STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




Nighty night
Publicerat: 2009-08-31, 21:10:00




Ligger nerkrupen i sängen nu och har precis gjort min kvällsliga "manikyr" - nagelolja (SolarOil), nagelbandskräm och handkräm (ACO). Jag har längtat efter sängen hela dagen, det blev ju inte mer än 4 timmars sömn inatt. Trodde jag skulle somna innan idag när vi satt och lyssnade på en lärare, så jag ska faktiskt sova nu och det kommer inte ta många sekunder innan jag somnar. ;) Godnatt, vi hörs imorgon!




Outfit 31 augusti
Publicerat: 2009-08-31, 16:54:44




Jag är nu hemma från min första skoldag på Aspero Kompetens. Allt gick bra och det verkar vara trevligt folk i klassen. :) Blev även positivt överraskad när en lärare berättade allt man kunde arbeta som efter utbildningen.. För att nämna några yrken; leverantör, inredningsarkitekt, stylist, butikschef, konsult och jobb inom homestyling och utställningsbranschen. Visst låter det kul? :) Gick en sväng på stan innan jag åkte hem, köpte ett par leggings på MQ som med stor sannolikhet åker på imorgon. ;) Nu ska jag snart stå i receptionen på SFC. Denna vecka har vi medlemsvecka med gratis träning, annorlunda pass, erbjudanden och tilltugg! Bara kom! ;)


Tygskor Bo Ohlsson
Avklippta leggings H&M
Linne GinaTricot
T-shirt Weekday
Väska Camilla
Kavaj H&M




Många & stora
Publicerat: 2009-08-30, 22:30:28



Jag börjar bli lite små-nervös nu. Imorgon börjar jag nämligen plugga till VM. Så nu lär det bli "dagens outfit" varje dag. ;) Känner mig nästan som en liten flicka igen som ska börja första klass. Men det ska nog gå bra! :) Borde väl egentligen sova, ska upp redan strax efter 5, men jag tror inte jag kommer somna ändå så kan lika bra stanna uppe ett tag till. Nu när kameran är i sin ägares händer igen får ni givetvis en bild på ringarna jag köpte i förrgår. ;) Den vänstra från H&M och den högra från Åhléns. Jag gillar dom, stort ska det va!





Una ragazza bella
Publicerat: 2009-08-30, 14:34:09


Det här lilla livet har vi precis varit och hälsat på samtidigt som vi hämtade min kamera. :) Fick såklart smaka på italiensk mat när vi kom, Foccacia, ett supergott bröd! Tycker det är riktigt kul att min kusins sambo är från Italien, dom är så himla trevliga därifrån och så är ju italiensk mat så himla god! :) Mamma blev helt såld på Foccacia (okej, jag också) så nu har hon fått för sig att hon ska baka. Känns ju måttligt roligt att man ska jobba om en halvtimme då. :P Men ja, har god mat att se fram emot tills jag kommer hem i alla fall. ;)




Sexy bitch
Publicerat: 2009-08-30, 01:28:16



    

1: Bästis, Niklas, Martin, Sofie och Jonas. :) 2: Dallas, bästa pizzan! 3: Godaste cidern och svartvinbärs-snaps. 4: Vi blev mätta och trätta och la oss på golvet och vilade en stund. ;) 5: Min kamera har slutat fokusera. Nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp!


Ligger just nu i sängen efter en trevlig kväll tillsammans med världens finaste vänner och lyssnar på Melissa Horns vackra stämma. :) Folket gick för lite mer än en halvtimme sedan, såna här "mini-hemmafester" dör alltid ut ganska tidigt, men det gjorde inget idag för vi har hunnit med både det ena och det andra. Kvällens låt: David Guetta feat. Akon - Sexy bitch, sjukt bra partylåt! Nu ska jag sova. Hoppas ni haft en bra kväll! :)




Outfit 29 augusti
Publicerat: 2009-08-29, 18:30:32


Fasen vad jag saknar systemisen, efter bara några dagar. :P Stör mig på dom kassa bilderna, men det får ni ta en eller två dagar till. ;) Inväntar just nu lite folk som kommer hit till mig om en halvtimme. Det blir pizza-kväll med lite cider, drinkar och snapsvisor! Lite mini-fest såhär innan skolan sätter igång. :) Ska gå och måla naglarna nu, igen... ;)

Klänning Unos Kläder (VILA)
Ringar Åhléns och H&M
Örhängen Pilgrim




Träning 29 augusti
Publicerat: 2009-08-29, 14:36:23


Pappa och jag har precis varit i skogen och sprungit en mil (kunde ju inte bryta veckans löfte). Eller ja, rundan är på 9,5 km så inte riktigt, men nästan. Med alla hemska uppförsbackar känns det ändå som man sprungit 5 mil när man väl är framme. :P Emellanåt känns det som man ska få en hjärtattack men sen kommer dom efterlängtade nerförsbackarna och då rullar det på ganska bra. När man är i mål är det så värt det! Nu ska jag äta ägg!

Tid: 63,42 minuter.
Sträcka: 9,5 km.
Medelpuls: 166.
Maxpuls: 186.
Kalorier: 685.





Pulsklockan.
Publicerat: 2009-08-28, 22:07:32



Fick en fråga häromdagen om vad jag har för märke på min pulsklocka och det är Polar. Köpte den på Stadium för 800 kronor och man kan se kaloriförbrukning, tid och puls med den. :) Tycker den är superbra! Det enda som också hade varit ganska bra att se i pulsklockan är mellantider, men det är mest en kul grej bara. :) Annars är jag nöjd!




Shopping i Ystad med Bästisen
Publicerat: 2009-08-28, 15:32:25



Hemkommen från Ystad igen. Två perfekta ringar och en oversize-tröja fick följa med mig hem. :) Bättre bilder kommer när jag får tillbaka systemkameran, nu märker man verkligen vilken skillnad det är att fota med den, så mycket bättre! Önskar jag hade med kameran innan idag så jag kunde fotat världens godaste bagel (med kyckling, brieost och pestocréme) OCH blåbärspaj. Förstår ni hur mätt jag är? Hihi. Det är bra att Bästis kom in på frisörutbildningen så man kan ha en anledning att lyxa till dig lite extra. ;) Nu tänkte jag hinna måla naglarna innan jag börjar jobba om en halvtimme, Happy Pink får det bli! :)




Outfit 28 augusti
Publicerat: 2009-08-28, 10:53:50



Här kommer en dålig outfit-bild. Min kusin fick låna systemkameran för att fota lilla nykomlingen så jag får nöja mig med digitalkameran ett par dagar. Ska köra och hämta Johanna nu, vi ska till Ystad en sväng för en liten shoppingtur. :)

T-shirt Weekday
Väska Kappahl
Avklippta leggings H&M




Favoriter runt handleden
Publicerat: 2009-08-27, 22:06:22



Åh vad snabbt tiden går, redan torsdag! Har varit med Bästis hela dagen, började med att vi bakade scones tillsammans till frukost. :) Har jobbat kväll idag så kom hem för inte så längesen. Ligger i soffan just nu och tittar på tv, Kvarteret Skatan tog precis slut, det måste vara ett av dom roligaste programmen som finns. Många skämt stämmer så himla bra in på verkligheten också! Klockrent! :P Mitt svarta favorit-armband från Thomas Sabo på bilden som jag fick i 20-års present, och det silvriga från Diddi som jag fick av Sisters i Lund på praktiken. :)





H&M News
Publicerat: 2009-08-27, 16:12:51





EXAKT ett par likadana skor som dom till vänster har jag letat efter nu på senaste utan resultat, så gissa om jag blev förvånad när jag såg dom bland nyheterna på H&M Shop online. För 349 kronor blir dom dina! 11,5 cm hög klack, kan jag? Dom högra  är 100% mocka, har inbyggd platå fram, finns även i grått och går loss på 599 kronor!





1 dag gammal och hela livet framför sig
Publicerat: 2009-08-26, 21:46:43



Nu är vi hemma från BB. Hon var så liten lilla Sofia, och ändå var hon 5 cm längre och ca 1 kg tyngre än mig när jag föddes. Hon sov typ hela tiden när vi var där nu ikväll men trots det kan man bara sitta och titta på henne hur länge som helst utan att bli uttråkad. :) Sådana små händer, små fötter och små naglar!




Träning 26 augusti
Publicerat: 2009-08-26, 12:07:57



Jag är bokstavligt talat genomsvettig! Har varit ute och sprungit lite intervaller. Idag var en sådan dag då jag inte hade orken att endast springa i 40 minuter så därför blev det så. Jogga 10 minuter, intervaller 20 minuter (10x15 sekunder snabb löpning, ca 1 minut och 45 sekunders gång emellan), och till sist drygt 18 minuters långsam jogging. Återigen var pulsen uppe i över 200 slag/min, helt sinnes!

Nu: frukost och dusch, därefter ska jag ner till byn med mamma och köpa present till mitt nyfödda kusinbarn som vi ska hälsa på ikväll efter att jag slutat jobba klockan 18. :) (Och nej, jag är inte naken på bilden, har tublinne ;))

Tid: 48,21 minuter.
Sträcka: Drygt 6 km.
Medelpuls: 162.
Maxpuls: 214 (!!!).
Kalorier: 467.




25 augusti
Publicerat: 2009-08-25, 21:58:35



Jag har precis kommit hem från en liten kvällspromenad på drygt 35 minuter. :) Det var skönt att komma ut och rensa tankarna lite! Nyss ringde min faster och berättade att min kusin fått en liten flicka nu ikväll. Så roligt! Längtar till vi kan hälsa på dom, små bebisar måste vara något av det mysigaste att titta på. :)




Mörk vs ljus
Publicerat: 2009-08-25, 19:56:47




Ligger här i sängen helt uppsvälld och väntar på att mättnaden ska lägga sig. :P Jag, Johanna och Niklas har varit ute och ätit på restaurang och firat att hon kom in på en frisörutbildning i Malmö till våren!! :) Hur bra är inte det att ha en bästa vän som är frisör?! Helt underbart ju! Kommer bara kunna ringa henne när jag känner att håret blivit för långt eller utväxten behöver färgas. :) Det är nästan så jag längtar lika mycket tills hon börjar utbildningen som hon själv. ;) Wohooo!




Knitted Stripe Jumper
Publicerat: 2009-08-24, 22:33:20



När man ser denna mysiga tröjan längtar man nästan lite till hösten, eller nä, jag vill ha värme lite till, men snygg är den i alla fall. ;) Fler oversize-tröjor måste införskaffas till kyligare tider! Denna hade varit hur snyggt som helst till ett par häftiga leggings, ett par boots, massa armband och en stor ring! Hade varit klockrent med leggingsen från MQ med skinndetaljer på till. Tyvärr verkar dom ju vara slut i många butiker MEN dom ska tydligen komma in vecka 41 igen, gäller att hålla utkik alltså. :) Tröjan är förresten från Topshop och leggingsen från Lindex!




Planning
Publicerat: 2009-08-24, 17:37:02



Har jobbat 8-15 idag. Därefter stack jag till Johanna och planerade lite inför kvällens festligheter. :) Nu är det bara en vecka kvar tills jag börjar skolan, börjar bli lite små-nervöst faktiskt. Bara folket och lärarna är trevliga så blir det nog bra! Nu ska jag vila lite och fundera på om om jag orkar någon springtur idag eller inte!




Träning 23 augusti
Publicerat: 2009-08-23, 20:18:16



Hihi den här joggingrundan klarade jag ju finfint, orkade till och med göra 10x3 knäböj och 16x3 situps efteråt! Tummen upp! Kände av håll redan efter 15 minuter men jag fortsatte och det blev inte värre, så jag kunde springa hela rundan utan stopp. :) Det där med håll är svårt, tydligen vet man inte säkert varför man får det, men det står: "en hypotes är att diafragman som sitter som en skiljevägg mellan buken och bröstkorgen smärtar på grund av syrebrist.".

Därför
försöker jag få in så mycket luft jag kan i lungorna när jag börjar känna av håll, försöker andas in genom näsan och ut genom munnen för att få in ny, frisk luft. Jag brukar också spänna magen lite extra, och faktiskt så brukar det kännas lite bättre om man gör dessa grejerna. :) Den där andningen är faktiskt väldigt viktig att tänka på när man springer, ett tips! :)

Ett annat tips är David Guetta feat. Kelly Rowland - When love takes over. Superbra låt att träna till!

Tid: 41,27.
Medelpuls: 174.
Maxpuls: 186.
Kalorier: 480.




Run run run
Publicerat: 2009-08-23, 18:54:41



Nu tänkte jag bege mig ut och springa en runda. Pappa kom med förslaget innan idag att springa milen någon dag i nästa vecka, så jag får börja ladda ju. ;) Har inte sprungit sedan tisdags så det är på tiden nu. Får se hur det går bara, är fortfarande lite mätt sedan middagen innan och så har jag en hääärlig träningsvärk i kroppen efter igår. ;) Äsch, jag ska nog ta mig igenom detta också, ska försöka att inte fokusera på tiden så mycket, då blir det mycket jobbigare. :)




MC-tur i sommarvädret!
Publicerat: 2009-08-23, 16:15:56



Har varit ute och kört en lång tur på motorcykeln i nästan två timmar nu. Kom nyss hem. Man får ju hyfsat ont i både baken och gas-handen efter att ha kört så länge, men roligt är det! :) Nu ska vi äta middag och till efterrätt blir det "Skånsk äppelkaka" med vaniljsås, hur gott!? :)




Mer höstinspiration
Publicerat: 2009-08-23, 12:32:19



LÅNGT, BATIKMÖNSTRAT LINNE MED FRANSAR, Lindex, 199 kronor. VÄST MED NITAR, Lindex, 299 kronor. HALSBAND, Lindex, 79,50 kronor. STOR RING, Forever21, $3.80. GRÖNT NAGELLACK, Nailshop.se, 99 kronor. VÄSKA, Kappahl, 179 kronor. ARMBAND, MQ, från 299 kronor.




AerobicWeekends 2009
Publicerat: 2009-08-22, 18:39:51



Hej mina vänner! Jag är hemkommen från träningsconventet och har nyss tagit en ganska så efterlängtad dusch efter en svettig dag i Malmö. Ligger just nu i sängen och det är RIKTIGT skönt kan jag meddela. ;) Jag är verkligen nöjd med dagen och träningspassen.

Först gick vi på ett pass som hette "Classic gympa" och precis som det låter så var det ett klassiskt gympa-pass där instruktören, Marika Bramsved, stod i mitten och vi tränande runtomkring och följde hennes instruktioner. Därefter gick vi på "step-puls" för instruktören Fernando Brito, en "Work-shop" där Henrik Bramsved pratade om funktionell träning, "Happy yoga" för Lowe Lundholm och till sist "Jo street" med Jo Parry som var ett sjuukt roligt street dance-pass. Det är så härligt gung, härlig musik och härliga rörelser och steg i street dance, älskar det! Ville bara hålla på i en timme till!

Vi fick en liten tränings-goodie-bag när vi kom med vattenflaska, träningsprogram och musik i. Goodie-bags gillar vi alltid! ;) Ska nog ta en liten powernap nu! ;)

Tid: 6 timmar, 54 minuter (inklusive lunch i en timme och kortare pauser).
Medelpuls: 114.
Maxpuls: 178.
Kalorier: 2152.




Redo för träningsconvent
Publicerat: 2009-08-22, 00:38:06



Jag skulle lägga mig tidigt idag tänkte jag, för att orka med morgondagen, men som sagt, det blir inte alltid som man tänkt sig. Imorgon är det alltså dags för träningsconvent i Malmö för er som inte vet. Åker från Sjöbo 08.45 tillsammans med tre andra tjejer från SFC. Det ska bli riktigt roligt! Har precis packat väskan med träningskläder och jag har gjort en fruktsallad och en tonfisksallad att ha med. ;) Mums! Ska testa på bl.a. yoga och ett street dance-pass, vilket jag ser fram emot! Får väl sova nu om jag ska orka 5 träningspass imorgon! Woho, jag är peppad!




Lätt-tjänta 100 kronor
Publicerat: 2009-08-21, 13:44:46




Var precis ute och tog in posten och vad låg inte där om ytterligare ett 100 kronors-presentkort till mig från Gratisbio.se? Nu ska jag köpa mig den där ursnygga jeansvästen från H&M som jag inte kan sluta tänka på. ;) Detta måste vara det enklaste sättet att tjäna pengar på! Det är kanske lätt att tro att det finns något lurt med det hela, men jag har fått 200 kronor sammanlagt nu och jag har inte betalat ett öre (dom tjänar ju pengar genom att vi klickar på deras annonser och undersökningar). För att få ihop poäng har jag bara: besökt hemsidor, gjort undersökningar och varit aktiv på sidan (inloggning, vännerförfrågan och gästboksinlägg).

Bli medlem här för tusan om du inte redan är det (då får du 75 välkomstpoäng)!




All or nothing
Publicerat: 2009-08-21, 11:27:21



Egentligen skulle jag sitta på en anställningsintervju i denna stund, men ibland blir det inte som man tänkt. Jag kom fram till att jag inte kommer hinna med två extrajobb, plugg, träning och stå i receptionen på SFC. Men visst är det typiskt, här har man sökt jobb i ett år utan några som helst framgångar, och så kommer man vidare till intervju på ett jobb nu (som jag faktiskt tror att jag hade fått), när jag bestämt mig för att börja plugga. Varför kommer nästan alltid allting på en och samma gång? Först har man inget sen har man allt och lite till!




Outfit 20 augusti
Publicerat: 2009-08-21, 00:02:39



Tjohoooo! Har inte hunnit blogga idag, var först på stranden och sedan var det direkt hem för tillfräschning. Det blev ingen lång kväll ikväll men det gör inget, jag är trött som bara den ändå. Åt popcorn och drack vin hemma hos Maria först, sedan stack vi in till Malmö och gick en sväng på festivalen. Där var dock inga roliga band som spelade, vi bara åt... Mini-munkar och langos (med världens tjockaste ostlager!), gott, gott, gott säger jag bara! Mina ögonlock faller ihop nu så: godnatt!

Gladiatorsandaler Unos Kläder (VILA)
Cykelbyxor (avklippta leggings) H&M
Fodralklänning GinaTricot
T-shirt Weekday
Fransväska Kappahl




Depend nummer 43
Publicerat: 2009-08-19, 14:55:43



Vilket underbart solväder det blev idag! Mitt första jobbpass slutade kl. 11 så jag har hunnit med att bättra på brännan (+fräknarna) ett par timmar. Solen tar jättemycket! Lyckades få till en hyfsat bra bild på det nyaste lacket också, det skimrar i guld eller champagne, fint! Börjar jobba om en timme igen så jag får väl ta och göra mig ready for work...




Autumn -09
Publicerat: 2009-08-19, 11:53:58





MÅNGA
OCH STORA ARMBAND. NITAR. MÖRKLILA NAGLAR. MOCKA. PALJETTER. STORA RINGAR. ORMSKINNSMÖNSTER. GULD. GRÅA VÄSKOR. PEEPTOE. CLASP PURSE. SILVER. BIKERJACKA.




Träning 18 augusti
Publicerat: 2009-08-18, 15:06:48



Woho vilken hejar-löprunda det blev idag! Kände inte för att bara jogga så det blev intervaller istället. Det är riktigt ansträngande men jag gillar variationen och man kommer VERKLIGEN upp i puls, kolla bara min maxpuls, kan det verkligen stämma?! Började hur som helst med långsam jogging i 10 minuter, därefter körde jag intervaller i 20 minuter (kuta 15-30 sekunder, gå 1,5 min) och till sist 6 minuters långsam jogging. Det gäller att man ser upp var man springer när man kutar för då går det bannemej undan, i skogen särskilt är det lätt att snubbla över något. :)

Tid: 35,58 minuter.
Sträcka: 5,5 km.
Medelpuls: 164.
Maxpuls: 203 (!!!!).
Kalorier: 385.




Året var 2007
Publicerat: 2009-08-18, 13:36:54



Lyckades bara hitta en gammal bild där jag har håret nere. Den är tagen i mars 2007, så för ca. 2,5 år sedan såg jag alltså ut såhär. Här var det nyfärgat också, i en mörkbrun färg, men som ser svart ut den första veckan. Jag ångrar ju inte att jag klippte av det direkt. :) Ska nog ut och springa en runda i skogen nu innan jag börjar jobba klockan 17, ja så får det bli!




This is me
Publicerat: 2009-08-18, 12:26:52



Då var man kort(are)klippt igen. Trivs så himla bra i min frisyr! Ibland funderar jag på att låta det växa ut men det blir alltid att jag klipper av det ändå när det börjar bli lite längre, för då blir det så himla svårt att fixa och det lägger sig helt platt. Med denna frisyren är det bara till att föna håret torrt, sen ligger det nästan perfekt, förutom framhåret som måste plattas lite. :) Nä det får bli denna frillan ett tag till. Ska leta upp några riktigt gamla bilder där jag hade längre hår nu bara för det, så kika in om ett tag så ska ni få se. ;)




Outfit 18 augusti
Publicerat: 2009-08-18, 10:58:53



Godmorgon på er! Vet ni? I morse ringde en kille från ett jobb som jag sökt, så på fredag klockan 11 ska jag på intervju. :) Frågan är bara hur det ska gå ihop med plugg, receptions-jobbet på SFC och extrajobbet på Coop här i Sjöbo. Men det löser sig nog. Måste cykla in till byn nu, ska klippa mig! Måste klippa bort den där lappen i tröjan som syns på bilden först kanske. ;)

Tygskor Bo Ohlsson
Cykelbyxor (avklippta leggings) H&M
Linne GinaTricot (NYTT!)
Hålstickad tröja H&M




Hong Kong
Publicerat: 2009-08-17, 18:29:52



Råkade köpa två nagellack med mig hem när jag och Sofie var i byn. :) Det vänstra har jag redan testat och det är ganska fräscht faktiskt, lyckades inte få till någon bra bild bara. 45 respektive 25 kronor kostade dom. Nu blir det en tur på motorcykeln igen, så kul! :)




Outfit 17 augusti
Publicerat: 2009-08-17, 12:10:59



Vaknade med en otrolig träningsvärk imorse, det är inte så konstigt, hade förvånat mig om jag inte fått det efter gårdagen. Ska iväg och hämta upp Sofie alldeles strax. Ska till byn och köpa present till en instruktör på SFC som fick en liten flicka igår. :) Boka tid för klippning ska jag också! Gud så trött jag ser ut på bilderna, ser nästan osminkad ut när jag inte har eyeliner, men ibland orkar man inte fixa sig så mycket. ;)

Tygskor Bo Ohlsson
Jeansleggings VILA
Linne H&M




Swing life away
Publicerat: 2009-08-16, 21:13:57



  

Nu har jag varit ute och kört en ganska bra runda på motorcykeln med pappa där bak, det måste se kul ut när han sitter där och lilla jag kör, haha. :) Men det är väldans skoj i alla fall! Ligger i soffan nu ute på altanen och myser, här är så svalt och skönt på kvällarna. Tänkte visa lite bättre bilder på det jag shoppade i torsdags:

1. Boots från Nilson, 665 kr (30% rea + 100 kr presentkort). 2. Väska från Camilla, 599 kr. 3. Armband från Lindex, 79 kr. 4. Långt linne från GinaTricot, 99 kr. 5. Kalender från Akademibokhandeln, 99 kr. 6. Kavaj från H&M, 399 kr.




Träning 16 augusti
Publicerat: 2009-08-16, 15:54:55



Jisses, är allt jag har att säga. Idag har jag tränat för en hel vecka typ. Vi höll på i sammanlagt typ 5 timmar inklusive pauser emellan passen såklart. Två step-pass, två aerobic-pass och ett styrkepass avverkade vi och i slutet var det bannemej inte lätt för benen att hålla igång. Och titta på kaloriförbrukningen, herregud! Nu ska jag äta några (många!) nyvärmda bullar och vila kroppen, sen blir det nog en sväng med motorcykeln! :)

Tid: 4 timmar 51 minuter.
Medelpuls: 135.
Maxpuls: 174.
Kalorier: 2164.




Saturday night
Publicerat: 2009-08-16, 00:37:06



Körde till Niklas och Johanna efter jobbet. Vi hyrde film, Bröllopsduellen, och åt glass med varma hallon, finns det något godare? Åh! :) Måste egentligen lägga mig nu, ska upp vid halv 10 imorgon för att träna pass på Sjöbo fitness från 10-15. Några instruktörer har fått lära sig lite mer kring uppläggning av pass, takt m.m. nu i sommar och imorgon ska dom alltså visa vad dom lärt sig. :)

Och angående kommentaren jag fick nyss om att jag "ALLTID" tittar nedåt på mina outfits-bilder: ska bättra mig, även om jag själv tycker att jag nästan alltid tittar in i kameran. :P Idag berodde det på att jag var osminkad och inte kände för att visa hela fejan. ;)




Plagg man glömt bort att man hade
Publicerat: 2009-08-15, 14:53:51



Har ägnat mig åt att städa och rensa i garderoben hela eftermiddagen. Hittade en del plagg som man helt glömt bort, bland annat denna fodralklänningen i sammet som jag sydde förra hösten. Blev faktiskt riktigt snyggt att ha den tillsammans med min nya kavaj, mina nya boots och cykelbyxor, och om man tänker bort min frilla och mitt osminkade face, haha. ;) Nu måste jag sticka till jobbet, slutar 21.15, hörs då!




Till håret
Publicerat: 2009-08-15, 11:01:36




Mamma köpte hem schampoo, balsam och inpackning till mig häromdagen. Garnier Respons med pärlemor och körsbärsextrakt. Såg nu i SOLOs senaste nummer att dom testat inpackningar och att just denna var med. Fick betyg 4/5 av dom och det kan jag väl hålla med om. Luktar riktigt gott och håret blir lent precis som det ska bli. :) Sen att det är fina förpackningar gör det inte sämre. ;) Nu ska jag sätta in scones i ugnen, det får bli min frukost idag!




My new blazer
Publicerat: 2009-08-14, 14:46:58




Kavajen jag köpte igår, 399 kronor på H&M. Såg den i skyltfönstret när jag och Frida var i Malmö, men hittade den aldrig i butiken, men på Nova fanns den! Gillar att det är vitt foder i siden med små prickar på. Testade en annan också med svart foder men vitt kändes lite roligare, och så var denna en hundra-lapp billigare! ;) Nu ska det bara bli lite kallare så man kan börja använda den, fast jag vill gärna ha sommarvärme lite till! Vad tycks?




Träning 14 augusti
Publicerat: 2009-08-14, 13:06:05



Det var härligt att springa!! Pulsen var uppe i typ 170 slag/minut nästan hela tiden när jag sprang, det måste vara för att jag gick dit och kommit igång lite innan. Har nyss smakat müslin jag gjorde innan idag, supergod! Jag lägger nog in receptet sen om det är någon som vill ha. :) Nu ska jag duscha, sen till banken och sätta in min lön! :)

Tid: 60,56 minuter.
Sträcka: Ca. 3 km promenad och 5,5 km löpning.
Medelpuls: 155.
Maxpuls: 192.
Kalorier: 581.




Veckans andra löptur på G
Publicerat: 2009-08-14, 11:25:50



Jag har precis gjort lite ny müsli. Testade att ta i lite nya ingredienser så som kokos, rågflingor, hasselnötter och kanel. Luktar kanel i hela huset nu. :) Är sugen på att springa så jag ska bege mig till skogen nu på veckans andra löptur. Brukar köra dit annars (drygt 1 km dit), men idag har jag bestämt mig för att gå. Har lite ont i höfterna efter att jag körde motorcykel igår, haha, men det ska nog gå ändå! ;)




I klass med godis
Publicerat: 2009-08-13, 21:45:16




Sitter just nu ute på altanen och äter fruktsallad med nektarin, honungsmelon, päron, cantaloupemelon och banan. Hur gott? Har inte insett det förrän nu på senare dar hur gott det faktiskt är med frukt! Och vilken tur att man kan äta typ hur mycket som helst av det då. ;) Det där brevet jag fick i morse från transportstyrelsen var ju såklart mitt körkorts-tillstånd för motorcykel, så ni kan ju gissa vad jag och pappa har hållt på med ikväll! Har kört i över en timme och det var hur roligt som helst och det gick bättre än förväntat tycker jag. :) Ska lägga in lite bilder nu som mamma fotade på mig när jag körde. ;)




New arrivals
Publicerat: 2009-08-13, 17:33:22



Nu är vi hemkomna efter en otroligt lyckad shoppingtur på Nova Lund. Fick med mig hem både det ena och det andra som syns på bilden - kavaj, linne, kalender, armband, boots och en väska. :) Att materiella ting kan göra en så glad. ;) Allting gick på under 2000 kronor sammanlagt, inte illa tycker jag! Bättre bilder kommer såklart. Nu ska vi äta lax, potatis och örtsås, mums! :)




Perfekt shopping-väder!
Publicerat: 2009-08-13, 10:47:32



Vad passar bättre än att gå inne i ett köpcenter när det är såhär regnigt och trist väder? Mamma och jag ska köra till Nova Lund nu. :) Först ska jag öppna två roliga brev som kom med posten adresserat till Elin Andersson. Ett lönebesked och ett från transportstyrelsen, vad kan det vara? ;) Hihi!

Tygskor Bo Ohlsson
Cykelbyxor/leggings H&M
Linne BikBok
Tröja Monki




Träning 12 augusti
Publicerat: 2009-08-12, 19:35:20



Jag har varit ute och sprungit en runda med pappa nu. Har inte tränat på en vecka om man räknar bort den där powerwalken häromdagen, och det känns. Man tappar kondition/styrka så himla snabbt, hatar det. Men det var i alla fall skönt att få komma ut i skogen och springa av sig. Hoppas på träningsvärk imorgon, det är en skön smärta, hur nu man kan få smärta till något skönt! ;) Nu ska jag dricka 1 liter vatten (känns det som i alla fall...).

Tid: 36,20.
Sträcka: 5,5 km.
Medelpuls: 162.
Maxpuls: 186.
Kalorier: 373.




New Moccasin Bootee
Publicerat: 2009-08-12, 18:16:37



Hade faktiskt kunnat tänka mig ett par sådana här skor. Lite fulsnygga sådär och ser riktigt sköna ut. Kostar 800 kronor på Bianco Footwear. Vet inte om jag känner för att lägga ut den summan på ett par skor just nu dock, men drömma kan man ju alltid göra. Frågan är bara vilken färg som är snyggast? Tror jag hade valt den bruna till vänster. Mocka ska det vara! I like...





Solo
Publicerat: 2009-08-12, 17:04:46



Hur jag ska orka både plugga och jobba sen vetetusan.. Jag känner mig typ som en död fisk, helt slut! Och nu har jag ändå "bara" jobbat. Sen måste man få in träningen nånstans också! God, please extend the day! Jaaaja, nu ska jag inte vara Miss Pessimist. Så, från det ena till det andra... Köpte nya numret av SOLO idag. Två nagellack fick man med och såhär ser det rosa ut, väldigt likt mitt nuvarande favorit-lack från Depend. :) Nåja!




Twelve hours
Publicerat: 2009-08-11, 22:06:20



Puuuu... Längesen man uppdaterade här ja. Igår kväll skulle jag precis träna då chefen ringde och frågade om jag ville jobba till stängning, pengar vill man ju ha så jag tackade ja såklart. Idag skulle jag egentligen bara jobba 5 timmar, men fick hoppa in för en annan och arbeta, till 21.15 ikväll. Sammanlagt 12 timmar och 15 minuter har jag suttit i den jävla kassan, minus 75 minuters rast då. Jag är inte alls trött på att säga "hej, det blir 265.50, medlemskort? Vill du ha det på summan?". Äsch, jag trivs bra ändå! Kommer sova som en stock ända till 06.45 imorgon bitti! Godnatt. :)




Powerwalk
Publicerat: 2009-08-10, 14:50:50



Har varit ute och gått en promenad i rask takt i lite drygt 60 minuter. :) Ibland känns tiden jättelång när man är ute och går i en timme men idag gick det snabbt faktiskt. Lite för varmt ute för att motionera bara men som jag sagt många gånger så ska man inte klaga på värmen, så jag får faktiskt skylla mig själv som väljer att powerwalka mitt på ljusa dan. :)

Tänkte tipsa om en sida för "kost och tränings"-intresserade. På receptkoll.se kan man skicka in sina favoritrecept och få dom omgjorda till nyttigare/glutenfria/laktosfria/sockerfria (eller vad man nu vill få ändrat i sitt recept) alternativ. Kanonbra! :) Kolla även in dom andra länkarna t.ex. "kostkoll", "toppendricka" och "kosttipset". :)

Tid: 60,40 minuter.
Medelpuls: 119.
Maxpuls: 153.
Kalorier: 352.




Back on track
Publicerat: 2009-08-10, 11:54:43




Idag är det exakt 3 veckor tills jag börjar plugga! Minns inte om jag skrivit det här innan men den 31 augusti börjar jag en KY-utbildning i Malmö på 2 år, till Visual Merchandiser. Har lite blandade känslor vad gäller att börja plugga igen. Jag fruktar dom tidiga mornarna redan nu, men samtidigt verkar det vara en ganska rolig utbildning som i de flesta fall leder till arbete direkt efter examen, vilket ju är superbra! :) Hur som helst, jag behöver en ny "skol-väska", haha! Denna ovan är från Lindex och kostar 299 kronor, kanske vore något att kolla in. :)




Party!
Publicerat: 2009-08-09, 14:19:31



     

1: En glad Elin i kräfthatt och en Johanna som leker DJ. 2: Suzze, Samantha och Johanna. 3: Äggkopp går lika bra som snapsglas! 4: Jag och Suzze, påväg till Öja. 5: Tequila-time! 6: Mina bästa vänner! Frida kom inte riktigt med men hon är bäst också! :)




Outfit 8 augusti
Publicerat: 2009-08-09, 12:58:54




Det suger verkligen att jag ska jobba om 2 timmar, jag vill ligga kvar i sängen hela dagen! Det var i alla fall trevligt igår, inga särskilda bravader mer än att jag vrickade foten som vanligt, dock inte så illa att jag inte kan gå. ;) Nä, lite mat skulle väl inte sitta helt fel nu så jag får väl lämna min trogne vän, sängen... Förresten, gulliga baby-jeans i förra inlägget va? Dom hittade Frida och jag inne på Weekday i Malmö, var tvungen att fota, så himla söta ju. :) Gårdagens outfit:

Skor Köpta på Rhodos
Fodralklänning GinaTricot
T-shirt Weekday
Väska Kappahl
Örhängen Guldfynd
Klocka Köpt på Rhodos




Jobb, förfest, utgång
Publicerat: 2009-08-08, 15:51:06



Skinnstället passade inte... Ni skulle bara sett hur det såg ut på, haha, synd jag inte tog bild! ;) Jaja.. Nu sticker jag iväg och jobbar till kvart över 9 ikväll, sen är det bara till att svida om för då är det utgång som gäller för hela slanten! Jag, Johanna, Suzze och Samantha ska ha en liten tjej-förfest. :) Vet inte hur längesen det var jag var ute men längesen var det i alla fall, det vet jag! Så det kommer förhoppningsvis bli skitskoj! :D




Toast with Chocolate
Publicerat: 2009-08-08, 11:43:55



Skulle egentligen med Johanna till stranden idag, men kände att min hud behövde vila från solen lite så just nu sitter jag på altanen med dörrarna på vid gavel och njuter, det är alldeles lagom varmt och emellanåt fläktar det härligt. :) Har ätit en riktigt god frukost idag, rostat bröd med Nutella på som mamma och pappa hade tagit med hem från Italien, hihi! Pappa är ivrig om att få visa bilder från deras resa nu så jag får väl gå och kika på det, sen blir det nog en sväng på motorcykeln till min faster som förhoppningsvis har ett skinnställ som passar mig, som hon inte ska ha längre. :)




Forever21, Sverige?
Publicerat: 2009-08-07, 20:21:37




Satt och kikade lite inne på Forever21 och kom att tänka på; skulle inte den butiken komma till Sverige? Det snackades ju om det ett tag, att dom letade lokal, någon som vet om det hänt något sen? Dom har ju massa fint!




Blue
Publicerat: 2009-08-07, 15:47:33



Har varit på stranden hela dagen med Frida och nu ska jag cykla iväg och jobba några timmar. Ikväll ska jag hämta mamma och pappa i Svågertorp, dom kommer hem från Italien idag. Vet inte hur mycket tid jag kommer få över mellan varven men vi får väl se. ;) By the way så blev det ingen spinning i morse, sängen var så varm och skön! :D




After midnight
Publicerat: 2009-08-07, 00:43:23



"Här sitter jag solbränd och glad och väntar på att limousinen ska anlända, eh, "Johannas" Ford menade jag. ;)" Är alltså hemma igen från "pool-partyt". Ingen badade, haha. Har haft riktigt trevligt och ohhh så god mat det bjöds på! Tacopaj, svamppaj, tonfisk- och kyckling rullar, prinskorv, ost- och chiliköttbullar, sallad, ört- och vitlöksbröd, kladdkaka, godis, chips och dippa, vin... En hel buffé med godsaker med andra ord, behöver jag säga att jag åt som en gris och är mätt som en?! :D J-a-g  ä-l-s-k-a-r  m-a-t! Har funderat på att gå på spinning-passet klockan 7 imorgon bitti, men känner jag mig själv rätt så kommer sängen kännas så mycket mer lockande när klockan ringer kvart över 6... ;)

(Ps. Var tusan hittar man ett par likadana brillor (och lika stora) jag har på mig fast svarta?! Har bannemej letat...)




Outfit 6 augusti
Publicerat: 2009-08-06, 17:55:51



Det var lite svårt att få till någon bra outfit-bild, solen är så himla skarp så allt blir ljust, men men. :) Har min nya tröja på, så himla skön nu när det är så varmt, luftig och härlig! Förresten så hände en pinsam grej mig idag på stranden, jag reste mig upp och skulle kolla om jag fått färg och då hände det som inte får hända, bandet gick av i ena sidan på bikinitrosorna, så där stod jag med rumpan bar! Tur att där mest var barnfamiljer då, puu.. Ska snart iväg på "pool-party" hos en som tränar på SFC, hon bjuder på vin och mat, så det blir nog trevligt, bada ska jag dock inte göra. ;)


Gladiatorsandaler Unos Kläder (VILA)
Jeansshorts MQ
Skärp Sisters
Tröja Weekday
Solbrillor Köpta på Rhodos




Stranden nästa!
Publicerat: 2009-08-06, 10:05:48



Sololja, tidningar och handduk är nerpackat i strandväskan och kylväskan är full med massa gott - Blue Keld (hallon/jordgubb), honungsmelon, nektarin, banan och ballerinakex. Mums! Jag måste ha mycket med mig att tugga på annars blir jag uttråkad av att ligga på stranden. ;) Idag ska min kropp få vila efter tre dagars hårt tränande och det ska den få göra i en solstol vid havet i Ystad! :) Låter väl inte helt fel va? Termometern står redan på 29 grader i solen, jag älskar sommaren!




Träning 5 augusti
Publicerat: 2009-08-05, 20:49:24



Det blev tonfisk efter träningen idag igen + två ägg (med Rhode Island-dressing på, blir jättegott!), några skivor honungsmelon och ett knäckebröd med ost på. Har tränat step intervall idag och i intervallerna gick vi igenom hela kroppen; ben, bröst, biceps, triceps, axlar, mage och rygg. Jag har träningsvärk sedan styrkan i måndags så jag kände mig lite seg, men det gick. :) Ska gå och bre mig en knäckemacka till nu. Gillar inte det så värst mycket egentligen, så hårt och torrt, men Wasas Fiber Plus är ganska mjuka så man kan äta många utan att bli trött i käken. ;)

Tid: 60 minuter.
Medelpuls: 126.
Maxpuls: 162.
Kalorier: 393.




Summertime
Publicerat: 2009-08-05, 14:57:14





Har spenderat ett par timmar ute i solen idag. Har bara jobbat från 8-11 så har ju massa tid över till annat på dagen. :) Just nu ligger en kycklingfilé i ugnen och blonderingsfärg i håret som jag tagit på några slingor så dom ska bli ljusare. ;) Återstår att se hur det blir, färgen ska ut om 10 minuter... Kul förresten att så många gillade slingningen! :)




Me in my new haircolor
Publicerat: 2009-08-04, 22:12:35



Här har ni mig och mitt nyslingade hår.
Vet inte riktigt vad jag tycker om det, emellanåt känns det ganska fräscht, men där är några oranga partier som jag skulle vilja ha bort. Om jag hinner ska jag testa blonderingsfärgen jag har hemma någon dag i veckan. Har även ett silverbalsam hemma som ska användas flitigt! Så jag lär väl överleva detta också... Eller vad tror ni?




Träning 4 augusti
Publicerat: 2009-08-04, 21:10:54



Då var man hemkommen från dagens träning. Det blev knappt en timmes promenad, sjukt härligt väder. :) Sen stack jag och tränade aerobic en timme. Sitter och äter en mumsig tonfisksallad just nu (utan sallad) med tonfisk, ris, ost och ägg i och så lite Rhode Island-dressing på det, haha. :D Ska lägga in bilder på håret strax, ska bara äta klart och duscha. ;)

Tid: 55,37 minuter (promenad), 60 minuter (aerobic)
Medelpuls: 119, 132.
Maxpuls: 155, 171.
Kalorier: 322, 422 (=744).




Sunshine
Publicerat: 2009-08-04, 16:55:12



Nu ska jag ut och traska lite i det fina vädret. :) Det är riktigt varmt ute så det lär bli svettigt. Ska på receptions-möte ikväll klockan 18 och därefter träna aerobic, så får slå ihjäl tiden lite nu med en promenad tills dess. Man får ta vara på solen, inte varje dag den kikar fram nuförtiden. Nu blir det David Guetta feat. Kelly Roland - When love takes over på högsta volym, så nice!




Multi color
Publicerat: 2009-08-04, 14:24:26



Jag har varit hos frisören och slingat håret nu. Fy tusan vad ont det gör med hätta och för att inte tala om hur löjlig man ser ut. :P Min frisör använde det kända citatet "Vill man vara fin får man lida pin", och lida fick jag men fin vet jag fasiken om jag blev. Trodde det skulle bli blondare... Vissa slingor är ju ganska blonda men sen är vissa nästan orange. Kan ju såklart gå tillbaka och be om en till omgång men det känns så dumt tycker jag. Har en paket blonderingsfärg hemma som jag köpte för ett tag sedan, ska nog testa det innan. Ni får nöja er med bilden ovan så länge. ;)





Wanted
Publicerat: 2009-08-04, 09:56:44




    Jag önskar mig detta just nu: Sjukt snygg jeansväst med perfekta slitningar, H&M. Kavaj med mönstrat/färgat
    innerfoder, 
Topshop. Bruna boots, Nilson. Stor klocka, Klockgiganten. Väska Åhléns.




Träning 3 augusti
Publicerat: 2009-08-03, 19:36:37




Tjohooo vad jag har tröttat ut mig själv nu!! Det blev två pass idag; fifty/fifty och därefter step. Ja jag är typ genomsvettig och mina armar är som gelé. Kom precis hem och har nästan bokstavligt talat kastat i mig två ägg, en banan och en nektarin. Var hungrig så jag orkade inte vänta tills jag lagat mat, sen ska man ju äta direkt efter träning också så. :)

Tid: 120 minuter
Medelpuls: 130.
Maxpuls: 171.
Kalorier: 914.




Vuxen-Elin
Publicerat: 2009-08-03, 16:32:30



Nu har jag handlat, varit på arbetsförmedlingen och lämnat brev på posten. Det är faktiskt skönt att vara ensam hemma, och det är skönt att kunna handla hem vilken mat man vill. Tonfisk, kesella, honungsmelon, paprika, purjolök, färsk svamp, vitlökssalami, bacon och tuggummi stod på min handla-lista idag. ;) Mums! Nu ska jag sticka iväg och träna på SFC. Fifty/fifty hade jag tänkt mig, 25 minuters spinning och 25 minuters styrka. Ska bli kul att träna för instruktör, det var längesen!




Outfit 3 augusti
Publicerat: 2009-08-03, 12:55:46




Hann fotografera dagens outfit under ett litet regn-uppehåll alldeles nyss. Nya tröjan passar utmärkt att ha på sig regniga dagar som denna, mys! Nu ska jag kila!

Tygskor Bo Ohlsson
Cykelbyxor (leggings) H&M
Vitt linne MQ
Hålstickad tröja H&M
Klocka Köpt på Rhodos




What a rainy day
Publicerat: 2009-08-03, 11:29:43



Det var den värmen... Solen var visst bara på helgbesök. Jag vaknade av en extremt hög åsk-knall och kände att det nog var bäst att gå upp och dra ut lite sladdar till tv och dator! Stackars lilla mig som är ensam hemma, hade mycket hellre varit nere i Italien med mamma och pappa. :) Man kan inte få allt här i livet! Nu ska jag äta frukost sen måste jag tyvärr bege mig ut i ovädret och fixa några ärenden...




Strawberry Margarita
Publicerat: 2009-08-02, 21:53:48



Tänkte dela med mig av receptet på Strawberry Margarita, finns visserligen att hitta överallt men detta receptet använde vi oss av och det blev GOTT!

(1 pers)
4 cl Tequila Gold
2 cl Jordgubbssås
3 cl Rose's Lime
3 cl Sour mix
6 cl Jordgubbssylt
Krossad is




Outfit 2 augusti
Publicerat: 2009-08-02, 13:18:52




Jeansshorts MQ
Tröja Monki (NY!)
Skärp Sisters




Gårdagens bravader
Publicerat: 2009-08-02, 12:53:06



Sitter just nu ute i i solstolen och njuter! :) Ska strax dra mig inåt och fixa till mig, börjar jobba klockan tre och innan dess ska jag köra Emma till stationen i Tomelilla. Hoppas verkligen att vädret håller i sig till imorgon, då är jag ledig nämligen! :) Igår var det lite partaj hemma hos Ola. Frida och jag mixade Strawberry Margarita-drinkar hos mig innan. ;) Blev faktiskt riktigt gott, påminde mig om Rhodos, där blev det ju ett par sådana drinkar vid poolen! ;) Mums! Nä nu måste jag kila, blä, kul att sitta inomhus ända till kvart över 9 ikväll... nä!




What a lovely day
Publicerat: 2009-08-01, 11:37:51





Åh, äntligen en dag med strålande sol och knappt några moln på himlen! Och jag börjar inte förrän 15.00, underbart! Är just nu inne och svalkar mig men ska bege mig ut igen och ta vara på det fina vädret. Det kom lägligt, i morse när jag tittade mig i spegeln kände jag mig nämligen som ett lik... men det ska bli ändring på det nu förhoppningsvis. ;) Bjuder på en bild på mig själv - osminkad, ofixad och med solen i ögonen (därav min besvärade min), haha, men det är så jag ser ut just nu! :D









Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: