STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




Dresses
Publicerat: 2009-11-30, 22:05:47





Forever21 har massa fina klänningar! Synd dom inte går att köpa i Sverige bara. Det ryktades ett tag om att det skulle öppna här, men har ingen aning om hur det blev med det sen. Än så länge får det i alla fall räcka med att drömma och inspireras för min del. :) Jag kan knappt välja ut någon favorit av dessa ovan, möjligtvis den lila... Vilken tycker ni bäst om?




Jag älskar måndagar (i alla fall idag)
Publicerat: 2009-11-30, 12:55:58



Frida och jag innan Niklas fest i lördags. :)

Jag är ledig idag. Väldigt skönt eftersom jag jobbade hela dagen igår. :) Har varit ute och gått en långpromenad alldeles precis och nu är jag sugen på att baka något faktiskt. :) Mycket mer än så har jag väl inte att tillägga för tillfället, uppdaterar senare istället. :)





Projekt magazine cover
Publicerat: 2009-11-29, 21:42:24


Glömde ju bort att jag skulle lägga in bilden på mitt tidningsomslag som gjordes i skolan i veckan. Fick alltså i uppgift att skapa en framsida till en tidning och såhär blev mitt resultat. :) Ganska nöjd! Som sagt, jag älskar att fixa i Photoshop/Illustrator, sånt här vill jag arbeta med! Vad tycker ni?





Niklas 23 år
Publicerat: 2009-11-29, 12:16:53


Här kommer en bildbomb från gårdagen hemma hos Niklas! Enjoy...



Födelsedagsgrisen öppnar presenter! :)



Bästis :)


I want it!


Suzze tar en svängom i sängen


Love!


Johanna fick till en klockren partypose!


Syskon


Hustomte!


Johanna och Samantha <3





Party party!
Publicerat: 2009-11-28, 19:32:41




Nu är det party!





Christmas gift 2009
Publicerat: 2009-11-28, 14:48:14





Precis som förra året önskar jag mig denna ögonskuggspalett från Viva la Diva i julklapp. Hoppas den inte tar slut så snabbt denna gången bara, har för mig att dom gick åt nästan direkt förra julen. Den finns att köpa på bland annat Åhléns, för 189 kronor. Såhär står det på Viva la Divas hemsida om den:


48 ögonskuggor i fantastiskt vibrerande nyanser.
En ny formula med mycket pärlemorpigment som
ger en maximal metallisk lyster. Älskar du ögon-
skuggor är denna kollektion den ultimata makeup-
produkten!




Golden
Publicerat: 2009-11-27, 15:02:41




Då var tentan avklarad och nu är det en kväll med klassen som väntar. :) Jag kom visserligen hem för 4,5 timme sedan, men har inte hunnit blogga så. :P Tar bussen till Malmö om en halvtimme, hem till en klasskompis där det blir lite förfest, sen drar vi vidare till Harrys och äter! :) Ska bli trevligt att umgås med alla härliga människor utanför skolan. =) Hoppas ni får en trevlig kväll på dansgolvet, i soffan framför Idol eller var ni nu kan tänkas hålla hus denna fredag kväll. :)


Örhängen, Indiska
Linne (transparant), Lindex
Svart, långt linne Eckerlunds
Tröja, H&M
Stövlar, Have2have.se





Cat in the bath
Publicerat: 2009-11-26, 21:00:28



Jag förstår inte hur det kan vara skönt att ligga och sova i ett badkar, men det gör Leia. :P Smaken är som baken!


Jag bestämde mig för att köra och hälsa på Bästis ikväll med några lussekatter, hon är lite krasslig den stackaren! Snart ska jag gå och lägga mig tänkte jag, del-tenta imorgon i Photoshop och Illustrator så det är bäst man är pigg! :) Vaccinerade mig imorse så hoppas även att jag är frisk. Efter tentan är det restaurang med klassen i Malmö som gäller, mys. :) Men nu är det bäst att göra sig redo för sängen så jag somnar i tid!





Nail art
Publicerat: 2009-11-26, 15:55:19




Jag hittade små stenar till naglarna i en låda, som jag fick med en tidning för typ 10 år sedan. Varför inte piffa upp sina korta naglar lite då inför helgen bravader tänkte jag! Ska visserligen jobba i helgen och det är ju inget bra jobb för naglar men men. :) Det är snyggt så länge det vara i alla fall, tycker jag. :)




Julbakning!
Publicerat: 2009-11-26, 13:58:20




Jag och mamma har bakat lussekatter. Äntligen! :) Som jag har längtat! Ska provsmaka en (eller två ;)) nu men dom kan ju knappast vara något annat än goda! :)




Inbjudningskort
Publicerat: 2009-11-26, 12:08:50




Förra veckan gjorde jag, Johanna och Niklas inbjudningskort till nyårsafton. Såhär fint blev resultatet. :) Layouten gjorde vi i Photoshop, skrev ut på brunt, lite tjockare papper och brände på kanterna så det skulle se lite sådär gammalt ut. :) Jättefint tycker jag, och så blir inget kort likt ett annat! :) Ett enkelt tips för att göra det lite mer personligt och snyggt! Vår nyårsmenyn låter inte helt dum den heller va? ;)




Träning 25 november
Publicerat: 2009-11-25, 21:04:16




Jag tränade sista passet idag efter att jag stått i receptionen. Använde inte pulsklockan, känns roligare att göra det när man kommer upp i puls mer på t.ex. spinning eller löpning. Nu börjar "Pernillas jul" på tv och det tänkte jag kika på. Alla dessa julbaksprogram... Är det inte Laila eller Ernst så är det Pernilla. Men det är mysigt! Julkänslan smyger sig sakta på. :)


Träningspass: Muskelpass.
Tid: 45 minuter.





Outfit 25 november
Publicerat: 2009-11-25, 17:06:25



Såhär fiffigt klädd var jag idag, ibland orkar man inte anstränga sig. :)


Jag fullkomligt älskar den kursen vi håller på med just nu - visualisering med mjukvara. Vill hålla på med det hela tiden! Idag satt vi hela dagen med att göra en framsida till en tidning. Glömde såklart att spara över mitt slutresultat på usb-minnet, men jag ska göra det på fredag så kan ni få se hur det blev. :) Imorgon har vi eget arbete vilket för min del betyder lussekattsbak, hihi! :) Måste väl göra lite uppgifter också och plugga inför del-tentan på fredag. Nu ska jag iväg och stå i receptionen! See you later!


Tröja, H&M
Linne, MQ
Jeansleggings, Unos Kläder (VILA)
Stövlar, Have2have.se





Medicine Man TV Test Card Dial
Publicerat: 2009-11-24, 22:26:39





Fem snygga klockor från Uret.se. Dom med "tv-bild" som urtavla är rätt fräcka! Priset som ligger på runt 2000 kronor är däremot mindre fräckt, haha. Men, är det Dolce & Gabbana så är det!




Träning 24 november
Publicerat: 2009-11-24, 19:57:28




Inte för att bilden har något med träning att göra men jag hittade den bland alla mappar med bilder och tyckte den såg så härlig ut. ;) Hihi. Dagens träningspass blev i alla fall styrka och spinning som jag skrev innan! La på mer vikter än vad jag brukar på styrkedelen idag. Det är så lätt att man bara kör på som vanligt annars och stannar kvar på samma vikter hela tiden, vilket jag känner att jag gjort nu ett tag. :) Inte säkert att man orkar alla repetitioner/set, men någon gång får man börja, om man nu vill utvecklas och bli starkare vill säga! :)


Träningspass: Fifty/fifty (spinning och styrka).
Tid: 70 minuter.
Medelpuls: 144.
Maxpuls: 182.
Kalorier: 632.





Outfit 24 november
Publicerat: 2009-11-24, 17:38:21




Idag är det exakt en månad kvar till julafton, har ni tänkt på det? :) Känner inte någon julstämning direkt! På torsdag tänkte jag i alla fall baka lussekatter så kanske känslan kommer lite mer då! :D Nu ska jag iväg och träna igen, lite spinning och styrka är det tänkt. :) Hörs senare!


Tröja, H&M
Fodralklänning, Ginatricot
Leggings, MQ
Stövlar, Have2have.se




Black and gold
Publicerat: 2009-11-23, 21:05:01



Två köp från i lördags. Den vänstra oversize-tröjan från H&M och linnet till höger från Lindex. Båda 199 kronor.


Sitter och sneglar lite på tv med datorn i knät, Tinas Cookalong tog nyss slut. Ganska trevligt program faktiskt. :) Skoldagen idag gick SJUKT snabbt! Vi pysslar i Illustrator med att rita av loggor just nu (inte så enkelt som det låter ;)). Jag tror jag skulle passa som originalare faktiskt. Jag älskar att hålla på i Photoshop och Illustrator, klippa, klistra och redigera ihop bilder! Så typiskt att originalar-utbildningen bara finns i Stockholm då.

Nu ska jag äta några knäckebröd och sen blir det sängen. :)




Outfit 23 november
Publicerat: 2009-11-23, 06:51:16




GODMORGON! Jag känner mig pigg och kry idag. :) Det håller väl typ tills jag sätter mig på bussen, det är så sövande och skönt att åka buss, som jag nämnt typ femtioelva gånger tidigare kanske! :P Hursomhelst, det är måndag, skola (=Illustrator hela dagen) och träning som gäller för min del idag. Tänk dom som ligger på en vit sandstrand just nu med en drink i handen och solen som steker... Jaja drömma kan man! :)


Skjorta, Lånat av pappa
Fodralklänning, Ginatricot
Leggings, MQ
Stövlar, Have2have.se





Work
Publicerat: 2009-11-22, 14:41:10




Jag ska iväg och jobba nu, till kvart över 9 ikväll. Inte världens roligaste helg men dom behövs väl för att man ska kunna glädjas åt dom bra. ;) Så är det! KRAM PÅ ER!




Confession in the moonlight
Publicerat: 2009-11-22, 12:35:55




Puderögonskuggor från H&M, 69.50 kr.

Kunde inte motstå att köpa denna ögonskuggpalett igår när jag var på Nova. Av någon anledning har jag börjat gilla mörkblått! Speciellt runt ögon och på naglar, dock har jag inget mörkblått lack, ännu! Jag provade ögonskuggorna i morse. Jag använde alla fyra! :) Vad tycker ni?





One of seven
Publicerat: 2009-11-21, 18:13:39






Jodå, några bra köp blev det allt idag! Dessa pumpsen ovan bland annat, från DinSko. Lagom klack för min del och sitter stabilt på foten. :) Behövde verkligen ett par nya! Några andra plagg hittade jag också, t.ex. så är min nyårsoutfit nu fixad och klar! Jag tror jag väntar fram till nyårsafton med att visa er den, men mina trogna läsare kan säkert klura ut vad det blev. ;)

Nog om det, pizza och film med bästis och Niklas ikväll, HUR GOTT?! Ska gå och duka fram nu så det är klart tills dom kommer med pizzorna. :)




Shoppinglördag!
Publicerat: 2009-11-21, 10:53:26



Bild från i onsdags.

Sofie och jag ska till Nova Lund idag för lite shopping, hon hämtar mig närsomhelst. :) Är sugen på en till oversize-tröja, dom är så mysiga, OCH snygga! Sen vill jag ha en sjal och en väska och svarta jeans och strumpbyxor och mascara och... och massa av allting! Hihi! Ovanligt? Min garderob kommer aldrig bli fullständig. =)





Always look on the bright side of life
Publicerat: 2009-11-20, 17:08:23




Jag blev inringd till Coop. Så 3,5 timmes jobb har jag att se fram emot denna underbara fredag kväll. Det är bara till att se det från den ljusa sidan - jag ska vara glad som har ett jobb i dessa svåra tider, och så är det ju kul med massa (?) pengar! WOHOOO! Nä men det blir mys med min underbara Bästis senare efter jobbet i alla fall och det är ju kul! :)


Fasen också, nu kommer jag sitta och nynna på den dumma låten hela kvällen... always look on the bright side of life, do do, do do do do do do...





Outfit 20 november
Publicerat: 2009-11-20, 06:29:22





Tröja Weekday
Kofta VILA
Linne MQ
Jeansleggings Unos Kläder (VILA)
Stövlar Have2have.se




GT
Publicerat: 2009-11-19, 21:57:44




Här har Ginatricot lyckats x 10! Dom där spetshandskarna gillar jag starkt! Någon som sett dom i butik? Pris?




Vardagsmys
Publicerat: 2009-11-19, 20:56:40


Här är mina goa tjejer som var hos Samantha ikväll. :) Såhär fräscha var vi dock inte idag, eller inte jag i alla fall, haha, så en bild från helgen kändes bättre att lägga upp. ;) Titta vilken fin tårta Samanthas mamma hade gjort, så gulligt,  Sam älskar Hello Kitty! ... sa jag att hon fyllde 20? Haha. ;)





Outfit 19 november
Publicerat: 2009-11-19, 17:46:11




Nu ska jag snart iväg till Samantha och fira henne med tjejerna. :) Mysigt att träffas såhär mitt i veckan allihopa och snacka massa skit! :) Man mår så bra av att vara med dom! LOVE YOU!


Tröja H&M
Fodralklänning Ginatricot
Strumpbyxor H&M
Stövlar Have2have.se




Träning 18 november
Publicerat: 2009-11-18, 20:24:35




Körde två pass idag, eftersom jag antagligen inte kan träna imorgon då Samantha fyller år och jag är hembjuden på världens godaste kladdkaka. :) Yummi! Nu ska jag äta pannkakor. :)


Träningspass: Aerobic och muskelpass.
Tid: 1 timme 45 minuter.
Medelpuls: 136.
Maxpuls: 180.
Kalorier: 886.





Black & white dress
Publicerat: 2009-11-18, 17:45:53





Det blev inte riktigt den klänningen jag tänkte! Istället för sammet, spets, långärmat och tight blev det svart och vitt, tub och tight. ;) Den andra kändes för lik min spetsklänning nämligen! Men är lika nöjd för det. :) Märket är SistersPoint, 499 kronor. :)





Mina stövlar är komna!
Publicerat: 2009-11-18, 12:39:54




YEII! Mina stövlar kom igår! Tog cirka 3 arbetsdagar bara. :) Jag var ju lite orolig över att dom inte skulle passa men dom sitter utmärkt och är verkligen jättesköna! Ett bra köp med andra ord, så dom åker på redan idag! :D Ingen skola idag men jag och Johanna tänkte fixa lite inför nyårsfesten och så ska jag till Eckerlunds och prova den där "Elin-klänningen" som Frida lagt undan åt mig. :) Sammet, spets, långärmat och tight låter inte helt fel i mina öron! ;)




Träning 17 november
Publicerat: 2009-11-17, 19:39:17




Fifty/fifty är jag nyss hemkommen från, veckans första pass. Brukar gå på det passet på tisdagar. För er som inte vet vad det innebär så är det hälften spinning och hälften styrka. En genomkörare med andra ord, ja! :)


Träningspass: Fifty/fifty (spinning och styrka).
Tid: 70 minuter.
Medelpuls: 140.
Maxpuls: 176.
Kalorier: 536.





Barefaced Beauty ögonskugga
Publicerat: 2009-11-17, 17:33:48




Igår fick jag alltså hem denna underbara ögonskugga från Bjuti.se. Färgen heter "Peridot" och beskrivs på hemsidan som skimrig ljusgrön med lite guldton. Det är så svårt att få fram rätt färg på sminkningar när man fotograferar, men i verkligheten är den ännu mer pigmenterad. :) Jag kan nästan redan påstå att jag älskar den! Grönt runt ögonen är så himla fräscht! Vad tycker ni? Gillar ni det lika mycket som jag? ;)


Ögonskuggan kostar bara 59 kronor och såhär står det på hemsidan om den:

Barefaced Beauty 100% naturliga mineral
ögonskugga är rikt pigmenterad och lite
räcker långt. Kan också användas som kajal.
Använd då en smal pensel (till exempel Angled
Shadow Liner Brush) som du blöter lite.

(Veganvänlig)




Outfit 17 november
Publicerat: 2009-11-17, 06:26:41





Sjal Glitter
Kofta Unos Kläder (Vero Moda)
Tröja MQ
Linne Ginatricot
Leggings MQ
Boots Wedins




Neonrött
Publicerat: 2009-11-16, 21:23:24


Neonröda naglar! Lacket är från Depend, nummer 160.


Har nyss sminkat mig, fotograferat, och tagit bort sminket igen. Lönt eller hur? :P Jag kunde inte hålla mig från att testa nya ögonskuggan! Det är verkligen en underbar färg som jag suktat efter länge nu! Den matchar mina gröna ögon utmärkt! :)

Det sägs att mörka ögonskuggor som brunt och lila framhäver gröna ögon, men jag tycker faktiskt den gröna skuggan tar upp färgen i mina gröna ögon kanon! :) Bilderna får ni inte se förrän imorgon! ;)





In my letterbox
Publicerat: 2009-11-16, 16:43:38




Det är så kul att komma hem från skolan när man fått något hemskickat till sig med posten! Både vad gäller rabatt- och värdecheckar, kläder man skickat efter eller andra små saker. :) Lika roligt varje gång! Idag var det den här ögonskuggan ovan från Bjuti.se som låg i postlådan. :) Ska testa den så fort jag hinner sen får ni såklart se resultatet om jag får till några bra bilder bara. :) Visst ser den fin ut?!




Outfit 16 november
Publicerat: 2009-11-16, 07:28:43


Jag är trött idag, som ni kanske även kan se på bilderna, haha! Som vanligt på dessa måndagar alltså. Jag satt uppe alldeles för länge igår och planerade och skrev upp inför nyårsfesten som jag, Johanna och Niklas tänkte fixa. :) Nä det får väl bli skolan nästa och åter tillbaka till en Photoshop-dag!


Tröja, H&M
Fodralklänning, Ginatricot
Leggings, Newyorker
Boots, Nilson
Armband, Thomas Sabo





Various
Publicerat: 2009-11-15, 21:44:20


Lite shoppingtips såhär på en söndagkväll kan väl aldrig skada? :)


Linne med kedjor: Lindex. Sammetskjol: Topshop. Pumps: Bianco. Väska: Have2have.se. Örhängen: Lindex.
Kofta: Lindex. Armband: Have2have.se.





Samantha 20 år
Publicerat: 2009-11-15, 14:41:16




Tjejligan - Johanna, Suzze, jag och födelsedagsgrisen. :)


Grillspett och potatisgratäng!


Vit chokladmousse med daim!




Tack för en trevlig kväll mina vänner! Jag älskar er! :)





Zoom
Publicerat: 2009-11-15, 11:37:40




Godmorgon! Eller godmiddag kanske! Jag ligger i alla fall fortfarande i sängen så vi låtsas att det är morgon. :P Huvudvärken börjar sakta smyga sig på nu känner jag. Det är hämnden man får för några glas vin och ett antal turkisk peppar-snapsar! Men det var det värt. ;) Hade nämligen en supertrevlig kväll igår med massa god mat, dans och det perfekta sällskapet, precis så som det ska vara. :) Har massa bilder så var beredd på bildbombning här i bloggen lite senare. ;) NU: FRUKOST!





20-års firande
Publicerat: 2009-11-14, 16:33:02




Nu har min älskade spetsklänning åkt på igen och jag är så redo man kan bli för party!
Bara naglarna som ska målas då. Det är min kära vän Samantha som fyller 20 år nästa vecka som ska firas, och det rejält! Jag är på topp!!! :D


Örhängen, Indiska
Spetsklänning, Eckerlunds
Linne, Eckerlunds
Skor, Deichmann




Träning 14 november
Publicerat: 2009-11-14, 12:35:03



Gammal bild på mig där man var blek och mörkhårig. :P

Att träna på en lördag känns ju så bra! Speciellt eftersom det är 20-års fest ikväll där det bjuds på god mat, efterrätt, vin, snaps och grejer. ;) Passet jag tränade var en härlig blandning av både step, styrka, cirkelträning och core. :) Fjärde träningspasset denna veckan, känns helt okej!


Träningspass: Body Shape.
Tid: 65 minuter.
Medelpuls: 153.
Maxpuls: 182.
Kalorier: 591.





Choo
Publicerat: 2009-11-13, 23:03:44


Ni har väl inte glömt lanseringen av Jimmy Choo-kollektionen imorgon? "I utvalda butiker och online, 14 november". Det ser grymt ut på bilderna i alla fall! Vet inte om det är kläder som skulle passa mig men inspiration är det helt klart. Någon som kommer sitta beredd med H&Ms webshop framför sig imorgon bitti kl. 10? ;)





Dags för fredagsmys!
Publicerat: 2009-11-13, 17:33:33




Nu är jag hemma från skolan och soffan har inte varit såhär skön på länge! Jag var beredd på att jobba ikväll nämligen men det blev fixat på annat sätt så jag ska alltså bara vara hemma idag, vilket gör att jag uppskattar denna lediga fredag kväll en aning mer än annars. :)

Tänkte tipsa er om det bästa schampoot och inpackningen som finns (av de jag testat), nämligen: Garnier Respons med olivolja & citron. Luktar minst sagt underbart fräscht!




Outfit 13 november
Publicerat: 2009-11-13, 06:33:46


Godmorgon vänner! Nu ska jag till skolan och sitta vid datorn hela dagen, höhö. :) Var försiktiga idag för idag är det fredagen den 13e, huu! Hörs sen, kram på er!


Jeansväst, H&M
Tröja, H&M
Jeansleggings, Unos Kläder (VILA)
Tygskor, Bo Ohlsson





Wish for christmas
Publicerat: 2009-11-12, 22:05:17






Jag älskar berlocker! Så himla fint och personligt. :) Väldigt bra julklapps-tips också. Själv önskar jag mig ännu en till min samling som än så länge inte är så stor (solglasögonen och fyrklövern på bilden ovan). Såg att där kommit en massa nya på Thomas Sabos hemsida. Gillar speciellt ballerinaskorna, grisen och den ryska dockan av de ovan! Visst är dom söta?!




Outfit 12 november
Publicerat: 2009-11-12, 20:15:14




HOOOME! Åh vad skönt! Att åka buss när det är mörkt ute är också skönt. :) Speciellt med Melissa Horns vackra stämma i hörlurarna, det är så avslappnande. Vill jättegärna se henne i Malmö den 28e november, någon som vill med? :)


Halsband, Lindex
Skjorta, Lånat av pappa
Linne, MQ
Jeansleggings, Unos Kläder (VILA)
Boots, Wedins





Elin x 4
Publicerat: 2009-11-12, 11:29:56




Oj, nu fick jag plötsligt lite bråttom, bussen går om 10 minuter. Jag har med andra ord haft en lång sovmorgon idag. :) Dock betyder det att jag slutar sent idag, 18.15! Sånt är livet! Dagens outfit får ni ikväll när jag kommer hem. ;)




Fate
Publicerat: 2009-11-11, 21:33:47



Passade på att träna veckans tredje pass när jag ändå var på SFC. Det blev 45 minuter styrka, så nu lär jag få en rejäl träningsvärk imorgon eftersom jag tränade styrka igår också. :) Härligt härligt! Antar att ni kan gissa vilka stövlar jag beställde genom bilden. ;) Dom andra var slut i min storlek så det var ödet som fick bestämma. :) Nu hoppas jag på att dom passar också så jag slipper returnera!





Outfit 11 november
Publicerat: 2009-11-11, 16:47:10




HEJ! Då är man redan inne på mitten av veckan, idag har det varit liiite mer givande i skolan. :) Igår fick vi förresten reda på slutbetyget i Färg & form, och jag fick VG! WOHOO! :) Nu ska jag göra mig en god macka innan jag ska iväg och stå i receptionen på SFC. FÖRRESTEN så har jag beställt ett par stövlar nu, vilka det blev får ni se senare, det var i alla fall ödet som bestämde åt mig till slut. ;)


Kofta Vero Moda
Tröja Weekday
Linne H&M
Strumpbyxor H&M
Boots Wedins





Help
Publicerat: 2009-11-10, 22:20:23





Okej, hjälp mig nu! Nu har jag hittat ett par stövlar till (dom till vänster). Om ni tänker bort fransarna, vilka är snyggast? Jag kan verkligen inte bestämma mig. Dom vänstra har en klasskompis så på ett sätt är det roligare att köpa dom högra, men jag vet inte riktigt hur dom sitter på, jag vill nämligen helst att dom ska sitta ganska tight runt benet vilket jag vet att dom till vänster gör. Hmmm... Dagens I-landsproblem känner jag!




Träning 10 november
Publicerat: 2009-11-10, 19:46:08




Träningspass: Fifty/fifty (spinning/styrka).
Tid: 70 minuter.
Medelpuls: 148.
Maxpuls: 189.
Kalorier: 601.





Outfit 10 november
Publicerat: 2009-11-10, 16:45:00




Vilken seg dag det har varit! Det läraren går igenom för oss just nu i Photoshop kan jag redan, så det känns liksom helt onödigt. Samtidigt vill jag ju vara där och veta vad han går igenom så man inte missar något, det finns ju trots allt mycket att lära sig som jag säkerligen inte kan. :) Jaja! Idag är det Mårtens afton för er som missat det, och vi ska äta kyckling (istället för gås som det egentligen ska vara) här hemma, jag är vrålhungrig! :) Sen blir det träning!


Halsduk Ginatricot
Kofta Lånat av mamma
Brunt linne Ginatricot
Svart linne Eckerlunds
Leggings Newyorker
Boots Wedins
Ring H&M





Träning 9 november
Publicerat: 2009-11-09, 19:33:02




Veckans första pass - spinning! Jag var riktigt taggad, speciellt när Last Universe och He's a Pirate spelades, två sjukt bra träningslåtar som man aldrig tröttnar på! Nästan en hel vecka sedan jag tränade sist, men denna veckan blir det andra bullar! Imorgon blir det spinning och styrka. Nu blir det soffan!

Träningspass: Spin medel.
Tid: 45 minuter.
Medelpuls: 147.
Maxpuls: 188.
Kalorier: 389.





Knee-high
Publicerat: 2009-11-09, 17:39:54




Titta, nu har jag hittat ett par snygga knähöga stövlar! Det var en i klassen som hade ett par och tipsade mig. Perfekta ju! Dom finns att köpa på have2have.se för 698 kronor. Dock är det skinnimitation, men dom ser inte plastiga ut som vissa gör på t.ex. DinSko. Frågan är bara hur dom sitter på, lite svårt när man inte kan prova ju. Visserligen är det bara till att returnera isåfall. :) Vad tycker ni? Ska man slå till?





Outfit 9 november
Publicerat: 2009-11-09, 06:29:38




Då var det dags för skola igen!

Sjal Vero Moda
Kofta Unos Kläder (Vero Moda)
Linne Eckerlunds
Leggings MQ
Boots Wedins





Just the beginning
Publicerat: 2009-11-08, 21:38:06




Nu har jag och Bästis haft vår söndags-tv-tittning. Idag var det sista avsnittet i Ensam mamma söker. Åh, man blev ju helt pirrig i magen själv när man såg hur kära dom var! :)

Imorgon börjar en ny kurs - visualisering med mjukvara. Kommer arbeta i Photoshop, Illustrator och InDesign och arbeta med typografi, layout och grafisk kommunikation. Det kommer jag nog gilla, jag som älskar att sitta vid datorn och Photoshop och fixa! :)




Kido-3 Top
Publicerat: 2009-11-08, 12:43:33


Det var några som frågade var jag köpt spetsklänningen som jag har på mig HÄR. Kikade nyss runt lite och såg att den finns att köpa på Bubbleroom.se. Kostar 299 kronor och märket är Sisters Point. :) Jag köpte min på Eckerlunds i Tomelilla. Igår berättade Frida att dom ska få in en till skitsnygg, långärmad Sisters Point-klänning i sammet och med spetskant. "En typisk Elin-klänning" sa hon! Låter grymt!





Ändrade planer
Publicerat: 2009-11-07, 17:09:28


Min stackars syster har fått maginfluensa! Det blir alltså ingen utgång för oss idag. Istället ska jag, Suzze och Frida laga mat, bowla och se film. :) Blir mysigt det med!





NEW YORK!
Publicerat: 2009-11-06, 19:55:20





Nu har jag legat i sängen i några timmar utan att göra ett smack! Börjar få ångest för att jag ska upp och jobba imorgon, varför måste det vara så? Kanske man skulle ta och njuta av denna lediga tid istället? :) Det låter vettigt. Ska leva mig in i Melissa Horn - New York nu, sen blir det Idol, och godis är jag välförtjänt av idag! :)




Outfit 6 november
Publicerat: 2009-11-06, 17:11:13




Det blev som en del märkte inga mer inlägg igår. Vi satt och höll på med tenta-uppgiften ända till 21.30, helt sjukt. Men bra blev det och även redovisningen idag gick kanon och läraren tyckte att vi gjort ett gediget arbete. :) Nu önskar jag bara att jag hade sluppit arbeta imorgon men så är det tyvärr inte. :P Har i alla fall något att se fram emot efter jobbet, då ska jag och Frida till Emma i Kristianstad där det blir tacos, förfest och utgång, inte helt fel! :)

Kofta VILA
Tröja H&M
Linne Eckerlunds
Leggings MQ
Boots Wedins





Naturell
Publicerat: 2009-11-05, 07:36:43




Jag har i princip bara klivit ur sängen idag, orkar inte göra något varken med smink eller kläder och det är väldigt skönt om jag får säga min sak! :) Ska snart bege mig till Ystad för tenta-plugg med gruppen, men först ska jag köpa bullar så att vi får någon frukost i oss. :) Jag är jättehungrig!




Three of me
Publicerat: 2009-11-04, 20:10:36




Idag har jag och en tjej till varit hemma hos en klasskompis i Ystad. Vi har fixat med tentauppgiften hela dagen som ska presenteras på fredag. Det är alltså ingen skriftlig tenta utan en praktisk. :) Vi har ju gjort en butiksanalys på Vero Moda på Entré i Malmö, för att komma fram till några eventuella förslag på förändringar i butiken. :) Det är det som vi har sammanställt hela dagen i PowerPoint! :) Nu ska jag unna mig en kall Cola, som jag plötsligt blev väldigt sugen på! :P

Vilken av outfitsen ovan tycker ni är finast? :)





Overknee
Publicerat: 2009-11-03, 20:48:22





Måste verkligen skaffa mig ett par svarta overknee-stövlar! Dessa på bilden ovan kostar alla mer 1000 kronor och jag vet inte riktigt om min budget tillåter det för tillfället, men snygga är dom! Får väl se när nästa lön kommer. :)

Från vänster: Scorett, Nilson, Scorett, DinSko och Topshop.





Träning 3 november
Publicerat: 2009-11-03, 19:43:34




Idag tränade jag ett pass som består av 30 minuters styrketräning och 30 minuters spinning. Tycker det är superbra att varva sådär, man går igenom hela kroppen, vilket betyder att man är ganska slut efteråt, precis så som det ska vara efter ett träningspass! ;)

Träningspass: Fifty/fifty (styrka/spinning).
Tid: 70 minuter.
Medelpuls: 133.
Maxpuls:180.
Kalorier: 533.





Outfit 3 november
Publicerat: 2009-11-03, 11:23:35





Godmorgon! Gud vad skönt med sovmorgon, det behövdes verkligen. :) Idag blir det (antagligen) bara till att sitta och lyssna på redovisningar i skolan. Slutar ju som vanligt 15.30 så det blir en kort dag. :) Ska skriva ut LIA-kontraktet nu! Hörs senare!


Sjal Mammas
Tröja H&M
Linne BikBok
Jeansleggings Unos Kläder (VILA)
Boots Nilson





Träning 2 november
Publicerat: 2009-11-02, 20:07:55


Puuh! Nu är jag stolt över mig själv som tog mig iväg och tränade fastän jag var så trött. :) Såklart är jag pigg nu, som vanligt efteråt! Nu ska jag ta en efterlängtad dusch och därefter lägga mig i soffan och titta på tv. :)

Tid: 60 minuter.
Medelpuls: 137.
Maxpuls: 184.
Kalorier: 454.





Outfit 2 november
Publicerat: 2009-11-02, 17:46:17


Todeloo! Mår ni bra idag? :) Själv mår jag prima, om man bortser från att jag är fruktansvärt trött! Trots det ska jag sticka iväg och träna alldeles strax, det är bara till att kriga! Idag fick vi en "24-timmars" uppgift, som vår lärare så fint kallar det, där vi skulle komma på 7-10 förslag om hur man kan förbättra tidningsställen i livsmedelsbutiker, som såklart ska presenteras på PowerPoint. :) Vi blev klara idag vilket betyder att jag inte börjat förrän 13 imorgon, HAPPY! :) Nä, aerobic nästa!


Sjal Glitter
Linne Ginatricot
Tröja H&M
Strumpbyxor H&M
Boots Wedins
Ring H&M





New!
Publicerat: 2009-11-01, 23:06:05


Före:


Efter:


Nu har jag suttit uppe alldeles för länge och hållt på med bloggen, borde egentligen sova nu eftersom klockan ringer om 6 timmar... Men, när jag börjat vill jag bara få det klart så strunt samma. :) Nu är det i alla fall någorlunda färdigt tror jag, några små-ändringar här och var kanske? Säg till om ni upptäcker något fel och säg gärna vad ni tycker, om ni minns hur det såg ut innan. :)





Höst-design på gång.
Publicerat: 2009-11-01, 16:47:08



Foto: Jag

Håller på att fixa med bloggen lite. Tycker den känns lite för somrig just nu och vill ha in lite mer höstfärger och myskänsla. Vi får väl se hur jag lyckas med det. :) Kul med förändring i alla fall! Kika in senare så kanske det är klart. ;)





Tre favoriter.
Publicerat: 2009-11-01, 12:37:20




Har inte tänkt på att jag är en nagellackssamlare förrän nu. Här är mina tre favoriter - China Glaze nr 256 "Evening Seduction", Isadora nr 111 "Pink Pastel" och Depend nr 123. Härnäst skulle jag vilja ha ett mörkblått, nästan svart nagellack, som China Glaze "Up All Night". Läckert! Såhär står det på Eleven.se om det:

Färgbeskrivning: En kraftig mörkblå färg med skimrande lila undertoner. Ett spännande och moderiktigt lack som passar bäst på en viljestark kvinnas naglar. Detta lack kommer komplett med hög WOW-faktor.










Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: