STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




This week
Publicerat: 2010-02-28, 20:00:22




Idag är min klädsel inte mycket för världen eftersom jag dragit på mig halsfluss igen, tredje gången på mindre än fem månader. Men här är outfits för alla andra dagar i veckan, vilken gillar ni mest?




i.d. BareMinerals
Publicerat: 2010-02-28, 12:12:12




Detta är ett av mitt livs bästa köp kan jag nog våga påstå, i alla fall inom sminkvärlden. Jag är alltid lite skeptisk till att dyra produkter är bättre. Men när Johanna hade köpt i.d. BareMinerals-foundation så blev jag himla sugen så igår köpte ett litet kit för 495 kronor. Man fick två burkar foundation (olika nyanser), fixeringspuder, bronzer och en mini-borste. Testade det igår och är sjukt nöjd! Huden fick en jättefin lyster! Så, det är bara till att hålla med alla andra som testat denna ombloggade foundation: i.d. BareMinerals är bra grejer!




Frida 21 år.
Publicerat: 2010-02-28, 11:09:41



Paket-öppning! :)


Syskonen Arvidsson!


Tacopaj och ost- och skinkpaj!


Second-hand-shopping hemma hos Frida. ;)



Söta Frida och Johanna. :)


Suzz och jag. :)




Saturday night
Publicerat: 2010-02-27, 18:50:09




Tröja, Lindex
Shorts, Cubus
Skor, köpta på Rhodos
Ring, H&M


HEJ PÅ ER! Sitter och laddar upp inför kvällen med en gammal goding, nämligen Generation 90 - Saturday Night, haha. Blir hämtad om en kvart ungefär. Vet ni? Idag har jag nog köpt en av mitt livs bästa köp, mer om det imorgon men det är bra grejer alltså! Haha. Förutom det fick jag med mig ett halsband och ett par jeans, och hör och häpna: det är ett par riktiga jeans, inga leggings alltså. Tror det var cirka 4 år sedan jag köpte ett par jeans så det är bannemej stort! :P Hörs mer imorgon, nu är det party party som gäller! Trevlig kväll på er! :)




2010-02-27
Publicerat: 2010-02-27, 10:00:56




Halsband, Lindex
Skjorta, Unos Kläder
Kavaj, H&M
Byxor, Lindex (nya!)
Kängor, Åhléns


Malmö med Frida nästa, shopping på Entré är det som gäller. :) Ikväll är det 21-års fest för henne som står på schemat. Men vi hörs nog när jag kommer hem från Malmö! :) Hej så länge!




Khaki
Publicerat: 2010-02-26, 18:05:35




Ett par khaki-gröna byxor ("leggings") fick följa med mig hem från Lindex idag. Dom har snygga detaljer vid knäna och så är det kul med något annat än svart för en gångs skull. Dom åker på redan ikväll då jag är bjuden på middag hos några vänner, men ni får bättre bild imorgon. :) Pris: 199 kronor.




2010-02-26
Publicerat: 2010-02-26, 17:00:45




Sjal, Lindex
Tröja, H&M
Linne, Ginatricot
Kofta, Unos Kläder
Leggings, MQ
Kängor, Åhléns


Åh fredag, så underbart! :) Har haft en toppendag på Lindex som vanligt, alla är så snälla och trevliga. Blev erbjuden jobb där i sommar också vilket jag blev jätteglad för även om jag redan tackat ja till jobb på Coop. Jag tror jag ska få någon dag över till att jobba på Lindex också. :) Men man kan ju undra varför allt tvunget ska komma på en gång? För ett år sedan hade jag inte ett enda jobb, nu har jag tre + ett par till om jag så hade velat. Jaja så kan det vara! :)




H&M News
Publicerat: 2010-02-25, 20:00:43





Åh så mycket fint som kommit in på H&M då! Lagom till löning och lagom till min och Fridas shoppingrunda i Malmö på lördag. Detta kan bli farligt... Speciellt eftersom en sjukt snygg jacka kommer in på Lindex i Ystad närsomhelst också! Nä, några tusenlappar extra i plånboken önskar jag mig nu... Någon som har några över?




2010-02-25
Publicerat: 2010-02-25, 19:42:10




Kofta, Unos Kläder
Tröja, Mammas (MQ)
Jeansleggings, Unos Kläder
Kängor, Åhléns




Rose buttons
Publicerat: 2010-02-25, 16:32:25




Hinner bara med en snabb uppdatering här! Ska iväg på spinning och stå i receptionen en timme på SFC. Längtar redan hem efter mammas lasagne, åh! Må klockan gå fort till 19.00. :) Då lägger jag in hela dagens outfit också!




Nine O'Clock
Publicerat: 2010-02-24, 21:04:19




Klockan är nio och jag tänkte vara duktig och gå och lägga mig nu! Måste dock först klura ut vad jag ska ha på mig imorgon, åh.. Min inspiration är på noll och helst hade jag dragit på mig ett par höga jeansshorts och en kort tröja, men det är inte direkt vad vädret tillåter just nu. Känns som världens längsta vinter...




Bow clock brooch
Publicerat: 2010-02-24, 20:22:50





Titta vilken fin klock-brosch som finns på Topshop. Den hade gärna fått sitta på min kavaj! :) Ungefär 160 svenska riksdaler kostar den. Fin va?




2010-02-24
Publicerat: 2010-02-24, 16:38:21




Halsband, Lindex
Tröja, H&M
Linne, Eckerlunds
Strumpbyxor, Lindex
Kängor, Åhléns


HEJ KÄRA NI! Det gick ju alldeles utmärkt att använda mina nya tunna strumpisar redan nu trots kylan, letade nämligen fram ett par vita leggings i garderoben att ha under. Blev ganska fräckt tycker jag! Eller hur? Det tyckte uppenbarligen en kund på Lindex också som ville ha ett par likadana efter att hon sett dom på mig. :P Skoj! Spinning 45 minuter härnäst! See you soon..




Up & away
Publicerat: 2010-02-23, 21:01:35




Är himla sugen på att investera i ett av lacken i China Glaze vårkollektion!
Detta är färger som får mig att tänka på varmare tider. Kolla bara in bilderna här hur dom ser ut på! Halva kollektionen är det som visas på bilden, dom finns att köpa på bland annat Eleven.se. Tror jag gillar Peachy Keen och Heli Yum mest, vilket är din favorit? :)




2010-02-23
Publicerat: 2010-02-23, 17:09:32




Halsband, Lindex
Skjorta, Pappas
Leggings, MQ
Kängor, Åhléns


HEJ OCH HÅ! Här blev det många bilder idag, jaaaja.
Har haft en lite smådryg dag på Lindex idag, gjorde nämligen en kundströmsanalys och det är inte alldeles för kul men nu är en del gjord i alla fall. :) Träning snart hade jag tänkt mig, får se hur det går nu när jag proppat i mig massa makaroner och korv i sås. Ärligt talat, kan man någonsin tröttna på makaroner?! Haha. Och en annan grej, hur bra är det inte att ha en pappa som man kan låna snygga skjortor av? SUPER-bra skulle jag vilja säga!




One out, three in
Publicerat: 2010-02-22, 22:02:25




Mina prickiga strumpbyxor gick sönder i lördags, första gången jag använde dom, men det får man nästan räkna med eftersom dom bara är 20 denier. Passade i alla fall på att köpa tre nya par idag eftersom det är tag 3 betala för 2 på Lindex. 129 kronor gick kalaset på. :)




Outfit 22 februari
Publicerat: 2010-02-22, 21:05:15




Halsband, Lindex
Tröja, Vero Moda
Jeansleggings, Unos Kläder
Kängor, Åhléns


HEJ! Jag beklagar den dåliga uppdateringen här idag! Var bara hemma om och åt efter LIAn sen stack jag till SFC för att stå i receptionen. Kom hem för drygt en timme sen och har fixat lite! Nu: Spårlöst!




Forever21
Publicerat: 2010-02-21, 20:46:04




SOM SAGT, varför finns inte Forever21 i Sverige?! Kan komma på en anledning och den lyder: för att jag inte ska bli fattig.




Elin svarar!
Publicerat: 2010-02-21, 16:10:50


Vad e de du pluggar till?
Jag pluggar till Visual Merchandiser, det är ungefär samma som butikskommunikatör. Kommer bland annat kunna arbeta i butik med att skylta/inreda på ett säljande sätt, för att locka kunder till merförsäljning. :) Det ligger mer jobb än man tror bakom för att skapa detta! :)
Vem är elin?
Haha oj, alltid lika svårt att svara på den frågan men jag ska försöka. Jag är en snäll (ibland för snäll) tjej som älskar att shoppa, pyssla i Photoshop och umgås med mina vänner. :) Kan ibland ha väldigt dåligt tålamod och blir arg om något inte funkar som jag vill. Arg och sur blir jag också om jag är hungrig och trött, men det går över fort (när jag fått mat). ;) Perfektionist kan jag väl också säga att jag är och kan störa mig på massa småsaker som egentligen inte har någon betydelse.
Favoritträningsformen?
Ett riktigt svårt och utmanande aerobic- eller step-pass! Eller löpning på våren/sommaren när konditionen är på topp. ;) Spinning är också riktigt kul om det är bra musik!
Hur kommer det sig att du vill ta motorcykelkort?
Jag har velat det ända sedan jag var liten (kanske 9 år) och jag fick åka på min kusin när han tog sitt körkort. Sen brukade jag och min bästa kompis åka med våra pappor när vi var mindre också. Det är en sådan frihet att köra motorcykel och jag älskar när det går fort! ;)
Favorit färg på naglarna?
Har tröttnat lite på svart och rött för tillfället, så just nu känns det fräscht med "manikyr-rosa". Korallrött är en favorit på sommaren när man är brun! :)
bästa semester?
Får väl säga Rhodos eftersom det är min första solsemester. :) Var där förra sommaren tillsammans med fem av mina bästa vänner och frossade i godsaker, solade och badade, shoppade och partajade. Ett minne för livet! :)
absoluta favoritklädesplagget?
Mjukisbyxor, haha! Nej men hmm, mina oversize-tröjor just nu eftersom dom är så himla bekväma och snygga. Annars är ju shortsdressar himla snyggt!
om du fick göra vad du vill en dag, utan begränsningar, vad skulle du göra då?
Svår fråga! Men kanske rest till något varmt och fint land med mina vänner och shoppat en maaaassa, ätit god mat, druckit vin på stranden vid solnedgången och lyssnat på Rihanna live. ;)
Vad är det bästa du vet?
Shoppa! ;)




Lördagen i bilder.
Publicerat: 2010-02-21, 15:41:33



Niklas och Johanna i sina rätta jag. ;)


Turkisk peppar!


Det bjöds på chokladpudding till efterrätt!



Vad gör Suzze?


Suzze halsar vin direkt ur flaskan! Palla glas eller? ;)


En kul kväll med god mat, dans och trevligt sällskap, precis som det ska vara! :) Har fortfarande inte tagit mig ur sängen. :P Nu ska jag svara på frågorna ni har ställt så dom kommer upp senare idag. :)




Outfit 20 februari
Publicerat: 2010-02-20, 18:37:53




Shortsdress, H&M
Strumpbyxor, Lindex
Skor, DinSko
Ring, H&M


Nu är jag färdig för fest! Det är Maria som fyller 22 år idag som ska firas! På med partyhattarna, nu kör vi! :)




Pink eyes
Publicerat: 2010-02-20, 13:38:56




Så skönt med en slapp-dag! Testade denna rosa skuggan i Viva la Diva-paletten alldeles nyss. Det blev ganska fint tycker jag! Än så länge är jag inte missnöjd med en enda färg därifrån och dom är jättelätta att lägga på och sudda ut! :)




Fråga Elin
Publicerat: 2010-02-19, 17:17:57




Jag vet inte om en frågestund skulle vara av intresse men har aldrig haft det förut så vi testar! Något måste ni väl ändå undra över? Så, fråga på! :) Får jag inga frågor antar jag att allting är glasklart. ;)




Mer bling-bling!
Publicerat: 2010-02-19, 15:10:22




Dessa party-örhängena låg i det rosa paketet som kom med posten igår, tillsammans med nagellacket som jag också budade hem. 21 kronor tyckte jag allt dom var värda! Har faktiskt lite ont om silvriga, stora örhängen dessutom. ;)




Outfit 19 februari
Publicerat: 2010-02-19, 14:05:35




Halsband, Lindex
Tröja, Lindex
Kofta, Unos Kläder
Linne, Eckerlunds
Strumpbyxor, H&M
Kängor, Åhléns


BRR! Hade jag vetat att jag skulle stå ute och vänta på bussen i en timme hade jag klätt på mig lite fler lager med kläder! Hatar försenade bussar! Men nu är jag i alla fall hemma, ligger under täcket och försöker tina, det går sådär. :P Ska snart iväg och spinna lite för mig själv tänkte jag så då lär jag väl få upp värmen igen. :)




Nyinkommet på Lindex
Publicerat: 2010-02-18, 21:40:47




Tänkte visa er denna snygga kavaj innan jag går och lägger mig. Nyinkommen på Lindex hemsida, tyvärr kom den inte till Ystad idag. Har mycket att spana in nu men en lång kavaj är jag ju ute efter så denna ligger nog först till hands! Gillar det puderrosa fodret också som syns när man rullar upp ärmarna! 499 kronor. Snygg va?




Hard as wraps
Publicerat: 2010-02-18, 20:15:26




I det rosa paketet låg detta nagellacket som jag har budat hem på Tradera för 56 kronor. Sally Hansen Hard As Wraps finns nästan bara att hitta där, i alla fall om man vill köpa det i Sverige. Mitt gamla som jag också budat hem från Tradera börjar ta slut så detta behövdes verkligen! Det gör naglarna hårdare och starkare och funkar som överlack. :)




My new boots!
Publicerat: 2010-02-18, 18:09:15




Här kommer Pippi Långstrump, tjolahopp tjolahej tralalalala! Jag köpte kängorna idag! Det blev dom bruna som ni ser. :) Kul att så många tyckte till om vilken färg jag skulle välja. Dom flesta tyckte dom svarta var finast, och dom är riktigt fina också, men jag känner att jag redan har så många svarta skor att ett par bruna kan vara bra. :) Dessutom känns brunt lite vårigare även om våren känns långt borta nu. ;) 499 kronor på Åhléns.




Outfit 18 februari
Publicerat: 2010-02-18, 16:57:33




Halsband, Lindex
Jeansväst, H&M
Tröja, H&M
Jeansleggings, Unos Kläder (ONLY)
Kängor, Åhléns


Jag har så mycket att visa er, fick bland annat hem två paket med posten idag. Men, vi börjar med en dagens outfit! Idag var sista dagen på LIAn för denna veckan, imorgon ska jag nämligen till skolan för återsamlingsmöte med klassen. Ska bli roligt att träffa alla igen! :) Middag om 3 minuter sen ska ni få se mina inköp!




Svarta eller bruna?
Publicerat: 2010-02-17, 22:01:07




Fick skjuta upp bloggandet lite eftersom jag fick Bästis-besök. :) Men, det är i alla fall det här jag behöver hjälp med! Åhléns hade fått in kängorna nu som jag bloggade om häromdagen och jag tror jag har bestämt mig för vilken färg det blir, men vad tycker ni? Svarta? Bruna? Eller inga alls?




Outfit 17 februari
Publicerat: 2010-02-17, 17:21:50




Sjal, Lindex
Tröja, H&M
Linne, Eckerlunds
Kängor, Åhléns


HEJ HOPP! :) Hur är läget med er? Själv ligger jag i sängen och fryyyser, annars är allt toppen! :) Ska iväg och träna en timmes spinning om en stund. Hoppas på att det kommer bli ett bra pass idag, men jag har i alla fall ingen huvudvärk nu så. När jag kommer hem tänkte jag att ni ska få hjälpa mig med ett val! :) Spännande va?




Bling bling!
Publicerat: 2010-02-16, 21:41:17




Fyndade denna ringen idag på H&M för 23,50 kr (20% rabatt). Billigt och bra!




Outfit 16 februari
Publicerat: 2010-02-16, 20:34:50




Halsband, Lindex
Linne, MQ
Skjorta, Lindex
Shorts, Cubus
Kängor, Åhléns


Nu har jag tränat 30 min styrka/30 min spinning och varit på årsmöte på SFC. Hade en jäkla huvudvärk bara och ont i magen så det blev inget bra träningspass, men så är det ibland. Ett glas ProViva fruktdryck mango, en skål A-fil och ett ägg är vad jag ska stoppa i mig nu, sen ska jag visa er dagens fynd, hihi! :) Tack för kommentarerna till förra inlägget förresten, ni är för söta. :)




Comment
Publicerat: 2010-02-16, 16:54:21



Postat av: Mari
Fortfarande SNED på bilderna,har du tänkt på det själv????

2010-02-16, 15:48:09



Postat av: mari
varför ska du stå så snett på alla bilder sträck på ryggen snälla

2010-02-12, 20:52:40




Det är tydligen vissa (en i alla fall) som verkar störa sig på att jag står "snett" på mina outfitsbilder. Ja, vad finns det att säga? Alla står olika, såhär står jag och det är bara till att acceptera om man nu vill läsa min blogg. :) Känns lite livlöst att stå rak och stel som en pinne när man tar foto på sig själv, men smaken är ju som baken! :) Bättre bild på dagens outfit kommer sen!




Boots
Publicerat: 2010-02-15, 21:33:18




Uppifrån: ÅHLÈNS 499 kr, NILSON 1099 kr, BRANDOS 749 kr, SCORETT 999 kr.

Denna modellen på kängor syns lite här och var nu! Testade dom svarta nästlängst ner på bilden idag i en butik i Ystad, där kostade dom 899 kr och kändes dessutom lite smala så det blev inget köp. Hade hoppats på att hitta dom från Åhléns i Ystad men sist jag var där fanns dom tyvärr inte. Får kika igen. Gillar dom sjukt mycket! Vad tycker ni om dom?




Outfit 15 februari
Publicerat: 2010-02-15, 17:17:50




Sjal, H&M
Tröja, Lindex
Fodralklänning, Ginatricot
Leggings, MQ
Kängor, Åhléns


Denna veckan är det färg som gäller här hörrni! Eller i alla fall idag, litegrann.. ;) Vad sägs om det?! Inte helt fel säger jag. Det behövs lite färgklickar i detta trista väder (även om jag inte äger så många färgklickar till plagg), nu vill vi ju ha vår! Jag längtar såå!




Alla hjärtans dag.
Publicerat: 2010-02-14, 23:07:38




Jag har spenderat alla hjärtans dag med en av mina bästa vänner Frida. :) Som ni ser har vi ätit massa gott och har haft en allmänt mysig söndag. Vi lagade färsk pasta, varmrökt lax och sås med paprika och purjolök i, bakade chokladmuffins med olika sorters godis i (dumle, smarties, marabou digestive, marabou apelsinkrokant och nougat), sjöng Singstar och tittade på The Accidental Husband vilket visade sig vara en riktigt bra film. Hur har ni spenderat alla hjärtans dag? :)




Spring blouse
Publicerat: 2010-02-14, 12:05:47





Blus i lätt transperant material med knappar samt stråveck fram. Volangkant vid sidan. Så fin! Behöver verkligen lite ljusa plagg i min garderob nu till våren så denna får jag nog kika närmre på när den kommer in på Lindex. Planerad leverans är beräknad till vecka 8 står det på hemsidan.




Colourful
Publicerat: 2010-02-13, 23:47:51




Ett varmt bad, glass och melodifestivalen är ungefär allt jag hunnit med ikväll, men ungefär allt jag tänkt mig också. :) Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag slipper jobba imorgon bitti! Det var väl vad jag hade att säga, egentligen tänkte jag bara säga godnatt! GODNATT! :)




Silver brooch
Publicerat: 2010-02-13, 17:14:24




Mamma letade fram den här broschen häromdagen som jag hade på mig i torsdags. Tycker den är jättefin! Det är ett arvegods från min farmor, så den är inte bara en fin accessoar utan också ett fint minne. Dessutom är det ett enkelt sätt att piffa till en outfit på ett par sekunder!




Two me
Publicerat: 2010-02-13, 07:40:25




GODMORGON! Är ni pigga? Gissa vem som fick lördags-nitlotten! Blev väckt av telefonen för en timme sedan och fick meddelat att det blir jobb för min del idag. Blev förberedd på det igår. Attans väder alltså, som det ställer till allting! Mamma läste att våren beräknas komma den 22 februari, snälla säg att det stämmer!




Dagens shoppingfynd!
Publicerat: 2010-02-12, 18:23:21




Känns ju nästan som att man shoppar något varje dag nu, haha. Det är som sagt farligt att jobba på Lindex, men man måste ju passa på. :) Idag fyndade jag i alla fall ett par prickiga strumpbyxor som jag velat ha ganska länge. Häromdagen sänktes priset från 80 till 50 kronor. Perfekt med andra ord och klart man måste slå till på ett par!




Outfit 12 februari
Publicerat: 2010-02-12, 16:50:29




Skjorta, Unos Kläder (ONLY)
Spetsklänning, Eckerlunds
Jeansleggings, Unos Kläder (ONLY)
Kängor, Åhléns
Halsband, Lindex (nytt!)


Hej hej hej! Det är fredag (igen!) och ikväll väntas mys med tjejerna för min del. :) Först blir det middag hemma. Mamma har lagat kyckling, klyftpotatis och någon god sås. :) Hon är så duktig min lilla mamma! Hoppas alla får en bra kväll! Får se om det blir uppdatering här senare, jag har ju en del på lager. :P




Necklaces!
Publicerat: 2010-02-11, 20:06:42




Halsband 1: 29,50 kr på rea.
Halsband 2: 79,50 kr.


Mina två nya halsband från Lindex! :) Behövdes verkligen. Ett stort halsband piffar upp vilken outfit som helst! Det översta halsbandet har ni säkert sett innan. Halsbandet med kedjor var ganska långt från början, men jag tog bort några ringar så det blev ganska så mycket kortare, och snyggare, tycker jag! Vad tycker ni? Fina va? :)




Outfit 11 februari
Publicerat: 2010-02-11, 17:23:14




Väst, H&M (?)
Tröja, H&M
Jeansleggings, Unos Kläder (Pieces Accessories)
Kängor, Åhléns


Och här är dagens outfit i sin vanliga ordning. :) Hoppas alla haft en bra dag hittills! Själv har jag packat upp kläder och hängt upp nya solglasögon på Lindex. Verkligen perfekt väder att plocka fram solbrillorna i.. Känns ju som att våren kommer och knackar på vilken dag som helst? Inte? Okej, kanske inte då. Jag köpte i alla fall med mig två halsband hem eftersom det är ganska tomt på den fronten här hemma. :) I'll show you later! Nu är det spinning som gäller, jiha!




This or that.
Publicerat: 2010-02-10, 21:15:06




BH Lindex, BUSTIER Lindex, LINNEN H&M, SHORTS Topshop, KAVAJ (t. v) ONLY, KAVAJ (t. h) Topshop, LEGGINGS Lindex.


Ungefär såhär kommer jag att matcha min spetströja.
Hur skulle du matcha? :)




Outfit 10 februari
Publicerat: 2010-02-10, 16:38:01




Kofta, MQ
Linne, H&M
Tröja, Lindex
Leggings, MQ
Kängor, Åhléns


Det blir en snabb uppdatering innan jag ska iväg igen.
Fick komma hem lite tidigare idag på grund av vädret. Åkte bil med en hem som jobbar på Lindex och bor här. :) Hade tänkt handla lite accessoarer men det får bli imorgon eller fredag. Vi har nämligen fått in massa nya fina smycken. ;) Nu: spinning!




Hårfavoriter
Publicerat: 2010-02-09, 20:13:03




Hårprodukter jag använder dagligen - Garnier hårinpackning, TRESemmé värmeskyddande spray, Loréal fixationspray och Disp Core volympulver.

Inpackningen använder jag som balsam och det gör håret mjukt och lent och luktar underbart, det värmeskyddande sprayet luktar ännu underbarare, gör håret mjukt och lätt att borsta ut (och skyddar mot värme givetvis), sprayet fixerar och pulvret ger volym. Pulvret fungerar precis som OSIS+ Dust it men Dist pulver är lättare att tvätta ur. Då vet ni det! :)




Outfit 9 februari
Publicerat: 2010-02-09, 17:47:05




Kofta, VILA
Tröja, H&M
Jeansleggings, Unos Kläder (VILA)
Kängor, Åhléns


Vaknade av kattskrik och ett brak i morse. Leia satt i fönstret och fick antagligen syn på en annan kissemiss som inte hade här att göra (enligt henne). I förrgår vaknade jag av att hon öppnade min garderob och välte ner alla kläder jag hade på hyllorna, jäkla katt. :P Nu ska jag med mammsen och pappsen och handla. :) See you later!




Summer of 2010
Publicerat: 2010-02-08, 20:49:09





VÄSKA Asos, TRÖJA Topshop, SOLGLASÖGON H&M, JEANSSHORTS Weekday, TYGSKOR Åhléns.



Höga jeansshorts, vita tygskor, en kort tröja och solbrillor. Hur många längtar till sommaren?!





Outfit 8 februari
Publicerat: 2010-02-08, 17:26:06




Kofta, MQ
Linne, Weekday
Jeansleggings, Unos Kläder (Pieces Accessories)
Kängor, Åhléns


Svart, svart, svart, lite mer svart och så lite guld.
Hur kan man trivas så bra i en så mörk och dyster färg? Hur kan det vara så snyggt? Varför köper jag alltid svarta kläder när det finns så många underbara vårfärger nu? Många frågor och lite svar. Äsch! Idag har det i alla fall skett omändringar bland damkläderna på Lindex (=nya färgteman i prio 1). Ska snart bege mig till SFC och stå i receptionen till 19.20, jepp! Så, vi hörs mer sen. :)




Ballerina Kladdkaka
Publicerat: 2010-02-07, 22:06:12




Gud vilken vilken frosseri-söndag! Har stoppat i mig både pizza, kakor och glass. :P Men såklart att man måste smaka Ballerina kladdkaka när man är chokladälskare! ;) Frida och jag doppade kexen i mjölk så att dom blev lite mjukare, och det var smaskigt kan ni tro. :) Dock föredrar jag nog riktig kladdkaka, det går inte riktigt att jämföra. ;) Färdigpratat om godsaker. Ska sova snart, måndag imorgon och nya tag på en ny vecka. :)




Jewellery by Topshop
Publicerat: 2010-02-06, 20:32:13





Massa underbara smycken från Topshops hemsida!
Gillar verkligen alla. Vilket hade du valt?




Tulip
Publicerat: 2010-02-06, 15:27:47



Bild tagen med min Nikon D60 och close-up-filter +10 och +4. :)

Min näsa rinner och mina ögon rinner. Typiskt att jag alltid ska bli sjuk när jag har en massa planerat. Det blir med andra ord ingen fest för mig ikväll. Jag ska vila upp mig inför imorgon istället då jag ska jobba, för jobba ska jag bannemej! Det blir slapp i soffan framför tvn resten av denna dagen. :) Har ett marabou-choklad här bredvid mig också som väntar på att få ätas upp. ;)




Brunt, blått och svart.
Publicerat: 2010-02-05, 22:41:02




Massa snyggt från Åhléns! Gillar.. allt! Dom svarta kängorna köpte jag ju nyss. Kanske man skulle skaffa sig dom bruna kängorna också? Kan tänka mig att det är många olika meningar om dom men jag tycker dom är ganska fräcka. Lite Pippi Långstrump över dom! :)




In my new lace-top
Publicerat: 2010-02-05, 19:07:11




Tror att det är en del som är nyfikna på att se hur min nya spetströja ser ut på. Am I right? Jag tycker i alla fall att den är skitsnygg! Mitt nya favoritplagg skulle jag nog våga påstå. Tror att den kan ta slut snabbt i butikerna så jag har ju minsann en riktig tur som har LIA på Lindex just nu. :) Den är inte tillräckligt lång för att kunna ha till bara leggings men det gör inte mig något, ett par shorts eller jeans går lika bra. Är den inte fin så säg?!




Outfit 5 februari
Publicerat: 2010-02-05, 18:39:48




Paljettväst, H&M
Skjorta, Unos Kläder (Vero Moda)
Linne, MQ
Shorts, Cubus
Kängor, Åhléns


Dags för fredagsmyyys! Bästa dagen på veckan. :)
Det blir Let's dance och något gott till för min del. Imorgon är det fest och på söndag är det jobb som gäller. Hur ser er helg ut? :)




Spetströja
Publicerat: 2010-02-04, 21:02:36




Bloggen har krånglat, därför jag inte skrivit tidigare. :) Här är i alla fall min nya tröja från Lindex. Älskar oversize-tröjor och älskar spets så jag hann knappt packa upp den innan plånboken åkte fram ;) Dessutom är det en tröja som funkar både till vardags och fest, och det är ju kanon! Bättre bild finns på Lindex hemsida. Fin va? :)




Outfit 4 februari
Publicerat: 2010-02-04, 17:12:10




Sjal, Accent
Tröja, H&M
Linne, Vero Moda
Strumpbyxor, H&M
Benvärmare, MQ
Kängor, Åhléns (nya!)


Fjärde februari, torsdag, snart helg, redan! Jag hänger inte riktigt med känner jag. Har bara packat upp massa nya kläder idag och jag råkade köpa med mig en tröja hem som jag väntat på och som kom in idag. :) Den är finfin! Har tagit en bild på den som jag lägger upp när jag varit och tränat. Om ni vill ha några ledtrådar så kan jag säga: spets, svart, oversize. :)




From where?
Publicerat: 2010-02-03, 20:14:24





Det är riktigt kul att se hur en del butiker på senaste tiden har ändrat stil på kläderna till det mer trendiga. Om jag inte hade visst om det hade jag nog inte kunnat gissa att kläderna på bilden ovan kommer från Kappahl, men här har dom lyckats - nitar, ljusa jeans med sömmar på knäna, skinn, kedjor, randigt och breda armband. Snyggt tycker jag, men ganska otippat, håller ni med?




The black boots are mine.
Publicerat: 2010-02-03, 16:50:33




Så kul att många gillade kängorna! Jag gick in och köpte dom efter att jag slutat som ni ser. :) Dom kommer nog som sagt användas flitigt. :) Har du storlek 36 eller 39 och är sugen på ett par nästan likadana finns dom på have2have.se för bara 290 kronor! Fynd! :)




Black boots
Publicerat: 2010-02-02, 20:57:57




Slutade ju tidigare idag och hade en halvtimme på mig innan bussen gick, så jag passade på att gå inom Åhléns. Vad hittade jag inte där då om ett par skitsnygga kängor?! Pris: 699 kronor. Jag la undan dom tills imorgon. Det är ju en del pengar men jag tror dom kommer att användas flitigt! Vad tycker ni? Ska jag slå till eller inte? Help me.




Outfit 2 februari
Publicerat: 2010-02-02, 15:59:07




... Och här är min nya jeansskjorta från Lindex, älskar den! Den satt inte på så länge bara, fick sluta redan klockan 13 idag eftersom vi har inventerat, när det var klart fick vi nämligen inte packa upp eller flytta några kläder så det fanns ingenting för mig att göra. Imorgon blir det andra tag, då är där nog massor att göra. :) Ska visa er ett par skor sen som jag hittade på Åhléns idag, men först ska jag vila och träna!




Closer
Publicerat: 2010-02-01, 20:14:16




Har varit på ett 45 minuters spinningpass såhär på måndagskvällen. Nu blir det mat, tv och sen sängen. :) Det var allt för idag, första dagen i februari månad, herregud. Kul att dom flesta gillade nya bloggdesignen förresten på tal om något annat! :)




Outfit 1 februari
Publicerat: 2010-02-01, 17:13:16




Sjal, Lindex (ny!)
Tröja, Lindex (ny!)
Spetsklänning, Eckerlunds
Jeansleggings, Unos Kläder (VILA)
Stövlar, Have2have.se


Tjolahopp tjolahej! :) Här är en bättre bild på en del av det jag köpte i fredags - oversizetröjan och sjalen. Tröjan kom även in i rosa idag. Och skinnjackan jag visade i bloggen igår kom också! Gahhh, det är farligt för plånboken att arbeta i klädesaffär... NÅJA! Jag trivs i alla fall. :)









Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: