STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




Ett plus i samlingen
Publicerat: 2009-06-30, 21:52:47




Fick detta läckra nagellacket i lördags i födelsedagspresent. :) Pure Coral, nr 193. Gillar Isadoras färger, är redan sugen på ett till. Tänkte i alla fall testa det nya nu tillsammans med det andra korallfärgade lacket längst till vänster på bilderna. Kan funka! =)




Se men inte röra.. än.
Publicerat: 2009-06-30, 18:35:45




Var ju inne och kikade efter pulsklocka i byn innan idag, men dom hade bara som man kunde beställa hem tydligen. Har varit inne och kollat lite på internet och den på bilden ovan verkar bra, den mäter både puls, kaloriförbrukning och tid. Men jag vill prata med dom i affären först, är ju inte så bra på det där. 800 kronor kostar den så man får ju veta vad man lägger pengarna på innan man slår till. :) Men jag är riktigt sugen på en nu, tror det hade blivit fler promenader/joggingturer då! :)

Ska bege mig till SFC nu och träna, har inte bestämt mig för vad det blir än bara, aerobic eller spinning? Hmm...




En varm dag som denna
Publicerat: 2009-06-30, 13:12:24


Gud vad varmt det är idag, synd att det är så molnigt bara, hade ju tänkt sola! Ska strax bege mig ut på en liten promenad med Emma i alla fall, hon kom hit i morse nämligen. :) Tänkte gå in i sportaffären och kika efter en pulsklocka också när man ändå är ute. :) Får se vad jag hittar!


Dagens frukost: Smoothie (naturell lätt-youghurt, halv banan, blåbär) och lingongrova med keso.




TräningConvent, Malmö, 22 augusti.
Publicerat: 2009-06-29, 21:29:47




Nu är jag anmäld och klar! Den 22 augusti åker jag, Sofie och några andra från SFC till Malmö på träningsconvent, gud vad roligt! :D Trodde bara instruktörerna fick det men tydligen fick vi receptionister också om vi ville och det är klart man inte tackar nej då. :) Sofie och jag har anmält oss till samma pass vilka är: ClassicGympa 2009, StepPuls, Workshop: Träna funktionellt!, Happy Yoga och Jo Street - Jo Parry.

Hur kul låter inte det på en skala?! :D





Make Up Store, eye primer?
Publicerat: 2009-06-29, 15:20:41


När jag blev sminkad på Model lab satt ju ögonskuggan lika fint i 12 timmar och färgen blev verkligen intensiv, så nu är jag riktigt sugen på att införskaffa mig en eyeprimer, för det måste dom ju ha använt där? I annat fall så blir det väl bättre än utan i alla fall, så det får bli mitt nästa köp. Funderar lite på Make Up Stores, har ju nämligen tänkt köpa mig en sminkkurs där för 495 kronor där man får smink till för samma värde. :)

Någon som testat den? Eller kan rekommendera någon annan? :)






Hej hopp!
Publicerat: 2009-06-29, 13:26:37


Idag fick jag upp och hoppa klockan åtta, har arbetat 9-12, skönt med så korta pass nu i början, tiden går så fort då! :) Om en timme ska jag till arbetsförmedlingen, därefter blir det middag, träning och sen ska jag städa på Skånska Dagbladet, lite extrajobb sådär nu 6 veckor framöver. :) Så det är fullt upp hela dagen, sen är det lugnt resten av veckan. ;)

    Malin, Samantha och jag. Såklart hade alla på sina Rhodos-skor i lördags på min
    20-års fest. I knew it! ;)




Fina saker från fina vänner!
Publicerat: 2009-06-28, 23:18:51


Lite mycket bilder på en och samma dag kanske, men vad tusan, jag tycker i alla fall själv det är roligare att titta på bilder än att läsa en text bara, så det får ni ta. ;) Här är bilder på lite presenter jag fick igår:

    Söta ljuslyktor fick jag av Filip. :)

    Ett jättefint armband av Martin och Erika.

    Thomas Sabo armband fick jag av Jonas och Sofie som jag blev riktigt glad över! :)

    En söt Thomas Sabo berlock + nagellack av Johannas föräldrar och lillebror. :)

    Skummande pasta till badet av Niklas. ;) Några flaskor vin fick jag, av Robin,
    Mikaela & Marcus och Frida & Malin. Alltid välbehövligt. ;) Kosta Boda vas av Kim och
    Ola. Dusch-set + godis av Anders och Therese. :)

    Matchande Pilgrim-örhängen av Niklas. :) Ringen fick jag av Johanna, Suzze och
    Samantha samma dag som jag fyllde år, för exakt två veckor sedan med andra ord. :)

Tack för allting allihopa! :)




Min 20-års fest i bilder.
Publicerat: 2009-06-28, 19:23:55


Här kommer en drös bilder från igår. :)


    Snapshäfte!!


    Lite mingel. ;)

    Nästan allihopa. :) Sammanlagt 24 personer.

    Suzze och Robin, och Jonas på en hörna. :P

    Bästis och jag!

    Johanna visar upp den goda sommarcidern jordgubb/rabarber, jättegod! Lägg märke till
    hennes fina naglar. :)

    Malin och Frida. :)

    Någon konstig dans, haha. :)

    Anders och jag. :)

    Glada pojkar! Niclas och Martin. :)

    Jättesöt bild på Johanna och Frida!

    Johanna, Frida och jag. :)

    Frida och jag dansar! Malin sitter och ser lite trött ut där i bakgrunden. ;)

    Dans för fulla muggar!




Details
Publicerat: 2009-06-28, 14:33:10


    Thomas Sabo armband, fick när jag fyllde år.

    Klocka, fick när jag fyllde år. Ring, fick från Sisters när jag praktiserade där. :)

    Skor, köpta på Rhodos. :)



Hade en sjukt lyckad 20-års fest igår! Jag hade i alla fall riktigt roligt. :) Klockan 19.00 kom folket hit. Började med en välkomstdrink som var jättegod (lägger in recept sen)! Därefter blev det kyckling och potatisgratäng, hallonmaräng-tårta till efterrätt och massa turkisk peppar och svart vinbär-snapsar till det, mums! :) Fick massa fina presenter också! Så glad att jag har så fina vänner. :) Håller på att lägga in alla bilder sen igår nu, så det lär komma upp på bloggen senare för dom som är nyfikna. ;)




Kvällens outfit
Publicerat: 2009-06-27, 18:36:57


Nu är det fest! :D


Skor Rhodos
Klänning VILA




Klick!
Publicerat: 2009-06-26, 20:19:00






Nu har naglarna fått lite färg också, snyggt med rödrosa naglar till brun hy. :)
Förhoppningsvis hinner jag med att pressa litei morgon också! ;) Nu blir det tv-tittande tillsammans med Jonas och Sofie, "Två ägg i högklackat" går på 4an. ;)




Strandoutfit
Publicerat: 2009-06-26, 17:12:14




Tröja Cubus
Shorts Topshop
Flipflop-sandaler Bianco Footwear
Strandväska Bianco Footwear
Hårspänne H&M
Solbrillor Bianco Footwear




Någon som är sugen på daim?
Publicerat: 2009-06-26, 16:12:56




Nu börjar det mesta bli klart till morgondagen - tältet är uppe, maten är lagad, snapshäftena är fixade och daimen krossad som vi ska bjuda på tillsammans med hallonmaräng-tårta! Nu är det bara bord och stolar som ska upp och högtalare som ska kopplas in, sen kan folket komma på 20-års fest! :) Några timmars sol har jag hunnit med att få idag också, så underbart! Kunde blåst lite mindre bara, låter som att tältet ska blåsa ner närsomhelst...




Träning på annan ort!
Publicerat: 2009-06-25, 21:11:13


Dagen idag har jag spenderat på stranden med Johanna, hennes mamma, lillebror och hans kompis. :) Det blåste som bara den så vi orkade bara ligga där i två timmar. Det var sjukt kallt i havet men vet ni vad? Jag doppade mig i alla fall, första för i år! :)

Nu ikväll åkte jag in till Malmö med Sofie och tränade dans-aerobic på omtalade SATS på Entré. :) Tyckte det kunde vara kul att testa hur stor skillnad det är på deras pass jämfört med våra på SFC. Kanske det är en vanesak men jag tycker nog vi här i lilla Sjöbo har minst lika bra pass. :) Men då har man testat det i alla fall! 100 kronor kostade en engångsträning!

Nu ska jag äta rabarberpaj, och fortsätta med dom där snapshäftena till lördag! ;)





Burned
Publicerat: 2009-06-24, 21:44:25


Bränd är vad jag är nu, i huvudet! Ännu mer än bilden nedan! Men jag borde inte vara förvånad eftersom vi låg och solade i 3,5 timme och jag hade ingen solskyddsfaktor, fy Elin! Att man aldrig lär sig... Imorgon blir det andra bullar på stranden, då ska jag smörja in mig rejält!

Nu ska jag leta upp lite snapsvisor till min 20-års fest på lördag.
ALLA FÖRSLAG HIT, TACK! :)


    Samantha och jag på Rhodos. :)




Dagens outfit
Publicerat: 2009-06-24, 11:04:16


Längesen jag la upp dagens outfit. Blir så nu när man inte har någon anledning att klä upp sig varje dag. :P Ska till Orebadet nu med Sofie, ska bli skönt att kunna svalka sig emellanåt. :) Idag ska jag bli brun!!! Inviger min nya strandväska som jag köpte på Rhodos också, hihi.


Gladiatorsandaler Unos Kläder (VILA)
Jeansshorts MQ
Linne MQ
Väska Rhodos




Nu är det ÄNNU roligare att shoppa!
Publicerat: 2009-06-23, 23:07:32




Skickade efter ett nytt bankkort häromdagen, tyckte det kunde vara roligt med en bild på sig själv därpå, haha. ;) Det blev dock inte riktigt som jag tänkt mig. Dropparna ser mer ut som att det är suddigt och så ser det ut som jag har mustasch eftersom siffrorna hamnade precis där. Äsch, vad gör väl det, det är i vilket fall som helst roligare att plocka fram kortet nu. ;)




Hon ljög inte när hon sa att jag kommer bli fast..
Publicerat: 2009-06-23, 17:17:05




Var ju ett tag sedan jag skrev vad jag tyckte om det här OSiS+ Dust it. Antagligen är det väl så att det krävs flera gångers användning innan man kan säga säkert vad man tycker. I början tyckte jag nämligen bara att det var hyfsat. Så, vad tycker jag nu då? Precis som tjejen i affären sa till mig när jag köpte det så är man nästan beroende av det nu.

Om jag bara använder hårspray blir håret ganska torrt och volymen håller bara den första kvarten, men med OSIS håller det mycket längre och det är bara att ta i håret så får man upp volymen. Håret känns inte heller lika torrt med detta pulver som med hårspray. För bästa resultat brukar jag dock ändå använda både OSiS och hårspray. :)

Ett plus är också att det varar längre än man tror. Jag köpte mitt i mitten på mars och det är fortfarande långt ifrån slut!




Min efterlängtade frukost!
Publicerat: 2009-06-23, 11:37:47





Nu är jag hemma efter 45 minuters powerwalk i underbart väder och frukosten har jag äntligen fått i mig! Det måste vara en av de godaste måltiderna på dagen, frukosten. :) Idag blev det ett glas mellanmjölk, ett glas smoothie (kesella lätt, lätt vaniljyoughurt, en halv banan och blåbär) och en halv bulle (havregoda, sjukt gott!) med ost. Mums! Nu ska jag ut och sola en halvtimme, sen ska jag jobba i två timmar. :)




Snabbt ska det gå!
Publicerat: 2009-06-23, 10:17:15




Godmorgon! Åh, vad jag älskar att sova, varför ska det vara så himla svårt att dra sig ur sängen för? Nu är ju klockan redan över tio. Hade tänkt ge mig ut på en powerwalk i det fina vädret nu i alla fall! :) Och det får bannemej gå fort för jag är hungrig som jag vet inte vad. Magen kurrade t.o.m inatt! :P Nä, jag får väl gå nu så jag kan komma hemma och äta! :D




Söta sommarlinnen
Publicerat: 2009-06-22, 22:20:47




Det högra linnet är nog min favorit. Får ta och kika efter det i veckan, om jag kommer till Nova Lund där Topshop finns vill säga. :) Vilket av dessa fyra gillar du mest?


Blommigt linne med spetskant, Forever21.
Vitt och svart linne, Kappahl.
Vitt linne med knappar, Åhléns.
Rosablommigt linne med dragkedja, Topshop.




Med huvudet fullt av siffror..
Publicerat: 2009-06-22, 16:09:03


    Copyright: Elin Andersson

Då var man hemma igen! Och vem tror ni inte var på Coop just idag, på första jobbdagen?! Jo, Ystads Allehanda (tror jag det var). Dom skulle tydligen skriva en artikel om sommarjobb i Sjöbo, så där fick jag ställa upp på bild och en liten intervju. Lite pinsamt men vad skulle man göra. :P Hoppas man inte ser allt för vilsen ut på bilden, haha.

Annars gick det bara bra, men massa plu-nummer att lära in till alla frukter och grönsaker. Slår vad om att jag kommer drömma om siffror inatt!




Första
Publicerat: 2009-06-22, 13:21:10


Nu åker den röda skjortan på! Dags för första jobbdagen. :) Wish me good luck!





Underbart!
Publicerat: 2009-06-22, 12:07:43


Jag just nu! Underbart med sol? JA!





Ser ljust ut!
Publicerat: 2009-06-21, 16:43:11




Ser ut som att vi har en fin vecka framför oss! Tur att jag bara jobbar några timmar denna veckan då. Börjar ju jobba på Coop imorgon, men som sagt, bara från 13.30-15.00 och ungefär lika länge jobbar jag på tisdag, det är nu i början när man ska lära sig som det blir så få timmar. Kanon, nu vet jag vad jag ska göra i veckan! Steka! :D




Midsommarfirande
Publicerat: 2009-06-21, 13:10:15




På väg mot Öland. Samantha satt där bak med fullproppad packning. Tur att vi inte var fler personer säger jag bara. Det roliga är att vi endast stannade på Öland en natt, ändå har man packning med så man skulle kunna tro att vi skulle vara borta i flera veckor. :P



Jag hade med mig en 1,5 meter bred luftmadrass och där låg Ola med sin lilla bredvid, såg ganska roligt ut måste jag säga. ;)



Så himla söt liten babyapa!



Bästis och jag på Eket igår kväll. :)


Då var detta midsommarfirandet över för i år! Trött och sliten, men vad annat kan man vänta sig? :P Midsommarafton firade jag som sagt på Öland tillsammans med 7 vänner. :) Hade riktigt trevligt och vi hade tur med vädret! :) Igår stack vi till Ölands djurpark och tillbringade några timmar av dagen där, haha. :)

Kom hem 18.30 igår, klockan 19.15 var jag hemma hos Johanna, fixad och redo för ännu en kväll. :) Grillade först lite hemma hos henne, fläskfilé och nypotatis, underbart! :D Sen åkte vi till Eket och där var ju hela Sjöbo och lite till. Kul att träffa folk man inte sett på länge. :) Sammanfattning av helgen: KUL! :D

Hoppas ni haft det lika trevligt! :)





Öland nästa!
Publicerat: 2009-06-18, 21:13:55




Nu är jag redo för Öland! Tältet är testat, solstolen står framme, cidern och vinet står i kylskåpet och kläder är packade! Imorgon klockan 09.00 beger vi oss dit - jag, Ola och Samantha. Resten stack ju upp redan igår så vi träffar dom där. :) Tur att meterologerna ändrar sig hela tiden, häromdagen stod det att det skulle regna imorgon på Öland, men nu ska det bara bli lite mulet.. vadsomhelst men inte regn så blir jag glad! :)

Ska äta jordgubbar nu och mysa lite med familjen, firar lite med dom nu ikväll istället för imorgon och på lördag! ;)

Glad midsommar på er, så hörs vi på lördag!! :)




Sommarcider!
Publicerat: 2009-06-18, 15:39:56




Idag har jag inhandlat mina första cider på Systembolaget! :) Rekorderlig sommarcider jordgubb-rabarber, Xider cactus/lime och en cider med smak av persika-vanilj. Den där jordgubb-rabarber cidern låter inte helt fel, någon som smakat den?




Thomas Sabo
Publicerat: 2009-06-18, 13:03:43





Fick detta fina armband med berlock till när jag fyllde år! Älskar Thomas Sabo-berlockerna, så himla söta. :) Kommer användas flitigt! :)




Fransk chokladtårta med vit chokladtryffel
Publicerat: 2009-06-17, 22:32:03


Hade helt glömt bort att jag skulle lägga in receptet på kladdkakan som vi hade på min födelsedag. Tur jag fick en liten påminnelse om det. :) So, here it is:







En pilgrimring + Isadora nagellack till i samlingen
Publicerat: 2009-06-17, 17:55:52




Denna fina ringen fick jag av Johanna, Suzze och Samantha i 20-års present. Glittrar så himla fint i solen! Stenarna är mer ljusare korallröda i verkligheten, var svårt att fånga rätt färg på bild. :)



Och detta fina nagellacket fick jag av Emma och Tim (+ guldhanden och en ansiktmask). Jättefin rosa! :) Lacket heter Happy Pink, nummer 116. :)




Now and then
Publicerat: 2009-06-17, 16:13:09




Nu funkar det ju att lägga in bilder igen. Så till den vanliga frågan: Är designen snyggare nu eller var det bättre innan? Vad tycker ni? :)




En bokstavligt talat god morgon..
Publicerat: 2009-06-17, 13:48:29


40 minuters promenad och 15 minuters jogging startade jag dagen med! När jag kom hem blev det två av mammas nybakade bullar och en smoothie till frukost. :) Just nu sitter jag i bikinin och är inne och svalkar mig, när solen är framme är det så varmt att man svettas ju, det gillar vi! En pool hade inte varit helt fel heller att svalka sig i.. :P Ska väl gå ut och steka lite till nu, den där Rhodos-brännan är ju nästan som bortflugen tycker jag...

Har ju bytt lite design här också för er som inte upptäckt det. ;) Tar lite tid för bilden/texten i högra menyn att komma fram bara har jag märkt, nåja.. :)


Någon mer än jag som har problem med att skriva inlägg? Text försvinner och det går inte att lägga in bilder, hmm...




Model lab-sminkningen
Publicerat: 2009-06-16, 22:59:55






Har ju faktiskt inte visat några närmre bilder på sminkningen jag fick i lördags när jag var på Model lab. Tyckte det blev så sjukt fint! Tänk om man kunde sminka sig själv så...

Jag kan nog utan att överdriva säga att jag aldrig varit med om att en ögonskugga hållt sig så bra. Blev sminkad klockan ett på dagen och när jag tog bort sminket vid midnatt satt ögonskuggan lika fint som när det var nygjort. Det brukar ju lätt gegga ihop i ögonvecken och så, men NÄ, jag var riktigt förvånad!

Det är nästan så det är bud på att ringa dit och fråga vad dom använde för skuggor, när jag var där glömde jag ju dumt nog bort att fråga, tusan också! Har för mig att det stod "Färg" på en del av sminket, någon som vet om det finns något märke som heter så kanske?




Nu har jag att göra!
Publicerat: 2009-06-16, 16:21:26


Idag har jag varit med Johanna på Bo Ohlsson. Där kan man fynda kan ni tro, haha. ;) Var egentligen ute efter ett vanligt fotoalbum men kom hem med lite andra smågrejer också och ett par nya ballerinaskor eftersom mina andra gick itu.

Köpte två stora fotoalbum där man klistrar in foton istället för att sätta in dom i plastfickor. :) Ska framkalla lite bilder snart tänkte jag, tycker det är mycket roligare att sitta och titta på riktiga foton i ett album istället för på en dataskärm. :) Så när fotona kommer har jag att pyssla med... Skoj!

Gick även in hos frisören och köpte mig ett silverbalsam. Ska bli spännande att se om det verkligen blir ljusare! :) Det blir upp till bevis ikväll. ;)





Guldhand!
Publicerat: 2009-06-15, 23:41:07




Denna fräcka smyckeshängare fick jag av Emma i födelsedagspresent! Gillar den riktigt mycket. :) Både praktisk och snygg att ha framme ju! :)




Helgens födelsedagsfirande
Publicerat: 2009-06-15, 17:30:53


Firades med släkten i lördags och fick massa fina presenter som jag ska visa efter träningen ikväll. :) Igår kom som sagt Johanna, Samantha, Suzze och Johannas föräldrar och bror hit! :) Kanonhelg!

Emma och jag! :)



Martin, Johanna och Suzze. :)


Jag och Samantha. :)


Kladdkaka med vit chokladtryffel och jordgubbar, mums! ;)




Bilderna från Model lab
Publicerat: 2009-06-14, 21:25:33









Vilken gillar ni bäst då? :)




Elin 20 år
Publicerat: 2009-06-14, 11:18:21


Idag fyller jag 20, hihi! :)

Ska till Malmö nu med familjen och byta en sak jag fick i present. Ikväll kommer Johanna, Samantha och Suzze till mig, och Johannas familj. :) Måste kila!


Emma
Jeans H&M
Linne H&M
Kofta H&M


Jag
Gladiatorsandaler Unos Kläder (VILA)
Chinos Kappahl
Linne MQ
Sjal H&M
Klocka Sandra Fellini (Rhodos)




Model lab
Publicerat: 2009-06-13, 17:52:34


Om 20 minuter kommer släkten hit och firar mig, fyller ju 20 imorgon! :) Har varit i Malmö hela dagen med Johanna, Sofie och Jonas. Var på Model lab och blev sminkade och fotade. :) Riktigt roligt både att bli sminkad och fotad och jag blev riktigt nöjd med bilderna faktiskt. :) Lägger in en bild på mig och Johanna som jag köpte på Model lab, fler får ni se senare ikväll eller imorgon! :)

Ha en bra kväll! Kram på er!





Rhodos, del 4
Publicerat: 2009-06-12, 19:59:59


På torsdagen blev det solning precis som alla dom andra dagarna, och på kvällen åkte vi in till Rhodos stad och åt och shoppade lite. Där fanns en stor Zara-butik men tyvärr hittade jag ingenting där som alla andra lyckades göra. :P

Fredagen och två dagar kvar på semestern blev lugn på dagen, dock inte lika lugn på kvällen! Det var planerat fest och utgång, tredje och sista gången på Rhodos. Åt på restaurang precis som alla de andra dagarna och därefter började förfestandet.



Efter en natts festande var jag och Johanna riktigt slitna, haha, stackars oss va?! Låg och pressade på stranden några timmar, sedan gick vi tillbaka till hotellet och åt och sov ett par timmar. Vid 19.00-tiden gick vi in till Ixia "centrum" och shoppade upp våra sista pengar.

Det blev ett par skor, en väska och solbrillor för min del! Skorna slog både jag, Malin och Samantha till på. Men det var tack vare Malin som hittade dom, hihi. ;)


Sista kvällen innan avresedagen hade vi turen att hitta den bästa restaurangen! Hela restaurangen var sjukt fräsch, personalen var supertrevlig, maten var jättegod och man fick bröd till! Efteråt fick vi ett visitkort till en bar där vi skulle få vars en gratis drink ifall vi gick dit. Tyvärr var vi inte sugna på någon drink efter festandet på natten så vi hoppade över den, men det är ju tanken som räknas. ;)

Som avslutning på dagen tog jag, Johanna, Samantha och Frida en glass på ett ställe vi ätit på innan i veckan. Den glassen säger jag bara, den var YUMMI! Vanilj- och jordgubbsglass med jordgubbssås och jordgubbar, ÅH! :D


Dagen efter var det dags för hemresa. Vi hann pressa i solen ett par timmar sedan blev klockan 13.00 och bussen gick till flygplatsen. Allting gick bra även då! Blev lite nere när man kom till Sverige-vädret dock. Vi alla var klädda i shorts och linne och det var ju inte riktigt rätt klädsel för detta landets temperatur.. Men men! :)




Recept, nyttiga pannkakor.
Publicerat: 2009-06-12, 19:11:06




Ja, här är då receptet på de nyttiga pannkakorna som jag och Sofie provade på att göra idag. :) Dom var hyfsat goda faktiskt och ganska mäktiga. Ett par, tre stycken sen var man mätt! :)




Slingat och klart!
Publicerat: 2009-06-12, 11:42:21


Slingningen är klar! Håret blev mer brunt än blont, fast det hade hon iofs förberett mig på. :P Men det blev ganska fräsht i alla fall tyckte jag, ser lite ljusare ut på riktigt än på bilderna. :) Det blir nog en omgång slingning till om en månad eller så. :)

Nu ska jag bege mig till Sofie och fortsätta dagen med färgning. ;) Ska hjälpa henne att färga hennes hår. Sen ska vi göra en nyttigare variant på pannkakor med bär till, mums. Receptet lägger jag kanske in senare om det blir gott! ;)








Bort med det mörka..
Publicerat: 2009-06-11, 22:35:03


.. in med det ljusa. Imorgon kl. 09.30 sitter jag hos frisören igen för att slinga håret. Det lär bara bli gyllenbrunt nu första gången, men jag köpte faktiskt hem blond hårfärg igår som jag tänkte slinga håret med hemma, så det förhoppningsvis blir ännu ljusare. :) Hoppas det blir som jag tänkt mig... har inte haft ljusare hår än mörkbrunt på flera år nu ju!





Rhodos, del 3
Publicerat: 2009-06-11, 21:38:50


Här kommer då fortsättningen på min lilla Rhodos-berättelse, bättre sent än aldrig. ;) På onsdagen regnade det konstigt nog så då passade vi på att shoppa. Hittade en klocka till mig själv för 10 Euro. :)


Köpte också ett par grekiska, coola mysskor till mammsen. :) Tyckte dom passade henne perfekt, haha! Efter ett par timmars shopping åt vi lunch och sedan blev det fint väder igen. Gick in och köpte sololja och sedan la vi oss vid poolen och stekte och försökte sola ikapp dom timmars sol vi missat. ;)


På kvällen var det "Grekisk afton" på hotellet med grekisk matbuffé och dans. :) Detta var så himla roligt och verkligen ett minne för livet! Dom hade satt upp långbord och dukat fram massa mat. Maten var väl sådär egentligen men hela stämningen var kanon! :)

När vi suttit och ätit ett tag dök ett par upp iklädda några grekiska dräkter. :P Först dansade dom själv men efter ett tag bjöd dom upp oss, vi satt ju såklart längst ut. ;) Riktigt roligt var detta och snacka om att man blev varm, haha..


Den "Grekiska aftonen" varade väl till typ 22.00 sedan satte jag, Johanna, Samantha och Suzze oss på balkongen och förfestade lite innan vi tog taxi in till Rhodos stad för att spendera ännu en kväll på Bargatan. ;) Riktigt roligt hade vi även då, men eftersom Samantha hade ont i halsen stack hon och jag hem lite tidigare... efter att jag mumsat i mig en pizza-slice och en crepes med nutella i, hihi. :D




Min start på dagen
Publicerat: 2009-06-11, 16:37:42


Vaknade vid 10.30 idag, gick upp och la över lite nya låtar på mobilen, drog på mig träningskläder och gick ut och promenerade i en dryg timme, 6 km (hälsorundan). :)

När jag kom hem gjorde jag en efterlängtad smoothie som fick bli min frukost! Inte nog med att smoothies är fruktansvärt gott och enkelt att göra, det är ju nyttigt också! En klockren 10-poängare enligt mig! :)

Detta innehöll min smoothie som jag gjorde i morse:





Man slutar aldrig förvånas.
Publicerat: 2009-06-10, 23:32:19


Tror ni inte att jag hittade ett par gladiatorsandaler idag som jag verkligen gillade? I lilla Sjöbo, på Unos Kläder!

Jag har sagt det innan och jag säger det igen, dom är fan bäst! Inte för att namnet "Unos Kläder" låter så lockande, men om man säger att det är VILA, ONLY och Vero Moda-kläder som finns där så kanske ni kan förstå att där finns en del fint ändå. ;)

Jag hade faktiskt också sådan tur att Johanna vill ha dom jag köpte igår, så jag slipper åka in och lämna tillbaks dom.. kanonbra! :) Dom passade faktiskt henne mycket bättre! Såhär ser dom nya ut i alla fall, 350 kronor, märket VILA...







Kvällens outfit
Publicerat: 2009-06-10, 18:53:16


En liten tjuvkik på en del saker jag köpte på Rhodos ser ni här i kvällens outfit. ;) Nu blir jag strax hämtad av Johanna sedan bär det av till Suzze där hon bjuder på god mat (förhoppningsvis, hihi) och trevligt sällskap! :)

Äh, man ser ju liiite brun ut på bilderna i alla fall...


Skor Sandra Fellini (Rhodos)
Shorts H&M
Linne H&M
Armband Diddi (Sisters)




Rhodos, del 2
Publicerat: 2009-06-10, 16:08:35


Efter måndagskvällen då vi var ute och festade loss på bargatan i olika nattklubbar blev det en ganska lugn tisdag med sol och bad på dagen och shopping på kvällen.

Vi åkte in till Rhodos stad för att shoppa men eftersom vi var där ganska sent hade många butiker redan stängt. Inne i Rhodos stad stängde nämligen de flesta butikerna vid 21.00. Så vi bestämde oss för att ta en taxi till Gamla stan istället, och det är ett ställe man inte får missa att besöka om man åker till Rhodos!


Inne i en stor "borg" fanns massor med små butiker/stånd längs gatorna och det fanns torg med restauranger och barer. Sjukt mysigt!

Butikerna där stängde inte förrän 23.00 så det var mörkt när vi gick där, men det var också det som gjorde det extra mysigt!

I butikerna såldes allt från väskor, skor, smycken, kläder, solglasögon, souvenirer och massa småsaker. Det mesta där var ganska billigt och om man vill kan man ju pruta också, men det kändes knappt lönt. :) Dessa små butiker fanns inte bara i Gamla stan utan de fanns överallt längs gatorna även på andra ställen på Rhodos. :)

Jag tyckte inte där fanns jättemycket fina kläder att shoppa, men allt annat som skor, sjalar, väskor, smycken och solglasögon fanns där gott om! :)



I gamla stan blev det mest lite småshopping. I en butik köpte jag en navelpiercing och då fick alla vars en liten börs gratis med olika bilder på. Snällt! :) Köpte också ett flätat läderarmband och ett annat armband för 2 respektive 4 Euro. :) Billigt och bra!



Nu ska jag äta och byta om till träningskläder, därefter hem till Suzze och fira henne som fyller 20 år idag, GRATTIS! :D
Rhodos, del 3 kommer imorgon! ;)




Bättre sent än aldrig.
Publicerat: 2009-06-09, 20:17:07


Hade ställt in mig på att köpa ett par gladiatorsandaler på Rhodos, för jag tänkte "om det är något ställe som det borde finnas många gladiatorsandaler på, så är det ju i Grekland". Tro det eller ej, men där fanns bannemej inte många gladiatorsandaler, så därför gick jag in på Din Sko idag när jag var i Malmö och inhandlade mig ett par. Fanns även i svart men det fick bli bruna för min del!

Har kikat på dom en gång innan för några veckor sedan. Är inte helt hundra egentligen, men tror jag behåller dom i alla fall, jag behöver ett par låga, fina skor som är hyfsat sköna att gå i.. :) Så det får bli dessa tills dess att jag kanske hittar några andra. ;)


Dags att måla tånaglarna snart igen ser jag, haha. ;P




Rhodos, del 1
Publicerat: 2009-06-09, 17:27:14


Nu tänkte jag berätta lite om Rhodos-resan, så dom som är intresserade av det kan ju fortsätta läsa, ni andra kan ju alltid kika på bilderna. ;)


För er som inte vet har jag bara åkt flyg en gång innan (tur och retur till Warzsawa förra våren), så bara det var ju lite extra spännande för mig. ;) Men det gick bra! Väl framme på Rhodos flygplats ställde vi oss för att ta resväskorna och såklart kom min resväska sist, efter en lång stund... snacka om att man blev lättad då!

Enligt SMHI skulle det vara cirka 22 grader varmt på Rhodos, så jag blev ganska positivt överraskad när jag kände värmen slå emot mig när vi gick ut från flygplatsen och såg termometern stå på 30 grader. Riktigt härligt! :) Johanna tyckte det var lite för varmt men jag tyckte det var alldeles perfekt!


Första kvällen blev lugn med lite sol och god mat på restaurang. :) På måndagen gick vi till stranden och stekte hela dagen. Eftersom vi bodde i Ixia var jag rädd att det skulle blåsa jättemycket, det ligger ju på den "blåsiga" sidan av Rhodos, men det var bara skönt faktiskt! Utan vindarna hade man nog inte klarat att ligga still en minut ens. :)

Hotellet/lägenheterna vi bodde i var över förväntan och jag, Johanna och Samantha bodde på andra våningen med balkong ut mot hotellets bar och restaurang, helt perfekt. :)

På måndagkvällen gjorde vi oss redo för utgång! Det blev förfest på vår balkong och sedan tog vi en taxi in till Rhodos stad till den så kallade "Bar-gatan".
Man kan inte säga annat än att det var sjukt! Det stod folk utanför varje bar som stoppade en och försökte få in oss på deras bar. Typ alla kom med erbjudandet "köp en drink, få en gratis, och en shot". Eftersom det var första kvällen vi var ute gick vi in på typ alla barer, vi ville ju testa allt, haha. :P Till slut hamnade vi på en nattklubb som hette Colorado, där det fanns flera våningar med olika sorters musik, sjukt roligt!

Hinner inte skriva mer nu, ska iväg och träna, del 2 kommer inom en snar framtid! ;)


Suzze, Samantha och jag utanför hotellet. På väg till bussen för att ta oss in till Rhodos stad och Bar-gatan. :)


Bar-gatan!

 





On the memorycard
Publicerat: 2009-06-08, 12:02:55


Har varit hos frisören nu och klippt bort alla slitna toppar. Bokade även tid för slingning på fredag, orkar inte med att färga mitt hår brunt hela sommaren när det sedan bleks lika snabbt igen.. så nu ska jag bli lite ljusare! :)

Gick också in och skulle byta min korallfärgade klänning (den på bilden), eftersom dragkedjan gick itu, men dom hade ingen korallfärgad i min storlek kvar så jag fick ta en svart istället. Lite tråkigt, men den svarta är också riktigt snygg! :)

Nu ska jag fota alla grejer som shoppades på Rhodos. Bilder kommer senare. :)


Frida, Samantha, Malin, jag och Suzze på ett uteställe (Colorado) på Rhodos, hade sjukt roligt! :)




Borta bra, men hemma bäst!
Publicerat: 2009-06-07, 22:10:09




Åh så kallt det är i Sverige! Att komma hem från 30 graders värme till 10 grader är inte roligt ska ni veta. :P Men att komma hem till familjen är såklart roligt.. och till sängen och maten! :)

Kom hem för drygt två timmar sedan och just nu sitter jag i soffan och slappar. Flygresan gick bra, både till och hem från Rhodos. :) Har haft en kanonvecka som jag ska berätta mer om, men just nu orkar jag inte.

Ska såklart visa en del bilder också på shoppingen m.m. På andra dagen därnere tappade jag minneskortet till kameran så jag kunde inte fota med min kamera, så jag får få alla andras bilder skickade till mig, snart förhoppningsvis! :D

Nu ska jag sova, ska vara hos frisören imorgon klockan 10.30. :) Godnatt!









Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: