigt kallt men solen skiner som bara den och bara det gör att man blir glad! :) Pratade även med min kompis Sofie innan och hon hade positiva nyheter för mig vilket gör att jag blev ännu gladare, berättar mer om det senare när allt är säkert till 100%. :)

Nu ska jag ut och gå en sväng, lyssna på musik och njuta av det fina vädret! :)


Jag, när jag och pappa var ute och fotograferade vid Vombsjön. :)




Tre favoriter
Publicerat: 2009-01-16, 11:37:13



(Klickbara bilder)

Här är tre av mina favorit-outfits, vilken är snyggast? :)




Ett liten vinterbild
Publicerat: 2009-01-15, 23:07:22




Vad tycker ni om denna bilden då?




Copyright: Elin Andersson




Nagelförstärkning
Publicerat: 2009-01-15, 13:29:32


Som ni ser på bilden så ser naglarna ut ungefär som vanligt. Eftersom jag än så länge har ganska korta naglar så la hon bara på gelé som var halvtäckande och inte fransk manikyr. Nästa gång däremot om mina naglar har växt ut lite blir det nog fransk manikyr.

Vad jag fick reda på som jag inte visste var att man kan måla med vanligt nagellack ovanpå och ta bort som vanligt med nagellacksremover (UTAN aceton), ganska bra eftersom dom som sagt ser ut som vanligt nu och det är kul att kunna variera lite. :)






Dagens outfit
Publicerat: 2009-01-15, 09:35:36


Nu ska jag alldeles strax iväg och göra nagelförstärkning. Hoppas det blir bra! Uppdaterar senare. :)


Stövlar Wedins
Benvärmare ONLY
Leggings Unos Kläder (ONLY)
Linne Vero Moda
Kofta Unos Kläder (ONLY)
Klocka Ur&penn




Ett litet tips
Publicerat: 2009-01-14, 16:16:46


Har inte så värst mycket att skriva idag därför tänkte jag tipsa om ett serum jag använder under foundation - Elizabeth Arden Good morning skin serum. Det krävs bara några droppar av serumet som man smörjer in i ansiktet och sen blir man jättemjuk och foundationen blir jämnare. :) 

Serumet ger ju även fukt till huden vilket är bra! Kostade ca 300 kronor när jag köpte den för ungefär 1 år sedan (ja, 15 ml varar i 1 helt år om man inte använder den riktigt varje dag).

Någon som testat det, vad tycker ni? Och någon som kan tipsa om något annat serum eller primer som är bra? :)





Top model
Publicerat: 2009-01-13, 21:11:04


Såg precis lite av Top model. Har inte sett något avsnitt av denna säsongen ännu, tycker inte det brukar vara så kul de första avsnitten. Tyckte det var bra att juryn reagerade på Nikeysha's vikt, hon är ju hur smal som helst! Det behövs lite nya ideal..





Detta hade varit snyggt, visst?
Publicerat: 2009-01-13, 15:01:07



Skor Bianco Footwear
Linne GinaTricot
Jeans GinaTricot
Örhängen Asos
Väska GinaTricot




Abba
Publicerat: 2009-01-13, 11:49:19


Här är klippet jag skrev om igår, Johan Glans och Björn Gustafsson som Abba! Haha! Inte särskilt bra kvalité men i alla fall!





Glans & Gustafsson som Abba
Publicerat: 2009-01-12, 23:57:06


Någon mer än jag som såg Johan Glans och Björn Gustafssons imitation av Abba ikväll i Guldbaggegalan? :) Älskar både Johan och Björn, så himla roliga människor, förstår inte var dom får allt ifrån! :)


(Klicka på bilden för att komma till artikeln)




Dagens outfit
Publicerat: 2009-01-12, 20:19:35



Stövlar Wedins
Strumpbyxor H&M
Fodralklänning GinaTricot
Kofta Vero Moda
Halsband H&M




Jag vill ha värme
Publicerat: 2009-01-12, 15:35:34


Idag har jag varit på arbetsförmedlingen först i 1,5 timme, alltid lika tråkigt men vad ska man göra? Sen stack jag till Johanna en stund, åt lite och tittade på "... och så kom Polly". :) Ganska bra film, som alla andra romantiska komedier ungefär. :)

Just nu sitter jag och myser under duntäcket, det är så himla kallt ju! :/ Vill till Rhodos NU! Men det är 4,5 månad till. Ikväll är det i alla fall träning som gäller igen, tänkte mig ett aerobic-pass och sedan ett styrkepass. :) Jaja, uppdatering senare, antagligen!






Måndagen den 12 januari
Publicerat: 2009-01-12, 11:52:26







En låt såhär på söndagskvällen
Publicerat: 2009-01-11, 18:59:29




Bra tycker jag, vad tycker ni? :)




Gårdagens bravader
Publicerat: 2009-01-11, 15:08:02


Idag är man Sliten, med stort S! Hade en jätterolig kväll igår så jag antar att det var värt det. Började kvällen med fondue på Elysée och jag får väl säga att jag blev liiite besviken, det var gott men inte så gott som jag förväntat mig. Därefter stack vi till Big Bowl och bowlade i ett par timmar och drack någon drink! :) Sedan åkte vi vidare till Slagthuset, har aldrig varit där innan men det var kul! Grymt bra musik! :)

Somnade nog inte förrän 6 imorse så lite trött är man ju. Ställena häromkring har ju bara öppet till 3 så man är ju inte van direkt. ;) Ska nog sova lite nu, haha!
 
Bjuder på några bilder från gårdagen så länge. :)








Redo
Publicerat: 2009-01-10, 17:55:00


Såja, såhär ser jag ut ikväll för er som vill veta:



Stövlar Bianco Footwear
Strumpbyxor H&M
Kjol/skärp H&M
Linne MQ
Klocka Guldfynd
Ring Pilgrim
Örhängen Guldfynd




Kalaskväll
Publicerat: 2009-01-10, 16:49:17


Ikväll har jag faktiskt ett välplanerat schema för en gångs skull. Jonas fyllde ju 24 i onsdags, så ikväll ska vi (jag, Jonas, Ola, Kim, Anders, Johanna och Niklas) fira honom lite i Malmö. Först blir det fondue på Elysée, därefter bowling på Big Bowl, lite drinkar och sedan utgång. :) En riktig kalori-kväll med andra ord, när vi ska bowla kommer antagligen någon ta fel på mig och klotet och kasta mig istället! Hihi! ;)

Vad ska ni hitta på ikväll då? :)





Hair and nails
Publicerat: 2009-01-10, 14:24:46






Terminator 2
Publicerat: 2009-01-09, 23:56:20



Någon mer än jag som tittar på Terminator 2 ikväll? Den är ganska bra, eller vad tycker ni? :)




Let's dance
Publicerat: 2009-01-09, 22:35:50




Det är nog många som har tittat på Let's dance ikväll, även jag. :) Svårt att veta redan vem man hejar på men jag tyckte Laila Bagge, Morgan Alling och Magdalena Graaf var duktiga! Vad tyckte ni?




Ny doft från DKNY
Publicerat: 2009-01-09, 19:33:18


Läste på Kicks hemsida och att en ny doft från DKNY kommer ut i februari. Jag köpte min DKNY Delicious Night i höstas och älskar den, den gröna DKNY Be Delicious har några av mina vänner och den är också helt underbar, så det ska bli spännande att se om även denna kommer falla mig i smaken. :) Såhär står det om Parfymen på Kicks hemsida:

                      DKNY FRESH BLOSSOM

                      Den 13 februari kommer DKNY:s nya parfym Fresh 
                      Blossom till KICKS. Ett säkert kort för er som gillar 
                      Be Delicious dofterna eller för er som längtar efter 
                      våren och en fräsh och somrig doft. EdP 30 ml 335 kr.






Resultatet
Publicerat: 2009-01-09, 18:17:12




Såhär blev då naglarna! Superfint tycker jag! :) Älskar färgen också. Anledningen till att mönstret inte syntes förra gången var för att jag inte höll kvar naglarna framför magneten tillräckligt länge, idag höll jag dom kvar i minst 20 sekunder. 

Vad tycks? :)




Star Magnet
Publicerat: 2009-01-09, 15:54:35




Detta nagellacket fick jag i julklapp, tror inte jag har skrivit om det innan så jag gör det nu. När man har målat naglarna sätter man dom mot en magnet så ett stjärn-mönster bildas på nageln. Testade det en gång innan men då blev det knappt något mönster.

Nu ska jag sticka iväg på ett spinningpass, när jag kommer hem lovar jag att lägga ut bild på hur naglarna blev denna gången. ;)




Fyra olika
Publicerat: 2009-01-09, 14:32:55


   

(Klickbara bilder)

Har testat lite olika linnen och strumpbyxor till min nya kjol, så nu tänkte jag fråga er: 
Vilken kombination tycker ni är finast? 1, 2, 3 eller 4? :)





19 september 2008
Publicerat: 2009-01-08, 22:27:32



På The Studio förra året tillsammans med Johanna, Suzze & Samantha :)




Tygskor i vinter, varför inte?
Publicerat: 2009-01-08, 18:57:06



Insåg idag att man har nog inte tygskor när det är vinter och definitivt inte när det är snö ute. Känns lite dumt att komma i tygskor till träningen men.. vad gör det egentligen?! Dom är ju så lätta att hoppa i när man ska iväg snabbt!




Dessa kanske?
Publicerat: 2009-01-08, 15:15:36


Om ett par timmar ska jag på afro-aerobic för andra gången vilket ska bli skitkul! Hittade dessa haremsbyxorna på H&M Shop Online, 198 kronor - dom hade passat kanonbra till den sortens pass! Sen ser dom ju sjukt sköna ut också! :) Visst gör dom?






Snö-oväder
Publicerat: 2009-01-08, 13:54:46


Har precis varit ute en sväng i byn med mamma, usch vilket väder! Varför ska det snöa för? Jag har i alla fall bokat tid för klippning, får inte rätt med håret längre, och på torsdag nästa vecka ska jag göra nagelförstärkning. :) Någon som gjort det kanske, håller det bra? :)

Dagens outfit:


Stövlar Bianco Footwear
Benvärmare ONLY
Strumpbyxor H&M
Fodralklänning GinaTricot
Kofta ONLY




På en promenad genom stan
Publicerat: 2009-01-07, 22:11:50



Tog en liten promenad med Sofie nu ikväll, skönt att prata ut lite om allt möjligt. Det var faktiskt rätt mysigt att vara ute och gå nu när det är snö också. :) Så nu är man röd om kinderna så det lyser om dom, haha! Men vad gör det? ;)




Sjöbo fitness center
Publicerat: 2009-01-07, 19:05:30


Har inte haft något kul att skriva idag, därav den dåliga uppdateringen. Min dag har hittills bara bestått av lite jobbsök, bränt skiva, fixat naglarna och nu ikväll träning. Sofie höll i passet så det kunde jag såklart inte missa, styrkepass i 60 minuter, en riktig genomkörare för hela kroppen kan jag lova! :)





En gammal en
Publicerat: 2009-01-06, 14:43:33



Pumps DinSko
Strumpbyxor H&M
Kjol MQ
Fodralklänning GinaTricot




Man kan ju alltid drömma
Publicerat: 2009-01-06, 13:23:43






Jag borde sova
Publicerat: 2009-01-06, 01:34:41


Ja, jag vet inte vad jag gör uppe såhär länge, sa till mig själv att jag skulle lägga mig klockan 24 men tiden går så himla snabbt på kvällarna, men är man en nattuggla så är man (min syster är dock värre ;)). Funderar på om jag ska ta ett spinningpass imorgon klockan 11 eller inte, så jag borde nog sova nu då. :) Godnatt!

               Copyright: Elin Andersson




Cowboy!
Publicerat: 2009-01-05, 18:35:26


Detta måste vara de snyggaste skorna just nu, så sjukt nice! Dessa är från Nilson men finns liknande hos både MQ (något dyrare) och DinSko (något billigare).

Hade det inte varit för att jag nyss handlat ett par stövlar OCH måste spara pengar hade jag lätt köpt dessa! Hade passat superbra till ett par stentvättade stuprörs-jeans och en stor skjorta, precis som en cowboy! Snygga, visst?






H&Ms provrum
Publicerat: 2009-01-05, 17:21:47


Har suttit på H&Ms hemsida och satt ihop några outfits i provrummet, rätt kul faktiskt, haha! :) Någon mer som testat? :)





Börjar bra
Publicerat: 2009-01-05, 12:22:54


Har startat dagen med ett 60 minuters långt aerobic- och styrkepass. Jag hatar att gå upp på mornarna men när man väl är uppe och iväg är det så himla skönt och så kan man känna sen under dagen att man i alla fall gjort något nyttigt. :) Har ju haft 2 veckors uppehåll med träningen, det blir så när det är jul, det händer något hela tiden som gör att man inte hinner riktigt, men nu tänkte jag komma igång igen i alla fall och det är härligt! :) Fler än jag som haft juluppehåll? ;)



Några träningstips som jag själv tycker är bra efter uppehåll

-
Hitta en träningsform du tycker är rolig
- Variera träningen
- Börja så smått med endast en, två ggr i veckan och öka efter ett tag
- Om du tränar ensam på gymmet, sätt på musik du gillar och får en kick av
- Ha kläder på dig som du trivs och känner dig bekväm i
- Ta med en kompis att träna tillsammans med
- Gör upp ett eget "tränings-schema" i början på veckan om vilka dagar du tänkt träna och vilka pass, och följ det ;)




Bäst
Publicerat: 2009-01-04, 23:06:24


Har haft en lugn söndagskväll hemma hos Jonas med Ola, Johanna och Niclas. Tittade på The girl next door och sedan Californication, bästa serien just nu! :) Älskar skådespelarna och handlingen, så himla skön serie! Någon som sett det?





Den nya
Publicerat: 2009-01-04, 16:40:10


Här är min nya kjol! Tyckte den var så söt och Johanna tyckte att den var så "jag", hihi. :) Man fick ett skärp till också, rätt schysst! Vad tycks?





Dagens outfit
Publicerat: 2009-01-04, 12:36:50


Hej på er! Nu ska jag strax iväg till Svedala Outlet med Sofie. När jag kommer hem ska jag lägga upp bilder på resten av mina fynd från gårdagen, om det är någon som är intresserad. ;) Koftan och halsbandet på bilden nedan är ju en del av inköpen igår. :)


Stövlar Bianco Footwear
Benvärmare ONLY
Strumpbyxor H&M
Fodralklänning GinaTricot
Kofta Vero Moda (NY!)
Halsband H&M (NYTT!)




Nova Lund
Publicerat: 2009-01-03, 17:53:37


Hemma från shoppingturen idag. Var på Nova Lund med Johanna. :) Handlade några plagg men dom får ni se lite senare. Ska äta och fixa mig lite nu sen ska jag iväg på fest. :) Lägger upp dagens outfit så länge i alla fall.


Stövlar Wedins
Strumpbyxor H&M
Topp MQ
Kofta Unos Kläder (ONLY)
Väska Lindex




Stolt lillasyster
Publicerat: 2009-01-03, 00:51:34


Förresten, måste säga grattis till min syster som fick reda på idag att hon fick jobbet som hon sökt! Hon är så duktig! Grattis Emma! :)





Strike!
Publicerat: 2009-01-03, 00:38:03


Jag gjorde 3 strikar på bowlingen ikväll och vann en runda! Helt ofattbart, första gången jag vann tror jag, inte för att jag brukar bowla men ändå, hihi! :) Det är faktiskt ganska roligt.. så länge man inte fastnar med tummen i klotet, haha! Nej, borde bowla oftare! Brukar ni bowla? :) 

Ingen hade kamera med sig ikväll så ni får se ytterligare en bild från dagens foto-tur istället. ;)




Copyright: Elin Andersson




Bowling-kväll
Publicerat: 2009-01-02, 19:28:56


Ja som rubriken lyder: bowling-kväll i Malmö tillsammans med sju vänner. :) Blir hämtad alldeles strax men hinner lägga in kvällens outfit! :)

Ha en trevlig kväll! :)


Stövlar Wedins
Strumpbyxor H&M
Fodralklänning GinaTricot
Kofta Unos Kläder (ONLY)
Armband och örhängen H&M




Foto-väder
Publicerat: 2009-01-02, 16:34:53


Idag har jag och pappa varit ute och fotat, det var ju perfekt foto-väder så då får man passa på. :) Här är några bilder, vilken tycker du är finast? :)






Copyright: Elin Andersson




Glam Bronze Minerals
Publicerat: 2009-01-02, 12:38:03


Fick ju Glam Bronze Minerals i julklapp i nyansen 101 Blonde, så nu tänkte jag ge er en liten recension på det. :) Har använt det några gånger och resultatet blir faktiskt ganska bra. Det blir ingen stor skillnad men det ger ändå det där lilla extra skimret och samtidigt blir huden jämn och slät. Vill man att det ska ge mer färg är det bara till att köpa en nyans mörkare. :) Själv tycker jag nog att denna passade mig bra, för jag vill inte att det ska synas för mycket men det finns ändå där och man får en fräsch och naturligt lätt brun look. :)

Någon mer som använder Glam Bronze Minerals? :)





Dagens outfit
Publicerat: 2009-01-02, 11:56:27



Stövlar Wedins
Jeans Acne
Linne MQ
Topp MQ
Sjal Mammas




There is no place like home
Publicerat: 2009-01-01, 21:39:38


Äntligen hemma i soffan igen! Hade verkligen kul igår i Växsjö men det ska bli skönt att få sova i sin egen säng igen, även om det bara var en natts sömn på luftmadrass (nu vet jag hur Emma & Tim har det när de sover över här, stackare)! ;)

Någon mer än jag som lade märke till att det var många som var ute och promenerade idag? Finns bara två anledningar till det:

1. Alla har som nyårslöfte att gå ned i vikt!
2. Ingen är körduglig!

Vad tror ni? ;) En sak är i alla fall säker och det är att jag inte har något nyårslöfte om att gå ned i vikt, började nämligen detta året med pizza, coca-cola och chips och dippa framför tvn tillsammans med Jonas och Ola, haha usch! :) Har ni något nyårslöfte?

Såhär såg jag ut igår i alla fall, vet att väskan och strumpbyxorna skär sig litegrann, men det är inte så illa i verkligheten som det ser ut på bilden, haha, here you go:





Förresten, GOTT NYTT ÅR på er allihopa! :)

 










Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: