STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




Army jacket
Publicerat: 2013-01-31, 19:18:15



 
Kunde verkligen inte låta bli att shoppa lite till igår. Vi har fått in en massa armyjackor både på dam och barn och det är ju bara så himla snyggt! Denna köpte jag på barnavdelningen. Perfekt att man kan få på sig storlek 170. ;) Kostar bara 249 kronor.




Fotoframkallning
Publicerat: 2013-01-30, 22:09:02


 
Fick äntligen tummen loss i helgen att framkalla bilder från vår USA-resa 2011. Att det skulle ta över 1 år att göra det. ;) Ska framkalla från förra årets USA-resa snart också. Mycket roligare att ha bilder i ett fotoalbum än i en dator, tycker jag. Har i alla fall gått igenom alla 300 bilder nu ikväll. Åååh vad jag längtar tillbaka nu! Inte mycket som lär överklassa den resan. :)




I got a cold
Publicerat: 2013-01-28, 20:21:11


 
Har haft världens lugnaste helg, så jag förstår inte hur här kunde bli så tomt i bloggen?! ;) Men nu är det måndag, ny vecka och nya tag! Startar dock inte veckan med världens roligaste inlägg, hihi. Har gått och blivit förkyld igen. Gillar verkligen inte denna årstiden! Men det är väl bara till att se glad ut. Det går i alla fall åt ljusare tider. ;) Imorgon ska jag på dekoratörsmöte, så jag ska bannemej gå och lägga mig nu (!) så att jag förhoppningsvis är bättre då.. :) Godnatt!




Nyttig "pizza"
Publicerat: 2013-01-25, 18:51:01


 
Delar med mig av ett gott och nyttigt recept på "pizza" nu lagom till helgen! ;) Givetvis kan man använda vilka ingredienser man vill, men jag valde att använda detta:
1 fullkornstortilla, 1 liten mosad avokado och mild salsa i botten, skivade champinjoner, två skivor skinka, ananas, några klickar minikeso och flingsalt ovanpå! In i ugnen på 225 grader i cirka 15 minuter. Klart! :)




Vårnyheter
Publicerat: 2013-01-24, 17:16:41


 
Åh, det är så svårt att hålla i plånboken när det kommer in massa fina vårnyheter hela tiden! :) Igår kom jag hem med tröjan och halsbandet på bilden. Halsbandet är iofs ingen vårnyhet, men det kostar bara 25 kronor just nu, så jag var tvungen att slå till. ;) Tröjan däremot är alldeles nyinkommen och finns även i gult, rosa och vitt. Tror minsann kanske att det får bli en vit också för min del.. ;) Gillar verkligen modellen! Som vanligt hittar ni den här!




BODYPUMP
Publicerat: 2013-01-23, 20:20:45


 
Ikväll blev det ett pass BODYPUMP! Blev ett förra veckan också. Hade gärna tränat det tre gånger i veckan, men det finns ju så mycket annat kul att träna också! :) Imorgon blir det BODYCOMBAT. Eventuellt BODYATTACK om det blir platser över. Vi har så himla mycket fullbokningar nu, och det är ju såklart roligt att folk vill träna hos oss på SFC, men man blir lite frustrerad när man själv också vill träna. :) Jaja. Ska bli gött att vakna upp med träningsvärk imorgon i alla fall! För det är en sak som är säker att jag kommer göra! ;)




Busy
Publicerat: 2013-01-22, 21:31:15


 
Igår låg jag hemma i soffan under täcket hela kvällen och läste. Idag har jag nog bara varit hemma en timme typ sammanlagt. Har jobbat, storhandlat, tränat BODYCOMBAT, lagat mat och varit på receptionsmöte. Tur man är flexibel och gillar variation! ;) Nu ska jag dock mysa ner mig i soffan en stund och käka upp all frukt och bär som jag fick av Coop-gänget i helgen.. Eller, inte riktigt allt kanske, men nästan! ;) Mums!




Pärlor
Publicerat: 2013-01-21, 16:44:00


 
Närbild på mitt nya halsband! Just love it! :)




Sista dagen
Publicerat: 2013-01-20, 14:05:45


 
Igår jobbade jag min allra sista dag på Coop! :D Som jag längtat efter denna dag. Inte för att jag vantrivs där, men det är ganska tufft att ha två jobb och då arbeta 6 dagar i veckan varannan vecka. Så nu är jag alltså ledig aaaalla helger och det känns helt underbart! :) Fick den fina korgen av Coop-gänget, fylld med frukt och bär, choklad, te, kex och ost. BARA sådant som jag älskar! :) Så den ska jag börja på ikväll tillsammans med Bästis! :)




Nyttiga äpple- och morotsmuffins
Publicerat: 2013-01-18, 23:58:00


 
Ikväll har jag haft min älskade Frida på besök. :) Gjorde proteinplättar och bakade nyttiga äpple- och morotsmuffins, målade naglarna och halvtittade på filmen It's complicated. :) Muffinsen blev riktigt goda, även om dom kanske inte ser så goda ut. ;) Men jag tänkte faktiskt dela med mig av receptet i alla fall. ;)
 
15-20 st

3 stora eller 4 mindre ägg
1 dl flytande honung
3 dl dinkelmjöl (vi använde fullkornsvetemjöl)
1 msk psylliumfrön
1/2 dl fiberberikade havregryn
3 tsk bakpulver
1 1/2 dl skivade äppeltärningar
1 dl grovt hackade mandlar (vi mixade istället så att det blev mer som mjöl)
1 1/2 tsk kardemumma
0,75 dl rapsolja
1 msk kanel
4 dl rivna morötter

Börja med att sätta ugnen på 200 grader.
Blanda samtliga av de torra ingredienserna i en bunke. Rör ordentligt så att bakpulvret blandas runt.
Blanda ägg, honung, olja, äppeltärningarna och de rivna morötterna i en annan bunke. Häll sedan över mjölblandningen i äggblandningen och blanda runt till en jämn smet.
Skeda upp smeten i muffinsformar och grädda i ugnen i cirka 15-20  minuter.





Kraghalsband
Publicerat: 2013-01-18, 16:41:03


 
Vad tycks om mitt nya halsband? Jag bara älskar det! :D Ett typiskt Elin-halsband, som Frida sa. ;) Toppen är också ny för den delen. Ganska vanlig, enkel, vit t-shirt. Men tycker det kan vara riktigt fräscht till ett par jeans bara och så lite snygga accessoarer till. ;) Toppen kostar 149 kronor och halsbandet 129 kronor. Från KappAhl.




White blouse
Publicerat: 2013-01-17, 21:29:52


Kofta, köpt i L.A. Blus, KappAhl. Byxor, KappAhl. Kängor, Nilson Shoes.
 
Dagens outfit i lite halvkass version.. men i alla fall. ;) Har inte varit så sur som jag ser ut på bilden, haha. Har inte varit sur alls faktiskt. Varför sura när man har världens bästa jobb och världens bästa arbetskamrater? :) Dock är jag sjukt trött nu. Stack till SFC direkt efter jobbet, tränade BODYPUMP och sedan stod jag i receptionen till klockan 20. Hej och hå! Det gäller att vara effektiv. :P Och imorgon är det fredag.. igen! Galet! :)




Jeans
Publicerat: 2013-01-16, 16:13:00


 
Yeii! Mina älskade "Emma"-jeans har nu kommit i ljusblått också! :) Älskar dom! Normal midja, smala ben (ska dock sy in dom lite i benen, för jag vill ha dom ännu smalare) och supermycket stretch. De formar sig litegrann men töjer inte ut sig och blir lösa som vissa andra jeans. 299 kronor, från KappAhl. Billigare kan det väl knappast bli? Om ni inte vill komma in och handla dom av mig, hittar ni dom här! ;)




Raspberry
Publicerat: 2013-01-15, 19:37:29


 
Överger mitt svarta nagellack ett tag och går över till vinrött istället. Hittade det i mina gömmor häromdagen. Köpte det på Topshop i London för typ ett år sedan men har nog bara använt det en gång. Vet inte varför, för nu tycker jag det är riktigt fint. :) Och såklart använder jag gellack både under och över, så håller det sig fint myyycket längre! ;)




Kristianstad
Publicerat: 2013-01-12, 21:44:29


 
Startade denna lördag med powerwalk och frukost tillsammans med bästis! :) Dagen har jag spenderat i Kristianstad hos min fina syster. Hon flyttar snart till en annan lägenhet, så vi har hjälpt henne att flytta lite grejer. :) Nu är det soffan som gäller resten av kvällen! Känner att jag behöver en lugn helg. :)




Orchid
Publicerat: 2013-01-10, 19:53:00


 
Så var det torsdag igen! Torsdag, vilket innebär att orkidén ska vattnas. Är så stolt över den! ;) Och idag kom även regionsdekoratören till butiken och hon var så nöjd och såg en stor skillnad sedan jag började där. Känns verkligen superkul! :) Slutligen innebar denna torsdag också BODYATTACK. Så nu är jag sådär härligt slutkörd som man bara kan bli efter det passet. Nu återstår bara dusch och mat, sedan ska jag kasta mig i soffan! :)




Morotsbiffar
Publicerat: 2013-01-07, 18:59:09


 
Här ser ni min dagens middag! :) Morotsbiffar, spaghetti, broccoli, champinjoner och salsa. Fick lite inspiration av Johanna som åt morotsbiffar häromdagen! ;) Det var riktigt gott faktiskt! Receptet jag följde hittar ni här. Nu blir det powerwalk! :)




Två nya
Publicerat: 2013-01-04, 18:03:08


 

Ny topp och nytt skärp från KappAhl. Toppen valde jag som vinst i en utmaning som vi vann i julkalendern vi hade på jobbet. :) Kostar 199 kronor. Skärpet köpte jag på rea och det kostar 99 kronor. :)




Gårdagens
Publicerat: 2013-01-03, 16:15:00


Kofta, Eckerlunds. Tröja, KappAhl. Halsband, KappAhl. Byxor, KappAhl. Skärp, KappAhl. Kängor, Nilson Shoes.
 
Såhär såg jag ut igår! Kass bild och smutsig spegel, men det får faktiskt duga, haha. ;) Kommer lite bättre bilder på tröjan och skärpet sen - de nyaste tillskotten i min garderob! ;) Känner dock att den behöver växa lite till..! Alla mina kläder börjar kännas så gamla och tråkiga nu. Det är inte lätt att jobba i klädesbutik. :P




Löprundan
Publicerat: 2013-01-02, 19:41:44


 
Ahh, varför känns inte alla löprundor såhär? Fan vad bra det kändes, rent ut sagt! Benen bara rullade på. Känns lite i vaderna nu bara efter den sista spurten, men vad tusan. :) Det blev 6,5 km på 40 min och 41 sek.




Det hälsosamma livet
Publicerat: 2013-01-02, 18:21:12


 
Känner mig riktigt taggad för att komma tillbaka till det hälsosamma livet igen! Såhär såg det ut när jag kom hem från min storhandling alldeles precis. Tyckte det var lika bra att fylla på både skafferi, kyl och frys med en massa gott! :) Så nu ska jag ge mig ut på en löprunda, sedan blir det hem och laga mat! ;)




Nyårsafton
Publicerat: 2013-01-01, 22:40:30


 
Bjuder på tre bilder från gårdagen! Hade faktiskt inte många fler som blev okej, haha. :P Hade det riktigt bra i alla fall! God mat, charader och dans tillsammans med de närmsta vännerna. Då kan det knappast gå fel. :) Charader är visserligen inte riktigt min grej, haha, men det andra däremot. ;) Så nu är det alltså nytt år och imorgon är det tillbaka till verkligheten igen. Hade gärna varit ledig lite längre, fast det ska ändå bli ganska skönt att komma tillbaka i vanliga rutiner med bra mat och mycket träning. All mat och allt godis som hör julen till är farligt god, men nu börjar man faktiskt tröttna lite. Och tur är väl det! ;)









Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: