STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




Suzuki
Publicerat: 2009-07-31, 21:58:46



Här är lilla jag på den stora, röda faran. ;) Fasen vad fin den är! Som vanligt tycker jag inte den rätta nyansen framgår helt korrekt på bilden, den har en finare röd färg på riktigt. :) Har nyss kommit hem från en liten åktur med pappa, kunde inte sluta le innanför hjälmen. Tänk när det är jag som sitter där framme och kör alldeles själv! Men om en vecka eller två så... :)




Nu är den min!
Publicerat: 2009-07-31, 20:36:08




Såhär glad är lilla jag nu! :D Har nyss varit och hämtat pärlan! En röd och fin motorcykel! Är helt uppspelt nu, vill bara köra men har ju inte fått tillståndet än, blä. Jaja, jag får åka på pappa så länge, ska åka en sväng nu! :D Har inte hunnit ta bilder ännu men det kommer. ;)





Träning 31 juli
Publicerat: 2009-07-31, 17:50:52



Nu har jag precis varit och spinnat en timme, svetten har precis lagt sig! ;) Var sjukt trött innan jag stack iväg, men nu är jag faktiskt lite piggare. :) Snart är det maaat (ris, kyckling och brunsås), jag är hungrig. Men först duschen och lite sånt! :)

Tid: 65,38 minuter
Medelpuls: 153.
Maxpuls: 169.
Kalorier: 608.




Tre tröjor
Publicerat: 2009-07-31, 13:57:04





Örhängena jag köpte igår har jag ju redan visat, men här är tröjorna; 1. Sjukt härlig och mjuk tröja från Monki, 45 kronor (75% rea). 2. Mysig, hålstickad tröja från H&M, 199 kronor. 3. Den ombloggade New York tröjan från Weekday, 150 kronor. :) Supernöjd! Alla tröjorna passar himla bra tillsammans med ett par cykelbyxor, ska klippa av ett par leggings jag. Fräscht!

Och när vi ändå är inne på shopping så ska pappa och jag hämta en MEGA-SUPER-DUPER-ROLIG "sak" sen som vi ska köpa! Glad Elin! :D Om jag säger att det har att göra med mitt mc-kort kanske ni kan lista ut vad det kan vara... ;) Kan lova att det kommer bild(er) sen ikväll! :)




100 kronor gratis!
Publicerat: 2009-07-31, 12:49:18





Idag kom ett brev hem till mig från Gratisbio.se. 100 kronor i presentkort!
Går att använda i maaaassor av butiker, både mat-, klädes, skobutiker + massa fler. :) Toppen, presentkort tackar man aldrig nej till! Och detta har jag då fått genom att endast besöka hemsidor, har inte kostat mig ett öre! För varje 200e poäng får man ett presentkort på 50 kronor och det är faktiskt ganska enkelt att samla ihop dom 200 poängen. Bara genom att bli medlem HÄR får du 75 poäng som välkomstpoäng. :)




Deep blue
Publicerat: 2009-07-30, 23:12:46



Här är en liten (stor) bild örhängena jag köpte idag! Fick ett presentkort på Pilgrim när jag fyllde 20 och den butiken finns tydligen bara på Storgatan i Malmö (om man räknar Pilgrim-butiker endast i Skåne), så tänkte att jag fick passa på nu när jag väl var inne i stan. Svårt att fånga rätt färg på "diamanterna" på bild, dom har en skarpare färg på riktigt. :) Nåja, resten av shoppingfynden får jag visa en annan gång, jag är helt slut nu, både av att ha gått på stan hela dagen och för att jag sprang en mil igår. Träningsvärken smyger sig på mer och mer känner jag, börjar kännas lite smått lite här och var i hela kroppen, men ska jag vara ärlig är det ganska härligt. ;) Nä, klockan ringer om 7,5 timme, natti natti!




Some new stuff
Publicerat: 2009-07-30, 19:54:18



Jodå, några påsar fick allt följa med hem, innehållande tre tröjor, ett par örhängen och OSIS+ Dust it-puder. :) Kläder gör mig glad! Ska såklart visa allting lite senare om jag hinner, just nu väntar mamma och pappa på mig, vi ska iväg och titta på en sak. :) I'll be back later!




Outfit 30 juli
Publicerat: 2009-07-30, 09:26:00



Nu sticker jag till Malmö med Frida och Malin. Får se om jag kommer hem med några påsar eller inte. Har en del på min "att-handla-lista" i alla fall. ;)


Tygskor Bo Ohlsson
Jeansshorts MQ
Topp Vero Moda (NY!)
Väska Kappahl
Klocka Köpt på Rhodos (Sandra Fellini)




Dagens träning
Publicerat: 2009-07-29, 22:26:07



Tänkte bara säga att jag lever! Det blev tyvärr inget step intervall-pass ikväll som jag hade hoppats på. Dom hade bytat instruktör så då valde jag att sticka till skogen och springa med pappa istället. För första gången i mitt liv sprang jag över 1 mil! Herregud... det känns i mina vader kan jag ju säga! Konstigt nog kändes det som att man bara kunde springa på när vi hade sprungit 10 km, benen bara rullade på liksom, men vi valde att stanna istället. :)

Sträcka: 10,1 km löpning och 1 km promenad.
Tid: 69,47 minuter (löpningen), 80,49 minuter (sammanlagt)
Medelpuls: 156.
Maxpuls: 181.
Kalorier: 784.


Håller just nu på att fixa det sista med bloggen, kan hända att det ser konstigt ut på vissa ställen fortfarande. :)




Nu är jag äldre!
Publicerat: 2009-07-29, 16:31:12




Idag är det lite dött här i bloggen känner jag. Har fixat med en "ny" design sen igår så därför vill jag bara göra den klar. Kanske kommer den upp ikväll. ;) För övrigt så har jag jobbat lite i morse, varit hos bästis och druckit smoothie och varit på körskolan och gjort ett syntest. Så nu kan jag äntligen skicka iväg papperna så att jag kan få mitt körkorts-tillstånd till motorcykel, ska bli så roligt! Har sagt ända sedan jag var 16 år (minst) att jag ska ha motorcykel-körkort när jag blir äldre! :)

Ska strax iväg till SFC och stå i receptionen/träna! Har inte tränat där på ett par veckor så det spritter i benen, därför blir det ett step intervall-pass ikväll när jag ändå ska dit. :) Hörs sen!




Inspiration
Publicerat: 2009-07-29, 11:48:27




Den här tjejen vet hur man klär sig. Massa snygga utstyrslar på Lookbook.nu!




Spinning ringar
Publicerat: 2009-07-28, 21:59:40


Dessa ringarna fick jag i 20-års present, "Spinning ringar". :) Har nog inte visat dom innan, var ju tvungen att byta storlekar vilket tog ett par veckor eftersom dom inte hade rätt storlek hemma. :) Det roliga med dessa är i alla fall att man kan köpa fler och variera kombinationer. Här är hemsidan, där kan man välja ringar och kombinera ihop hur man vill och se hur det blir. :)






Superset
Publicerat: 2009-07-28, 15:11:06




20 minuters snabb styrketräning (biceps, triceps, axlar och mage) och 40 minuters spinning har jag avverkat idag. Har just stoppat i mig lite houngsmelon, en nektarin och två ägg! Ska strax äta god middag (varmrökt lax och potatis) så ville inte äta för mycket. :) Har även varit nere i byn och bokat tid för slingning, så på tisdag nästa vecka ska jag dit, ska bli kul med lite fler och ljusare slingor. :) Nu: Dusch, fix, middag och därefter jobb. Håll tummarna för att den snygge vakten jobbar ikväll, hihi. ;)




Härlig jogging i skogen
Publicerat: 2009-07-27, 21:55:26



Idag var det himla härligt att springa, skorna var bra också, förutom att jag fick en liten blåsa! Förra gången hade jag ett par löpare bakom mig så jag kände mig helt stressad, fick iofs en ovanligt bra tid i och med det men jobbigt var det. ;) Idag stötte vi på två rådjur och så plockade jag lite hallon sista biten när vi promenerade. Det är så fridfullt och mysigt i skogen! Nu ska jag duscha, sen iväg till Jonas och spela lite spel och umgås med han, Sofie och Ola. Får passa på att hitta på saker medans man kan, jobbar bara 3 timmar imorgon kväll så. :)

Sträcka: 5,5 löpning, 1,6 km promenad
Tid: 65,34 minuter.
Medelpuls: 150
Maxpuls: 188
Kalorier: 577




Nya joggingskor
Publicerat: 2009-07-27, 17:43:22





Dessa skorna valde jag istället för mina andra som gick sönder. Riktigt schysst! Men mer än 5 månader ska ett par joggingskor hålla så det var inte mer än rätt att jag fick ett par nya. :) Ska bli kul att testa dom, men har hört att Asics ska vara ett bra märke så. :) Nu ska jag äta rester sen igår (grillat kött och pommes frites ;)), sen blir det en runda i skogen, när jag smält maten lite förstås...




Reklamation, wiho!
Publicerat: 2009-07-27, 14:42:57




Okej det blev ändrade planer gällande den där joggingturen, haha. När pappa kom hem kom jag på att jag ville sticka till körskolan och få papper så att jag kan börja övningsköra på mc, och så skulle jag reklamera mina joggingskor som hade gått itu lite i sömmarna. Fick ett par nya skor! Wiiiie, nu är jag taggad för att springa ikväll, dom är riktigt sköna! :D Visar bild senare, nu ska jag till Ystad med Johanna, hon ska köpa The Sims 3. ;)




Guldnitar!
Publicerat: 2009-07-27, 12:26:57


Ligger just nu ute på altanen, väntar på att pappa ska komma hem från affären så vi kan ut och springa en runda. :) Är inte jättetaggad men två gånger i veckan (minst) har jag ju sagt, så det är lika bra att ta tag i det direkt. ;) Fann dessa skor på skotrend.sehur snygga?! 598 kronor. Hade det inte varit för priset och att dom bara finns att köpa på internet hade jag inte varit svår.






Khaki
Publicerat: 2009-07-26, 23:19:36





Jag har fyndat ett par ful-snygga skor ikväll i Kristianstad, för 49 spänn... På ICA Maxi! Haha. Dom är riktigt sköna i alla fall att bara hoppa in i när man ska snabbt iväg. :) Var och lämnade Emma i Kristianstad nu ikväll eftersom hon börjar jobba imorgon igen efter några veckors semester. Köpte massa bullar och pålägg som vi fikade med hos henne. :) Mys! Sitter just nu och lyssnar på gamla Shakira-låtar på Spotify, gammalt Shakira-fan som man är, hihi. Nostalgi!




Flowers
Publicerat: 2009-07-26, 14:06:13





Min nya tröja! Köptes på Vero Moda för 60 spänn (70% rabatt), kap tycker jag. Gillar färgerna, mönstret, urringningen i ryggen och priset såklart! Somrig och härlig, det är bara det att solen saknas... Hoppas det blir fint imorgon så jag kan ligga och steka lite på min tredje lediga dag. :)

Nu ska vi snart grilla här hemma, igen. Det gillar vi!




Shopping & mys i Helsingborg
Publicerat: 2009-07-25, 22:54:13


Har haft en mysig dag i Helsingborg med Emma. Det blev lite shopping på Väla först sen stack vi in till stan, åt pizza och lyssnade på Helena Arlock som Emma ville se. :) Det är ju Helsingborg-festivalen nu så där var massa tjo och tjim, såg/hörde även Melody Club på långt håll. Tre saker fyndade jag på Väla, allt på rea, bilder kommer! Ska gå och hälla i mig några glas vatten nu, den där pizzan gjorde sitt, törstig hela tiden ju...


    Sjukt fin byxdress från H&M med snygga detaljer som guldiga dragkedjor på fickorna,
    299 kronor. Vill ha... Men det kändes lite "onödigt" eftersom jag redan har en svart
    byxdress och massa andra svarta plagg så jag köpte inte den. Gahh, jag vill ha denna
    också! Varför fastnar jag alltid för svart?!



    När det är helg får man unna sig massa godsaker! Kebabpizza med vitlöksdressing blev
    det för mig, Emma tog en Vezuvio. ;)



    En tröja, ett linne och mascara!




Kvällens outfit
Publicerat: 2009-07-24, 19:59:58


Nu ska jag på partaj! Är ledig hela helgen, wiie! Puss på er!




    Skor Köpta på Rhodos (Sandra Fellini)
    Byxdress H&M
    Armband Diddi, Thomas Sabo
    Klocka Köpt på Rhodos (Sandra Fellini)





Harder, better, faster, stronger
Publicerat: 2009-07-24, 17:13:40




Puuuu! Idag var det jobbigt, mycket jobbigare än i tisdags! Konstigt med tanke på att jag sprang 1,6 km längre då. Iofs höll jag ett mycket högre tempo idag igenom hela sträckan vilket ger högre puls som i sin tur gör att det är mer ansträngande... Medelpulsen låg ju på 6 slag/min mer idag än sist och maxpulsen på 13 slag/min. Så när man tänker efter är det kanske inte så konstigt ändå. Märker att efterförbränningen är hög! Pulsen är fortfarande uppe i 110. Nä nu ska jag sluta tjata om min puls, haha.. Men det är ju så roligt, så det får ni ta! :D

Sträcka: 5,5 km
Tid: 31.30 minuter
Medelpuls: 163
Maxpuls: 193
Kalorier: 329


Nu: MAT!




Veckans andra
Publicerat: 2009-07-24, 16:02:53


Gissa vart jag ska bege mig nu..? Skogen såklart. Men idag blir det "bara" 5,5 km. Måste ju hålla mitt eget löfte om två löprundor i veckan. Har precis legat och sovit i ett par timmar och det är ju typ det värsta man kan göra innan man ska ut och springa, hade hellre legat kvar i sängen om man säger så. ;) Men när man väl är där så släpper det...





Looking back
Publicerat: 2009-07-24, 13:15:05


Saknar veckan på Rhodos när man tänker tillbaka. :) Speciellt när man tittar på alla videos, här är två när vi var på "Grekisk Afton" på hotellet och dansade grekisk dans och åt grekisk mat. ;) Fasen vad roligt det var! Alla på hotellet bjöd på sig själv och var med och dansade och skojade. Lätt en av dom roligaste kvällarna på Rhodos. Det är jag i korallrött linne och kjol. ;)






Watch
Publicerat: 2009-07-23, 21:57:41


Har inte hunnit med särskilt mycket idag. Direkt efter jobbet stack jag hem och sen iväg igen till Kristianstad för att hämta min syster. Tycker om när hon och Leia (katten) är här hemma! :)

Vad gäller träning har det nu blivit två vilodagar.
Tänkte både igår och idag att jag skulle ut och springa men tiden har inte riktigt funnits. Men imorgon lär det nog bli av, slutar redan klockan 12 då så. :) Men jag har ätit hyfsat nyttigt i alla fall, vilket jag brukar försöka göra under vardagarna, undviker godis/kakor/läsk och äter istället mycket frukt och bär! Minst lika gott som godis egentligen, fast choklad går ingenting upp emot, bästa som finns ju! :)


    Älskar min Rhodos-klocka!






193 Pure Coral
Publicerat: 2009-07-23, 12:34:55




Sitter just nu och lyssnar på Melissa Horn, riktigt härliga låtar! Har startat dagen med några bitar honungsmelon och en hallon-smoothie. Vaknade inte förrän 11.30 så har i princip bara hunnit med att äta frukost och måla om mina fossingar med Isadoras nagellack 193 Pure Coral. Fräscht till brun hy! Dock känns det som min bränna börjar försvinna, hoppas solen är snäll och tittar fram i helgen, är ledig då så isåfall blir det stranden för mig! Nä nu får jag ta tag i mig själv, börjar jobba 13.30...




På listan
Publicerat: 2009-07-22, 20:26:21




Ska förhoppningsvis till Malmö och shoppa med Frida nästa vecka. :) Blir inte så ofta att man åker in och går på stan i Malmö, blir mer köpcenter för min del. Men i alla fall så ska jag passa på att gå inom Weekday då, och kika efter något av detta ovan, en stor tröja vill jag ha!




Hur fin?
Publicerat: 2009-07-22, 19:26:45




Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut




Gillar H&Ms kuddar!
Publicerat: 2009-07-22, 13:30:36






Grillat hos familjen Andersson
Publicerat: 2009-07-21, 23:41:52





God mat blev det ikväll med familjen; grillspjut, hemmagjorda "klyftpotatis" (halverade nypotatisar med olja på och bakade i ugnen) och Tre peppar-sås. Riktigt mumsigt, längesen jag åt grillat! Nu ska jag försöka ta mig upp ur soffan och gå och lägga mig, jobbar 8-13 imorgon. Har en himla träningsvärk sen gymmet igår, både i magen och armarna, precis som jag hoppats på. ;) Inte varje dag jag får det i magen, men nu beror det väl förmodligen på att jag inte tränat den på länge. Återstår att se hur det känns i benen imorgon efter löprundan idag, dom känns faktiskt redan lite möra...

Natti natti! :)




Pigg i benen
Publicerat: 2009-07-21, 18:03:30




Så pigg som jag kände mig idag när jag sprang, har jag inte känt mig på hur länge som helst! Första biten blev det ganska långsam jogging men sen ökade vi. Pappa och jag sprang först 5,5 km och därefter 1,6 km, så vi kom i mål samtidigt som Emma som gick 5,5 km. :) Det kändes som man i princip kunde springa hur länge som helst. Jag sa ju det, att jag var på G idag! Fick kanske inte världens bästa tid, men för att inte ha sprungit på jättelänge känns det kul att man trots allt orkade att springa mer än 7 km utan att stanna. 

Sträcka: 7,1 km.
Tid: 51 minuter.
Medelpuls: 157 slag/minut.
Maxpuls: 180 slag/minut.
Kalorier: 488.


Nu: Dusch och sedan grillning med familjen!




Running
Publicerat: 2009-07-21, 16:43:22




Nu sticker jag till skogen! Eller vi: jag, pappa och Emma. Emma och jag har värmt upp med lite skojiga hopp-bilder, haha. Jag är på g!




Dagens outfit
Publicerat: 2009-07-21, 15:34:19


Dagens (enkla) outfit, i alla fall när jag var ute och gjorde några ärenden i byn. Nu har mjukisbyxorna åkt på igen, finns inget skönare. ;) Johannas pappa hatar dom, speciellt när både jag och Johanna har likadana på oss, haha.

Idag är jag helt ledig, inget jobb alls. Ska ut och springa den där skogsrundan med pappa sen som aldrig blev av i förrgår. Hade tänkt försöka ta tag i löpningen lite nu, har tappat alltför mycket kondition. Det är ju så skönt när man "fått upp" konditionen och löprundorna inte känns så ansträngande. Två löprundor i veckan hade jag tänkt börja med... nu är det sagt.


Tygskor Bo Ohlsson
Jeansleggings VILA
Linne MQ
Kofta H&M
Klocka Köpt på Rhodos (Sandra Fellini)




Inte än, men snart
Publicerat: 2009-07-21, 01:09:35


Såg såhär mitt i natten att H&M fått in lite höstkläder... Och förutom att jag blir lite smått deprimerad av att alla fina, underbara, härliga, läckra och somriga färger (som jag älskar!) kommer bytas ut mot mörka och dystra så hittade jag fyra plagg som föll mig i smaken. Orkesterliknande jacka, 299 kr. Fransväska, 299 kr. Skor, 399 kr. Kjol, 149 kr.






Nytt(igt) recept på bullar!
Publicerat: 2009-07-20, 15:58:46


Ligger just nu i sängen med en mätt och uppsvullen mage. Fick ett ryck och blev sugen på att baka bullar! Letade lite på internet och hittade ett recept på ganska nyttiga bullar. Egentligen ska det vara dinkel fullkorn och dinkel siktat istället för grahams- och vetemjöl men jag hade inte det hemma så då får man ta vad man har. Supergoda blev dom! Väldigt mättande också. Tror jag stannar i sängen tills jag ska jobba klockan 17, hihi.





Gymmet
Publicerat: 2009-07-20, 12:25:59


Veckan började bra med 70 minuters styrketräning! Stack till gymmet vid 10 och mötte upp Sofie. Körde slut på armarna (triceps, biceps, axlar) och magen fick vad den tål också. Märks att jag inte tränat mage på länge, kände hur det krampade redan efter typ bara 20 situps! Rygg tränade vi också förresten. Medelpuls: 117. Maxpuls: 160. Kalorier: 417.

    Fasen vad ont man fick i händerna efter vissa övningar idag. Borde nog köpa ett par
    handskar.

    In action! Ser ut som jag har jättefeta armar, haha. Rygg/biceps.

    In action, igen. Rygg.

    Lite svettig visst...




V som i..
Publicerat: 2009-07-19, 21:42:13




Hade tur som fick jobba till stängning idag, vakten med stort V var där ju. ;) Han skulle tydligen vara ledig lite nu så då lär man inte träffa han på minst en vecka, gud vad tråkigt att jobba till stängning imorgon då. Detta börjar ju bli lite spännande, tycker ni inte? Haha. Nästa gång ska jag ta reda på vad han heter! Fick inget bra tillfälle idag ju, attans... eller så är det jag som är lite blyg kanske. ;) Hihi. Nu ska jag fika med lite melon och en och annan persika, min mage kurrar!




Skogsrundan blev jobb
Publicerat: 2009-07-19, 13:18:06


Hur typiskt är inte detta då? När jag nu äntligen hade lust för att springa ringer dom från jobbet och ber mig jobba, 15-21.15. Ja jag vill ju ha mycket jobb så det är klart jag tackar ja, men ändå. Har jobbat varje dag sedan förra lördagen nu, förutom i fredags då jag var helt ledig. Äsch, på tisdag är jag (antagligen) ledig och då bär det nog av till Tyskland med mammsen och pappsen. :) Nu ska jag äta, duscha och fixa matlåda!





Skogsrunda
Publicerat: 2009-07-19, 11:55:12




Idag ska jag ha pulsklockan på hela dagen! Kan vara kul att se puls/kaloriförbrukning under en hel dag. Hade tänkt ta mig ut och springa en runda idag också, känner mig lite sugen på att springa i skogen nämligen. Där är en runda på 5,5 km som jag och pappa sprang rätt ofta förr som jag inte sprungit på säkert ett år nu. Ganska mysigt där faktiskt och lite annorlunda än den vanliga rundan jag springer. Man ska ju variera sig men jag tycker det är så svårt att komma på en egen bra runda som är lagom lång så därför brukar det alltid bli hälsorundan på 6 km när jag ska ut och springa.




Night watchman
Publicerat: 2009-07-18, 21:52:17




Jag gillar mitt jobb. Jag gillar vakten, haha. Han både ser trevlig ut och verkar trevlig, idag pratade vi t.o.m lite, kors i taket va? Hihi! ;) Man kanske skulle lägga in en stöt nästa gång? ;D På tal om något helt annat så är mamma, pappa och Emma påväg hem nu, med inget mindre än två honungsmeloner och massa persikor. Dom kände nog på sig att jag var sugen på det och det hade dom alldeles rätt i! :D Sen har jag ju lite marknadsgodis också (nougat, smörkolor och daim). Hur gott?!




Coral apricot
Publicerat: 2009-07-18, 17:49:33




En aningen piggare är man nog nu efter mina två timmars sömn, och redo för tre timmars jobb. Känns ganska lugnt att jobba när det är såhär ruskigt väder. Det blir nog väldigt lugnt för mig efter jobbet också.. film, godis och mys helt enkelt! Ha en fin kväll!





Only bara
Publicerat: 2009-07-18, 15:13:11


Första passet avklarat! Tänkte lägga mig och sova nu i ett par timmar innan jag ska iväg och jobba igen. Jobbar till stängning idag, ska bli spännande att se vilken vakt som kommer ikväll, haha. ;) Känns som att det är måndag eller söndag, man blir helt förvirrad på dagarna när man är ledig mitt i veckan och jobbar på helgerna, nåja. Lördag är det idag, lördag, lördag, lördag.



Only har fått in en massa fint ju. Örhängena är riktigt söta!




365
Publicerat: 2009-07-17, 23:50:30




Då var det 365 dagar till nästa marknad, haha. Det är faktiskt något särskilt med marknader, mysigt på något sätt och en otrolig stämning bland alla människor. :) Regnet ikväll gjorde att det dog ut lite, men vi köpte munkar sedan gick vi hem till Johanna och tände ljus och satt och snacka bara, ganska skönt faktiskt. Ska upp och jobba imorgon bitti så jag cyklade hem för typ en halvtimme sen. Är riktigt trött så jag kommer sova gott inatt! Upp om 9 timmar. Godnatt!




Kvällens outfit
Publicerat: 2009-07-16, 18:31:35


Äntligen hemma! Fick jobba dubbelt så länge idag än vad som var tänkt, men slutade som tur var bara en timme senare, klockan 18. Ska bege mig till Johanna nu på en halvtimmes "förfest", dock kom det nyss en skur så jag väntar till den är över. ;) Hoppas ni få en trevlig kväll allihopa! Sjöbo Marknad, here I come. ;)


Ballerinaskor Bo Ohlsson
Shorts H&M
Linne BikBok (NYTT!)




Livet, när det är som bäst!
Publicerat: 2009-07-15, 21:27:32


Sitter ute på altanen och småpratar med mammsen, målar naglarna, äter choklad och har precis fått ett trevligt samtal, hihi. :) Vädret är alldeles perfekt för att sitta härute! Emma är på besök och just nu är hon och pappa ute på motorcykeln en sväng. Ska äta honungsmelon och glass med varma hallon när dom kommer hem igen. Imorgon blir det jobb i 3,5 timme och sen sticker jag till Johanna på förfest för att sedan gå ner på Sjöbo Marknad. Vet faktiskt inte vad mer jag kan begära för tillfället. Det är nu livet är som bäst helt enkelt! :) Visst är det härligt när man känner så?!





Kvällsdopp
Publicerat: 2009-07-15, 18:23:10




Vilken värme. :) Har bestämt mig för att det inte blir någon träning idag. Förstår inte varför men jag har ingen motivation, men den kommer tillbaka inom en snar framtid, det vet jag. Tänkte i alla fall därför hänga med Johanna till Orebadet och ta ett litet kvällsdopp och simma några längder, motion det också. :) Får se om man kommer fram någonstans i trafiken bara, Sjöbo är rena kaoset nu i marknadstider. Imorgon smäller det, Sjöbo Marknad, sommarens höjdpunkt för oss bybor. ;)




Munk!
Publicerat: 2009-07-14, 21:47:24



Äpplemunk åt jag innan, med massa socker på! ;)

Då var man hemma igen ja, men det blir till att lägga sig snart ändå, börjar 8 imorgon. Jobbade till stängning idag och hoppas jag gör det många gånger framöver för vakten var bannemej en riktig godbit, haha. ;) Ska gå och kolla mitt schema nu, äta och sen lägga mig. Usch så tråkiga inlägg det blir när man jobbar! Jaja, natti natti!




Summary
Publicerat: 2009-07-14, 17:09:23





Haha jag är dyngsur. Det blev spinning i 63 minuter, kanske inte så konstigt att jag är det då. Medelpuls: 160. Maxpuls: 176. Kalorier: 638. Nu blir det dusch och sen ska jag unna mig något riktigt gott.. Med massa socker på... Någon som kan gissa vad? ;)




14 juli
Publicerat: 2009-07-14, 15:03:58


Har just kommit in från solen. Jättefint väder idag ju! Slutade jobbet klockan ett och när jag kom ut slog värmen emot mig, härligt! Trodde inte det skulle bli så fint väder när jag cyklade till jobbet i morse. :) Tänkte sticka till SFC nu igen för ännu ett spinningpass för mig själv (!!!), jobbar 18.00-21.15 ikväll ju så vad ska man göra? Ut och springa eller promenera blir bara hemskt i denna värmen. Men det är ganska skönt med spinning faktiskt. :) Imorgon hoppas jag på gymmet i alla fall, lite variation behövs! :) Ombyte nu, uppdatering kommer efter träningen!





Pink Voltage
Publicerat: 2009-07-13, 22:30:44




Linne Topshop
Tights Forever21
Örhängen Cubus
Sandaler Bianco
Nagellack Eleven




I made it!
Publicerat: 2009-07-13, 15:09:52




Det var den spinningen. Blev bara 40 minuter, hann inte mer kom jag på. Men jag är stolt över mig själv att jag stack iväg trots att jag var trött och inte alls pigg på att träna. Nu känns det mycket bättre, lite piggare är jag nog allt. :) Medelpuls: 156. Maxpuls: 177. Kalorier: 400. 




Ingen lust, ingen ork
Publicerat: 2009-07-13, 14:01:13


Har suttit här nu en timme och försökt dra iväg mig själv till SFC för att träna. Tänkte köra en timmes spinning i min ensamhet (igen!) eftersom jag inte kan träna ikväll. Har varken lusten eller orken med mig just nu, men jag vet ju att det går över när jag väl sitter på cykeln och sätter igång musiken. Japp, nu sticker jag... det är lika bra! Gäsp...





It's a rainy day
Publicerat: 2009-07-13, 07:45:50


    Pyntade mina korta naglar med söta blommor i förrgår. ;) Dock förstörs det nästan direkt när
    man jobbar. Det där med långa och fina naglar kan man ju glömma när man sitter i kassan
    och packar upp varor... nåja. :)

Här kommer ett litet morgoninlägg från en som har varit uppe i ottan! Det blev ju inga igår. Jobbade 10-18 och därefter stack jag till Lund. Tittade på Twilight, hade inte sett den innan men kändes som att det var lite av ett måste eftersom alla snackar/snackat om den. Den var hyfsad tyckte jag, inte jättebra, men bättre än många andra. :) Sen blev det honungsmelon till filmen också, såklart. Som sagt, det är mitt nya "offer" i matens värld. ;)

Hur som helst så kom jag inom dörren för en halvtimme sen. Var tvungen att köra hem eftersom en annan skulle upp och jobba, själv börjar man inte förrän 16 idag så jag hade tänkt slänga mig i bingen en stund till nu, att gå upp klockan 6 är ingenting för mig. ;) Så, godnatt så länge!




Fruktstund! (och lite choklad)
Publicerat: 2009-07-11, 22:46:39





Hur gott är inte detta då? På Rhodos kom jag på hur gott det var med honungsmelon. Man kan kalla mig för en periodare. När jag väl "fastnat" för något, äter jag det sjukt mycket och ofta, sedan tröttnar jag efter ett tag och hittar något annat som jag "fastnar" för, och så håller det på.. sen börjar jag om när jag blivit sugen på det första igen! Tror honungsmelon är mitt nästa offer. ;)




Ifall-jag-skulle-hängt-med-ut-ikväll-outfit
Publicerat: 2009-07-11, 19:14:34


Tänkte att jag skulle visa mitt body-linne som jag köpte igår för en hundring på BikBok, 50% rea, wiho! Frida köpte ett likadant fast ljusrosa när vi var i Kristianstad förra helgen, just då hade jag inte orken att testa så jag hade turen med mig igår eftersom där fanns ett kvar i min storlek. :)

Här är då också outfiten som jag hade tänkt bära ikväll ifall det nu hade blivit utgång för mig... men det blir lugnt med film istället som sagt, mamma och pappa kom nyss hem med mitt fruktbud + choklad! Det här blir hur bra som helst! ;)

(Och för er som tror att jag aldrig vilar från träningen: Det närmsta jag kommer träning idag är cykelturen till och hem ifrån jobb, idag är det Vila med stort V!)



Skor Köpta på Rhodos (märket Sandra Fellini)
Jeansshorts MQ
Skärp MQ
Body-linne BikBok (NYTT!)
Klocka Köpt på Rhodos (märket Sandra Fellini)




Natural
Publicerat: 2009-07-11, 17:05:50


Känner mig lite sliten efter mina 7 timmar på jobb. Har visserligen bara suttit i kassan men det känns ändå, i ryggen och axlarna speciellt. Sov jättedåligt inatt också så det blev nog bara 5 timmars sömn, vilket är alldeles för lite för lilla mig. :) Har haft sådan beslutsångest hela dagen, om jag ska ut ikväll eller inte. Hade jag inte jobbat 10-18 imorgon och skullat iväg därefter, hade saken varit klar för längesen, jag är ju så himla sugen på att dansa! Men, nu är ju fallet tyvärr så, så det lutar mot en hemmakväll med mamma och pappa. Bad dom köpa hem honungsmelon, nektariner och jordgubbar. Kan nog bli en lugn och skön lördagskväll för mig trots allt! Ska se om det går något bra på TV ikväll...





Fredagkväll i Kristianstad
Publicerat: 2009-07-10, 23:26:29


Har haft en sjukt mysig dag/kväll med bästis i Kristianstad. :) Jag som egentligen inte borde shoppa mer nu var såklart tvungen att slå till ändå, två gånger... Inget dyrt, men dock. Ska visa fynden imorgon!

Efter vår lilla shoppingtur åt vi sjukt god mat (och mycket!!!) på restaurang Garvaregården (undrar vem som döpte det till det egentligen?). Tror att vi var ett bra exempel på "jobbiga kunder", haha. Först ville vi byta ut lammköttet mot kyckling och Johanna ville ha extra bearnaisesås, när dom kom med den kom jag på att jag ville ha ketchup, sen tog klyftpotatisen slut så vi fick beställa in mer, och vet ni vad? Vattnet tog slut det också! Men, vi behövde inte betala extra för något, toppen för en "slösa" som jag. ;)

Imorgon jobbar jag 8-15, så jag borde väl egentligen sova nu. Men jag vill inte. Tror jag ska ta mig en macka. Förstår inte riktigt hur jag kan vara hungrig nu.. så som vi, bokstavligt talat, krängde innan! Hihi! Nä en macka blir det! =)


    Rosarosarosa! Hur bra passade inte mitt nagellack till Rhodos-väskan då?!


    Kycklingfilé, fläskfilé & oxfilé med bearnaisesås, rödvinssås & vitlökssås + klyftpotatis!


    Desserten - glass med chokladsås!




Dagens outfit
Publicerat: 2009-07-10, 22:52:24


Hann inte lägga in dagens outfit innan jag stack till Kristianstad så här kommer den, lite sent men bättre sent än aldrig eller? ;) (Gud vad mitt hår har växt förresten, börjar ju nästan se långt ut igen, haha).


Tygskor Bo Ohlsson
Jeansleggings VILA
Linne Cubus (NYTT!)
Väska Köpt på Rhodos




Nummer 123
Publicerat: 2009-07-10, 13:23:47


Då var man hemma igen! Svettig, trött, men glad. Det är en för härlig känsla när man avklarat ett träningspass! Det blev cirka 65 minuters spinning. Medelpuls: 153. Maxpuls: 175. Kalorier: 650.

Nu ska jag hoppa in i duschen och  fixa mig, sen bär det av till Kristianstad med bästis. Lite shopping, god mat och mys. Så ser vår kväll ut.

    Bild på nagellacket, hur läckert?!





Tre nya lack och en favorit!
Publicerat: 2009-07-10, 11:28:54




Igår var Johanna på Bo Ohlsson och där sålde dom tre Depend-nagellack för 25 spänn, och hur billigt var inte det då? I vanliga fall får man ju bara ett Depend-nagellack för det priset. Hur som helst, jag bad henne köpa tre valfria färger till mig och dessa tre kom hon hem med. Superfina! Har det rosa till vänster på mig just nu och det är så sjukt läckert!

Har precis bränt en skiva, tänkte köra (ja köra, det regnar och blåser ute, huu ;)) till SFC och spinna lite i min ensamhet. När jag kommer hem ska ni få se hur fint nagellacket är på, wiiie! Dags att byta om. Pulsklockan? Check!




Gymbilder
Publicerat: 2009-07-09, 18:06:16


Nu har jag jobbat klart mina 4 timmar. ;) Väntar på att Johanna ska komma hem sen ska jag ut och gå en runda med henne. :) Här kommer lite bilder från gymmet i morse. Körde bröst, biceps, axlar och lite triceps. Får passa på att ta med kameran på morgonen när man är där ensam. :) Blev inte så många seriösa bilder idag som ni ser, haha... ;)

Bänkpress



Tricepsövning


Minibiffarna Sofie och Elin jämför biceps, haha. ;)




Vet inte vad Sofie pysslar med där bak? :D


Träningskompisarna! Jag är ju osminkad och svettig men vad gör det när man är och tränar? ;)




Shaking
Publicerat: 2009-07-09, 12:50:01




Ska cykla iväg och jobba nu! Bilder från gymmet kommer sen, tog med kameran idag igen nämligen. :) Kan ju säga som så att mina armar darrar fortfarande, det blev hårt idag! Nä nu måste jag skynda...




Posten kom med en rolig sak till mig idag..
Publicerat: 2009-07-09, 10:08:41


Nämligen detta Sally Hansen nagellack som jag skrev att jag budat hem från Tradera. :) Ska bli väldigt intressant att se om det är så bra som det sägs. Återstår att se som sagt, ska måla på ett lager nu innan jag ska iväg till gymmet om 20 minuter. :) Sen kommer jag med en liten recension!





Resultat av kalori-testet
Publicerat: 2009-07-08, 21:37:56




63 minuters powerwalk blev det, och ser ni? Precis som jag trodde skiljer det 104 kalorier mellan pulsklockan och stegräknaren. Det är faktiskt ganska mycket. Frågan är ju då vilket man ska rätta sig efter. Jag skulle ju tro att pulsklockan stämmer bäst, eller vad tror ni?




Hyfsat nyttig paj
Publicerat: 2009-07-08, 18:44:10




Har avverkat ett 45 minuter långt spinningpass (309 kalorier) och fått i mig lite god, och någorlunda nyttig, paj. :) I pajer brukar det annars vara sjukt mycket smör, men jag hittade ett recept där det inte var så mycket. Dessutom innehåller den både keso och kesella! Riktigt god var den, receptet hittar ni här, vi tog dock bort körsbärstomaterna och la till kyckling. :) Nu ska jag äta jordgubbar, vila en stund och sen bege mig ut på en liten promenad och göra det där stegräknare vs. pulsklocka-testet jag skrev om igår. ;)




Perfekt med regn.. Fotopyssel-dags!
Publicerat: 2009-07-08, 14:06:37




Igår fick jag (äntligen!) hem mina foton som jag har framkallat. :) Så detta är vad jag pysslar med idag, sätter in dom i mitt fina stora album. :) Jag älskar att pyssla, men gör det alltför sällan och nu när det är regnigt och tråkigt väder passar det ju utmärkt att fixa med detta! Har t.o.m köpt en guld- och silverpenna så jag kan skriva till bilderna. Det är bara lite fina klistermärken som saknas nu att piffa till det hela med, haha. :)

Tycker det är MYCKET roligare att titta på foton när man har dom utskrivna och insatta i ett fotoalbum med text till, än att sitta framför en dataskärm och glo. Lite roligare också eftersom man vet att man lagt ner tid på det och ansträngt sig! :) Tror inte jag är ensam om att tycka det? ;)




Friskt och fruktigt.
Publicerat: 2009-07-08, 10:59:33




LdB's Limited Edition lotion och duschcreme använder jag just nu och dom luktar riktigt gott! Precis som det står doftar det Fresh n' fruity. :) Hudlotionen smörjs lätt in i huden också.. Och designen på flaskorna kan man ju inte klaga på! ;)




Efter träning-mat
Publicerat: 2009-07-07, 20:57:15


Okej det blev inte gymmet ikväll, men det räckte ju långt och länge med power och spinning. :) Under två timmar gjorde jag, enligt pulsklockan, av med 900 kalorier. Hade en medelpuls på 136 slag/minut och maxpulsen var 168 slag/minut. Roligt det här! :)

Ska jämföra kaloriförbrukningen med en vanlig stegräknare och pulsklockan
, och se hur stor skillnaden är, för jag är nästan säker på att kaloriförbrukningen är lägre enligt en stegräknare. Så resultatet får ni antagligen se imorgon! :) Ska bli ganska intressant att se faktiskt.

Har precis avnjutit ett gott kvällsmål och nu ska jag hoppa in i duschen! :)


Ett glas mjölk, en lingongrova med smör, omelett (med keso, bacon, gräslök, persilja & dill).




Laddad!
Publicerat: 2009-07-07, 17:37:14




Dags att dra iväg och träna då! Det blir hårt ikväll känner jag. Blir power 60 minuter, spinning 45 minuter och därefter gymmet. Just nu känner jag mig laddad! Får väl se hur känns när jag kommer hem... Ska i alla fall ha min pulsklocka på under hela tiden så jag kan se hur många kalorier några timmars träning förbränner. Spännande va? ;)




Var med och tävla du med.
Publicerat: 2009-07-07, 16:08:30


Är med och tävlar om ett kit med Mary Kay produkter HÄR. Tävla du med vetja! :)





Låt det vara sommar ett tag nu!
Publicerat: 2009-07-07, 15:26:58


Usch, jag blir helt deprimerad när jag går in i klädesbutiker nu. Man möts bara av massa tråkiga, dystra färger som tydligen är höstnytt år 2009. Höstnytt?! Det vill man inte se i juli månad när det är 25 grader varmt ute, inte jag. Jag vill ha läckra färger och somriga mönster, i alla fall ett tag till!



Klänning med dragkedja Topshop
Hårband Bianco
Nagellack Eleven
Topp Cubus
Tygskor Monki
Jeansshorts Cubus
Solbrillor Topshop
Klänning Topshop




Calories, 222
Publicerat: 2009-07-07, 11:24:35




Kom hem från en cirka 25 minuter lång joggingtur för ett tag sedan. Hann inte med längre idag eftersom jag ska jobba om 40 minuter, men SOM jag svettades/svettas. Försöker just nu svalka ner mig med hjälp av en fläkt, men det är bannemej inte lätt. :P Det är ju hopplöst att duscha direkt efter att man varit ute och sprungit, man blir ju varm lika snabbt igen, haha.




Hard As Nails Hard As Wraps
Publicerat: 2009-07-06, 21:41:32




Vann detta Sally Hansen-nagellack på Tradera med mitt bud på 71 kronor (+frakt 15 kr). Efter att jag läste om det här i Beatas blogg har jag varit riktigt sugen på ett men den svenska hemsidan där man kunde köpa sådana har blivit nerlagd, så när jag såg att det fanns på Tradera slog jag till direkt. :) Hoppas nu det är så bra som det sägs bara, ska bli spännande att testa! :)




Nail art
Publicerat: 2009-07-06, 15:55:41






Tyckte att jag ville piffa till mina korta naglar lite, så jag köpte massa söta blommor som man klistrar på naglarna, Johanna har nämligen sådana så jag blev sugen på det jag med. :) Var i Ystad med henne idag, var på stranden i typ en halvtimme sen tyckte vi att det blåste för mycket så vi gick en runda på stan istället. Åt en grymt god kycklingsallad på Hartmans café, mums! :) Ska bege mig till SFC om en timmes tid och stå i receptionen, därefter blir det ett spinningpass, möte och en timmes jobb. Så ser min kväll ut!




Två av tre
Publicerat: 2009-07-05, 19:39:27


    Linne från Cubus, 199 kronor.


    Linne från BikBok, 125 kronor på rea!


Köpte även en klänning på Lindex med konstig längd, så den ska kortas av lite. Bild får ni när symaskinen och jag varit i farten. ;) Ett nagellack inhandlades också igår, ännu ett från Isadora, det var ju rea på dom också så det kostade 55 kronor, ordinarie pris är 69 kronor.

Nu ska jag titta på film hemma hos Johanna, My Best Friends Girl tror jag hon sa att dom skulle hyra. Får se om den är bra, någon som sett?




Pulsklockan
Publicerat: 2009-07-05, 17:20:42




Här är pulsklockan jag köpte i fredags. En klocka runt handleden och ett sändarbälte som man sätter runt bröstkorgen. Har bara testat min vilopuls här hemma och den låg runt 60 vilket är ganska normalt. Men nu får jag ju se till att sänka den med lite extra konditionsträning. ;) Hade tänkt ut och testa det lite idag men känner mig inte helt kry och sen är ju inte vädret med mig heller, så det får bli imorgon helt enkelt!

Såhär står det i Polars katalog om pulsklockan F4 jag köpte:

   


Här är en sida där det står lite mer om puls o.s.v.


(
Lägger strax upp bilder på två av linnena jag köpte igår :))




Det är skillnad på vänskap och vänskap.
Publicerat: 2009-07-05, 14:35:33



Har precis pratat med bästis i 76 minuter, om allt och inget. Det är inte alla man kan prata/umgås med där man bara är, utan att behöva säga något, man bara finns där. Man behöver inte heller förklara för att man ska förstå varandra, en blick räcker oftast för att vi ska kunna läsa varandras tankar. :) Är så fruktansvärt glad över att ha en sådan vän! I 17 år har vi varit bästa vänner och det kvittar vad som händer så kommer hon faktiskt alltid vara den som kommer i första hand, det är ett som är säkert. Jag älskar dig Bästis!




En lördag i Kristianstad
Publicerat: 2009-07-05, 01:22:09


Har som sagt spenderat lördagen tillsammans med Frida i Kristianstad. Det blev lite fynd-shopping och allmänt mys med jordgubbar, sommarcider och nagelmålning på en liten gräsplätt. ;) Tyckte det var lite folk i stan för att vara Kristianstaddagarna, men det var trevligt ändå! :) Stack hem till Frida efteråt och hyrde film och åt pizza. En riktig krängar-dag med andra ord, haha. ;) Imorgon blir det andra bullar, men förhoppningsvis mys då också, hihi. :)

Nu ska jag sova sött, i denna underbara värmen, hrrm, försöka i alla fall! Godnatt på er. :)

    Bruna och söta Frida med jordgubben i högsta hugg! ;)

    Den cidern, mums! :)

    Jordgubbar tröttnar jag aldrig på. :)

    Målar naglarna. ;)

    En glad Elin som äter första pizzan på länge! :D




Dagens outfit
Publicerat: 2009-07-04, 12:00:33


Nu drar jag till Kristianstad med Frida. :) Har blivit lite dåligt med bloggande nu. Var på stranden igår hela dagen med Frida, Johanna och Sebbe, därefter blev det en mc-tur till Kristianstad och jag köpte mig äntligen den där pulsklockan, ska visa sen. :) Nu måste jag kila, hörs sen! Dagens outfit:


Gladiatorsandaler Unos Kläder (VILA)
Shorts H&M
Linne H&M
Väska Köpta på Rhodos (Sandra Fellini)
Solbrillor Köpta på Rhodos




4 dopp i havet och årets första marknad!
Publicerat: 2009-07-02, 23:47:46


Hela fyra dopp blev det idag! Det var ju riktigt varmt i havet, så himla skönt. Sist jag var på stranden var ju vattnet svinkallt! Nu kunde man ju till och med vara i ett tag utan att frysa ihjäl. :)

Körde till Hörby marknad ikväll med Sofie, vädret var inte så bra på väg dit...


.. men jag var glad ändå! :)


Sen blev det fint igen. Vi köpte rabarber-snören (?), mums!


Sen satte vi oss och vilade lite och åt godis.. ;)


Brända mandlar, nougat och daim!




Kvällens outfit
Publicerat: 2009-07-02, 22:57:00



Ballerinaskor Bo Ohlsson ;)
Shorts H&M
T-shirt GinaTricot
Väska Kappahl




Morgonträning på gymmet
Publicerat: 2009-07-02, 11:49:44


Stack till gymmet halv 11 idag med Sofie. Det blev drygt en halvtimmes träning av biceps, triceps och axlar och därefter en kvart på löpbandet, skönt! :) Nu vill jag bara svalka mig igen! Och det ska jag göra också, ska bara äta frukost sen kör vi till stranden. Idag kan jag nästan lova att det blir mer än ett dopp! ;)

Passade på att ta med kameran och fota lite nu när vi var där på morgonen och där inte är så fullproppat med folk på gymmet. :) Jag tyckte vi matchade varandra så fint idag med gult och blått, hihi. :)








Lilla jag i Skånska Dagbladet
Publicerat: 2009-07-01, 22:49:17


Igår var jag med i tidningen, det har jag ju glömt att berätta! ;) Inte varje dag det händer. Där var en stor bild på mig på första sidan och en inne i tidningen, det hade jag inte räknat med, haha. :) En del som sa igår när vi var ute i byn och när jag tränade att dom sett mig i tidningen, skoj, hihi. :) Här kan ni läsa artikeln!

    Såklart tog dom den sämsta bilden på mig internet.. hmm, aja. :)





Sommar-bål!
Publicerat: 2009-07-01, 21:39:16






Dags igen
Publicerat: 2009-07-01, 17:22:25



    Nu åker dagens härliga outfit
    av tyvärr för nu ska jag snart
    iväg och jobba.
 Men bara i 3
    timmar så det är lugnt! :)
    Tur att det inte är så varmt på
    Coop som härinne.

    Kommer hem strax efter 21.00, 
    hörs då, då blir det drink-recept! ;)










En förmiddag på orebadet
Publicerat: 2009-07-01, 14:26:40


Åh så skönt det var att få svalka sig! Som jag sa hoppade jag direkt i poolen. ;) Simmade några längder också till och med, men sen köpte jag en Nogger så det var den motionen, haha. :P Men gott var det, sånt får man unna sig nu när det är sommar. :) Har precis gjort lite egen müsli och rostat i ugnen så jag ska gå och lägga det i en burk nu. :) Jag ska lägga in receptet på välkomstdrinken vi hade i lördags också, det höll jag nästan på att glömma ju. :)

Nu åskar det...

    Min nogger och jag, Martin (Johannas lillebror) i bakgrunden. :)




Hett så det snurrar
Publicerat: 2009-07-01, 10:22:24




Herregud jag tror jag svettas ihjäl snart! Vaknade vid 9 (Johanna ringde och väckte mig, hihi) och slängde på mig träningskläderna.. och ja, bilden är gammal så jag hade INTE den gråa tröjan på mig, då hade jag drunknat i min egen svett, haha. ;) Det blev en dryg 5 km joggingrunda. Var tvungen att stanna och gå lite för det är ju så fruktansvärt varmt och då försvinner orken! Har precis fått i mig lite frukost så nu sticker jag till Orebadet med Johanna och Samantha. Snacka om att jag ska hoppa i plurret direkt när vi kommer dit!









Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: