STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     
Bloggpaus
Publicerat: 2013-03-26, 20:42:41Oj, vad längesen jag bloggade. Inte riktigt meningen. Men det har varit en del annat som haft högre prioritet på sistone. ;) Ska försöka komma i gång lite nu igen dock. ;) I helgen var jag på 24 års- och inflyttningsfest. Sedan blev det lite matlagning och mys som vanligt. :) Igår var jag hemma hos mamma och pappa och blev bjuden på våfflor! Det var ju trots allt våffeldagen igår. :) Och just nu slappar jag i soffan.. Vill bara komma i gång och träna igen. Har varit förkyld i två veckor nu. Men jag får väl snällt vänta, så att det inte blir värre igen. Kan väl säkert vara bra med en liten paus ibland.. :)
Hampton-lansering
Publicerat: 2013-03-19, 20:59:20


 
Idag var det dags för lansering av Hampton Republic 27-kollektionen på dam. Här är några bilder på hur det blev. Det tog några timmar att få allting på plats, men det blev riktigt bra när det blev klart. :) Det är det som är så himla roligt med mitt jobb - när man efter en hel del slit kan ta ett steg bakåt, se över slutresultatet och känna sig riktigt nöjd. Älskar det! :)
Hampton Republic 27
Publicerat: 2013-03-18, 17:50:15


 
Imorgon lanseras Hampton Republic 27-kollektionen på dam hos oss på KappAhl! :) Där är grymt mycket fina kläder! Nu hoppas jag bara på att snöstormen inte blir så hemsk så att jag kommer i tid till jobbet imorgon och så att kunderna kommer och handlar en massa Hampton-kläder. ;) Jag har köpt denna stickade tröjan på bilden och jag älskar den. :) Kostar 299 kronor och den finns alltså i butik från och med imorgon! ;)
Blouse
Publicerat: 2013-03-14, 15:29:00


 
Fyndade en ny blus från barnavdelningen igår! 149 kronor! Perfekt när man egentligen vill spara lite men inte kan hålla fingrarna i styr, haha. ;)
Robins
Publicerat: 2013-03-13, 21:25:50


 
Såhär spenderade jag kvällen igår - på Robins-inspelning och därefter restaurang. :) Linnea Henriksson och Anders Jansson var gäster. Anders behöver verkligen inte säga mycket för att få en att skratta. Det räcker typ att man ser honom, haha. :P Nä, sådant borde man göra oftare. :) Igår var första avsnittet så kanske det blir fler gånger om jag får bestämma. ;)
Torsdag
Publicerat: 2013-03-07, 18:32:08


 
 
 
 
Såhär såg gårdagen ut, BODYPUMP och omelett! Kör på samma idag, fast i omvänd ordning, och byter ut BODYPUMP till BODYCOMBAT istället. ;) Så påhittig man är. :) Passet börjar om en halvtimme så nu får jag nog bege mig! Later! :)
Sunlight
Publicerat: 2013-03-05, 19:24:28


 
Finns det något härligare att vakna upp till än strålande solsken? :) Såhär såg det ut i fredags när jag vaknade. Och nästan idag också för den delen. :) Har haft en helt underbar helg! Fått umgåtts med alla mina finisar, ätit gott, stått i receptionen, tränat, slappat framför tvn och i söndags hade vi till och med årets första grillpremiär! Sååå gott! :)
Flowers
Publicerat: 2013-03-02, 15:14:23


 
Ah, jag älskar blommor..! :) Känns lite extra fräscht och vårigt när man får in lite sådant i hemmet! ;)

Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
elinandersson-@hotmail.com
RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: