STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




Ny bloggdesign.
Publicerat: 2010-01-31, 18:38:27






Då var designen färdig och nu får det vara såhär ett tag! Var lite trött på bilden i förra headern även om den är fräck. Har haft den så länge, har t.o.m bytat hårfärgen sen dess ju. ;) Om ändringarna inte syns så är det bara till att trycka på F5 så ska det dyka upp.

Så, till den vanliga frågan. Vad tycker ni? Bättre nu eller bättre innan?




Random
Publicerat: 2010-01-31, 17:41:47




SKINNJACKA Lindex, JEANSSHORTS Ellos, LINNE Monki, VÄST Missguided, KÄNGOR Have2have.se, TRÖJA Weekday.
____________________________________________________________________________________________________

Här var det tomt med inlägg idag. Har bara tagit det lugnt och myst hela dagen, och fixat det sista med bloggdesignen. :) Det är så himla skönt att inte ha något inplanerat och bara vara! NU blir det middag, SEN film med Sofie!




New arrivals
Publicerat: 2010-01-30, 22:55:55




Idag har jag handlat, slappat, lagat mat, slappat och nu ligger jag i sängen för mig själv och pysslar med bloggen. Ny design är på gång, kan inte hålla fingrarna borta. :P Min stackars syster blev plötsligt magsjuk för några timmar sedan och mina föräldrar är förkylda båda två. Bäst att hålla sig undan med andra ord. Tänkte försöka lyxa till min kväll med något gott att äta nu, fick mersmak för banan och smält choklad efter fonduen igår så det blir nog något ditåt. :) Här är en liten tjuvkik på det jag köpte igår förresten - jeansskjorta, klämmor och en oversizetröja.




Fredagsmys
Publicerat: 2010-01-30, 14:58:52


Igår trotsade vi snöstormen och åkte in till Ystad. :) Åt på restaurang först, sen gick vi hem till Malin där hon hade förberett med chokladfondue. GUD säger jag bara, helt sjukt gott! Gissa om en chokladälskare som jag blev glad när hon sa att hon tänkte bjuda på det efter maten. ;)



Frida, Malin och Suzze. :)


MAT!


Sjuuukt gott vitlöksbröd!


Johanna, Samantha och Frida.


Frida och jag. :)


Vad händer?


Hallon, kiwi, banan, ananas och vindruvor doppades i chokladfonduen. ;)




Outfit 29 januari
Publicerat: 2010-01-29, 17:49:43




Kofta, Unos Kläder (ONLY)
Tröja, H&M
Halsband, Lindex
Jeansleggings, Unos Kläder (Pieces Accessories)
Stövlar, Have2have.se


Fredag, fredag, fredag, så härligt! :) Jag är inte van vid att jobba varje dag, när det är skola blir det ju oftast bara tre dagar i veckan. Men jag kan ju inte säga att veckan gått sakta för det. Idag har jag bland annat packat upp och hängt upp massa nyinkomna smycken, tiden rann iväg. Innan jag stack hem passade jag på att shoppa lite. ;) Om det inte blir innan så lär ni få se det i någon outfit nästa vecka. ;) Ikväll blir det mys med tjejerna i Ystad - restaurang, film och massa skitsnack! :)




Träning 28 januari
Publicerat: 2010-01-28, 19:39:36




MEN så duktig jag varit denna veckan hittills då, om man nu får säga så om sig själv! ;) Är nyss hemkommen från ett suuuperpass kan ni tro, tredje passet denna veckan och det är jag nöjd med! Hade egentligen tänkt träna spinning, men Sara skulle ha step intervall och det kan man fasiken inte motstå (inte ens om man har ömma små fötter som inte är vana vid att stå upp hela dagarna). Men så blev det i alla fall och nu sitter jag här, halvdöd. En dusch, tv och lite fruktsallad har jag framför mig denna kväll innan sängen kallar. :)




Beige/black
Publicerat: 2010-01-28, 16:57:36





Har haft ännu en dag som gått himla fort! Vi gjorde om skyltfönstret till barn idag så tiden bara sprang iväg. Imorgon ska vi påbörja inventering. Tänkte köpa mig lite kläder imorgon också. Jag funderar på den här skinnjackan, den svarta. Gillar detaljerna på armbågarna och fodret är så himla fint! Lite drygt att det är knappar bara, dragkedja känns ju lite smidigare egentligen. Vad säger ni?




Outfit 28 januari
Publicerat: 2010-01-28, 08:17:37




Kofta, Vero Moda
Tröja, H&M
Leggings, MQ
Stövlar, Have2have.se


Idag har jag pälsat på mig rejält med strumpbyxor, leggings, långtröja och kofta! Det blåser rakt in på Lindex så där är jättekallt! Måste gå till busstationen idag så får väl kila nu så jag inte kommer för sent. Huu vilket väder!




Jubilee
Publicerat: 2010-01-27, 20:47:01




Detta kom hem till mig idag - en ögonskuggspensel och ögonskugga från MakeUpStore. Prenumerant-present från Veckorevyn, det gillar vi. ;) Tyckte den såg mer svart ut än grön när jag tog den på handen men det gör inget. Lägger givetvis upp bild när jag hunnit testa den. :) Jubilee heter färgen och ni hittar den här.




Tio röda
Publicerat: 2010-01-27, 17:37:27




Kände att jag ville piffa till mina naglar med lite färg nu, så det blev rött! Bortser man från mina vintertorra nagelband så älskar jag det! Och för att tala om något annat än mina naglar så har jag haft en väldigt bra dag som har gått superfort. Vi ändrade om i skyltfönstret och det tog sin lilla tid. :) Tog en massa bilder, så lägger kanske upp någon sen. ;) Nu ska jag bege mig ut på dom hemska vägarna till SFC och stå i receptionen till 20.10, YEEEI... hrrm. :)




Outfit 27 januari
Publicerat: 2010-01-27, 08:38:17




Sjal, Accent
Tröja, Weekday
Linne, H&M
Jeansleggings, Unos Kläder (VILA)
Stövlar, Have2have.se


Jodå jag lyckades ta mig upp ur sängen,
men är ganska mör i hela kroppen efter träningen igår. Ska strax köra till bussen men fick lite tid över så passar på att blogga lite. :) Men nu måste jag gå! Hörs när jag kommer hem!




Dagens träning
Publicerat: 2010-01-26, 21:25:42




MEN JAVISST! 30 minuter styrka och 30 minuter spinning och jag är klar för dagen. Tänkte skippa träningen ett tag men det kändes ju dumt eftersom jag skrev igår att jag skulle träna idag. ;) Blev dock inget superpass men jag tog mig i alla fall dit och gjorde så gott jag orkade. :) Det är hemskt att känna hur svag man blivit bara på 1,5 månads vila, men muskler/kondition är ju tyvärr en färskvara så det är bara till att kämpa på. Lär vakna med ömma muskler imorgon, får se om jag kan ta mig ur sängen. Godnatt! :)




Outfit 26 januari
Publicerat: 2010-01-26, 17:01:29




Tröja, Vero Moda
Fodralklänning, GinaTricot
Leggings, MQ
Stövlar, Have2have.se


Dag två klar, check! Kan väl inte påstå att jag haft en så givande dag. Har mest städat, hängt ut lite kläder, galgat och larmat. Min handledare sa att det var lite så nu när vi har halva reapriset, men att det blir bättre sen, så jag får hoppas på det. :) Imorgon ska vi i alla fall skylta om i fönstret och jag ska ta med kameran och dokumentera lite hade jag tänkt.




Måndag och nya tag!
Publicerat: 2010-01-25, 20:57:04




Får lite smått ångest när jag tittar på denna bilden! För det första för att jag var i toppform och för det andra för att vädret var så underbart. Nu är det helt tvärtom. Men det ska bli ändring på det hade jag tänkt.. Ja vädret kan jag inte göra något åt, men konditionen kan allt bli bättre. Idag har jag varit och tränat 60 minuter aerobic och imorgon blir det fifty/fifty (30 min spinning och 30 min styrka). Hm ja, nu är det sagt så nu får jag hålla det. ;)




Chains
Publicerat: 2010-01-25, 16:38:01




I'M HOME! Och gud vad tiden har gått fort! Kommer jobba ca. 6 timmar/dag, 5 dagar i veckan. Men, hur har jag haft det idag då? Jag kan säga att jag haft det bra, alla verkar jättesnälla som jobbar där! Har mest tittat på och hjälpt till litegrann idag, men det blir annorlunda sen när man kommer in i det. :) Har hittat massa fina plagg i alla fall så jag lär komma hem med en Lindex-påse inom en snar framtid. ;) Hihi!




Outfit 25 januari
Publicerat: 2010-01-25, 08:55:23




Tröja, H&M
Jeansväst, H&M
Jeansleggings, Unos Kläder (Pieces Accessories)
Stövlar, Have2have.se
Halsband, Lindex


Usch, nu har jag fjärilar i magen!
Om en timme ska jag vara på Lindex. Förstår inte varför man ska behöva vara nervös för något som är helt ofarligt..? Men det är ovissheten jag tycker är jobbig. Kan man gå klädd sådhär första dagen förresten? Känns lite sådär att gå klädd i H&M-kläder när man är på Lindex, haha. Asch, det kommer gå bra Elin! Wish me good luck!




Get Striped
Publicerat: 2010-01-24, 19:33:00




Grått- och svartrandigt, svart- och vitrandigt och vit- och svartrandigt. Massa randigt och jag gillar det. Känns fräscht och vårigt! Speciellt med marinblå ränder, just like a sailor. :) De två första hittar du på VILA och koftan på ONLY.




Ola 25 år
Publicerat: 2010-01-24, 15:37:09



Bästis och födelsedagsgrisen. :)


Johanna och Samantha. :)


Suzze och Samantha. :)


Jordgubbstårta på vintern sitter fint. ;)


Sofie!


Martin, Frida och Suzze. :)





Söndag!
Publicerat: 2010-01-24, 11:30:06




Det blev en lugn kväll igår så nu sitter jag här pigg och kry och det känns bra. :) Söndags-ångesten börjar dock smyga sig på. Ska ju som sagt till Lindex imorgon på min första LIA-dag. Tycker inte om att inte veta hur det kommer bli, vem man kommer arbeta med m.m. Men förhoppningsvis blir det bra! Så nu ska jag försöka njuta av söndagen istället...




Cold
Publicerat: 2010-01-23, 13:55:00




Jag har tagit en långpromenad i det kyliga men vackra vädret! Härligt när solen skiner! :) Har värmt mig under duntäcket en stund och nu ska jag fika med mamma och pappa. Sen blir det dusch och fix och 25-års fest. :)




Quatre
Publicerat: 2010-01-23, 11:09:25




Fyra outfits. Vilken är finast?




Dinner
Publicerat: 2010-01-22, 20:04:44




Har ätit en god middag som mamma gjort (kalventrecote och biff med hasselbackspotatis, svampstuvning och rödvinssås), varit och handlat honungsmelon och godis och nu ligger jag i soffan och ska kika på Let's dance. :) Efteråt måste jag titta på Skavlan på SVT-Play som går nu samtidigt som Let's dance, Rihanna ska nämligen vara med!!!




Outfit 22 januari
Publicerat: 2010-01-22, 14:38:57




Linne, Lindex
Kofta, Unos Kläder (ONLY)
Jeansleggings, Unos Kläder (Pieces Accessories)
Stövlar, Have2have.se



NU ÄR DET DAGS FÖR FREDAGSMYS!
Sista tentan på drygt två månader är över och även sista skoldagen på 8,5 vecka är slut. På måndag är det dags för LIA (Lärande i arbete för er som inte vet vad det står för) på Lindex för min del. :) Hoppas det blir bra! Nu ska jag med mamma och hennes finger till doktorn, hörs sen!




Short tee
Publicerat: 2010-01-21, 18:47:44





Gillar modellen på dessa tröjorna - korta och oversize - helt i min smak! På Topshop finns dom att köpa. Hade antagligen valt den gråa om det väl kom till kritan, jag trivs i grått! Och svart! Och lite brunt och vitt! Märks det?




Quattro
Publicerat: 2010-01-20, 22:18:23




Här var det tomt med inlägg idag! Har varit i Malmö och gjort grupparbete, sen har jag jobbat. Där emellan sov jag, har haft ont i min stackars mage hela dagen, hoppas det är bättre imorgon. Ska därför ta och lägga mig nu! :) Hörs imorgon!




Outfit 19 januari
Publicerat: 2010-01-19, 21:26:17




Kofta, VILA
Tröja, H&M
Jeansleggings, Unos Kläder (Pieces Accessories)
Stövlar, Have2have.se
____________________________________________________________________________________________________

Nu har jag varit duktig och pluggat litegrann inför tentan på fredag.
Tänkte vara lite duktig till nu och gå och lägga mig! Kommer vara riktigt utvilad imorgon ju eftersom jag har en timmes sovmorgon också, tar inte bussen till Malmö förrän 07.50, då är det grupparbete på Espresso House som gäller! Nu kom Leia och la sig här hos mig, hon är så mysig om nätterna. :) Godnatt från oss!




My new bag
Publicerat: 2010-01-19, 19:44:08




Letade överallt i helgen efter en lagom stor väska som rymmer ett A4-block och allt annat man har med sig i skolan. Det blev denna till slut, som jag köpte på Accent. Väldigt enkel, stilren och snygg tycker jag! Men det bästa är ju ändå att man får plats med en massa i den, YES!




Outfit 18 januari
Publicerat: 2010-01-18, 20:39:35




Kofta, Vero Moda
Tröja, H&M
Jeansleggings, Unos Kläder (Pieces Accessories)
Stövlar, Have2have.se
___________________________________________________________________________________________________


Har haft en annorlunda och lite förvirrande dag, men nu har jag äntligen landat i soffan framför tvn, och här tänker jag sitta nu en stund och koppla av. :)

Dagens dåliga:
Jag körde till skolan i morse helt i onödan. Ingen lärare där. Ingen av dom i min grupp heller. Så det var bara till att bege sig hemåt igen.

Dagens bra: Fick reda på tenta-betyget i kundpsykologin, fick VG! Det trodde jag aldrig, kändes så dåligt! Så slutbetyget blir alltså VG eftersom jag fick det i inlämningarbetet också, wiiie! :)







Blue nails
Publicerat: 2010-01-18, 13:41:25




Såhär fint är det blåa lacket på som jag köpte i helgen, i like it! Tror jag vet vilken sorts kommentarer man får av (de flesta) killar, men vad tusan, blått ÄR ju flott! ;)




Outfit 16 januari
Publicerat: 2010-01-17, 22:00:00



Linne, Lindex
Shorts, Cubus
Pumps, DinSko
Örhängen, Indiska




Party-lördag.
Publicerat: 2010-01-17, 15:56:03


Några bilder från gårdagen. Förfestade hos Emma innan vi stack till Grand. :)


Jag, Emma och Frida fixade och färdiga!


Åt årets första semla igår som vi själv gjorde. :) Mums!


Jag & Sara


Bacardi Breezer Watermelon, mmmm!


Smile!


Söta Frida. :)


Turkisk peppar. ;)


Lite spel som vanligt. ;)




Min söta syster. :)





Blue, purple, cerise
Publicerat: 2010-01-15, 23:01:10




Sitter och myser hemma hos Emma nu. :) Hittade några nagellack när vi var på stan, 3 för 35 kronor. La undan en väska på Åhléns också, får se om jag köper den imorgon. Måste i alla fall verkligen ha en ny skolväska, får ju inte ens plats med ett A4-block i den jag har nu. Ska mysa vidare här nu med godis och tv, känns som klockan är typ två timmar mer än vad den är, härligt. :)


Ps. Gant-klockorna jag skrev om nedan kostar från 1500 kronor och finns att köpa på bl.a. handladesign.se.




Stripes
Publicerat: 2010-01-15, 13:32:03




Sitter och sjunger med till Rihannas nyaste album, Rated. Sjukt bra, en av dom bästa artisterna som finns! Snart bär det av till Kristianstad och Emma. Det blir en sväng på stan idag och mys ikväll, imorgon utgång förhoppningsvis. :) Får se hur det blir med uppdateringen här i bloggen under helgen men något inlägg blir det nog allt. :) Puss på er!




Clocks
Publicerat: 2010-01-15, 10:25:44




Gant har fruktansvärt fina herr-klockor! Jag är så himla sugen på en, men jag har väldigt svårt för att bestämma mig för vilken som är finast. Och vill jag ha guld eller silver? Kanske det lutar lite mer åt den längst upp till vänster, hmm...
Vilken hade ni valt?




Salmon
Publicerat: 2010-01-14, 21:01:00




Var tvungen att ta en bild på dagens middag, bara för att den var så himla god! Lax, potatis, rom-sås och ärtor. Det kan nog vara en av de godaste maträtterna som finns! Att det är hyfsat nyttigt också gör det hela bara ännu bättre! Mums...




Outfit 14 januari
Publicerat: 2010-01-14, 17:49:05




Woho då var helgen här, vi fick några sidor i boken att läsa tills på måndag vilket betyder att jag är ledig imorgon. Det är så härligt att ha känslan av att det är fredag när det egentligen är torsdag! :)


Tröja, VeroModa
Jeansleggings, Unos Kläder (VILA)
Stövlar, Have2have.se
Halsduk, GinaTricot
Klocka, Köpt på Rhodos




BFF
Publicerat: 2010-01-13, 20:26:48




Idag har jag varit med Bästis. Vi har bakat nyttiga scones, varit på banken och skaffat vars ett VISA-kort och pratat en massa. :) Sitter i soffan nu och tittar på Förlossningskliniken, tänk att man var en sådan liten bebis för 20 år sedan! 47 cm och 2600 gram. :)




Black and orange
Publicerat: 2010-01-13, 12:10:14




Orange är ju riktigt fräscht! Speciellt nu till våren. Skjortan på bilden ovan kommer in på Lindex vecka 4, samma vecka som jag börjar min praktik där, så då får jag väl hålla ögonen öppna. :) Allt annat är för övrigt också från Lindex. Dom har verkligen jobbat upp sig under det senaste året!




Macro
Publicerat: 2010-01-12, 22:27:12




Det som låg i postlådan idag var ett Close-Up+10 Filter och ett Close-Up+4 Filter. Och då undrar ni kanske vad det är för något? Jo, det är ett närbildsfilter som är som ett förstoringsglas som man skruvar på systemkameran så att man ska kunna fotografera macro-bilder.

Till skillnad från ett macro-objektiv som kan kosta flera tusen är detta ett grymt bra alternativ! Ett filter kostar nämligen bara runt 100 kronor. För de två filterna jag beställde gav jag 170 kronor + frakt. Har inte hunnit fotografera så mycket mer än dessa två bilderna ovan, men det är en väldig skillnad med och utan filter som ni ser. :) tvspelsweb.se finns dom att köpa.




Outfit 12 januari
Publicerat: 2010-01-12, 17:25:20




Har suttit och lyssnat på föreläsning hela dagen, precis som igår, helt sjukt så trött man kan bli av det trots att man bara sitter. Vi började ju en ny kurs igår - butikskommunikation. Strax ska jag iväg och jobba sen ska jag bara hem och slappna av, är typ "ledig" imorgon, eller har i alla fall sovmorgon. :) Fick för övrigt en rolig sak med posten idag som jag visar när jag jobbat klart. ;)


Tröja, H&M
Fodralklänning, GinaTricot
Ring, H&M
Leggings, MQ
Stövlar, Have2have.se




Monday
Publicerat: 2010-01-11, 19:46:35



Jag köpte en pälsmössa förra veckan, 50% rabatt, och så tyckte jag att jag såg lite rolig ut i den, hihi. ;)


Precis efter att jag skrivit förra inlägget ringde Sofie mig och frågade om vi skulle till gymmet och träna.. hmm, ja, jo, men, okej då. Löpbandet frestade lite mer än en promenad ute i kylan (och så är där ju lite mer att kika på på gymmet, höhö). Så, 45 minuters gång/löpning blev det, och det kändes härligt att få svettas lite igen! :) Bra start på veckan i alla fall, resten av dagarna får jag ta som dom kommer. Nu ska jag duscha!




Outfit 11 januari
Publicerat: 2010-01-11, 17:52:52




Det är ju hemskt så trött man är nu när det är så mörkt ute! När jag satte mig på bussen hem tog det typ 5 minuter, sen sov jag gott med Rihannas nya album Rated i öronen hela bussfärden hem. Då känner man verkligen inte för att te.x. sticka och träna vilket jag hade tänkt göra idag. Det blir en promenad ute i den friska luften istället! Det får helt enkelt räcka tills jag får tillbaka motivationen igen. :)


Tröja, H&M
Linne, H&M
Stövlar, Have2have.se




My new dress
Publicerat: 2010-01-10, 19:32:02



Så bra jag är att dra ut på mina shoppingfynd från i torsdags då, haha. Har fortfarande inte visat allt trots att det bara var fyra plagg jag köpte. Hur som helst, denna klänningen köpte jag i en butik som heter Boston (märket VILA), 250 kronor på rea. Tycker den är lite söt-snygg, och så har jag ju nästan bara svarta plagg i min garderob så lite färg skadar inte. Åker nog på inom de närmsta veckorna. :) Var den fin tycker ni?




Spring boots
Publicerat: 2010-01-10, 13:49:05



(Uppifrån till vänster):
SVARTA SKINNBOOTS Nilson, GRÅ BOOTS MED NITAR Nilson, MC-BOOTS Haléns, BOOTS MED KLACK & SPÄNNEN (Björn Borg) Ellos, HÖGA BOOTS Åhléns, PRIME BOOTS Nelly.com, MOCCA BOOTS Nelly.com


Tror jag gillar Prime Bootsen mest (dock inte priset på 1995 kronor), vilka hade ni valt?




Outfit 9 januari
Publicerat: 2010-01-10, 01:03:15





Bion var jättebra! En blandning av komedi, romantik och lite action! :) En film att rekommendera med andra ord. Efteråt blev det massa prat om alla fester man var på när man var yngre. Älskar att prata minnen, det finns så mycket att skratta åt nu såhär flera år efteråt. Det är nu man inser hur dum man kunde vara ibland. :P Visserligen säger man kanske likadant om ytterligare några år om den tid som är nu, haha. ;) Ja ja, nu blir det sängen! :)


Tröja, H&M
Väst, H&M
Jeansleggings, Unos Kläder (Pieces)
Stövlar, Have2have.se




Hair
Publicerat: 2010-01-09, 15:39:41




Nu väntar mat och bio med tjejerna. :) Vi ska se Har du hört ryktet om Morgans?. Ska bli kul, inte varje dag jag är på bio om man säger så. Hoppas bara mina ögon och min näsa slutar rinna, inget vidare att sitta och snörvla i biosalongen. Har i alla fall skippat sminket, mascara är inte ens lönt att ha när tårarna rinner hela tiden, dumma förkylning. Lägger in dagens outfit sen! Nu måste jag kila!




Black and gold
Publicerat: 2010-01-09, 12:21:12




Denna västen köpte jag också i förrgår. 199 kronor på H&M som ni ser. Såg den först på denna inspirerande tjejens blogg. Den kommer vara pricket över i:et när man är svartklädd, vilket jag är ofta. :) Kan mycket väl fungera till fest också, visst är det perfekt med såna plagg?




All black.
Publicerat: 2010-01-08, 17:45:58





Linnet jag köpte igår ser ut såhär på. I like it! Shortsen köpte jag för ett par år sedan på Cubus och skorna är från DinSko. Nästa party-outfit är räddad! Nu vill jag dansa!




PARIS
Publicerat: 2010-01-08, 12:14:33




Jag ligger under duntäcket i sängen och snörvlar med datorn i knät. Har blivit lite förkyld.. Är det inte det ena så är det det andra. Jag är i alla fall glad över att det inte är halsfluss igen, att jag kom hem tidigt idag och att tentan i kundpsykologi är gjord, det gick okej tror jag! :) Ska ta en powernap nu sen får vi se vad som händer!




New!
Publicerat: 2010-01-07, 21:26:58




Detta linnet är ett av dagens köp. Möjligtvis dagens bästa också! På Lindex finns det att köpa, för 199 kronor. Funkar att ha både till fest och till vardags. Perfect!




Outfit 7 januari
Publicerat: 2010-01-07, 18:46:22




Jag och Bästis har varit i Ystad idag. Jag var ju så himla sugen på att shoppa! Och ibland behöver man inte åka så långt för att fynda. I Ystad på H&M är många plagg kvar som är slutsålda för längesen i Malmö t.ex, kanon! Fyra plagg fick följa med mig hem i alla fall. Det bästa är att jag bara behövde betala 250 kronor för allt, tycker om att handla för present-/tillgodokort. ;) Visar vad jag köpte senare!


Tröja, Vero Moda (new)
Fodralklänning, Gina Tricot
Leggings, MQ
Stövlar, Have2have.se




Trettondagen
Publicerat: 2010-01-06, 23:24:54



Jag och syster på nyårsafton. :)


Idag har varit en riktig slappdag! Har pluggat litegrann, varit ute på en timmes promenad med pappa och pluggat lite till... Och suttit vid min nya, fina MacBook Pro såklart, som är min belöning för att jag jobbar och sliter samtidigt som jag pluggar. :) Jag är ganska bra på att belöna och unna mig själv saker tycker jag, men man ska unna sig, det borde alla göra. :)




Party night
Publicerat: 2010-01-06, 16:59:44




KLÄNNING Topshop, HALSBAND Cocoo.se, LINNE H&M, NAGELLACK Eleven.se, SPETSLINNE Missguided,
PUMPS Skopunkten, KJOL GinaTricot




I'm more attractive... than you!
Publicerat: 2010-01-06, 13:40:15



Thomas Sabo-berlock som jag fick i julklapp, haha. :)


Ligger i soffan och njuter av ledigheten. :) Skönt att knappt hinna börja skolan förrän man är ledig igen. Dock måste jag se till att plugga lite också, har tenta i kundpsykologi på fredag. Föreläsningarna har handlat om hur man beter sig mot olika sorters kunder, hur man gör för att sälja och lite om kroppsspråket och minnet. Det är sjukt intressant men mycket att komma ihåg! :)




Blue
Publicerat: 2010-01-05, 20:36:45





Fick ett sug att sminka mig innan och det blev blå ögonskugga denna gången. Än så länge gillar jag alla skuggorna i paletten riktigt mycket. Denna blåa var riktigt läcker tycker jag! Vad tycker ni?




Two new
Publicerat: 2010-01-05, 16:35:47




Har inte visat mina senaste köp från helgen. Linne från Weekday och tröja från Vero Moda. 80 kr styck på rea, det tyckte jag var bra gjort av mig. ;) Hittar nästan aldrig kläder på rea annars, brukar mest vara kläder som antingen bara finns kvar i konstiga storlekar eller som man tröttnat på för längesen, men ibland hittar man förstås några guldkorn. Brukar ni rea-shoppa? :)




Outfit 4 januari
Publicerat: 2010-01-04, 22:12:37


Oj vad tiden går snabbt när man sitter vid datorn. Klockan blev ju plötsligt läggdags. Här är i alla fall dagens outfit, bättre sent än aldrig.. Svart, svart och lite svart till, märks det att jag trivs i svart?


Jeansväst, H&M
Tröja, H&M
Spetslinne, Cubus
Jeansleggings, Unos Kläder (Pieces)
Skor, ärvda





Macbook Pro
Publicerat: 2010-01-04, 19:32:28




Woho, idag kom den här roliga saken hem till mig! En Macbook Pro. :) Jag beställde den förra lördagen för drygt en vecka sedan, så snacka om snabb leverans, trots juletider! :) Jag tror inte ens jag behöver berätta vad jag ska göra nu. ;) Men dagens outfit lägger jag upp om en stund i alla fall!





Augusti 2009
Publicerat: 2010-01-03, 21:26:21


Nu tycker jag att det kan gå mot varmare tider igen. -10 grader är inte min grej! Dom som är sugna på sol, bad, jordgubbar, grillat och bruna ben räcker upp en hand? Jag gör...





Heat Defence
Publicerat: 2010-01-03, 18:26:29




Köpte bl.a den här värmeskyddande sprayen igår när jag var i Malmö, 89 kronor på Coop. Kunde inte motstå den när jag kände hur gott den luktade, och så är det ju bra att skydda håret när man fönar och plattar det så ofta som jag gör! Ska testa den imorgon. :)

Imorgon är det för övrigt skola som gäller igen. Har jobbat 07.30-15 idag så jag känner mig inte jättepigg på att behöva gå upp tidigt imorgon igen, men på onsdag är det i alla fall helgdag. :) Ska avsluta sista dagen på jullovet med en pizza, från och med imorgon blir det andra bullar nämligen, då är det slut på alla godsaker som jag unnat mig nu i jul. ;) Det får vänta tills nästa helg!




Nyårsmakeup -09
Publicerat: 2010-01-02, 19:28:19





Såhär sminkade jag mig på nyårsafton. Inget särskilt sådär, lite svart ögonskugga bara som passar till det mesta. :) Svart sotning funkar alltid!




Nyårsoutfit -09
Publicerat: 2010-01-02, 11:06:02




Glömde lägga ut bild igår på min nyårsoutfit så här kommer den.
Såklart hade jag denna ceriseröda klänning från Lindex på mig, som säkert en del av er anade. :) Tycker den är så himla fin! Tyvärr upptäckte jag när jag skulle ta på den att den var sönder, en bygel där bak stack igenom tyget, så Johanna fick leta fram nål och tråd så jag kunde använda den i alla fall på nyårskvällen. Idag ska jag in till stan och reklamera den, jag hade ju inte ens använt klänningen innan, synd, för den lär ju inte finnas kvar nu.




Nytt år, ny design
Publicerat: 2010-01-02, 00:00:37




Vad passar bättre än att inviga det nya året med en ny bloggdesign? Nu har tomten åkt ut och lite andra förändringar in! Om ni inte ser det; tryck F5. Hoppas ni gillar den!




New Year's Eve, 2009
Publicerat: 2010-01-01, 21:08:40


Nyårsafton hemma hos bästis med tre-rätters tillsammans med världens bästa vänner. :)


Vår fina dukning. :)


Snapshäfte är ett måste


Bordsdekoration


Välkomstdrink bjöd vi på!


Huvudrätten - inbakad fläskfilé med hemmagjorda klyftpotatis, rödvinssås, bearnaisesås, vitlöksbröd och sallad. Förrätten glömde jag tyvärr ta bild på men vi bjöd på Toast Skagen. :)




Efterrätten - daimtårta med varma hallon


Dans!


Skumpa vid tolvslaget..


.. och lite dans efteråt. :)


Syster och jag. :)

Tack för en rolig kväll allihopa! :) <3










Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: