STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




Neulash - Före & efter
Publicerat: 2012-09-30, 21:31:43


 
Har ju faktiskt lovat er före- och efterbilder efter att ha använt Neulash. Hade bara nästan glömt bort det. ;) Men här kommer dem! Mina ögonfransar på mitt vänstra öga hade jag väldiga problem med innan jag började använda Neulash, som ni ser. :P Nu är de sååå mycket bättre. Jämnare och längre och "hacket" börjar försvinna. Mycket nöjd med andra ord, även om det är rätt dyrt! :)




Gröt med kesella
Publicerat: 2012-09-29, 10:37:00


 
Här kommer ett riktigt mumsigt frukosttips! Gröt med vaniljkesella (lättkesella blandat med vaniljpulver och lite lättyoghurt), ett tärnat äpple och kanel. Frukost är ju, som ni kanske vet, dagens viktigaste mål. Äter ni detta får ni garanterat en bra start på dagen! :) Har ni några tips på vad man kan blanda i gröten?




Fredagsmys
Publicerat: 2012-09-29, 00:21:00


 
Så skönt det är att sluta klockan 15 en fredag! Hann till och med träna innan det var kväll. Fredagar är ju ändå den bästa dagen på veckan, i alla fall om man har sovmorgon dagen efter. Frida och Johanna har varit hos mig ikväll, så vi har lagat mat och snackat skit. Men nu är det dags för denna tjejen att sova. Ny dag imorgon. Jobb på Coop. Roligt värre..! :)
 




27 september
Publicerat: 2012-09-27, 17:50:36


Örhänge, KappAhl. Tröja, KappAhl. Byxor, KappAhl. Kängor, Nilson Shoes.
 
En dagens outfit var längesen jag visade, så här kommer en sådan! Byxorna är nya! Har ett par likadana i mörkblått och nu kom dom även i svart, så jag var ju såklart tvungen att investera i ett par till. Svarta byxor funkar ju alltid och dessa är huuuur bra som helst! Till och med så bra att jag funderar på att köpa ett par svarta till. 399 kronor är priset och ni hittar dom här.




Omelett
Publicerat: 2012-09-26, 21:40:00


 
Champinjonomelett med räkstuvning och avokado, KappAhls nya klubbtidning och så Bonde söker fru. Ungefär så har min kväll sett ut. Hann med ett BODYPUMP-pass efter jobbet också, så nu är mina muskler helt slutkörda. Imorgon får det räcka med en powerwalk, känner att min kropp behöver det. :)




Protein
Publicerat: 2012-09-25, 19:39:00


 
Då var träningen avklarad och proteinshaken nere i magen. :) Har köpt ett supergott proteinpulver med dumlesmak. Mums! Smakar som choklad-milkshake. Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag göra äggröra med en god sallad till och lägga mig i soffan och bara slappa. :)




Vinterjacka
Publicerat: 2012-09-24, 21:45:00


 
Kände verkligen att det var rätt beslut att ta på vinterjackan i morse. Fyyy vad kallt det har varit idag! Och gud vad skön min jacka är, by the way! Köpt på KappAhl, vad annars. ;) Kostar bara 599 kr! Det tycker jag är ett riktigt kap för en jacka med riktigt dun i. :) Finns att köpa här!




Dagens middag
Publicerat: 2012-09-23, 21:40:00


 
Hoppas ni tycker att det är intressant att se vad jag äter om dagarna, för här kommer ännu en matbild. ;) Älskar att experimentera när jag lagar mat och blanda i allt man känner för och tycker är gott. Idag blev det någon slags köttfärsblandning med massor av ingredienser i: nötfärs, cannellinibönor, spenat, champinjoner, paprika, morot, purjolök, vitlök och krossade tomater. Tror det var allt! Och så lite sallad och cocktailtomater till. Gott blev det! :)
 




Mellanmål
Publicerat: 2012-09-23, 13:32:00


 
Sitter och käkar lite mellanmål. Nektarin och 25 mandlar. Bra kombination av kolhydrater och proteiner! Om några timmar ska jag iväg och träna BODYCOMBAT. I tisdags hade vi release på Sjöbo Fitnesscenter för BODYCOMBAT 53, så nu är man lite extra taggad igen! ;)




Nattuggla
Publicerat: 2012-09-23, 01:44:00


Ett örhänge som jag köpte på KappAhl för ett par veckor sedan. 79:50:-
 
Idag ringde klockan vid halv 8. Gick upp, fixade mig lite snabbt och begav mig till Sjöbo Fitnesscenter för att stå i receptionen. Väl där möts jag av Filippa som tydligen hade bytat dag med mig. Så ja, det var bara till att bege sig hemåt igen. Ganska skönt faktiskt! Så jag gjorde frukost och kröp ner under täcket i soffan istället! ;)
 
Sedan trotsade jag regnet och drog ut och sprang 7 km. Kände mig ovanligt pigg i benen fastän jag tränat en massa ben på sistone. Älskar den känslan när man bara kan springa och springa. :) Kvällen har jag spenderat tillsammans med världens bästa föräldrar med god mat (som alltid) och lite tv och sådär allmänt lugnt!




Better
Publicerat: 2012-09-21, 23:52:12


 
Såhär en fredagskväll klockan 00 bestämmer jag mig för att jag ska bli bättre på att blogga! Ett inlägg var fjärde dag duger ju inte, eller vad säger ni? ;) Så, vad vill ni läsa om? Vad vill ni se för bilder? Ge mig inspiration så att jag kan ge er det tillbaka! :)




Det blommar
Publicerat: 2012-09-20, 21:52:55


 
Titta vad fin, min orkidé blommar för andra gången! Att jag kunde lyckas med det visste jag inte! ;)




Morgonstund
Publicerat: 2012-09-16, 13:08:15




När man börjar jobba kl. 14 gäller det att ta vara på förmiddagen, så jag stack ut och sprang intervaller direkt i morse. När jag kom hem städade jag lägenheten och sedan gjorde jag god frukost med nykokta ägg och rostat bröd! :) 6 jobbdagar kvar, sedan är jag ledig.. åh så skönt det ska bli!




Purple
Publicerat: 2012-09-13, 21:33:00


Skjorta från KappAhl (barnavdelningen), 149 kronor! Kap!
 
Fått lite klagomål om dålig uppdatering här, så jag får väl slänga in ett inlägg. ;) Har varit på Nova hela dagen och jobbat i KappAhl-butiken där, så nu är jag helt slut. Imorgon blir det likadant, fast förhoppningsvis inte riktigt lika länge. Sedan har jag en middag att se fram emot med tjejerna imorgon kväll. :) Nu: sova!
 




Tapas
Publicerat: 2012-09-09, 21:39:06


 
Frida och jag gjorde tapas på vårt vis igår. Det blev helt uuunderbart gott! Det ni ser på bilden är potatisgratäng med gorgonzola, minipizzor (gjorda på små tortillabröd med vitlökssmör, getost, parmaskinka, pesto och sedan honung ringlat ovanpå), hemmagjorda vitlöksbröd och färsk svamp med basilika. Hade även färdiggrillad kyckling till och aioli med lime. Åh! Godaste på länge! Minipizzorna måste ni verkligen prova! :)




Candles
Publicerat: 2012-09-09, 13:28:21


 
Gårdagens inköp: tre rosa ljus! Detaljerna gör mycket i hemmet och dessa matchar mina kuddar perfekt! :) En ny lampa till fönstret fick jag också med mig hem från den lilla shoppingrundan i Ystad igår! Ska se om jag får någon bra bild på den sen. :)
 




Ystad
Publicerat: 2012-09-08, 16:32:32


 
Det blev en runda till Ystad med föräldrarna istället för powerwalk. Inte fel det heller. :) Shoppade lite nytt till lägenheten som ni ska få se sen. Nu ska jag bege mig till Frida!




Lördagsfrukost
Publicerat: 2012-09-08, 08:56:38



Så härligt att starta dagen med rostade mackor och äggröra! Det är inte varje dag man har tid med det, så nu njuter jag verkligen! :) På schemat idag står matlagning med Frida och bio. Eventuellt orkar jag med en powerwalk också. Glad lördag på er alla! :)




Kollage
Publicerat: 2012-09-06, 22:20:53


 
Ett litet kollage med kläder från jobbet, KappAhl, som jag är sugen på! En del finns redan i butik, men skärpet, mobilväskan och den stickade tröjan har i alla fall inte vi fått till oss i Lund ännu, så det väntar jag med spänning efter. ;)




Kalkontortilla
Publicerat: 2012-09-05, 19:45:12



Hade inte så många bilder att lägga upp just nu, så ni får se min lunch från i förrgår, haha. ;) Kalkontortilla; fullkornstortilla, stekt kyckling, kalkon, sallad och tomat. Gottgott! :) Idag har jag lagat middag tillsammans med Frida och bokat hyrbil till USA. Åh vad jag längtar! :) Nu: träning! Later!




Nystädat
Publicerat: 2012-09-02, 14:14:32


 
Såhär fint såg det ut efter min städning igår. I morse när jag vaknade luktade det mest vin och kräftor. Haha. Men vad gör väl det? ;) Vi hade roligt i alla fall!









Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: