STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




Summering
Publicerat: 2013-04-24, 20:10:32


 
Här kommer lite blandade bilder sedan sist jag bloggade, vilket var alldeles för längesen. :P Är knappt hemma nuförtiden, så det blir som det blir. :) I fredags blev det i alla fall lite middag med några vänner. I lördags var jag och tittade på bil och sedan var vi ute och åt på restaurang. I söndags tog jag en löprunda och sedan blev det lite födelsedagsfirande. Och nu är det onsdag och snart helg igen. :) Igår var det 1 år sedan jag började som dekoratör på KappAhl! Helt galet vad tiden har gått fort. Men jag trivs så himla bra, så det är väl därför! :) En liten kort sammafattning blev det här! Nu ska jag bege mig ut på en liten powerwalk innan det är dags att sova igen... :)




Bästa helgen
Publicerat: 2013-04-16, 22:14:38


 
Jag har nog haft den bästa helgen på länge! :) I fredags blev det matlagning och allmänt fredagsmys, i lördags var vi på 31-årsfest där födelsedagsgrisen hade hyrt badtunna som vi badade i. :) I söndags var jag på Ystad Saltsjöbad och åt sjukt god brunchbuffé med Johanna och Frida, som ni ser på bilderna. ;) Himmelriket för en matälskare som mig. :P Efter brunchen åkte vi hem till Frida och badade bubbelbadkar och käkade thaimat. Helt perfekt! Jag älskar livet! :)




Neon
Publicerat: 2013-04-10, 19:01:09


 
Detta måste vara världens kap! :) 149 kronor från KappAhl. Jag älskar den! Och den kommer vara sååå snygg till sommaren när man har fått lite solbränna också. Finns i turkost, lila och rosa också. Min är egentligen mer aprikosfärgad, fast den ser rosa ut på bilden. :) I vilket fall som helst hittar ni den här.




Palladium
Publicerat: 2013-04-09, 20:44:10


 
Dessa unnade jag mig i fredags efter jobbet! :) Det tyckte jag att jag var värd. ;) Visst är det skönt att tänka så? Haha. :P Sedan köpte jag en ny blus också på jobbet, men den får ni se imorgon. :)




Finmiddag med fin vän
Publicerat: 2013-04-04, 22:14:00


 
Igår blev det finmiddag med Frida! Kyckling, champinjoner, ugnsrostad sötpotatis, sallad och kesellasås. Nyttigt och gott! Nu är det slut med allt påskgodis och tillbaka till verkligheten som gäller! ;) Önskar dock att jag hade befunnit mig på samma ställe som Johanna och Stefan nu. Dom åkte nämligen till New York idag och kommer träffa Samantha som varit iväg i snart ett år. :( Jag vill också! Men jag får väl drömma mig dit inatt istället, för till USA kommer man nog inte på ett tag tyvärr... :)




Back to basic
Publicerat: 2013-04-02, 19:39:58



Vad roligt att jag har en del besökare trots att jag aldrig skriver längre! Tänker inte skriva här denna gången att jag ska bättra mig, för det hjälper tydligen inte ändå, haha. :P Är i alla fall tillbaka på jobbet efter fyra dagars ledighet. Har haft det så himla skönt! :) Och nyligen kom jag hem efter första BODYCOMBAT-passet efter tre veckors uppehåll. Ska bli gött att komma tillbaka till formen igen! ;) Det märks verkligen när man inte tränat på länge.. Lite ångest på det faktiskt.. Men man kommer väl snabbt tillbaka igen hoppas jag. :) Nu blir det dusch och mat i vanlig ordning! Hej hopp! :)









Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: