STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




Linne
Publicerat: 2013-06-27, 12:07:04


 
Nytt linne som jag köpte på stan i Sainte-Maxime. :)  Annars blev det inte jättemycket shopping i Frankrike. Det är ju ungefär samma priser som i Sverige. Men en shortsdress och ett par ballerinaskor blev det också. :) Något får man ju unna sig när man är utomlands! ;)



Kommentarer
Postat av: I

Jobbar du på kappahl? låter nog konstigt att jag frågar men hur går man till väga när man vill få ett vanligt butiksäljarjobb i en klädesbutik, om man inte har någon handelsutbildning, eller kassavana? Jag har sökt sååå många jobb inom modesaffärer, men det har gått skit! Tog studenten i våras och har sökt olika sedan januari.

Så tänkte om du hade några tips hur man kan gå tillväga :p

Svar: Ja, det gör jag. Pluggade till dekoratör och fick strax efter utbildningen jobbet på KappAhl. :) Vet att det är jättesvårt att få jobb i klädesbutiker om man inte har någon erfarenhet eller några kontakter. Det är på det viset man oftast får jobb eftersom det är så många som söker. Man behöver det för att sticka ut. Har du möjlighet att på något sätt få praktik är ju det jättebra, så du får in en fot i företaget och får lite kontakter. :) Jag har själv fått praktik genom arbetsförmedlingen en gång, så det kan du ju prova. Annars är väl mina tips bara att skriva ett annorlunda personligt brev och gå in i butikerna du vill jobba på och lämna det personligen till chefen och försök skapa en liten konversation. :) Sedan kan du väl gå tillbaka efter ett tag för att höra om det inte dykt upp någon tjänst, för att visa att du är intresserad. Till julen brukar det ju alltid behövas extra personal, så var ute i god tid och sök, typ i september/oktober. :) Lycka till!!
Elin Andersson

2013-07-27, 15:20:31
Postat av: ♦ Amandah - Mode, Skönhet & Inspiration ♦

Snyggt. :)

2013-09-10, 21:52:19
URL: http://aamandah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback







Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0


Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: