STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




Inlove with my new blazer
Publicerat: 2009-05-30, 20:29:12


HEJ! Har precis kommit hem från Malmö där jag varit med familjen och shoppat lite på IKEA. Egentligen är det sjukt att jag sitter vid datorn nu, jag borde faktiskt packa nu för det har jag inte gjort ännu!!! Har i och för sig lagt fram det mesta, men inte packat ner bara. :P

Men jag vill visa er mina fina presenter från Sisters innan jag åker. :) Imorgon klockan 09.45 går flyget från Kastrup till Rhodos, så detta blir det sista inlägget på en vecka. Kommer hem nästa söndag, vi hörs då!



Kavaj från Riley, 699 kr (ordinarie pris 995).



Armband från Diddi med häftiga berlocker, 399 kronor.


Ring (glittrar sjukt mycket på riktigt) från Pearls for Girls, 249 kronor.


Skärp från Saddler, 249 kronor.




Dagens outfit
Publicerat: 2009-05-29, 08:14:41



Tygskor Bo Ohlsson
Jeansshorts MQ
Linne MQ
Skärp MQ




Kan inte låta bli
Publicerat: 2009-05-28, 22:55:35




Sitter här med nymålade naglar och skriver. Ingen bra kombination men jag kan inte låta bli att pyssla med annat samtidigt, tråkigt att sitta still ju. :P

Imorgon är det sista dagen på min praktik på Sisters & Brothers i Lund. Samtidigt som det ska bli sjukt skönt så är det såklart tråkigt att lämna nu. Det är nämligen nu man börjar komma in i det riktigt, kan rutinerna och börjar trivas med dom andra som arbetar där. :) Men sånt är livet!

Stannar i Lund efter jobbet imorgon så det blir nog inte uppdatering här förrän på lördag (förutom dagens outfit imorgon bitti såklart). Men då ska ni få se vad jag valde ut för kläder/smycken från Sisters. Jag längtar tills jag får grejerna när jag slutar imorgon, längtar speciellt efter ett plagg, som jag blivit lite förälskad i om man nu kan bli det i ett materiellt ting. ;)

Dags för mig att sova, klockan är alldeles för mycket för mig nu men jag är helt uppspelt på allt som ska hända nu inom en snar framtid så jag är inte alls trött. :) Godnatt!




Sju mors dag-presenter!
Publicerat: 2009-05-28, 19:30:05





1. Ram, IKEA, 99 kronor. Sätt in några fina foton på dig och din kära mamma eller bara några vackra foton du tagit och ge bort. :)

2. Kudde, H&M, 98 kronor. En kudde i härliga färger, kuddar kommer alltid till nytta!

3. Bok, Bokus, 179 kronor. Leila Lindholms bok "A Piece of Cake" kan väl inte bli fel, om man tycker om kakor och gillar att baka dvs. ;)

4. Fleecepläd, Jysk, 40 kronor. Filtar kommer även dom alltid till nytta! :)

5. Flytljus, Åhléns, översta (litet) 29 kronor, nedersta (stort) 149 kronor. Sjukt söta ljus i form av näckrosor som flyter!

6. Hudvårdsset, The Body Shop, 295 kronor. Sött set med duschcreme, body butter, tvål m.m.

7. LdB Duschcreme, Åhléns, 32 kronor. Duschcreme för känslig hud som innehåller vitaminer som skyddar. :) 




Details again..
Publicerat: 2009-05-28, 08:15:49


Hinner inte klippa ut dagens outfit, så det blir några detaljer istället som igår. :P






Dagens outfit
Publicerat: 2009-05-27, 21:25:29


Nu har jag precis kommit hem från en timmes promenad med Sofie. :) Sista dagen jag träffar henne innan vi reser. Bara 4 dagar kvar nu ju!

Idag kom den ena tjejen på Sisters fram till mig och sa "du får plocka ut lite kläder sen...", och jag tänkte direkt att jag skulle ta ut lite kläder och lägga på lagret, sen fortsatte hon "du får välja ut kläder i butiken för 1500 kronor som du får för att du varit så flitig!".

Snacka om att jag blev snopen, trodde knappt jag skulle få något alls för att jag varit där, så det var en riktigt rolig överraskning! :)
Har redan provat/tittat ut lite kläder och smycken som jag vill ha, hihi gud vad roligt! :)

Nu tänkte jag faktiskt börja packa lite smått inför resan. :)


Ballerinaskor Sko-Boo
Jeansleggings VILA
Linne MQ
Örhängen GinaTricot




Details
Publicerat: 2009-05-27, 08:15:21


Time to go...








En fördel med att bo i en liten by.
Publicerat: 2009-05-26, 22:11:13


Jaha då var det strax dags att sova igen då. Idag har jag bara legat och pressat i solen och lite färg har jag allt fått. :) Var också inne på Anders Färghandel (butik där dom även säljer Pilgrim-smycken, smink m.m) för att höra om dom kunde laga min Pilgrim-ring som gått itu, och vet ni vad? Jag fick en helt ny likadan! Ringen var inte ens köpt i den butiken men hon sa att jag fick den eftersom "det var jag". Ibland är det riktigt bra att bo i en liten by där alla känner varandra! :)

Har även stått i receptionen på SFC och tränat 45 minuter spinning! :)

Tänkte även tipsa er som fortfarande är ute efter ett par jeansshorts om dessa snygga som jag hittade på Cubus hemsida, synd man inte kan se hur dom ser ut bakifrån bara. Fanns även i lite mörkare jeans men jag föredrar ljusa, grymt snyggt!

Dags för sängen, godnatt!





Redo för stranden
Publicerat: 2009-05-26, 11:43:41


Startade dagen med en 6 km löprunda i det fina vädret. :) Skönt! Ska strax ut och sola, får passa på nu när solen är framme, det ska tydligen bli sämre väder senare idag.. typiskt nu när man är ledig. :P Nåja, ska först göra klart presenterna till mammsen, ni har väl inte glömt att det är mors dag på söndag!? :)




Stråväska med leopardmönstrat foder, Lindex.
LdB Lotion Vitalizing Silk, ICA.
Strandklänning, Topshop.
Solglasögon, BikBok.
Bikini, Åhléns.
Gladiatorsandaler, Deichmann.




Drömma kan man..
Publicerat: 2009-05-25, 22:56:13




Såg detta söta linnet inne på H&M förra veckan, tror det var det i alla fall, finns i ljusblått och svart också, vill ha! Kostar endast 149 kronor men måste som sagt... spara.




Längtan!
Publicerat: 2009-05-25, 21:31:09


Jaha då har man ännu en praktikdag avklarad, och även ett spinningpass. :) Härligt! Imorgon är jag ledig!

Jag bara räknar ner dagarna nu. Ni anar inte hur lättad och glad jag kommer vara på fredag, när praktiken är slut och det snart är söndag och dags för flyget till värmen. Och såklart kommer det kännas som att dagarna går jättesakta denna veckan bara precis för att man längtar. :)

Ska fixa och måla klart mina naglar nu, dom korta jag har kvar, saknar förstärkningen lite emellanåt faktiskt... och när dom såg ut såhär...






Dagens outfit
Publicerat: 2009-05-25, 08:15:08


6 dagar kvar! Hoppas denna veckan går fort som attans, sista dagen på praktiken på fredag och sedan är det Rhodos, vill bara iväg nu. :)


Tygskor Bo Ohlsson
Chinos KappAhl
T-shirt Unos Kläder (Vero Moda)
Halsband Pilgrim
Armband GinaTricot
Skinnjacka Haléns
Sjal H&M




Bokat och klart.. snart.
Publicerat: 2009-05-24, 21:36:33


Imorgon ska vi (Filip) boka tältplats till oss på Öland dit vi beger oss på midsommar, jag och drygt 10 andra! :) Det är ju faktiskt bara 4 veckor dit, shit.. Hoppas det blir kul, det lär ju vara mycket folk där i alla fall.

Någon som läser som ska dit kanske? :)


Denna bilden på mig kommer inom kort upp på SFCs hemsida, haha... fin...




Perfekt mat efter träning!
Publicerat: 2009-05-24, 18:25:07


Var iväg och tränade step intervall innan vid fyra. Skönt att träna på söndagar, känns extra bra! :) Kom hem till supergod och nyttig mat också, full med protein! Lax med nypotatis och romsås (gjord på kesella, en klick lätt-majonnäs, rom, dill, gräslök och persilja).

Nu blir det dusch och därefter lite Lost 4-maraton hemma hos Jonas. :)





Volanger och korallfärgat.
Publicerat: 2009-05-24, 12:40:48




Här är en lite bättre bild på klänningen jag hade på mig igår. :) Jag gillar den!




En dalahäst runt handleden kanske?
Publicerat: 2009-05-23, 23:36:29


Oj oj, såhär tidigt har jag nog aldrig varit hemma från en 20 års-fest! Är riktigt trött och sliten så jag var inte alls på något bra festhumör. Men god mat bjöds det på i alla fall. ;) Kall fläskfilé med potatisgratäng som huvudrätt och glass med maränger, grädde och chokladsås som efterrätt. :) Sjukt gott!

Som sagt, är riktigt trött nu. Det blev bara några få timmars sömn inatt och sen skulle jag upp halv 9 i morse för att jobba. Men tiden gick ganska snabbt där idag. Glamours "Stiletto-run"-tävling pågår ju just nu och idag hölls tävlingen just i Lund, alldeles utanför Sisters & Brothers där jag praktiserar, så det var massa ståhej utanför och vid varje heat befann all personal från Sisters & Brothers vid ingången för att titta på tjejerna som sprang i högklackat. ;) Tur inte chefen såg hur ointresserade vi var av alla kunder då, hihi... :P


Sjukt fint armband med en liten dalahäst-berlock. Baglady, 349 kronor.




Kvällens outfit
Publicerat: 2009-05-23, 17:21:06


Ganska dålig bild men hinner inte ta någon bättre. :) Ska iväg på 20års-fest nu! :)




Glad i färgglatt
Publicerat: 2009-05-22, 17:51:07


Idag har jag varit på Nova med Sofie och Jonas. :) Det är farligt för mig att gå i shoppingcenter när man precis fått sin "lön" och egentligen är tvungen att spara allt till Rhodos! Men jag höll mig i skinnet.. ganska bra i alla fall, var bara tvungen att köpa en sjal på H&M. Så sjukt fin ju! Man blir inte annat än glad av färgerna. ;)

Nu ska jag fräscha till mig efter den lilla shoppingturen och sedan bege mig till Jonas där han, Ola och Sofie ska förfesta. ;) Själv ska jag inte ut ikväll ikväll eftersom jag ska jobba imorgon och därefter på 20-års fest. Nä, när dom ska iväg vid åtta sticker jag hem och tar det lugnt och inväntar ett trevligt besök! :)





Dagens frukost
Publicerat: 2009-05-22, 10:06:32




Lätt A-fil Fiber (med havre) och hemmagjord müsli (cashewnötter, sesamfrön, linfrön, havregryn, kokosflingor), lättmjölk, ett ägg och en grov macka med leverpastej. ;)




Diamond strength
Publicerat: 2009-05-21, 15:52:39



Ja, nu är förstärkningen väck! I och med det så gick jag in på Åhléns igår och införskaffade mig ett nytt nagellack som ska stärka nageln. Hoppas det funkar men det återstår ju bara att se, det står på hemsidan att det tar 5-7 dagar innan man märker resultat.

Såhär står det på förpackningen: Hindrar dina naglar från att spricka. 
                                                 Får praktiskt taget slut på sprickor, 
                                                 flisor och brutna naglar.




Dagens outfit
Publicerat: 2009-05-20, 08:13:04


Usch idag måste jag cykla till bussen, så lat man har blivit, haha. Tur det inte regnar i alla fall, inatt var det ju värsta ovädret med åska, blä! Ikväll blir det grillning hemma hos Johanna efter jobbet, härligt. :)


Tygskor Bo Ohlsson
Shorts Cubus
Linne MQ
Skärp MQ




Tack och hej gelé
Publicerat: 2009-05-19, 22:09:33


Imorgon är det dags för nagelfix igen, och jag har faktiskt bestämt mig för att ta bort förstärkningen nu, efter 4 månader.. gelén bara spricker hela tiden nu på senaste och det pallar jag inte med när man ska utomlands. :) Är däremot sjukt sugen på att köpa ett nagellack (här) som innehåller akrylgelé och nylon, som Beata tipsade om, verkar ju kanonbra! Ska lätt beställa ett sådant, fast i en annan färg. :) Måste även köpa ny nagelolja imorgon, min är nästan slut och den klarar jag mig inte utan! ;)

Nu ska jag sova, natti natti! :)


Nageloljan jag använder, kostar ca. 50 kronor för en liten flaska!




Antal steg på 10 timmar...
Publicerat: 2009-05-19, 17:27:39




Hittills har jag alltså gått 8033 steg idag, det sägs att man ska gå 10 000 steg per dag så jag närmar mig ju. :) Ska iväg på 70 minuters "fifty/fifty" nu, alltså hälften spinning och hälften styrka! :)




Dagens outfit
Publicerat: 2009-05-19, 08:14:23


Dags för mig att kila till bussen igen, hoppas jag får sluta tidigare idag också! :) Stegräknaren är på, ska bli spännande att se hur många steg man går på en dag, vad tror ni? ;)



Ballerinaskor Sko-Boo
Jeansshorts MQ
Vitt linne MQ
Blommigt linne Butik i Warszawa
Örhängen Guldfynd




Efter regn kommer solsken, jadå!
Publicerat: 2009-05-18, 17:41:30




Nu eftersom jag har praktik på Sisters får jag ju tipsa om denna fransklänning, guldjackan och guld-chinosarna på bilden, fick in det för några veckor sedan, och även en riktigt söt guldklänning! Bland det snyggaste på Sisters just nu faktiskt! :) 

Letade fram en steg- och kalorimätare för några dagar sedan, så nu tänkte jag faktiskt ut och kila lite i det fina vädret och se hur många steg jag kommer upp i. ;) Tur att det inte blev regn hela dagen! 

Efter promenaden blir det receptionen en halvtimme och sedan 45 minuter spinning! :) Hej så länge!




Dagens outfit
Publicerat: 2009-05-18, 08:11:33


ÅH jag är så himla trött idag, ändå har jag sovit typ 9 timmar inatt. Längtar verkligen till praktiken är slut nu, men det är bara sammanlagt 8 dagar kvar, denna veckan och nästa, sen bär det av till värmen! 13 dagar kvar! :D


Tygskor Bo Ohlsson
Chinos Kappahl
Vitt linne MQ
Topp Zara
Örhängen Guldfynd
Armband GinaTricot




Allt på en gång
Publicerat: 2009-05-17, 21:53:38




Söta ballerinaskor från Topshop.

 

Åh vad skönt att vara hemma! :) Hann bara hem idag och byta om sen bar det iväg till Malmö. Min kusin fyller 20 år imorgon så vi firade henne litegrann. :) Fick ett samtal nu ikväll angående ett jobb i fyra veckor i sommar. Varför kommer allt samtidigt? Nu vet jag ju inte om det kolliderar med Coop-jobbet... Vill ju ha så mycket jobb jag kan få, så jag hoppas jag kan parera ihop allting. :P

Nåja, det löser sig, det gör det alltid. Nu ska jag sova fem kvart i timmen tänkte jag, är trött! Klockan ringer 06.45!




En hemlighet!
Publicerat: 2009-05-16, 14:58:09


HEJ! Jag har glömt att skriva att jag fått lite jobb på Coop i sommar, så himla bra! Var där igår och pratade med chefen ju. Blir mycket kvällar och helger men det gör mig inget, bara man tjänar pengar. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska till Lund ikväll. :) Vad jag ska göra där får ni själv fantisera om, inget jobb i alla fall. :)

Tröja Topshop
Skärp H&M
Jeansshorts Topshop
Armband H&M
Väska Forever21
Sandaler Forever21




När helgerna blir värdefulla..
Publicerat: 2009-05-15, 20:08:05


Nu när man jobbar flera dagar i veckan, är uppe tidigt och kommer hem sent, betyder helgerna verkligen mycket! En sådan lättnad jag kände när jag satt på bussen hem idag, freeedag! :) Inte för att jag inte trivs på Sisters, men det är ju alltid skönt att vara ledig! :)

Ska köra till Jonas nu där hela gänget ska hålla till ikväll - han, jag, Ola, Sofie, Johanna och Niklas. :) Kommer bli mysigt! Blir nog lite spel och godis om allt blir som det är tänkt, hihi. ;)

Trevlig kväll på er! :)



"Hängstol" (vad kallar man det?!), från Indiska. MYS! :)




Bästa.
Publicerat: 2009-05-15, 07:35:48


Skulle ju lägga upp den här underbart bra låten också! Den har varit fast i mitt huvud i några veckor nu och den håller sig fortfarande. ;) Så sjukt bra... Keri Hilson feat. Ne-Yo & Kanye West - Knock you down





Dagens outfit
Publicerat: 2009-05-15, 07:31:32


För en gångs skull är jag inte stressad på morgonen! :) Var uppe 06.15 idag, ska nämligen till Coop och träffa chefen och en annan som arbetar där kl. 08.00, kanske får lite jobb där i sommar! :) Sen bär det av till Sisters som vanligt. Hade massa att göra igår, hoppas det är det idag också, men det är ju fredag och då är där alltid mer folk som handlar så. ;)

Nu ska jag gå och hitta på något annat, ska inte cykla förrän om 20 minuter ju... :)


Ballerinaskor Sko-Boo
Shorts H&M
Skärp Lindex
T-shirt Unos Kläder (Vero Moda)




Rhodos-gänget snart samlat!
Publicerat: 2009-05-14, 19:23:07






Hihi nu kommer snart alla dessa underbara människor till mig! :) Det blir grillning och massa snack om Rhodos-resan. 17 dagar kvar!!!! :D




Dagens outfit
Publicerat: 2009-05-14, 08:11:39



Tygskor Bo Ohlsson
Jeansleggings VILA
Linne H&M




Ledig men fullspäckad dag
Publicerat: 2009-05-13, 21:40:55


Så skönt att vara ledig en dag mitt i veckan, det borde vara lag på att man skulle få vara det alltid när man jobbar. ;) Dock har jag haft mycket inplanerat men bara att få sova tills man vaknar av sig själv är så härligt. :) Att gå upp tidigt är bland det jobbigaste som finns tycker jag!

Har hunnit med både det ena och det andra idag - färgat håret, solat, varit på arbetsförmedlingen, stått i receptionen, tränat och fixat en nagel som bröts i helgen. :)

Nu är det tyvärr strax dags att sova, 06.45 ringer klockan imorgon, praktik från 09.30-18.00, därefter blir det direkt hem för sen kommer Rhodos-tjejerna till mig och så ska vi grilla och diskutera och planera vår resa lite, hihi. :) Kul att ha något att se fram emot när man jobbar!


    Är lite sugen på ett gult nagellack och nummer 160 såg också riktigt fint ut! :)




Hårfärgning på gång.
Publicerat: 2009-05-13, 11:45:31


Ja, sitter just nu och väntar på att tvätta ur färgen. Egentligen är jag sugen på att slinga håret, fint med ljust hår nu till sommaren, men jag tål inte att se min utväxt längre så jag stack ner och köpte hårfärg i alla fall. Tog en nyans ljusare än vad jag brukar, mellanbrun, får väl se om det blir bra ändå. :)

Ett tips när du färgar håret! Smörj på vaselin precis vid hårfästet så är det jättelätt att torka av färgen som kommit utanför sen, med en bomullspad eller liknande. :) Testade det idag och i vanliga fall brukar jag få gnugga så att man nästan får sår i pannan, haha, men med vaselin gick det som smort. ;)





Blommigt & färgglatt.
Publicerat: 2009-05-12, 23:03:03




Massa färgglada och blommiga grejer - läckert!


Hipsters H&M
Kudde Indiska
Byxdress Åhléns
Sjal Åhléns
Klänning Topshop
Nagellack Eleven.se
Bikini Åhléns





Dagens outfit
Publicerat: 2009-05-12, 21:17:19


Då var man hemma efter allt vad dagen har haft att erbjuda! Har haft en smådryg dag på praktiken då det inte har funnits så mycket att göra, men har ändå haft en toppendag - underbart väder, ledig imorgon, fick det där trevliga samtalet som jag väntade på (hihi) och besök av Johanna och Samantha. :) Kan man begära något mer? Jo möjligtvis att en slant sattes in på mitt konto (tillsammans med dom andra 5 kronorna som finns där ;)), men jag klarar mig!

Tränade spinning i 45 minuter direkt efter att jag kom hem. :) Ska bli skönt efter praktiken när man kan träna vilka pass man vill, nu när man kommer hem klockan sju på kvällen finns det bara två pass att välja på.

19 dagar kvar till Rhodos! :D



Ballerinaskor Sko-Boo
Chinos KappAhl
Skärp MQ
Linne MQ





Tjuvkik på dagens outfit
Publicerat: 2009-05-12, 08:14:44


    Armband lånat av bästis, halsband studentpresent. :)

    Ring jag köpte för längesen, glänser som attans i solen. ;)




Dags att kila! Hela outfiten kommer in ikväll. ;) Ha en bra dag, det ska jag försöka ha. ;)




Ge mig lön så jobbar jag!
Publicerat: 2009-05-11, 21:49:08


Hej på er! :)

Hoppas allt är bra med er, med mig är det superbra! :)
Tiden gick ganska snabbt på praktiken idag, en del att göra. Dock blev jag lite irriterad på chefen (hoppas inte hon råkar hitta hit, hihi). Egentligen skulle jag praktiserat i lördags nämligen, men eftersom min syster skulle komma och jag skulle iväg till Malmö vid halv 5, bad jag om att få ledigt, då blev hon jättesur på mig och frågade vad jag höll på med eftersom jag redan varit ledig två dagar förra veckan (helt enligt schemat som HON satt ihop till mig). Erbjöd t.o.m att praktisera en annan lördag, men nää det hjälpte tydligen inte.

Jag fick ledigt ändå, men idag tog hon upp det igen, och sa att det hade varit värsta kaos i butiken i lördags och menade på att det var för att jag inte var där. För det första ska jag inte ersätta någon annan, jag är där för att lära mig bara! För det andra kunde hon ju bett mig hoppa in och jobba (med lön) ifall det nu var så krisigt! Usch så sur jag blir... snacka om att hon utnyttjar gratis arbetskraft!

Nu har jag fått ur mig lite irritation och ska hoppa in i duschen, det blev träning (45 min muskelpass) efter praktiken, sen hem och äta och nu sitter jag i soffan, får inte tummen loss att gå och duscha och lägga mig, men nu så! ;) Imorgon hoppas jag på ett trevligt samtal och kanske en liten bästis som tittar inom Sisters, hihi. :)

Natti natti!

    Sofie och jag på bussen i lördags, på väg till Malmö och party. :)




Dagens outfit
Publicerat: 2009-05-11, 08:14:41



Tygskor Bo Ohlsson
Jeansshorts MQ
Linne MQ
Sjal Ge-Kås
Skinnjacka Haléns
Örhängen GinaTricot




21 dagar kvar.
Publicerat: 2009-05-10, 18:20:26


Vet ni var jag befinner mig om exakt 3 veckor? I värmen tillsammans med Johanna, Samantha, Suzze, Malin och Frida - nämligen på Rhodos! Snacka om att det ska bli härligt, det närmar sig verkligen nu, känns som det var precis vi satt på resebyrån i Ystad och bokade resan. :)

På tal om Ystad så var det ju cruising igår, som jag missade för andra året i rad. Jag var ju i Malmö med Sofie, Jonas och Ola på socionomfest. Kyckling och potatissallad bjöds det på och ett lotteri med underliga priser, jag vann tandpetare och så fick jag titeln "kvällens folkhälsovetare", hmm... :) Efter flera timmars förfestande stack vi till Slagthuset och efter det blev det övernattning i Lund. Hade en riktigt trevlig kväll! :)





Blommor på ringfingrarna!
Publicerat: 2009-05-09, 13:26:18


Satt och pysslade ihop en blomma på mina ringfingernaglar för en stund sedan, med hjälp av tandpetare. :) Jag tyckte faktiskt att det blev ganska fint, i alla fall på vänster ringfinger. Det är så svårt att måla så små detaljer med vänster hand så blomman på höger ringfinger blev lite darrig, hihi (bilden längst upp till vänster). :)


Nagellacken jag använt:

Ljusrosa grund - Depend nr. 49
Blombladen - IsaDora nr. 183, Poppy Red
Pricken i mitten - Mavala nr. 48, Black





Min (mammas) hemlagade müsli!
Publicerat: 2009-05-09, 12:23:54


Häromdagen skrev jag ju om att man kunde göra sin egen müsli. I förrgår köpte mamma hem lite ingredienser och igår kväll när jag kom hem hade hon blandat ihop allting och rostat i ugnen (dock blev det inte riktigt samma recept som jag skrev om tidigare). Det blev riktigt gott faktiskt! Dom torkade bananerna köptes färdiga som jag hällde på efteråt. :)

Nästa mat-projekt blir att torka ananas, någon som testat det? :) Det är ju så gott med torkad ananas i müsli - segt och sött! ;)

Här är i alla fall receptet på müslin som mamma gjorde, egentligen skulle där vara 3 dl solrosfrön i också men eftersom jag inte gillar det särskilt mycket så tog hon i lite mer av det andra, men det kan man ju göra vilket man vill. :)









Helg igen!
Publicerat: 2009-05-08, 20:50:10


Har jobbat idag efter två dagars ledighet! Skulle egentligen jobbat imorgon också men eftersom Emma är här i helgen igen tog jag ledigt. :) Så ikväll blir det bara massa mys med familjen framför tvn! :)

Imorgon blir det utgång i Malmö tillsammans med Jonas, Ola och Sofie. Vi ska med Sofie på socionomfest i västra hamnen där det blir grillning och förfest. :) Ska bli kul!

Nu ska jag titta vidare på Talang,
ha en trevlig kväll allesammans! :)



Såhär hade jag kunnat gå klädd alltid - så snyggt, fräsch och skönt!


Vitt linne ONLY
Sjal Topshop
Läppglans H&M
Chinos GinaTricot
Armband H&M
Örhängen H&M
Solglasögon Lindex
Tygskor DinSko




Dagens outfit
Publicerat: 2009-05-08, 08:16:20



Tygskor Bo Ohlsson
Chinos KappAhl
T-shirt Unos Kläder
Sjal Ge-Kås




This is my jumpsuit!
Publicerat: 2009-05-07, 14:38:19




Provade den egentligen mest för att se om jag passade i sådan, sen var jag typ.. fast! 298 kronor från H&M. Kanske lite trist att den är svart, men samtidigt bra eftersom det är en "färg" man aldrig tröttnar på, och så är det lite diskret sådär men ändå snyggt och stilren! Japp, jag gillar den helt klart! :D Lördag nästa!




Under nollan!!!
Publicerat: 2009-05-07, 11:21:36




Man skulle kunna tro att jag har hoppat i en pool med kläderna på! Svetten rinner som aldrig förr! 

Det första pappa sa till mig igår kväll när jag kom hem från mötet var "jag sprang på 42.39". Och en dag fick han i alla fall känna sig nöjd med att ha sprungit på samma tid som mig, för idag slog jag bannemej personligt rekord igen! Attans bananer vad jobbigt det kändes idag, fick till och med håll när jag bara hade 1,5 km kvar, men att kämpa lönar sig!

Mitt personliga rekord på 6 km är nu nere på 39 minuter! WIIIE! :D Ska nog ta och smsa pappsen nu, den stackaren, hihi. ;) Nu blir det frukost, äntligen! :D




Inte min, men en annan fin
Publicerat: 2009-05-07, 10:21:36




Visst var det en jumpsuit som jag köpte igår! Ska lägga in en bättre bild när jag har den på sen. Hittade denna snygga på H&Ms hemsida nyss, sjukt snygg, men nu har jag ju redan köpt min. ;) Nu blir det hälsorundan, därefter frukost! :)




What is it? En gissning..
Publicerat: 2009-05-06, 23:14:38


Vad tror ni det var jag köpte på H&M idag då?! ;)
(Helbild kommer imorgon, hihi)





Glad för mina nya kläder! :)
Publicerat: 2009-05-06, 16:43:40


Wiie! Äntligen har jag fått ett par nya, vita tygskor. När mamma tvättade mina andra blev dom helt gula och fula. Dock hade dom bara 37or kvar nu så det fick bli det, men dom passade som tur var. ;) Köpte en fin sak på H&M också som ni kanske får se bild på senare, lite mer. :) Och en ny bh, en hudfärgad wonder-bra, perfekt! :)

Nu ska jag iväg på spin intensiv, därefter blir det hem och duscha och sen på info-möte på SFC! :)







Dagens frukost ;)
Publicerat: 2009-05-06, 10:45:46





Godmorgon!

Det blir en dagens frukost istället för outfit idag. ;)
 Fick müslin av Emma. Smakade lite konstigt men med lite banan och jordgubbssylt i blev den genast godare. :) Hinner inte fota outfiten idag! Ska iväg till Ystad nu med mammsen och shoppa lite. :) Hörs senare!




Dagens outfit
Publicerat: 2009-05-05, 22:53:40



Stövlar Wedins
Jeansleggings Unos Kläder (VILA)
Skjortklänning Unos Kläder (Vero Moda)

Armband GinaTricot

Örhängen Guldfynd





Mat efter träning
Publicerat: 2009-05-05, 22:31:10





Hann inte lägga in dagens outfit i morse, det blev lite stressigt, eftersom jag inte hade någon bil idag var jag ju tvungen att cykla till bussen, i REGN och rusk, usch! Mycket roligare när det är sol...... Men men, dagens outfit kommer, snart!

Efter många om och men och velande fram och tillbaka om jag skulle träna idag eller inte, och VAD jag skulle träna, blev det till slut ett step intervall pass, som Sofie höll i. :) Stressigt blev det men det var kanske tack vare det som jag kände att jag hade massa energi att få ut. Hade jag gått och lagt mig istället direkt efter jobb hade jag somnat på en sekund, men när man tränar blir det helt tvärtom.. konstigt det där. :)

En banan och en omelett med ost, persilja och gräslök blev det efter träningen, ett glas mjölk och några fitness-scones till det! :) Massa protein och kolhydrater som är kanon efter träning, så att musklerna inte bryts ner! :)




Gör din egen müsli
Publicerat: 2009-05-04, 22:04:13


Det blev träning direkt efter jobb - 45 minuter spinning och 30 minuter på gymmet. Kände mig ganska taggad på spinningen idag trots att jag varit uppe sedan 7 i morse och jobbat hela dagen. :) Skönt! Känns bra att man kommit igång lite med joggingen också. Det blev iofs bara två gånger förra veckan men det är lagom för mig just nu! Man märker att det känns lättare och lättare för varje gång och man kan t.o.m känna ett sug efter att komma ut och springa, det är bra! :)

Köpte med mig en påse cashewnötter till bussen hem idag, riktigt gott! Blev riktigt sugen på att göra en egen müsli med bl.a. cashewnötter i. Hittade ett grund-recept på internet som lät gott! :) Lite torkade bananer i hade också varit mumsigt!




6 dl havregryn
4 dl rågflingor
1 dl solrosfrön
1 dl linfrön
2 msk honung eller sirap
En näve valfria nötter
1 msk kanel
3 msk olja
1,5 dl vatten


Blanda oljan och vattnet separat och de andra torra ingredienserna för sig. Samla de torra ingredienserna i en bunke och häll sakta över oljan blandad med vattnet. Rosta 30 minuter i långpanna på 200 grader i ugnen. Vänd och rör om var tionde minut. Låt svalna en aning och sedan är du färdig med din egen frukostmüsli!






Dagens outfit
Publicerat: 2009-05-04, 08:14:35




Ballerinaskor Sko-Boo
Jeansleggings VILA
Linne H&M
Kofta H&M
Sjal Ge-Kås
Skinnjacka Haléns
Örhängen Guldfynd




Charms, Thomas Sabo
Publicerat: 2009-05-03, 20:36:26


Sedan Johanna fick Thomas Sabo berlocker i födelsedagspresent har jag blivit helt förtjust i sådana jag med. Det blir till att skriva på önskelistan nästa... Det finns ju så många söta. Jag vill ha allihop! Titta bara.. man hade ju inte direkt kunnat välja bara en om man säger så. ;)





Flowers
Publicerat: 2009-05-03, 11:24:05


Kanske sista dagen idag på ett tag som man kan säga "ännu en vacker dag" till. Står i tidningen att det ska bli dåligt väder några dagar framöver, så himla tråkigt!

Emma och jag var i alla fall ute och gick en liten runda igår och fotograferade lite i det fina vädret. ;) Tyvärr dog ju mitt batteri nästan direkt, men nu är det laddat så kanske det blir en foto-runda till om ett tag. :) Nu ska jag ut i solen!


    Såhär fint är körsbärsträdet utanför vårt hus, på lite avstånd!









White night
Publicerat: 2009-05-02, 17:54:44




Söta nyinkomna klänningar från Topshop. Lila eller blå? Jag hade nog valt lila. :)


Nu blir det ju ingen klänning som åker på ikväll, snarare mysbyxor. ;) Ska bara ta det lugnt och umgås med familjen ikväll. :) Det blir sista lugna helgen på länge, efter denna är det ju massa inplanerat varje helg ända fram tills den 27 juni, usch det känns inte bra. :P

Det är som det är. Har precis varit ute och sprungit hälsorundan med pappsen så nu ska jag bara njuta av resten av kvällen, och att jag kan sova lääänge imorgon bitti!
 
Nu, blir det duschen, därefter, grillat! :D




Dagens outfit
Publicerat: 2009-05-02, 08:29:45


Ännu en vacker dag! :) Ska jobba idag och precis när jag var inne och kollade busstiderna så såg jag att där inte går en buss förrän klockan 9, i vanliga fall tar jag bussen halv 9. Där kunde jag alltså sovit en extra halvtimme om jag bara kommit på att titta efter igår när bussarna går på lördagar, typiskt...

Jaja, så kan det gå. Jobbar bara till två, eller möjligtvis tre, beroende på hur mycket folk där är. :) Sen ska jag hem och umgås med familjen, Emma är ju på besök i helgen. :) Grillning blir det senare också förhoppningsvis! :)

Jaha vad ska man nu göra i 20 minuter, hmmm... :)


Ballerinaskor Scorett
Jeansleggings Unos Kläder (VILA)
Vitt linne MQ
Blus H&M




Hej kräftan!
Publicerat: 2009-05-01, 17:54:42


Jag råkade visst bränna mig lite!! Det var inte särskilt smart gjort av mig faktiskt, det tyckte inte Johanna heller. Tur hon kom hit så hon kunde smörja in mig med kylbalsam, det börjar svida lite nu. Typiskt... det var ju inte meningen att bli röd!






Fairytale
Publicerat: 2009-05-01, 15:57:15




Testade min nya ögonskugga från Make Up Store idag, som jag fick med tidningen Glamour. Inte så bra pigment i den, men det kanske beror på att jag inte har någon ögonprimer. :) Borde kanske införskaffa mig en sådan, när plånboken tillåter det vill säga.





Tips mot torra ben! Funkar superbra även till vuxna. ;) Luktar underbart gör den också! :)




Poppy red
Publicerat: 2009-05-01, 11:15:54



Nya nagellacket på, och naglarna är nerfilade och korta!


Godmorgon! Då var man pigg och vaken.. eller ja, vaken i alla fall. Kom i säng vid halv fyra inatt, så det blev ganska sent ändå. Hade faktiskt riktigt roligt igår! :)

Idag lutar det nog mest åt sängen hela dagen, ska jobba imorgon så då får man väl vara lite pigg. Ikväll kommer Emma hit, förhoppningsvis med några roliga saker till mig som jag beställt, hon är nämligen på Ge-Kås idag. ;)

Nä, tror jag ska äta en macka nu! Hihi..









Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: