STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     
Linne
Publicerat: 2013-06-27, 12:07:04


 
Nytt linne som jag köpte på stan i Sainte-Maxime. :)  Annars blev det inte jättemycket shopping i Frankrike. Det är ju ungefär samma priser som i Sverige. Men en shortsdress och ett par ballerinaskor blev det också. :) Något får man ju unna sig när man är utomlands! ;)
Sainte-Maxime
Publicerat: 2013-06-26, 22:48:00


 
Såhär underbart har jag haft det den senaste veckan! :) Kom hem från Sainte-Maxime, Frankrike, idag. Vi har solat och badat, firat midsommar, strosat i Saint Tropez, åkt Jetski, shoppat och ätit gott. Precis som det ska vara när man har semester! ;)
Sommar
Publicerat: 2013-06-18, 20:38:20


 
Dags för en liten sammanfattning igen då! :) Har hänt en del sedan sist! Men det blir mest bilder på mat och blommor, haha. ;) Var i alla fall på student i fredags hos Samanthas lillebror. Och fyllde år gjorde jag ju då också. 24 år! Så det blev lite firande senare på kvällen tillsammans med mamma, pappa och Stoffe. :) Fick en massa fina presenter! :) Sedan hade jag lite födelsedagsfirande för vännerna i lördags! Hade sjukt roligt! :) Igår var jag hemma hos chefen tillsammans med de andra arbetskamraterna och åt smörgåstårta och lite annat mumsigt. Och idag blev jag bjuden på varmrökt lax och nypotatis hemma hos mamma och pappa. Bara en massa gott hela tiden och sommaren har bara börjat. :P Hur ska detta sluta? ;) På torsdag åker Stoffe och jag till Frankrike och då lär det väl också bli en del godsaker! Längtar! :) Ska bli så skönt att komma bort lite!
Fredagsmys
Publicerat: 2013-06-07, 21:12:18


 
Tyckte det var dags för ett litet blogginlägg. ;) Här är några bilder från de senaste veckorna:
Första bilden på mig och Johanna är hemma hos Stoffe när vi firade hans födelsedag. Mors dags-firandet blev tillsammans med mina och Stoffes föräldrar i Rörum på ett crêperie. Sjukt gott! :) Den 28 maj kom Samantha hem från USA efter att ha varit au pair där i mer än 1 år. Så vi alla överraskade henne med att stå på gatan när hennes föräldrar kom med henne i bilen efter att ha hämtat henne på flygplatsen. :) För en vecka sedan var jag ute och åt tillsammans med mina fina klasskompisar Marie och Camilla från VM-utbildningen. Det var såå efterlängtat! :) Sedan har jag bakat tårtor till ännu en dag med födelsedagsfirande för Stoffe. Och nu ligger vi i soffan efter att ha grillat. Älskar sommaren! :)

Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
elinandersson-@hotmail.com
RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: