STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




Håll tummarna
Publicerat: 2009-03-31, 22:43:38




Är med och tävlar om ett par denim leggings HÄR, värt att chansa, eller hur? :)




Ny lag träder i kraft imorgon
Publicerat: 2009-03-31, 20:02:11


Ja, från och med imorgon den 1 april kommer det antagligen vara lättare att bli tagen för att ladda ner filmer, musik m.m. Den nya lagen börjar gälla då - Ipredlagen som den tydligen heter. Förstår att det är trist för dom som gör musik och filmer att folk laddar ner deras filmer/musik gratis men samtidigt är det ju till deras fördel ibland, då det ger fans och beundrare.

Undrar ifall människor verkligen slutar laddar ner nu pga den nya lagen eller om det kommer fortsätta som vanligt? Tror det krävs att man själv eller någon kompis blir tagen för att man ska sluta... men jag vet inte. Och om man laddar ner någon låt då och då, vad gör det? Det borde vara dom allra största bovarna som dom vill åt, eller?

Vad tror ni? Vad tycker ni om den nya lagen?





Promenad och bakning
Publicerat: 2009-03-31, 17:26:32


Ska kila iväg och träna alldeles strax, tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. :) Har varit ute och gått en sväng med Johanna och Jonas idag i skogen, mysigt. Därefter stack jag, Johanna och Samantha hem till mig och bakade fitness-scones, ni vet dom jag gjorde häromveckan. MUMS vad goda dom är! Är fortfarande proppmätt efter dom, iofs åt jag nästan 2 "bröd" själv, men det är ju så gott, hihi. ;)

Nu måste jag pysa! Hörs senare!


Tre av mina fem favorittjejer som jag ska till Rhodos med och jag. :) På Sofies 20-årsfest!




Vårfint
Publicerat: 2009-03-31, 11:23:18




Väska Ellos
T-shirt Ellos
Armband ONLY
Halsband BikBok
Sandaler Bianco Footwear
Shorts Monki




Rhodos-klänning
Publicerat: 2009-03-30, 21:48:40




Här är min nya klänning. Tänker bara på Rhodos när jag ser den, för där kommer denna lätt få hänga med! Passar utmärkt både som strandklänning, när man ska ut och äta på kvällarna eller festa tycker jag, bara att byta skor efter tillfälle. :)

Vad tycker ni? Är den inte underbar? :)


Märket är VILA och den kostar 360 kr, ifall någon undrar. :)




Tjuvkik
Publicerat: 2009-03-30, 15:57:55




Hinner inte lägga in bild på klänningen innan jag ska iväg så detta får bli en tjuvkik så länge. Hörs om några timmar, närmare bestämt cirka 5 timmar! :) Bye!




En klänning rikare!
Publicerat: 2009-03-30, 15:23:49


Hej! :)

Har precis kommit hem från byn med Johanna.
Hon skulle köpa cykel så jag följde med, var inom Unos Kläder också en sväng och som alltid var där massa fina, nya vårkläder. Innan vi gick in där sa jag till Johanna "det dummaste är om vi går in här kommer jag garanterat hitta något jag vill ha..", sagt och gjort, jag gick ut ur butiken med en påse i handen och en sjukt läcker klänning, bild kommer snaaart. :)

Nu måste jag äta och fixa mig för sen ska jag till SFC och stå i receptionen och träna ett muskelpass. :)


Suzze och jag på Sofies 20-årsfest. ;)




Gissa butik?
Publicerat: 2009-03-29, 14:47:45




Ja.. vilken butik kommer detta från? Handlar aldrig där annars men på senaste har jag faktiskt skaffat mig både en väska (den på bilden) och ett par chinos därifrån.

Rätt svar: Kappahl. Jag vet inte om det bara är jag, men dessa tröjor/accessoarer är rätt snygga tycker jag för att komma från den butiken. Det tror man inte.

Håller ni med?




I'm inlove
Publicerat: 2009-03-28, 19:34:43




Har ju varit i Malmö idag med Jonas och Ola. Gick först litegrann på Entré, därefter blev det McDonald's och sen körde vi till NetonNet och Mediamarkt. Har tittat lite på mobiler innan men har inte hittat någon som jag verkligen fastnat förrän idag! Jag vill ha denna alltså, Sony Ericsson W715, den är ju så sjukt snygg, och 8GB minne så man får plats med många låtar! Åh!




En bild säger mer än tusen ord..
Publicerat: 2009-03-28, 19:26:55





I Ystad på kina-restaurangen igår. Ägaren bjöd oss på efterrätt också bara för att Johanna fyllde 20 år (friterad banan med glass och sirap), så sjuuukt gott! :)


Min fina bästis! :)



Hemma hos Johanna. Fördrink, middag (potatisgratäng & kassler) och efterrätt (daimtårta). :)






Woho
Publicerat: 2009-03-28, 13:31:19


Det var en hellyckad 20-årsfest hos Johanna igår. God mat, trevligt umgänge, bra musik och mycket dans, kan det bli bättre eller? :)

Ska till Malmö nu med Jonas och Ola! Tänkte mest säga hej! :D Hoppas ni får en bra helg allihopa!

Ser tyyyp ut såhär idag. ;)

Tygskor Stadium
Jeansleggings VILA
Topp Unos Kläder




H&M-nyheter (+GinaTricot)
Publicerat: 2009-03-27, 14:09:56





Gillar skorna och det beiga linnet speciellt, snyggt!
Vad tycker ni?




Dagens outfit
Publicerat: 2009-03-27, 11:31:54


Nu ska jag köra och hämta tjejerna så vi kan köra till Ystad och äta och fira Johanna. :) GRATTIS BÄSTIS!


Fodralklänning GinaTricot
Jeansväst H&M




En sak till!
Publicerat: 2009-03-27, 00:32:01


Har blivit nominerad till veckans blogg av denna killen. Det är jag och tio andra som är nominerade, om ni tycker jag ska vinna så är det bara till att rösta HÄR!

Minns ni förra gången jag vann en sån här veckans blogg-nominering?! Så glad och förvånad jag blev! :) Känns lite svårare denna gången eftersom det är tio stycken men hoppas man får en röst i alla fall, hihi. Röstar ni?! :)





Nyttiga scones
Publicerat: 2009-03-27, 00:14:25






Ingen dag är den andra lik
Publicerat: 2009-03-26, 23:43:05


Jag har verkligen varit usel på att blogga idag, men jag har verkligen haft fullt upp hela dagen.. ovanligt? JA! Haha. Jag är inte van vid såna här fullpackade dagar ju, arbetslös som man är. Kom hem från ett SFC-möte för cirka en timme sedan, har nyss ätit några av mina goda "fitness-scones" och äntligen ligger jag i min underbara säng och slappnar av. :)

Blir nog tyvärr dåligt på bloggfronten imorgon också.. Ska börja fira Johannas 20-årsdag redan vid 12-tiden imorgon, då ska hon, jag, Samantha och Suzze (tjejligan med andra ord, som vi kallas för av en del) till Ystad och äta kinamat. :) Efter det ska jag och Johanna fixa snapsvisehäftet till imorgonkväll, blev långt ifrån klar med det idag ju. :P

Ska fixa ihop receptet till "fitness-scones" nu, vi kallar dom för det från och med nu - fitness-scones!


I brist på bilder kommer här en till bild på dagens outfit. ;)




Dagens outfit
Publicerat: 2009-03-26, 15:17:24


Åh, jag hatar att stressa! Känns som man gjort det hela dagen. Gick upp vid 9 och körde med Sofie till Tomelilla för att hämta hennes morfar. Därefter stack jag hem och bakade scones, nyttiga sådana, tror dom heter fitness-scones. Dom var sjukt goda! Receptet kommer senare, ska försöka hinna lägga in det idag. :)

Sen kom i alla fall Johanna och Samantha hit en sväng, skulle hitta snapsvisor till Johannas 20-årsfest imorgon och fixa ett häfte, men vi hann inte så långt så häftet måste jag fixa senare ikväll, eller möjligtvis imorgon. Varför har man så sjukt mycket att göra vissa dagar när man sen ibland inte har ett smack för sig? Hmm! :)

Nu ska jag ut och gå en runda och försöka lugna ner mig lite. ;)


Stövlar Wedins
Shorts MQ
Skärp Vero Moda
T-shirt Redrabbit




Våfflor på våffeldagen, ett måste!
Publicerat: 2009-03-25, 22:07:30




Nu har jag fått mina efterlängtade våfflor! Mamma och pappa var snälla och körde iväg och köpte våffelsmet, hihi. ;) Ingen nyttig vecka det här, glass med varma hallon igår, våfflor idag och på fredag massa god mat hos Johanna.. Aja, man lever bara en gång och en onyttig vecka blir man väl inte fet av. :D

Har ni ätit några våfflor idag?




Dagens outfit
Publicerat: 2009-03-25, 19:57:20


Äntligen hemma! Det kändes riktigt drygt att stå i receptionen idag, kanske beror på att jag känner mig lite hängig.. Har lite ont i halsen och är spänd i nacken och huvudet. Får inte bli sjuk nu, bästis 20-årsfest på fredag ju! :( Ska lägga mig tidigt idag och försöka sova länge imorgon och hoppas på att det är borta till fredag. :)

Ska tvinga pappa att åka och handla med mig nu, vi har ju ingen våffelsmet hemma och det är våffeldagen idag och allt, det går jag inte med på! Längesen jag åt våfflor men det är ju så mumsigt! :)


Tygskor Bo Ohlsson
Jeanslegginga Unos Kläder (VILA)
Topp MQ
Kofta Unos Kläder (ONLY)




Volym eller inte?
Publicerat: 2009-03-25, 15:44:23




Efter att ha läst överallt att alla tycker det här OSIS+ Dust it är så himla bra, var jag tvungen att köpa det själv och testa om det verkligen ger volym till håret. 99 kronor fick jag ge för det, och om det funkar? Ja, hyffsat! Har tyvärr ingen före/efter bild på hur det ser ut innan jag använt pulvret och efter ännu, men det kommer.

För dom som inte har hört talats om produkten innan, så är det i alla fall ett vitt pulver som man pudrar på i hårbotten lite här och var, sedan gnuggar man ut det lite. Det känns ungefär som att håren klibbar ihop sig i hårbotten vilket gör att det blir volym!

Någon mer som testat det? Vad tycker ni?




Hej och hå!
Publicerat: 2009-03-25, 14:33:16


Lite dålig uppdatering idag, men så blir det ibland. Var ute på en timmes promenad med Johanna i morse. Det såg ut att vara så fint väder här inifrån, men huuh så kallt det var när man väl kom ut, men det var skönt ändå! :) Därefter stack jag till gymmet med Sofie. Det blev drygt en timmes träning av triceps, biceps, bröst, axlar och lite mage - överkropp helt enkelt! :)

Kom nyss hem därifrån så nu tänkte jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, ska stå i receptionen på Sjöbo fitness ikväll, kl. 16.30-19.30.

När jag är klar tänkte jag hinna med en liten recension av en produkt också, som jag köpte i helgen. ;) Vad det är för något får ni om ett tag!





Dagens outfit
Publicerat: 2009-03-24, 22:43:11



Stövlar Wedins
Jeansleggings Unos Kläder (VILA)
Linne BikBok
Topp H&M




Jag älskar hallon!
Publicerat: 2009-03-24, 22:22:04




Inte helt fel att komma hem till glass med varma hallon efter träningen! ;) Som sagt, jag älskar hallon!




Middagen
Publicerat: 2009-03-24, 18:35:55





Mums! Ikväll blir det efterrätt också, inget särskilt egentligen men SUPERGOTT, vad det blir får ni se. ;) Nu ska jag iväg på ett step intervall-pass! :)




För 25 år sedan
Publicerat: 2009-03-24, 17:01:21




Idag har mina föräldrar varit gifta i 25 år! Det ska firas med en god middag och förrätt tror jag mamma gjort också. :) Synd inte Emma är här också! Jag är den blonda tjejen med lila tröja på bilderna. ;)




Filminspelning mitt i allt
Publicerat: 2009-03-24, 15:41:06


Har varit i Ystad en sväng idag, med Johanna och Samantha. Present till Johanna inhandlades, som hon får glömma tills på fredag då hon fyller 20. :) Där var ett himla ståhej i stan, dom spelade in en Wallander-film så där var massa folk och kameramän hit och dit. Dom skulle spränga en bil tror jag, men det missade vi eftersom vi inte orkade stå kvar ute i kylan längre... men vad gör väl det? ;)

En liten outfit bild tagen utomhus, så fint väder så man får passa på när man har chansen! :) Bättre bild kommer sen!







Finns det något bättre?
Publicerat: 2009-03-23, 22:45:20


Ligger just nu i sängen och myser. Det är så skönt att träna, duscha, äta och sedan lägga sig och veta att man har flera timmars sömn framför sig. Träningen gick för övrigt kanonbra idag och efteråt smaskade jag i mig en banan, en riskaka, tre ägg och en grov macka, mums! ;) Jag älskar att träna och äta, haha!

Imorgon blir det nog Ystad en sväng med Johanna. Hon skulle köpa någon tröja tror jag. :) Men det är imorgon det, nu ska jag strax sova, tänkte mest säga godnatt! Godnatt! ;)

Ps. Min tå är fortfarande lite förlamad sen i lördags... Hjälp?!


Just nu hade en sån här god smoothie suttit fint! Sofie och jag köpte varsin sådan när vi var i Malmö på Entré förra veckan, där fanns massa juicer och nyttiga smoothiesar att välja mellan. :)




Träna
Publicerat: 2009-03-23, 17:29:57




Var ute och gick innan i cirka 55 minuter, hann precis hem innan det började ösregna, och då menar jag verkligen ÖSREGNA, tur att jag hann hem i alla fall. ;) Nu ska jag ta på mig träningskläderna och bege mig till Sjöbo fitness. Tror det blir ett spinningpass på 60 minuter och därefter muskelpass i 45 minuter. :) Hörs när jag kommer hem!




Perfect match
Publicerat: 2009-03-23, 16:54:14




Örhängen Topshop
Nagellack Eleven
Sandaler Deichmann
Tröja Monki
Väska Topshop
Shorts Forever21
Linne H&M
Läppglans H&M




Dagens outfit
Publicerat: 2009-03-23, 13:28:15



Tygskor Bo Ohlsson
Chinos Kappahl
Linne MQ
Kofta H&M




Another day
Publicerat: 2009-03-23, 10:26:42


Ännu en måndag. Är lite besviken. Trodde ju att praktiken var fixad nu, på Sisters i Lund. Hon på Sisters skulle egentligen ringa i torsdags eller fredags vilket hon inte gjorde, så idag blir jag tvungen att ringa henne igen och höra hur det går, suck.

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag ringa till Sisters, köra till arbetsförmedlingen och lämna in jobbsökarlista och gå ut och gå en sväng hade jag också tänkt. Hej så länge! :)





Ätarhelg
Publicerat: 2009-03-22, 20:11:15




Har precis kommit hem till min underbara säng igen. Emma har ju varit här i helgen, så vi körde henne till Kristianstad och stannade där ett tag och fikade lite med den goda chokladtårtan som jag gjorde i onsdags. Har ätit den tårtan i tre dagar nu men nu är den slut och likaså helgen (strax), tur är väl det (att tårtan är slut alltså) för annars hade jag nog sett ut som en köttbulle! Vill inte veta hur många kalorier den underbara bakelse innehåller ens... Men imorgon är det en ny vecka full med träning, så att jag kan unna mig godsaker även nästa helg, hihi. ;)

Gick en stund på Bo Ohlsson också innan vi körde till Kristianstad, och av alla ställen så hittade jag faktiskt ett par nya, vita tygskor där som fick följa med hem! Älskar tygskor.. enkla, sköna och sjukt fräscht!

Nu ska ett par varma mackor med makrill på slinka ner i min mage, sen blir det soffan framför Beck. Har även en B&J-glass som står i frysen och väntar på mig, får se om jag orkar den ikväll, annars får den stå där en vecka till. ;) Bohemian Raspberry är smaken ifall någon vill veta, "Välfylld vaniljglass med skönsjungande mjuka brownies och strömmande hallonsås.", låter inte helt dumt va?!




Mina nya klackar!
Publicerat: 2009-03-22, 13:38:48


Här är mina nya skor, ryckte åt mig det sista paret, från Deichmann, 229 spänn.
Kap eller?







Ska man vara fin får man lida pin
Publicerat: 2009-03-22, 11:21:16


Tjohej! Var tog fredagen och lördagen vägen?! Redan söndag, herregud! Sitter i sängen just nu och försöker få liv i min ena tå som har blivit tillfälligt (hoppas jag!) förlamad efter gårdagen. Märks att dom inte är vana vid höga klackar, mina stackars tår! Men det är smällar man får ta om man vill vara fin. Ville ju inviga mina nya gladiator-klackar (heter det så?) som jag köpte i torsdags, fler bilder kommer för dom som är intresserade. ;)

Var ju som sagt på 20-årsfest igår, om de var någon som inte hängde med riktigt! Hade superkul och som vanligt (oftast?) gick tiden alldeles för fort! Började kvällen med lite mini-förfest hos Suzze vid 20.00 och slutade med ett par nattakorvar vid 1-tiden, det är grejer det! Hoppas ni hade en trevlig kväll ni med!

Lyckades glömma ta outfit-bild igår innan 20-årsfesten ju, men jag såg i princip ut såhär:

Linne MQ
Armband H&M
Leggings H&M
Gladiator-klackar Deichmann
Kjol H&M
Väska Kappahl




Vårnaglar
Publicerat: 2009-03-20, 14:35:33


Otroligt nöjd med naglarna denna gången! Det blev en rosa blomma på vänster ringfinger och en orange blomma på höger ringfinger. Ser så himla vårigt och fräscht ut tycker jag! :) Fick en tipp på pekfingret också eftersom jag bröt den nageln igår, så nu är alla lika långa och fina.

Vad tycks? :)









Fredag.. igen!
Publicerat: 2009-03-20, 10:01:09


Nu ska jag ner till byn, fixa naglarna och lite annat. :) Detta köpte jag igår + ett par pumps som jag visar sen. :)


   Fransväska, Kappahl.


   Örhängen, GinaTricot.




Dagens outfit
Publicerat: 2009-03-19, 23:49:58


Oj oj oj, vilken hektisk dag.. eller nja, mer fullspäckad man kanske ska säga, men det är roligt när det händer saker, känner bara att imorgon och lördag är väldigt fullbokat också, jag som har kommit på massa saker nu som jag tänkte fixa innan Sofies 20års fest på lördag.. Okej, massa saker var det kanske inte, men typ, måla tånaglarna och färga håret.. Köpte ju ett par pumps idag (visar imorgon eller lördag) där man visar tårna så dom får ju vara fina, om nu tår kan bli fina (?), haha. ;)

Hur som helst, nu är jag hemma i sängen, kom hem från gymmet för knappt en timme sedan faktiskt. Tränade biceps, bröst och axlar idag, och lite mage och rygg. Därefter tränade vi lite spinning i cirka 40 minuter. Larmet gick igång också vilket egentligen var anledningen till att vi stannade så länge, trodde att Falck skulle komma så därför väntade vi i typ 1,5 timme men till slut orkade vi inte vänta längre så jag antar att dom aldrig kom.

Imorgon ska jag fixa naglarna i alla fall klockan 11.00. Gelén åkte av på min högra pekfingernagel för några dagar sedan (tappade en hantel på den så det typ sprack) och trodde att min riktiga nagel skulle hålla sig i två dagar i alla fall, men näää, den bröts bannemej idag, så nu ser det skitfult ut, 9 långa naglar och en kortis, jag som skulle vara fin till 20års festen på lördag, suck... Dagens i-landsproblem eller vad säger ni?! ;)

Nej nu ska jag nanna! Sa ju att jag skulle lägga in en bättre outfit-bild senare så här kommer den. ;)


Stövlar Wedins
Jeansshorts MQ
"Rep" som skärp tillhör en kofta
Linne MQ
Kofta Unos Kläder (ONLY)




Svängom
Publicerat: 2009-03-19, 19:56:02


Godkväll på er!

Har precis kommit inom dörren men tänkte att jag får skriva ett snabbt inlägg innan jag ska iväg igen. Har precis varit och solat och handlat lite till mamma och pappa. Innan dess var jag ju och shoppade med Sofie. Tre fynd, visar sen. :) Nu ska jag till gymmet!






VÅRVÄDER!
Publicerat: 2009-03-19, 09:43:39


Kolla så fint väder!!! Bättre outfitbild kommer senare, nu ska jag till Malmö! :D Ha en fin dag!







Entré imorgon!
Publicerat: 2009-03-18, 21:02:33


Imorgon ska jag och Sofie till Malmös nya köpcenter Entré, då det också är öppning med förhoppningsvis massa roliga erbjudanden och rabatter, wiiie! Det sämsta är att det kommer vara så sjuuukt mycket folk där imorgon, men men... Ska dit på lördag också med EmmaMen kan man få för mycket shopping?! ;)


Någon mer som ska dit imorgon? :)





Godsaker efter träning!
Publicerat: 2009-03-18, 19:47:18


En instruktör på SFC vann en tävling på ett convent för ett tag sedan, priset var bland annat sådana här goda återhämtningsdrycker som hon nu satt ner till oss på klubben så vi kan ta när vi tränat! Sjuuukt gott!

Drack en med vaniljsmak igår som smakade glass! Idag efter spin intensiv-passet tog jag den med chokladsmak och den smakade chokladpudding! Det är så man längtar till nästa pass så man kan ta sig en till.. bara dom inte tagit slut... ;)

Mer om produkten finns att läsa HÄR! :)






En stor, brun & god sak har flyttat in i kylskåpet!
Publicerat: 2009-03-18, 16:25:38


Idag har jag bakat en chokladtårta, gottegris som man är! Och ingen vanlig kladdkaka denna gången.. Nej, detta är en chokladtårta med chokladsockerkaks-botten som man delar i tre delar där man lägger hallonsylt och chokladmousse emellan och ovanpå hela tårtan lägger man på en chokladglasyr, låter det gott eller?! ;) Kan väl kalla den för 3000 kaloriers-tårtan, haha!

Nu efter ett par timmar är den äntligen klar, haha. Ville ha något gott till på fredag då min syster kommer på besök, och eftersom jag inte har tid att baka imorgon fick jag göra det idag. ;) Det dummaste med att baka den två dagar innan är att det är svårt att hålla fingrarna i styr... hihi.

Det var hur många moment och ingredienser som helst
i tårtan så jag vet inte om jag orkar skriva upp receptet, men om det är någon som vill ha det så säg till så går det väl att ordna ändå. :)





9 måsten till varmare tider
Publicerat: 2009-03-18, 11:29:53




1. Jeansjacka, H&M. Snyggast är en ganska kort, ljus sådan med upprullade ärmar!

2. Chinos, H&M. Beiga, svarta eller varför inte i någon läcker pastellfärg? Grymt snyggt till ett par tygskor men även till ett par högre pumps.

3. Gladiatorsandaler, Deichmann. Bruna eller svarta, snyggt vilket som. Passar utmärkt till ett par shorts eller en klänning!

4. Tygskor, H&M. Fräscht och skönt att gå i till våren och sommaren!

5. Solglasögon, Lindex. Helst stora och tonade, snyggt med brunt och svart men även andra färger så som korall, turkost, vitt eller varför inte leopardmönstrat?

6. Jeansshorts, BikBok. Shorts är väl ett måste när värmen börjar komma, snyggast är ett par slitna jeansshorts, gärna med lite högre midja!

7. Transparent topp, GinaTricot. Enkelt och såå snyggt till ett par jeansshorts, chinos eller jeansleggings. Snyggt när det är lite genomskinligt!

8. Fransväska, Kappahl. Fransar, fransar, fransar! Snyggast är det på väskor tycker jag.

9. Jeansleggings, GinaTricot. Har man ett par jeansleggings kan man inte få nog av dom. Sitter sådär perfekt tight och är lagom smala! Snyggaste är ju dom stentvättade jeansleggingsen!




Pigg och glad och träningsvärk
Publicerat: 2009-03-17, 20:56:56



Såhär ser jag ut när jag tränar för dom som vill veta! ;) Har precis kommit hem från ett träningspass, step intervall blev det idag som de flesta andra tisdagar. Har träningsvärk sen muskelpasset igår så idag var det extra jobbigt, men skönt! :)

Nu ska jag få i mig något att äta och sedan hoppa i duschen! :)



Ps. Den person som lämnade två anonyma kommentarer efter sig för ungefär en halvtimme sedan får gärna tala om vem det är. ;) Jag är nyfiken på vem som skriver så fina kommentarer till mig juuu!




Mamma har tagit in våren!
Publicerat: 2009-03-17, 17:33:51





Mamma har plockat in söta vårblommor från trädgården. Idag är det verkligen vår i luften! Solen skiner som bara den! Rullade ner rutan i bilen innan idag och solade ansiktet lite, drömde mig bort till värmen och för några sekunder kändes det faktiskt som att jag var på Rhodos. ;)

Helt underbart när solen är framme, eller hur? :)




Dagens outfit
Publicerat: 2009-03-17, 13:38:40


Jag känner mig somrig idag! :)


Tygskor Stadium
Jeansleggings VILA
T-shirt Unos Kläder
Klocka Ur&Penn




Sommarsnyggt, eller?
Publicerat: 2009-03-17, 12:09:40



Topp GinaTricot
Örhängen H&M
Solglasögon Forever21
Väska Bianco Footwear
Armband H&M
Jeansshorts Topshop
Sandaler EuroSko
Läppglans H&M




Motionera motionera
Publicerat: 2009-03-16, 22:04:52



Nu har jag nog motionerat bort alla chips, brownies, nachos, popcorn, jordnötsringar, all hallonpaj och glass som jag krängt i mig under helgen. ;) Precis hemkommen efter först 45 minuter muskelpass och därefter knappt en timmes promenad, hann sola solarium en kvart också mitt i allt. :) Skönt! Det började regna efter solningen också så det var lite svalkande och härligt!

SFC-styrelsen hade möte nu ikväll och jag blev utsedd till presentfixare. När någon i klubben fyller jämnt, ska gifta sig eller ha barn är det jag som ska fixa presenter. Hmm, hade ju en födelsedagsgris igår vid namn Sofie, får se vad man ska hitta på till henne då. ;)

Nu ska jag slänga i mig en macka med ägg och kaviar, och kanske lite kesella blandat med hallon också, MUMS, min mage kurrar! :)




En Elin, och en glad sådan!
Publicerat: 2009-03-16, 18:11:00


Fick ett mail nyss av en från arbetsförmedlingen. För en gång skull har dom arbetat snabbt! Var där innan idag och pratade med en kvinna och bad henne ringa till två butiker där det verkade som att jag kunde få praktik, och i mailet skrev hon att hon nu hade kontaktat dom, redan! :) Det verkade i alla fall positivt, så snart har jag kanske något att göra om dagarna istället för att bara gå hemma, i alla fall ett par månader. :)





Detta skulle inte sitta fel
Publicerat: 2009-03-16, 15:38:18


På lördag är det dags för 20års fest, likaså helgen efter! En snygg klänningar och ett par pumps är jag faktiskt i behov av då! Snälla, låt mig hitta något av detta i Malmö på lördag när jag ska shoppa med Emma...



Klänning Topshop
Ögonskugga Eleven
Örhängen Forever21
Imju Fiberwig Mascara Kicks
Armband Forever21
Skor Deichmann
Glitter Depend




Dagens outfit
Publicerat: 2009-03-16, 13:53:42



Stövlar Wedins
Jeansleggings Unos Kläder (VILA)
Linne MQ
Oversize-tröja Unos Kläder (Vero Moda)




Godmorgon måndag
Publicerat: 2009-03-16, 12:09:47


Har nyss kommit hem från drygt en timmes promenad med bästis. Riktigt skön start på dagen! :) Ska strax hoppa in i duschen och fixa till mig lite. Måste till arbetsförmedlingen idag och snacka om praktik. Har kanske ett par praktikplatser på gång men arbetsförmedlingen måste ta kontakt med dom, och när arbetsförmedlingen ska göra något, ja då kan det ta tid! Hmm...





Snyggt eller snyggt? #2
Publicerat: 2009-03-15, 19:27:26






Snyggt eller snyggt?
Publicerat: 2009-03-15, 15:22:51



T-shirt GinaTricot
Skor Deichmann
Jeans BikBok
Väst Cubus
Örhängen Forever21
Kuvertväska Topshop
Nagellack Eleven.se




Yesterday..
Publicerat: 2009-03-15, 13:02:10


Igår var ju vi från Sjöbo Fitness Center i Limhamn på Utmaningarnas hus och hade roligt! Jag måste säga att jag var lite skeptisk till allt först när dom kallade det vi skulle göra för "fångarna på fortet", men guuud så fel man kan ha, det var hur kul som helst.

Vi var indelade i tre grupper, fyra personer i en grupp. Vi kom sist men vad gör det. ;) Det hela gick i alla fall ut på att man skulle gå in i olika rum där det stod en ledtråd om vad man skulle göra, klarade man utmaningen fick man en viss poäng. I ett rum t.ex. fanns det en knapp på väggen med röda pilar riktade emot sig, ledtråden var "Se men inte röra..", och då skulle man alltså bara stå och titta på knappen och tillslut hördes en applåd inne i rummet vilket betydde att man klarat utmaningen. :)

Vissa andra utmaningar var mer fysiska och man skulle svinga sig i rep, klättra på väggar och ribbstolar och krypa i tunnlar.. och på grund av dom utmaningarna har jag träningsvärk i armarna idag, haha. ;)

Efter allt detta ståhej som pågick i 3 timmar åkte vi hem och fräschade till oss och träffades sedan hemma hos Sara, åt tacos, glass med varma hallon, drack vin och spelade ett grymt roligt spel som hette "Helt hysteriskt". Tänker inte förklara hur det gick till men det gav mycket skratt, har faktiskt träningsvärk i magen idag också, vet inte om det är efter spelet eller dom fysiska utmaningarna. ;) En blandning kanske.

Till sist var det bara jag, Sara och Sofie kvar så vi bestämde oss för att dra till Folkets park där Carro (instruktör på SFC) hade 25års fest. Klockan var dock lite över 1 då så vi kom när nästan alla gick. ;)

Sammanfattning av dagen/kvällen: Sjukt rolig och underhållande med god mat och 
                                                           trevligt umgänge. Helt klart över förväntan! :)


Någon som orkade läsa allt?! Haha. ;)


Outfit under dagen. :)

Tygskor Stadium
Jeansleggings VILA
Linne BikBok
Randig topp MQ
Kofta Unos Kläder (Vero Moda)




Surprise!
Publicerat: 2009-03-15, 12:03:46


Titta HÄR! Blev utvald till månadens blogg, så rolig överraskning såhär på morgonkvisten... Okej, jag vet att klockan är 12. ;) Gårdagen tog mycket energi så jag vaknade inte förrän nyss, och jag ligger faktiskt fortfarande i sängen, hihi. :)

Tänkte berätta lite om min gårdag och lägga ut gårdagens outfit #1 snart, måste bara lägga in bilder från kameran först osv. :)

Måste ju säga grattis till Sofie här också som fyller 20 år idag! Grattis! :)





Bra start på dagen!
Publicerat: 2009-03-14, 12:52:15


Johanna ringde och väckte mig klockan 10 idag och sa att hon kom till mig med ostbullar, så det blev en mysfrukost såhär på lördagen. :) Vi ska ju på varsitt håll ikväll och har inte träffats på länge så det passade bra nu en stund på morgonen.

Jag ska ju till Limhamn med Sjöbo Fitness-gänget på någon "fångarna på fortet-grej" som jag skrev om igår. Vet inte riktigt vad det innebär, hoppas man inte måste anstränga sig fysiskt alltför mycket, det är inte min grej med sådana tävlingar, haha. Därefter ska vi i alla fall hem till en tjej och äta tacos och dricka vin, det blir nog trevligt. :)
 
Sofie hämtar mig om en timme så jag får väl ta och bestämma mig för vad jag ska ha på mig (!?). Hinner kanske med en outfit senare, ska hem om efter "fångarna på fortet". ;)






Bästa dagen på veckan
Publicerat: 2009-03-13, 19:58:48


Fredagar är lätt den bästa dagen på veckan tycker jag! Nu spelar det nästan ingen roll för mig eftersom jag är arbetslös, men det är ändå en speciell myskänsla på fredagar.. Inte minst för att man känner att man kan unna sig lite godsaker. På veckorna försöker jag att äta någorlunda nyttigt och hålla mig ifrån godis och sötsaker, så att man kan äta massa gott på helgen utan att känna ångest. :)

Har avnjutit veckans sista (?) träningspass idag, för några timmar sedan, ett spin intensiv-pass blev det, och intensivt ska jag säga er att det var, har nog aldrig varit så svettig, haha.

Nu sitter jag i soffan med mamma och pappa och godispåsen framför mig. ;) Ska sticka iväg nu dock och umgås med Jonas och Ola resten av kvällen. Det blir nog film och något gott till det, vill vara pigg imorgon då jag ska till Limhamn med Sjöbo Fitness-gänget på någon "fångarna på fortet"-grej, hmm.. Berättar mer om det imorgon! :)


Ha en bra fredagkväll allihopa så hörs vi imorgon! :)





Den som väntar på något gott..
Publicerat: 2009-03-13, 15:45:14


.. väntar aldrig för länge. :) Just nu är det solen och värmen som jag väntar på och längtar efter som jag också tjatat om i inlägg efter inlägg. Men idag när jag rotade i garderoben och hittade ett jättefint sommarlinne som jag köpte på MQ för några år sedan (bild kommer), och tog på mig det tillsammans med mina nya godingar som jag köpte på MQ igår, så kunde jag inte annat än längta till värmen.. och till Rhodos dit jag ska den 31 maj med underbara vänner där sol, bad, värme, party, drinkar, shopping och massa kul väntar! :)

Här är alltså mina nya godingar! Känner redan nu att dom kommer bli absoluta favoriter i sommar. Ordinarie pris 349 kronor, men med rabatter och rabattcheckar fick jag ge endast 196 kronor!

Någon mer än jag som kommer satsa på jeansshorts i sommar?!






Ut med det gamla, in med det nya
Publicerat: 2009-03-13, 12:18:33


Nu struntar jag i att det snöade igår, jag vill ha lite mer vårkänsla i bloggen och det gjorde jag genom att byta header.. Lite sommarkänsla får man nästan nu också till och med. ;)

Vad tycks då? :)

Före:

Efter:




Riktigt nitat!
Publicerat: 2009-03-13, 11:02:04


Häftiga väskor från Chique, 449 kronor st.
Vilken är snyggast, brun eller svart?






Shoppinglycka
Publicerat: 2009-03-12, 21:13:26


Det blev ett köp på MQ ikväll, hihi! Vad det blev får ni se imorgon, orkar inte ta foto nu. :) Det är inget rosa denna gången i alla fall, och nu längtar jag bara till varmare tider, som vanligt...






Dagens outfit
Publicerat: 2009-03-12, 18:17:12


Nu ska jag iväg till Ystad med mamma och pappa på MQs klubbkväll. Suzze praktiserar ju där så hon kommer också vara där, hihi. :) 15% rabatt på allting, har redan tittat ut lite men får se om det blir något köp eller inte. :) Chinosen åkte på ikväll, har inte kommit fram till om det är snyggt med stövlar till eller inte, men skitsamma. ;)


Stövlar Wedins
Chinos Kappahl
Linne BikBok
Kofta Unos Kläder (Vero Moda)
Halsband H&M




Chinosen
Publicerat: 2009-03-12, 16:04:31


Då var man hemma vid datorn igen. ;) Var bara ute någon timme och fotade Sofie, det såg varmt och fint ut men såhär kallt har det nog inte varit på länge, mina fingrar var som isbitar när vi var klara, brr..


Här är i alla fall chinosen jag fick av mamma.

Vad tycker ni? Tummen upp eller ner? :)





Solen hörde mig!
Publicerat: 2009-03-12, 11:25:05


Godmorgon på er!

Ja för en gång skull lyder solen mig,
skrev ju igår att den var mer än välkommen så jag kunde använda mina nya solbrillor. ;) Men mamma sa att dom sagt på tvn att det skulle snöa senare, hoppas dom har fel! Ska till Sövde med Sofie om ett tag och fotografera henne igen så fram till dess kan ju vädret hålla sig.

Tänkte ju visa er ett par chinos jag fick av mamma häromdagen, hon kom på när hon kom hem med dom att hon inte gillade dom så jag fick dom om jag ville.. Är inte riktigt säker, kändes lite stora men man kan nog ha dom någon gång i sommar eller vår ändå. Visar när jag kommer hem från foto-turen! :)


Jag påväg till Malmö i lördags med Sofie för att se dansföreställningen Cream! :)




Dagens tips
Publicerat: 2009-03-11, 21:48:14


Längesen jag tipsade om något, har inte haft något så direkt men nu kom jag på en sak jag kunde tipsa om. :) 

Miniderm är en kräm som till ansiktet och är väldigt bra om man har torr hud, den är ju just "för behandling av torr hud". Trots att jag inte har särskilt torr hud använder jag denna, tycker den känns så skön att smörja in när man duschat!

Finns att köpa på apoteket, HÄR står lite mer om krämen.





Sol, du är mer än välkommen!
Publicerat: 2009-03-11, 19:41:57




Här är då mina nya solbrillor. 79 kronor på Lindex. Billigt och bra! :)




Dagens outfit
Publicerat: 2009-03-11, 16:06:06


Nu är jag hemma igen! Var i Ystad med Samantha och Johanna ju. Hade ju bara 3 CV med mig som var över sen igår så jag var bara inne i tre butiker och sökte praktik/sommarjobb, men det kändes bättre än i Lund igår i alla fall. Ska skriva ut fler CV och åka in till Ystad snart igen tänkte jag. :) Var inne och hälsade på våra gamla lärare också sen gymnasiet, fick ett tips av en att söka jobb på Rusta, hans bror var tydligen butikschef där, låter bra! 

Köpte ett par nya solglasögon också inne på Lindex, kunde såklart inte hålla mig, men jag behöver ett par nya eftersom där är lite repor i mina gamla, visar dom nya senare. :)

Ska fixa mig lite nu och sen iväg till fitness och stå i receptionen några timmar! Hörs senare mina vänner. :)


Stövlar Wedins
Jeansleggings Unos Kläder (VILA)
Trenchcoat H&M
Sjal Mammas
Linne MQ
Vit topp Unos Kläder (Vero Moda)




Haj och ivaj
Publicerat: 2009-03-11, 11:30:59


Nu ska jag iväg till Ystad med Johanna och Samantha. :)
Hinner kanske blogga lite innan jag ska till Sjöbo fitness och stå i receptionen. Hej så länge! :)





En dag när man vaknar på fel sida
Publicerat: 2009-03-10, 23:31:55


Ja idag har det inte varit min dag direkt, kände mig irriterad hela för- och eftermiddagen. Åkte till Lund idag och sökte praktik och på vissa ställen även sommarjobb. Det gnistrade nog nästan om mig så arg jag var innan jag väl kom iväg. Gissar på att det var för att jag kände mig stressad med att hinna med bussen, som jag ändå missade två gånger (när jag var hemma som tur var) och sen var jag trött, lite hungrig och varm.. Det är ingen bra kombination för lilla mig! :P

Väl i Lund gick det ju inget vidare heller, var inne i minst 15 butiker men alla hade bannemej antingen redan fullt med praktikanter eller så tog dom inte emot praktikanter. Endast ett par butiker skulle höra av sig.. suck!

Inte nog med det, pengarna var tydligen slut på busskortet sen när jag skulle hem också. Tur för mig att det var en snäll busschaufför, han nöjde sig med 9 kronor istället för 30. Blir man inte glad av såna snälla och trevliga busschaufförer!? :) Dom tjänar ju inget på att vara sura och snåla, som vissa är! Tummen upp för snälla chaffisar! ;)

Ikväll har jag väl känt mig lite gladare. Var på gymmet med Sofie i ca. 1,5 timme - biceps, triceps, axlar och lite mage och rygg hann vi med. 15 minuters konditionträning blev det för mig i slutet också, härligt! :)


Långt inlägg det blev, gissar på att det är högst 3 personer som orkat ta sig ända hit och läst om min dåliga dag. ;) Men det gör inget för det är skönt att skriva av sig! Nu ska jag snart sova, imorgon blir det nog Ystad med Johanna. Tänkte fortsätta mitt praktik/sommarjobbs-letande där och hoppas även på en god bagel på Snuggles och kanske en titt inom skolan där vi gick på gymnasiet. :) Natti natti!






Så mycket lite smink kan göra..
Publicerat: 2009-03-10, 18:33:23


Fick en kommentar igår om att min hy såg så fin ut på bilder, om jag var född med perfekt hy eller om jag hade några hemligheter! :) Och jag har varken perfekt hy eller några hemligheter. Därför tänkte jag visa er steg för steg vad jag använder för smink och hur det ser ut innan och efter. Det gör verkligen stor skillnad med lite foundation.. ja, ni ser ju själv. ;)


Helt utan smink, trött och glåmig. ;)


Här har jag lagt på foundation, som jag brukar lägga på med hjälp av en svamp. Jag använder mig av Loréals Infallible foundation.



Under ögonen, på näsvingarna och på röda prickar (om man har det) använder jag en concealer i samma märke och serie som foundationen.



Rouget jag använder är från Make Up Store och heter "Posh", borsten är en billig puderborste från Åhléns, tycker den funkar utmärkt!



Därefter tar jag på lite puder på haka, näsa, panna och lite under ögonen och på ögonlocken. Pudret kommer från MaxFactor och är i nyansen 05 Sand.



Därefter är det dags för ögonen. Använder en gel-eyeliner från FACE som jag tar på med hjälp av en liten pensel!



Och sist men inte minst så böjer jag ögonfransarna, pudrar på lite puder på fransarna för att få mer volym och därefter tar jag på mascara. Denna gången använde jag MaxFactor Masterpiece!




Vårnaglar
Publicerat: 2009-03-10, 17:59:00


Massa fina nagellack från Depend visst?! Gillar det röda och rosa med glitter i, nr 155 och 156, så läckra! Och dom två första färgerna är också härliga, eller okej, alla är härliga! :D




Om man ändå var miljonär!
Publicerat: 2009-03-09, 22:02:27


1. Exakt allt detta vill jag ha! Har ju mammas gamla jeansjacka (vet inte om jag kommer använda den dock?), men denna från H&M Barn såg ju snygg ut, gör inget om den är lite för kort, det är bara snyggt, och ärmarna ska ju ändå rullas upp! :)

2. Ett par sandaletter vill jag också ha till våren/sommaren, dessa från DinSko hade inte varit fel! 11 cm klack, lite för mycket för mina fötter kanske, men det är ju ingen tvekan om att det är snyggt!?

3. Eyebrow fix, 50 kr, H&M. Så brynen håller sig på plats! ;)

4. Ett par nya solbrillor till våren är också behövligt för min del! Dessa är från Topshop och har en härlig färg tycker jag! :)

5. Ny plånbok behöver jag egentligen inte, men denna var så fin så, älskar färgen. Från Topshop även denna!

6. Letar efter ett par snygga, annorlunda örhängen, har inte hittat några i min smak i någon butik ännu men dessa från Forever21 är nice! :)

7. Det är ju många armband som gäller nu. Detta snygga är från Topshop!

8. Bronzepuder från H&M, snyggt att se lite härligt solbränd och skimrande ut!

9. Fransväskor, hur snyggt är det inte? Och hur snygg är inte denna från Topshop? Helt perfekt!





Fotografering
Publicerat: 2009-03-09, 16:04:46


Nu ska jag ut och fotografera Sofie till en grej, spännande. Får se hur många foton vi hinner med, ska och träna halv 6. :) Hörs sen!





Ännu en utmaning
Publicerat: 2009-03-09, 13:37:12


Har blivit utmanad av Veronica!

Tre jobb jag haft: Lokalvårdare, receptionist, ...
Tre platser jag bott på: Sjöbo bara!
Tre saker jag gillar att se på TV: Californication, Top Model och hm.. dokumentärer av olika slag. :)
Tre favoriträtter: Inbakad oxfilé med svampstuvning och klyftpotatis, spaghetti & köttfärssås och tacos.
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Rhodos, i något köpcenter eller hemma hos min syster och mysa. :)
Tre personer jag utmanar: Sibel, Beata och Debbie.





Dagens outfit
Publicerat: 2009-03-09, 12:44:20


Hemma från den sista arbetsförmedlings-träffen, wiho! Har nyss ringt runt massa butiker och sökt praktik men dom flesta verkar ju redan ha praktikanter. Ska bege mig till Lund en dag i veckan i alla fall och gå in i butiker istället och söka, bättre att träffas på riktigt än att ringa. :) Trodde faktiskt att det skulle bli ganska lätt att fixa praktikplats men tydligen inte.. Hur svårt ska det vara?! :(


Stövlar Wedins
Jeansleggings VILA
Linne MQ
Kofta Unos Kläder (ONLY)




Helgens andra inlägg?
Publicerat: 2009-03-08, 22:47:08


Igår var jag och Sofie i Malmö och tittade på dansföreställningen CREAM. Det var trevligt! Hade hoppats på mer streetdance, största delen av föreställningen var typ balett, men det var underhållande ändå! :) Det bästa var i slutet när det stod i programmet att det skulle vara en akt med streetdance, och det börjades spela "balett"-musik och både jag och Sofie tittade på varandra och tänkte "blir det ingen street?!", men så plötsligt slogs musiken om till hiphop och det blev ett himla drag, ville bara ställa mig upp och gunga med. ;)

Efter föreställningen körde vi hem, fixade till oss lite, åt och sedan stack vi till Niclas på fest! Det var trevligt där med. :) Blev ganska sent igår så idag har vi BARA legat i soffan och slöat, en typisk söndag med andra ord. ;)

Beskrivning av min helg: Lyckad! Har er helg också varit bra? :)


Gårdagens sminkning och outfit! :)


Stövletter EuroSko
Jeansleggings VILA
Fodralklänning som topp GinaTricot
Skjorta Unos Kläder (Vero Moda)
Klocka och örhängen Guldfynd
Armband GinaTricot





Vet precis!
Publicerat: 2009-03-07, 11:48:47





Dom vet precis hur dom ska utforma designen på produkter för att man ska fastna! Jag är själv en sådan person som faller för hur en förpackning ser ut.. läckra färger och guldtext, det gillar vi! Det får det att se lite extra lyxigt ut! Som dessa hår- och hudvårdsprodukter från H&M t.ex. Men visst är det så, utseendet på en produkt gör mycket? Men innehållet, hur är det egentligen? Hihi. ;)




Jag i sommar!
Publicerat: 2009-03-06, 19:00:05


Dålig uppdatering idag. Har precis kommit hem från ett step-pass och har hunnit äta fläskfilé i svampsås och pommes frites också, mums. :) Väntar på att Sofie ska slå mig en pling så vi kan sticka upp till gymmet och träna lite, precis som förra fredagen, haha, men det är roligt! :) Vi tänkte dock först handla lite frukt, nötter och något annat gott innan träningen, som vi kan ha efter träningen! ;)

Har fixat lite med bloggen idag också ju, fast inget som syns ännu. ;) Tänkte att det skulle bli lite mer vår/somrigt! :) Och på tal om vår/somrigt..

Hur snyggt är inte detta på bilden nedan?! Så vill jag se ut i sommar!
Bruna ben, kort kjol och härliga färger!





Imorgon bjuds jag på en riktig gräddbulle
Publicerat: 2009-03-06, 11:52:44


Sofie och jag ska bjuda oss själva på teater imorgon, eller föreställning ska man nog kalla det, en dans-föreställning som heter CREAM! Vi var sugna på att göra något över det vanliga imorgon och så hittade vi detta som verkade riktigt trevligt. Så himla kul att se på dansföreställningar tycker jag! :) Så imorgon klockan 18.00 ska vi bege oss till Västra hamnen i Malmö där föreställningen hålls, skoj! :) Någon som sett den?


Bl.a. såhär står det om föreställningen:
"Fyra heta skandinaviska koreografer på en kväll - från streetinfluerat till dansteater."






Dagens tips!
Publicerat: 2009-03-05, 22:58:42




    Åh, jag är alltid så sen med att lägga ut dagens tips.
    Jag vet inte om jag alltid varit det eller om det är på
    "senare dar", men jag tror jag är lite tidsoptimist.
    Hade tänkt att jag skulle vara hemma vid 21.00, men
    mötet var ju inte slut förrän över 22.00 så ja, då blir
    det som det blir. ;)

    Tillbaka till ämnet.. Detta är en kanonbra
    kroppslotion - LdB Sport!
Mest för den underbara
    doften kanske. ;) Har bloggat om den tidigare men
    det är värt att göras igen. Lotionen har en helt
    underbar citrondoft
i alla fall. ;) Torkar in snabbt
    i huden och den har lagom konsistens! :)


    Finns att köpa på bl.a. ICA och Coop och kostar
    runt 30 kr.
Mer info om lotionen finns att läsa HÄR!

    (Finns även andra hudvårdsprodukter inom samma
    serie så som schampoo/balsam/duschcreme och
    deodorant!)




Kvällens outfit!
Publicerat: 2009-03-05, 20:13:18





Har målat naglarna i mitt favoritlack just nu! Passar perfekt till mitt korallfärgade linne! :) Nu ska jag iväg på info-möte, såhär ser jag ut ikväll... Stentvättade jeansleggingsen åkte på idag också, så himla fina ju. :)



Stövlar Bianco Footwear
Jeansleggings VILA
Linne MQ
Kofta Unos Kläder (Vero Moda)




Nu har jag bakat igen!
Publicerat: 2009-03-05, 19:08:57




Detta är bara glasyren! ;) Mums! Kladdkaka är det jag bakat såklart. Alla som känner mig vet att jag äääälskar kladdkaka och så hittade jag ju ett recept i mammas tidning så jag var tvungen att baka! Ska iväg på info-möte på SFC om en timmes tid, så efter det blir det kladdkaka för hela slanten! :)




Snart i min brevlåda!
Publicerat: 2009-03-05, 16:32:39


Skickade efter detta erbjudandet igår! Föll såklart för premierna som man får till, haha. :) Om det är något att ha återstår att se, men Make Up Store brukar ju ha bra grejer! :)






Tips hit och tips dit..
Publicerat: 2009-03-05, 13:52:50


Beata (en av mina favoritbloggar) tipsade om två par skor från Deichmann, som i sin tur fått tipset från Elin Kling. Sjukt snygga skor, "synd inte den affären finns här" skrev jag som kommentar till Beata.

Sökte på google efter butiken och såg till min glädje på deras hemsida att dom öppnar på Entré Malmö den 19 mars! Såg också massa andra godingar som dom på bilden nedan (billiga är dom också)! Åh, jag kan nästan säga redan nu att Entré kommer bli mitt framtida favorit-köpcenter! Gissa var jag kommer hålla hus om exakt två veckor?! :D






H&M Fashion News
Publicerat: 2009-03-05, 12:02:00





Åh, hur mycket fint har inte H&M fått in? Jag vill ha... allt! Nu vill man ju bara iväg och shoppa en massa igen! H&M kan sina grejer. Eller hur?!




Dagens tips
Publicerat: 2009-03-04, 22:54:36


      Världens bästa handkräm
      kan jag nog säga att Oliva by
      CCS
är! Luktar sjukt gott,
      torkar in snabbt i huden och
      det viktigaste - den gör 
      händerna supermjuka! :)

      Finns att köpa på bl.a.
      Apoteket för ca. 45 kronor.

      Såhär står det på CCS hemsida
      om handkrämen:



      Oliva Hand Cream är en
      handkräm som innehåller 
      vegetabilisk mjukgörande 
      oliv-, shea- och majsolja 
      som snabbt ger vackra
      och välvårdade händer.
      Den rika cremen känns lätt
      och absorberas omedelbart 
      av huden. Oliva Hand Cream 
      verkar även uppmjukande på
      trasiga nagelband.
      Handkrämen är lätt
      parfymerad. 
      Fetthalten är 20%.





Dagens outfit
Publicerat: 2009-03-04, 16:28:11


Nu ska jag iväg och stå i receptionen några timmar, skulle egentligen stått imorgon men jag bytade med hon som skulle stå idag. :) Har laddat upp med kesella och hallon och träningskläder i väskan, ska upp till gymmet efteråt och träna lite med Sofie, blir nog mest kondition idag, och lite mage. :)

Känner mig lite halv-vårig idag med ljusa jeansleggings och vita tygskor, härligt! :) Nu saknas bara det fina vår-vädret, för jag är redo! :D


Tygskor Stadium
Jeansleggings VILA
Linne BikBok
Kofta Unos Kläder (Vero Moda)




Snygg i brons, brunt och orange!
Publicerat: 2009-03-04, 14:35:26






Smashbox Special Effects Eleven.se
Nagellack Depend
Läppglans H&M
Ögonskuggor Isadora
Rouge H&M
Glitter Depend
Maxfactor Bronzing Powder Eleven.se




Dessa klackar
Publicerat: 2009-03-04, 11:15:07


Godmorgon på er!

Jag har faktiskt nyss vaknat. Vaknade först för en timme sedan men av någon anledning är det så himla skönt att somna om just på morgonen, så det gjorde jag såklart! Har träningsvärk i hela överkroppen också, kanske är det det som spökar? För visst blir man helt trött och seg av träningsvärk? ;) 


På tal om något helt annat.. Hur snygga är inte dessa pumps från Din Sko?!






Dagens tips!
Publicerat: 2009-03-03, 22:00:09


I nästan hela mitt liv har jag rivit och pillat på nagelbanden. Ofta hade jag sår på varenda finger och det var ju både fult och gjorde ont.. men, det är inte alltid så lätt att sluta med sina dåliga vanor!

En dag sa jag till mig själv att nu ska jag bannemej sluta upp med detta! Jag köpte nagelolja och nagelbandscreme, och tack vare det (och min starka vilja!) lyckades jag sluta! Jag använder Depends nagelbandscreme minst en gång per dag. Det känns verkligen mjukt och skönt efteråt och mina nagelband har blivit jättefina! :) Gott luktar den och billig är den! 10 ml låter lite men den varar länge, man behöver inte så mycket på varje nagel!

Finns att köpa på bl.a. Åhléns och kostar ca. 60 kr.
Såhär står det om produkten på Depends hemsida:


          Depend Nagelbandscreme mjukar upp och ger
          näring och fuktighet åt nagelbanden. Cremen är
          berikad med aloevera och allantoin. Vårdar och
          påskyndar uppbyggnaden av spruckna, torra eller
          skadade nagelband.

          Instruktion: Kan användas varje dag vid behov.
                              Applicera på kvällen och Du har en
                              behagligare känsla i nagelbanden 
                              redan nästa morgon.





Sover du mer än 8 timmar per natt?
Publicerat: 2009-03-03, 18:53:12


Läste i en tidning igår att om man sover mer än 8 timmar per natt är risken större för att man ska bli tjock. Hur många sådana myter finns det inte egentligen? Om det stämmer eller inte vet jag inte, jag tänker i alla fall fortsätta att sova mer än 8 timmar per natt, jag älskar ju att sova! ;) Hur många timmar sover du per natt?

Nu ska jag iväg på step intervall! Svettigt och roligt! :) Mina nya aerobicskor är förresten superbra!





Tummen upp för äggmacka!
Publicerat: 2009-03-03, 16:58:26


Idag har jag inte gjort nånting alls, mer än solat och gått en sväng.. ja, det är faktiskt allt! Kan dom inte bara ringa och säga att jag fått praktikplatsen, eller jobbet? Vissa dagar är det bara för långtråkigt att vara arbetslös...

Jaja... ätit har jag också gjort. Imorse åt jag en lingongrova med leverpastej och kesella blandat med hallon (MUMS!), sen har jag ätit en äggmacka också. Det där skriver ni upp va? :D Tänkte att ni säkert ville veta det, haha. ;) Nä, men på tal om ägg, det är en himla bra uppfinning. När jag var liten och vi var i Tyskland och hälsade på några bekanta levde jag bokstavligen talat på ägg, för jag tyckte inte om deras mat. Jag åt säkert 14 ägg om dan! Jag är en äggmänniska!

Okej, jag återkommer senare när jag har mer att skriva om! :D






Snygga rea-plagg!
Publicerat: 2009-03-03, 12:13:18





Vit topp med tryck Ellos 79 kr
Röd topp Haléns 143 kr
Kofta Lindex 79.50 kr 
Armband H&M 39.50 kr
Halsband H&M 39.50 kr
Linne med spetskant Ellos 99 kr
Kilklacks-pumps La Redoute 299 kr
Väska Ellos 129 kr




Dagens tips
Publicerat: 2009-03-02, 22:27:53


Jag är medveten om att jag missat dagens tips hela helgen, får skylla på att jag inte haft tid, men det har jag nu! :)

Så, dagens tips är Garnier Clean Sensitive, alltså, en makeup-remover för känslig hy. Detta är nog den bästa makeup-removern jag har testat. Det är jättelätt att få bort allt smink med denna och man behöver inte gnugga och slita som med vissa andra. Huden känns inte heller torr efteråt som den kan kännas efter andra removers. Den fungerar även på vattenfast smink!

Finns att köpa på bl.a. ICA för ca. 60 kronor.
HÄR
kan du läsa mer om produkten.





Pigg som en lärka
Publicerat: 2009-03-02, 17:26:52


Har precis druckit en C-vitamin så nu är jag snart pigg, känner redan hur piggheten börjar komma! :D Ska bege mig till Sjöbo fitness om 5 minuter, idag blir det 60 minuter aerobic och därefter styrka i 45 minuter! Hörs snart!





Fitness
Publicerat: 2009-03-02, 15:54:31


Fick hem denna tidningen idag. Om man köpte två produkter från LDB Sport fick man ju tre nummer av Fitness gratis, så nu tänkte jag sätta mig och läsa lite... :)





Dagens outfit
Publicerat: 2009-03-02, 13:59:06


Invigning av mina nya jeansleggings idag! :) Älskar dom!


Stövlar Wedins
Jeansleggings VILA
Linne MQ
Topp MQ
Skärp H&M (hör till en kjol egentligen)




Har ni fest eller?
Publicerat: 2009-03-01, 22:24:57








5 av 212 bilder från gårdagen. ;)




Pastellfärger överallt
Publicerat: 2009-03-01, 17:49:17


Blir man inte glad av att se alla färgglada kläder? Känns så himla vårigt och fräscht med pastellfärger! Att det är mars månad gör att man blir ännu gladare, för nu kan det ju inte vara långt kvar till våren! :) Det får vi hoppas på i alla fall, visst?




Tjock stickad polotröja BikBok
Grön jacka GinaTricot
Korallfärgad topp Cubus
Armband BikBok
Linne GinaTricot
Blå kofta BikBok
Rosa linne H&M
Gul jeansjacka H&M




Smakar det så kostar det
Publicerat: 2009-03-01, 13:00:45


Söndag, 1 mars, ny månad och jag är seg som jag vet inte vad.. men det får man ta efter en kväll som igår! Var hemma hos Niklas på partaj, men det var Johanna som höll i partyt. ;) Tror vi var runt 15 personer. Sjukt roligt hade jag i alla fall och en massa dansande och fotande.. tills kameran gick sönder dvs (Jonas kamera, inte min som tur är, haha).

Ja, så tillbringade jag min lördagskväll! Ikväll blir det det vanliga, film hemma hos Jonas såklart! Påminn mig att låna hem hans minneskort till kameran så ska ni få se på festbilder gott folk! :D

Nu kommer snart Emma och Tim hit en sväng. Jag får väl gå upp ur sängen, kanske byta om till något annat än nattlinne också. ;) Åh, jag vill ligga i sängen hela dan, haha..


Såhär såg jag ut igårkväll! :) (Akta blicken på högra bilden, haha!)

Pumps Scorett
Kjol H&M
Linne MQ









Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: