STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




31 december
Publicerat: 2012-12-31, 16:21:00


 
Halsband, Forever21. Linne, H&M. Kjol, Forever21. Skor, Duffy.
 
Ja, efter några klädombyten blir det nog såhär jag kommer gå klädd ikväll. ;) Hade planer för ett par månader sedan om att fira nyår lite lagom lugnt på ett spa någonstans. Men istället blev det fest, och det är väl inte fel det heller, även om jag tycker att nyårsafton är lite överskattat. :) Men det blir nog hur kul som helst! Så länge jag får vara tillsammans med mina tjejer så. :) Förutom Samantha då som är i USA. :( Hoppas ni alla läsare får en underbar kväll i alla fall och gott nytt år på er! Hörs nästa år igen! ;)




Apple Universal Dock
Publicerat: 2012-12-30, 22:41:14


 
Här är en annan sak som jag fick i julklapp i år! :) En Universal dock station till min iPhone. Smidigt att bara sätta den där på nattduksbordet när man ska sova och slippa alla sladdar. ;) Sedan kan man byta ut insatsen så att man kan använda den till iPods och andra iPhones också. Perfa! ;)




Väggklocka
Publicerat: 2012-12-29, 14:43:28


 
Jag fick världens finaste väggklocka av världens finaste syster i julklapp! Att hon kunde veta exakt hur jag ville att den skulle se ut. :) Den passar såååå bra! Tack! :) <3




29 december
Publicerat: 2012-12-29, 00:44:48


 
Detta inlägget tillägnar jag min älskade mamma som fyller år idag! Snart ska du firas med sång, paket och tårta. Du är värd det allra bästa! Stort grattis på din dag! :) KRAM! <3




Pyjamasshorts
Publicerat: 2012-12-27, 12:23:01


 
Nu är rean i full gång på jobbet! Själv fyndade jag dessa pyjamasshortsen igår. Gillar mönstret och färgerna så himla mycket! Det är precis min stil. :) Och de kostar endast 75 kronor nu. Ett riktigt kap med andra ord! Så det är bara till att komma in och fynda! :)




Gellack
Publicerat: 2012-12-26, 19:47:00


 
Fick detta Depend gellack-startkit i julklapp. Jag fick testa det av Johanna för ett tag sedan och det visade sig vara grymt bra. Mina naglar blir helt förstörda när jag arbetar, så det är aldrig lönt att ha nagellack. Men nu har jag äntligen funnit en lösning på detta problem! ;) Det blir som en förstärkning på naglarna och så håller det sig glansigt hela tiden. Det är helt enkelt grymt! :D




24 december
Publicerat: 2012-12-25, 17:25:31


Blus, Forever21. Kjol, Forever21. Halsband, KappAhl.
 
Såhär såg jag ut igår på självaste julafton! Invigde min nya kjol som jag köpte på Forever21 i Miami. :)
En riktigt mysig dag hade jag igår. Fick så många fina julklappar och god mat tillsammans med släkt och familj. En riktig tomte kom också minsann. Det hör ju ändå till tycker jag, även om man inte är liten längre. :P Lär väl bli att jag lägger upp lite julklappar här i bloggen sen när jag får tid. Men det får bli lite senare! :)




Julerött
Publicerat: 2012-12-23, 18:53:43


 
Sådär ja, då var naglarna juleröda! Känns nästan som ett måste. :P Har haft en sådan lugn och skön dag kan ni tro. Är hemma hos mamma och pappa med Emma och "firar" lillejulafton på ett väldigt avslappnat sätt. :P Idag är det nämligen mjukisbrallorna som gäller! Blir uppklätt imorgon istället och jag ska försöka komma ihåg att fota en outfitbild. ;) Nu blir det strax julmat! Hoppas ni har en mysig jul! :)




Bodyattack
Publicerat: 2012-12-20, 20:58:00


 
Om man känner för att utmana sig själv inom träning bör man testa BODYATTACK! Vi har precis tagit in detta pass på Sjöbo Fitnesscenter och nu ikväll höll två av våra grymma instruktörer i releasen. :) Fy fasen vad jobbigt det är! Typ 10 gånger värre än BODYCOMBAT. Heeelt galet! MEN, det gillar jag! Det ska kännas att man tränar. ;) Man kan väl inte annat än älska Les Mills olika pass? :)




Nytt halsband
Publicerat: 2012-12-18, 22:02:51


 
Ännu mera nytt som jag kom hem med igår. :) Vi har utmaningar ungefär varannan dag på jobbet nu under julen, och för varje utmaning man klarar vinner man något! Och detta är en av vinsterna hittills, som jag valde ut själv såklart. :) Halsband är ju en annan sak som verkligen är min grej så det var ett ganska givet val för min del. ;)




Black and white
Publicerat: 2012-12-17, 21:56:45


 
Denna kom jag hem med idag från jobbet, bland annat! I love it! Transparenta blusar är verkligen min grej. 299 kronor, från KappAhl. Finns att klicka hem här! Och detta korta inlägget får räcka för idag, för nu ska jag sova. Fick alldeles för lite sömn i helgen, trots att jag var helt ledig. Too bad. :P




Blont
Publicerat: 2012-12-16, 15:26:27


 
Att ha nyslingat hår är väl ändå en härlig känsla? Att lite färg kan göra att man känner sig så mycket fräschare. :P Detta är väl inte den bästa bilden men ni ser kanske ändå att det är ganska mycket ljusare än innan. Jag låter blekningen sitta i i en timme, sedan sköljer jag ur och sätter i silverschampo i en kvart ungefär. Trodde inte att det kunde bli så bra med sådan färg man köper i en vanlig affär, men detta är tredje gången jag gör det hemma istället för hos frisör och jag känner mig minst lika nöjd med detta resultatet! :) Tack för hjälpen Jojje. ;)




Saturday
Publicerat: 2012-12-15, 17:09:07


 
Ledig hela helgen, underbaaart! :) Hade lite myskväll med mammsen igår när pappa var på julbord. Slog in paket, åt mat och tittade på 27 dresses. Idag har jag tränat och fått håret slingat av Johanna. Så gött att äntligen bli av med utväxten. :P Ikväll blir det lite fest, för en gångs skull. Händer inte allt för ofta nuförtiden. :P Senast jag festade var i Las Vegas. Åhhh! Fy fasen vad roligt vi hade där, Frida och jag! What happens in Vegas, stays in Vegas. ;) Vill tillbaka NU!




Hallonrött
Publicerat: 2012-12-12, 21:52:06


 
Igår köpte jag ett par nya brallor! Riktigt stretchiga OCH billiga. Endast 199 kronor! :) För billigt för att inte köpa, tänkte jag. ;) Kan passa bra att lysa upp det kalla och tråkiga snövädret med lite färg! Finns även i två andra färger, gråvitt och någon aprikos-korall-neon-färg. ;) Finns att klicka hem i KappAhls webbshop här!




Canada Snow
Publicerat: 2012-12-11, 21:43:00


 
I morse fick jag nog av att frysa om fötterna, så jag gick in på Scorett på lunchen och köpte mig ett par nya skor. Ett par curlingkängor, som typ alla andra har. Men alla andra har dom väl inte för ingenting..? Så 1299 kronor fattigare blev jag.. Men förhoppningsvis slipper jag frysa om mina fossingar nu! :) Leia verkade gilla kassen, haha. ;)




Snowy monday
Publicerat: 2012-12-10, 20:19:31


 
Ah vad jag gillar min nya blus! Hoppas på att vi får in fler liknande. :) Eller kanske inte.. så att jag kan spara lite pengar. ;) Idag har det varit fullt upp på jobbet som vanligt. Ny kampanj, vilket betyder nya kampanjytor. Sedan skulle vi ju ut och äta efter jobbet, men det blev inställt på grund av snön. Så nu slappar jag i soffan istället och njuter av min fina julgran. ;) Det är så mysigt! Nu ska jag leta upp dagens avsnitt av julkalendern! :)




Christmas Tree
Publicerat: 2012-12-09, 20:18:16


 
Vad tycks om min allra första, egna julgran då? :) Själv är jag hur nöjd som helst och det är väl huvudsaken. ;) Någon julbock hade jag inte så det fick bli dalahästen istället, haha. Man tar vad man har! :P




Upp eller Ner
Publicerat: 2012-12-09, 09:26:17


 
Såhär såg min middag ut igår! ;) Inte dumt alls! Var ute och åt på Upp eller Ner i Ystad med Johanna och Frida. :) Imorgon blir det ännu ett restaurangbesök, men med jobbet. :) Idag tänkte jag köpa min allra första julgran! :D Kanske bjuder på en bild om den blir fin! ;)




Babushka
Publicerat: 2012-12-06, 19:52:27


 
Här kommer ett julklappstips som jag själv också önskar mig, haha. ;) Såg dom på Tiger när vi gick på julskyltningen i Ystad i söndags. :) Tycker det är så sött med ryska dockor, så dessa hade ju varit helt klockrena för mig. :P




Brandy Melville
Publicerat: 2012-12-04, 09:16:00


 
Frida och jag hittade en ny favoritbutik i USA, Brandy Melville. Annorlunda merchandising-koncept, massor av fina smycken och dessutom till ganska bra priser! Inspiration på hög nivå. :) Dessa bilderna är från Santa Monica, L.A. Var också inne i butiken i San Diego. Vet inte riktigt vilka fler städer den finns i, men tror det är några till. :) Jag köpte ett jättefint halsband och armband här. Ska ta bild på det sen och lägga upp här. :)




Första advent
Publicerat: 2012-12-03, 19:03:55


 
Jag hade en riktigt mysig första advent igår! Började med middag hemma hos mamma och pappa. Mamma lagar alltid en speciell gratäng på julen med julskinka och mos. Så gott! :) Sedan gjorde Johanna och jag lite julgodis. Vi skippade julskyltningen i Sjöbo och körde istället till Ystad. Där är så himla fint nu under julen! :) Stannade inte så länge eftersom det var så sjukt kallt, så vi körde hem och drack glögg, åt julgodis och tittade på Solsidan istället. :) Fler sådana dagar, tack! :)









Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: