STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




Army
Publicerat: 2013-02-27, 21:44:00


 
Idag kom jag hem med lite nytt igen. En armyjacka/"kavaj" och dom gröna brallorna som jag skrev om lite längre ner. :) Har provat jackan innan, men då såg jag inte att man kunde dra in den i midjan, så nu när jag kom på det blev den mycket snyggare. Är helt såld på armytrenden som ni kanske har märkt. :P Jackan kostar 399 och byxorna 199. Som hittat! :)




Måndag
Publicerat: 2013-02-25, 21:41:10


 
Underbara, härliga måndag! Eller vad säger ni? ;) Såhär har det sett ut hos mig ikväll. God mat och hälften dator, hälften tv. ;) Maten ser kanske inte så inbjudande ut dock, men det var den, kan ni tro. :P Torsk med kesellablandning på (lättkesella, purjolök, paprika och fetaost), morotsmos, majs och champinjoner. Mums! Jag älskar mat! :) Extra gott är det när man tränat. Idag blev det ett MHL-pass som vi kallar det på Sjöbo Fitnesscenter.. Mage-Höfter-Lår. Kommer sova sååå gott inatt! :)




Gröna eller gula
Publicerat: 2013-02-22, 16:24:28


 
Vi har fått in en himla massa olika färger i denna byxan ovan. Jag har redan ett par hallonrosa, men funderar faktiskt på att köpa ett par till, de kostar ju bara 199 (!) kronor och är riktigt stretchiga, tighta och bra. ;) Men kan inte riktigt bestämma mig. Vad tycker ni? Gröna eller gula?




Kesella med äpple
Publicerat: 2013-02-20, 17:14:58


 
Laddar upp inför BODYPUMP med lättkesella och stekt äpple med kanel. Mums! :) Känner egentligen bara för att krypa ner i soffan med tända ljus, en bra film och en godispåse. Att den där jäkla vintern aldrig ska ta slut. :) Men det är väl bara till att bita ihop. ;) Det går åt rätt håll i alla fall.. Vår och sommar! Ahh! :)




Studded
Publicerat: 2013-02-19, 21:53:31


 
Här är en bättre bild på mitt nya skärp! Jag älskar det! :) Ni kan se lite hur det ser ut på två inlägg ner. Det finns även i vitt och svart läder med silvriga nitar. 249 kronor.




Tulips
Publicerat: 2013-02-18, 22:48:59


 
Haft en toppenhelg som vanligt! Frida var så söt och kom med tulpaner till mig och Johanna i fredags. Älskar tulpaner! :) I lördags var jag på inflyttningsfest hos världens bästa syster och sedan hade jag en lugn och skön söndag på det. :) Idag har jag gjort ungefär samma som jag brukar på vardagarna... ;) Tränat, lagat mat, stått i receptionen och handlat. Slutade tidigt idag men dagen tycks ändå ha sprungit iväg.. Jaja. :) Ser nu att klockan blev mycket, så skriver mer imorgon! ;) Natti!




Military
Publicerat: 2013-02-16, 01:17:00


 
Vad tycker ni om mina nya brallor? Jag gillar dom bara mer och mer! ;) Det här militärmönstrade är verkligen min grej och dessa är dessutom grymt sköna! Ni hittar dom här. Skärpet och toppen är också ny för den delen. :) Har väntat på skärpet i ett par veckor nu och i tisdags kom det, äntligen! ;) Toppen är från barnavdelningen och kostar bara 99 kronor! Visar bättre bild på det senare. :) Nu är det dags att sova! Har en inflyttningsfest att ladda upp för! ;)




14 februari
Publicerat: 2013-02-15, 15:17:00


Allt från KappAhl förutom skorna som är från Din Sko.
 
Såhär gick jag klädd igår på alla hjärtans dag! Hoppas ni hade det bra! :) Själv hade jag en ganska vanlig dag med jobb och träning, men med lite godsaker på jobbet och några fina sms. :) Ikväll blir det mys med tjejerna och imorgon inflyttningsfest hos min syster! Känns som att det här kommer bli en riktigt bra helg! :) Glad fredag på er! Puss & kram!




Pumps
Publicerat: 2013-02-14, 18:24:00


 
Mina nya pumps! :) Är inte så mycket för monsterhöga klackar, så dessa är helt perfekta! Var lite inne på att köpa puderrosa eller blå, men det får bli en annan gång. Svart är alltid ett säkert kort. ;) Förhoppningsvis får jag inviga dom snart! :D




Helgen
Publicerat: 2013-02-11, 21:30:00


 
Oj då, sorry för den dåliga uppdateringen! :P Blir så ibland, men nu är jag tillbaka och jag tänkte göra en kort summering av min helg, för er som är intresserade av det! ;) Har dock mest bilder på mat som ni ser, haha. Ovanligt. :P Började helgen på bästa sätt efter jobbet i fredags med en liten shoppingrunda och fika med bästis. Råkade köpa ett par skitsnygga pumps! Ibland när man ser något man gillar bara MÅSTE man ha det. :P Kommer bild snart, såklart! ;) I lördags stod jag i receptionen på SFC och tränade BODYATTACK, sedan blev det lite fest. Igår hade jag världens slappaste dag kan man säga. Och nu är det måndag! Har tränat, storhandlat och lagat mat. Tjohooo, det var nog allt! ;)




My day so far
Publicerat: 2013-02-07, 18:08:20


 
Bjuder på tre av dagens mobilbilder denna torsdag! ;) Fick en fin start på dagen som ni ser! Det är väl härligt när solen lyser sådär fint på morgonen? Man blir på så bra humör då tycker jag! :) Sedan har det väl inte hänt mycket mer än vanligt. Jobb, mat och strax träning. Är sjukt trött och har träningsvärk i benen, men det är bara till att bita ihop! Tror jag ska ladda upp med lite BODYCOMBAT-musik nu. Då kan man inte bli annat än pigg! :D I love it!




Black nails
Publicerat: 2013-02-06, 19:48:24


 
Kände för att vara lite kreativ förra veckan, så ett kors fick det bli på ringfingret. ;) Känner mig lite rockig, haha! Detta har alltså hållt sig såhär i en vecka nu, tack vare det älskade gellacket från Depend. :)




Floor lamp
Publicerat: 2013-02-05, 16:55:40


 
Har glömt att visa er min nya golvlampa ju! :) Fick hem den förra veckan. Så nu har jag både taklampan, bordslampan och golvlampan från samma serie. Jag gillar dom! :) Denna finns att köpa på Ellos för 699 kronor. Jag hittade dock en rabattkod på internet så jag fick den för halva priset + fri frakt. ;)




My second home
Publicerat: 2013-02-04, 22:09:07


 
Helgen har gått galet fort, som vanligt! Men så är det väl när man har kul. :) Och idag har jag spenderat kvällen på SFC, mitt andra hem. Varit i receptionen halva kvällen och därefter blev det ett boxpass. Har inte tränat på över en vecka eftersom jag varit förkyld, så imorgon lär det kännas rejält. :) Men det är bara till att bita ihop för då blir det BODYCOMBAT. Som jag saknat det! :)




Kängorna
Publicerat: 2013-02-03, 15:20:05


 
Nya skorna! Love them! :) Ni hittar dom här.




New shoes
Publicerat: 2013-02-02, 16:09:55


 
Idag har jag varit på Nova Lund och köpt nya skor! Wihoo! Insåg igår hur slitna mina andra kängor är, så detta var helt enkelt ett nödvändigt köp. ;) Bättre bild kommer! Men dom är från Din Sko i alla fall. :) Känner mig helt glad och sprallig idag! Tror det är för att all snö är borta och det känns som att våren är på väg! Eller jag hoppas det iaf. :D Ikväll blir det bio, mat, vin och spel! Mys! :) Hoppas ni får en härlig lördag! :)









Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: