STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




Nästan redo
Publicerat: 2008-12-31, 13:53:14


Sminkningen är klar! Om 1 timme beger jag mig. :)





2008 i bilder
Publicerat: 2008-12-30, 22:57:20


Har sett att många lagt in bilder och skrivit lite om vad de varit med om under år 2008. Känner inte riktigt att jag har så mycket att skriva men satte ihop några bilder i alla fall. Insåg att det mesta är bilder som hör till studenten och så, men det är ju en stor grej och studentdagen var även den roligaste dagen jag varit med om hittills i mitt 19-åriga liv!

Som de flesta har även jag några tragiska minnen från detta året, men jag ville såklart fokusera på det roliga, så här är några bilder som i alla fall jag tycker är ganska härliga och som ger mig ett leende på läpparna! :)
 





Ska man vara fin så
Publicerat: 2008-12-30, 20:33:38


Har varit hos bästis ikväll och bara tagit det lugnt, pratat och spelat yatzy, haha. Vi träffas ju inte imorgon så det fick bli lite mys ikväll istället. :)

Imorgon får jag se till att gå upp i tid, vi ska ju köra till Växsjö klockan 15. Köpte lösögonfransar idag också, brukar inte använda sånt men eftersom det är nyår tänkte jag att man får piffa till sig lite extra, och då kan jag behöva lite tid på mig eftersom mitt tålamod är ganska kort när det gäller sånt pill, och det kan hända att jag struntar i det och måste sminka om mig. Vilka problem vi tjejer kan ha då.. ;)

Antar att det inte finns några särskilda tips när det gäller lösögonfransar men om någon ändå har något så skriv det gärna! :)
 





Gårdagen i bilder
Publicerat: 2008-12-30, 14:17:34


Titta så perfekt mitt lila nagellack passar till väskan jag
fick i julklapp av min fina
syster! :)


Jag och min söta vän Sofie!


Jag fixade Sofies naglar, såhär fint blev det! :)


Fick choklad av Sofie som tack! Farligt gott! :)


Dessutom fick jag ett superbra program av henne som heter Spotify där man kan söka efter typ all musik och lyssna på. Riktigt bra eftersom man sparar en massa utrymme i datorn och man slipper ladda ner musik. :) Tyvärr kan man ju inte bränna ut låtarna men det är det lilla. ;) Visst verkar det bra?

Någon mer som har det programmet kanske? :)





Köpenhamn, Malmö, Växjö?
Publicerat: 2008-12-30, 12:59:26


Som vanligt är jag och mina kära vänner inte särskilt bra på att planera saker i tid. I detta fallet handlar det nu om nyårsafton, som är imorgon! Från att vi planerade en tripp till Köpenhamn och sedan ändrade oss till Malmö, är det nu bestämt att jag kommer fira nyårsafton 2008 i... Växjö!

Växsjö, hur hamnade jag där egentligen? Nu blir det lång körning och övernattning och hela kitet! Jag måste ju också erkänna att jag känner mig lite ensam eftersom det bara är jag av det kvinnliga könet i vårt lilla "gäng" som ska med dit, men jag trivs bra bland killar så det ska nog inte gå någon nöd på mig. ;) Det blir nog kul! Var ska ni fira nyår då?!

Tror aldrig jag varit i Växjö, hmm. Någon läsare som är därifrån kanske? :)



Jag och bästis förra nyår, i Svenstorp, haha!




29 december
Publicerat: 2008-12-29, 17:00:50



Så rolig jag ser ut när jag fotar mig själv med systemkameran, hihi!

Nu har Emma och Tim kommit hit. Mamma fyller ju år idag så det ska vi fira! :) Släkten kommer ikväll sen också vid 19.00. Även Sofie kommer ikväll, ska fixa hennes naglar nu igen. ;) Nu ska jag fixa mina egna! Hej så länge! :)




H&M vår 2009
Publicerat: 2008-12-29, 13:16:49


Idag startade ju H&Ms vårkampanj och titta så fina saker dom har fått in! Nu längtar man ju bara ännu mer till varmare tider, i alla fall jag som inte gillar vintern och kyla. 

Man kan väl knappt säga att vi har haft vinter här ännu, men det är aldrig fel att kunna blicka framåt till våren redan nu. ;) Eller hur? Har samlat ihop lite kläder och accessoarer som jag gärna hade klickat hem, fint va? :)





År sedan sist!
Publicerat: 2008-12-28, 22:45:14


Ikväll har jag gjort något som jag inte gjort på flera år, nämligen varit på Sjöbo Kraftverk, gymmet alltså, och tränat. Jonas skulle dit och jag blev sugen på att hänga med.

Det var himla skönt, speciellt eftersom det bara var vi där och en till och vi kunde spela min musik, hihi!
Skönt att för en gång skull få bestämma själv vad man vill träna för något och hur mycket, vilket man inte kan när man tränar aerobic, step osv som jag brukar. :) Så nu är jag värsta biffen, känner redan hur mina muskler växt, höhö, eller kanske inte. ;)

Vad brukar ni träna? Step, spinning och aerobic som jag eller något annat roligt? :)





Foton
Publicerat: 2008-12-28, 16:42:22


Dålig uppdatering idag, jag vet. Pappa och jag stack ut och fotografera lite så har nyss suttit och redigerat lite bilder. :) Blev kanske inte så jättebra men det är kul i alla fall. ;) Här är tre av bilderna..








På rean igår
Publicerat: 2008-12-27, 20:24:03



Här är det jag köpte igår på rean! :) Dock var det bara kameran som var på rea. Men bara och bara! Fick även en extra blixt med till kameran på köpet! Hade jag köpt kameran+blixten till ordinarie pris hade det gått på 8000 spänn så jag är glad som fick det 3500 billigare. ;) 

Men som sagt, jag är inte lika bra på att fynda kläder som Emma så det blev inte så mycket inhandlande av det för min del! ;) Men jag är lika glad för det! Nu gäller det att spara för min del känner jag, med tanke på att jag har en Rhodos-resa att betala inom de närmaste månaderna. :)




Nya kameran
Publicerat: 2008-12-27, 17:15:37


Har gått runt och fotograferat typ allt som finns i huset nu med min nya, fina kamera. :) Får nog gå ut en sväng imorgon och fotografera lite istället, finns inte så mycket fint här hemma ju mer än Thilda, haha. :)





Jag idag
Publicerat: 2008-12-27, 16:44:05



Stövlar Wedins
Strumpbyxor H&M
Oversize-tröja Unos Kläder (Vero Moda)
Halsband ONLY




Resan är bokad!
Publicerat: 2008-12-27, 15:05:53


Har precis varit iväg och bokat resa med tjejerna, Rhodos nästa! Den 31 maj flyger jag, Johanna, Suzze, Samantha, Frida och Malin till värmen! Ååh vad jag längtar, det kommer bli så himla skönt och jag är så himla glad! :) Rhodos, Rhodos, Rhodos, Rhodos, Rhodos, Rhodos!!!







Jag är glad
Publicerat: 2008-12-26, 20:28:46


Wiie! Idag har jag varit i Malmö och fyndat! Det blev två baslinnen från MQ, ett par strumpbyxor och det bästa: en Nikon D60! :) Så nu är jag en glad Elin.

Nu ska jag iväg till Jonas på fest, såhär ser jag ut ikväll:



Stövlar Bianco Footwear
Strumpbyxor H&M
Shorts Cubus
Linne MQ (Nytt!)
Halsband ONLY




Mellandagsrea, here we come!
Publicerat: 2008-12-26, 11:10:25


Lägger in gårdagens outfit så länge, dagens får ni sen för nu ska vi iväg på rea! :) Någon mer som ska trängas i butikerna idag för att fynda? ;)



Skor EuroSko
Strumpbyxor (vinröd-prickiga) H&M
"Nätstrumpbyxor" Unos Kläder (ONLY)
Fodralklänning GinaTricot
Väska Indiska
Armband GinaTricot
Örhängen Guldfynd
Klocka Ur&penn




Juldagen
Publicerat: 2008-12-25, 16:08:08


Har varit dålig på att blogga idag. Kan väl bero på att jag vaknade vid 12-tiden och stack sen och tränade ett styrkepass som Sofie hade döpt till "stark som senap", dom har så fiffiga namn på passen nu i julschemat, haha. 

Detta fick jag i alla fall i julklapp, och lite pengar och presentkort och annat smått. Älskar klockan! :) Väskan också som jag fick av Emma, så himla fin färg i verkligheten, tack! :) Vad fick ni för skoj? :)





Vinrött och spets
Publicerat: 2008-12-24, 16:39:54






Julafton
Publicerat: 2008-12-24, 11:58:47


Ligger i sängen just nu, vaknade för en timme sen (jag vet, jag är en sömntuta). Mamma har alltid sagt att jag är "född trött". ;) Men i alla fall, nu är det julafton! Blir nog inte mycket bloggande idag, så tänkte skriva lite snabbt nu, kanske inte så många som sitter vid datorn idag och läser bloggar en dag som denna, men ändå. ;)

Nu ska jag gå upp och äta frukost, duscha och göra mig i ordning för dagen. Klockan 15.00 blir det Kalle Anka (suck..) med familjen och efter det kommer släkten. Sen blir det massa mat och sist julklappsutdelning. ;)

Hoppas alla får en supermysig julafton! :) God jul på er igen!


Såhär såg jag ut på julafton förra året! :)




Dagens outfit
Publicerat: 2008-12-23, 20:38:58


Fick nyss en förfrågan av Jonas om jag ville komma till honom och fira lite jul med han och Ola ikväll, gulligt, haha. :) Men ja, varför inte? Tar med mig några av mina underbart goda chokladkolor och bjuder på mina kära vänner och firar lite jul. ;) Brukar ni göra något särskilt på lillejulafton? :)

Och en sak till: GOD JUL PÅ ER ALLA! :)


Stövlar Wedins
Jeans Tiger of Sweden
Linne BikBok
T-shirt RedRabbit




Den lilla svarta
Publicerat: 2008-12-23, 17:55:24


Titta vilken söt klänning jag hittade på Topshops hemsida, så himla fint med rosett och bar rygg! :)






Kattskrälle
Publicerat: 2008-12-23, 16:32:05


Emmas tjockiskatt Leia rev mig precis, då är hon inte så söt längre, haha. :)





Julrött
Publicerat: 2008-12-23, 14:14:01


Målat naglarna röda nu, känns som ett måste nu till julafton. ;) Svårt att fånga den rätta färgen på bild, det är rödare och mycket finare i verkligheten, men men. :)

Jag letade också upp sån här nagellacksförtunning på internet, måste införskaffa mig sådant! Perfekt om man har några gamla nagellack som stått och blivit sega, bara att droppa i lite förtunning och så är dom som nya! Detta här nedan från Mavala kostar 89 kronor, men det kan det väl vara värt eftersom man sedan får några "nya" nagellack på köpet. ;)






Lillejulafton!
Publicerat: 2008-12-23, 12:52:52


Lillejulafton idag ja! Än så länge har min dag bara bestått av städning, det får ju se lite snyggt ut imorgon när släkten kommer. ;)

Kom på att jag missade 90210 igår! Någon som såg det? Vad hände? :)



Söta Jessica Stroup i 90210 , snyggt klädd som vanligt! :)





Om två dagar
Publicerat: 2008-12-22, 20:54:57


Idag har jag inte gjort något alls, bara sovit alldeles för länge. Just nu sitter jag och Emma vid varsin dator i knät och hjälper varandra med bloggarna. ;) Kul att hon och Tim ska fira jul hos oss i år, det är så tomt annars utan sin syster. :)

Kan inte fatta att det är julafton i övermorgon. Tycker inte om att tiden går så fort, när julafton och nyår är över känns det så trist, mycket mysigare nu innan. :) Vad som händer på nyårsafton har vi inte ens bestämt, men kläder har jag planerat sen länge, haha, konstigt va? ;)





Vardagsoutfit
Publicerat: 2008-12-22, 14:17:28






Netglitz
Publicerat: 2008-12-21, 14:18:58




Hittade lite fina smycken på Netglitz.se, ganska billiga också. ;) Ringen kostar bara 50 kronor och armbandet 80 kronor. Riktiga fynd tycker jag. :)




Vad hände?
Publicerat: 2008-12-21, 12:12:48


Ja, efter en kväll i högklackat ligger jag nu i sängen med en svullen, värkande och inlindad fot. Ibland undrar jag hur jag lyckas med allt? Man kan inte annat än skratta åt det! Men förutom det så hade jag väl en trevlig kväll igår. :) Vad gjorde ni igår då? :)

Nu är mamma och pappa iväg och ska shoppa lite i Kristianstad och samtidigt hämta Emma, världens bästa storasyster! :) Känner att jag kan inte riktigt röra mig så jag stannar hemma. ;)





Party party!
Publicerat: 2008-12-20, 18:36:34


Trodde inte att jag skulle hinna fota kvällens outfit och lägga upp den här, men jodå, har till och med tid över, blir inte hämtad förrän om 20 minuter och jag är redan fixad och färdig för utgång, bra Elin! :) Det är ju svarta kläder som är temat på kvällens fest, men tänkte att ett par rosa örhängen och lila linne under spetslinnet kan man väl allt ha, för att piffa upp det lite! ;)


Skor EuroSko
Shorts Cubus
Lila linne MQ
Spetslinne Cubus
Väska köpt i Warzsawa
Örhängen H&M




Babushka
Publicerat: 2008-12-20, 12:39:28


Ryska dockor är så söta! Dom här hade gärna fått hänga runt min hals. :) Finns att köpa här för 125 kronor. Jag gillar den lila mest. Vilken färg tycker du är finast? :)

    




Britney Spears - Kill the lights
Publicerat: 2008-12-20, 01:29:24


Nu ska ni få en bra låt innan jag somnar, godnatt! :)





Film-fredag
Publicerat: 2008-12-19, 20:06:14


Blir en filmkväll hos min kära vän Jonas idag, hoppas han har något gott att bjuda på, hade suttit bra med lite sour cream & cheese chips, eller mina chokladkolor, MUMS! :) Vad gör ni en fredag som denna? :)

Dagens outfit är här i alla fall:


Stövlar Wedins
Jeans Acne
Linne BikBok
T-shirt GinaTricot
Jacka Didriksons




Milano
Publicerat: 2008-12-19, 19:44:36


Nymålade naglar med Mavalas nagellack "Milano". Tänkte ju matcha naglarna med mitt linne som jag ska ha imorgon som är i ungefär samma färg. :)





Design-fix
Publicerat: 2008-12-19, 15:42:11


Satt hela kvällen igår och har suttit hela dagen idag med att testa och mixtra lite i Photoshop. När man väl har börjat är det svårt att sluta. ;) Så nu har jag flera headers, tror jag vet vilken jag gillar mest, men tänkte höra vilken ni tycker är finast? :)


(Klickbara bilder)






Jag är med
Publicerat: 2008-12-18, 19:17:22


Okej jag har inte stuckit än, fastnade vid datorn, haha. Är med och tävlar om en härlig goodiebag här! Hade inte suttit helt fel, eller hur? ;)




Håll koll!
Publicerat: 2008-12-18, 19:05:05


Har varit och spinnat idag! Sofie höll passet så var ju tvungen att gå på det. ;) Imorgon ska det kanske vara ett afroaerobic-pass istället för spinning, hoppas, hoppas, hoppas! Ska strax köra till Jonas och titta på hans julgran, haha.

Tänkte först tipsa er om att ni kan hålla koll på min blogg genom bloglovin, bara till att trycka på ikonen här nedan, sen kan du enkelt se när jag uppdaterar här i bloggen, fiffigt va? :)

Tryck här för att hålla koll på min blogg med Bloglovin!





Nagelfix
Publicerat: 2008-12-18, 15:26:37


Har precis haft lite egen manikyr här hemma. Satte ihop lite bilder och så om det är någon som är intresserad. Jag använder i alla fall Depends stärkande Vård Kit, har skrivit om det innan men det är så himla bra tycker jag så jag skriver om det igen. ;)

1. Börja med att ta bort nagellack med en nagellacksremover (ska helst inte innehålla aceton, olja, färg och parfym).
2. Fila naglarna till önskad längd och form.
3. Sätt fingrarna i en skål med varmt vatten för att mjuka upp nagelbanden.
4. Pensla på nagelbandsremover på nagelbanden och låt verka i 2-5 minuter.
5. Borsta nagelbanden med hjälp av nagelborsten. Avsluta under rinnande vatten.
6. Smörj in nagelband och nagel med nageloljan och massera in, låt sedan verka i ca 10 minuter.
7. Smörj in nagelband med nagelbandscremen.
8. Avsluta med en handkräm, jag använder Oliva by CCS som även den är bra för nagelbanden. KLART! :)





Sen önskelista
Publicerat: 2008-12-18, 13:22:44


Kan sitta hur länge som helst inne på H&M shop online och titta, hittade lite på rean som jag vill ha, så mycket grejer man kan få för bara 300 kronor, det är ju vad stövletterna kostar ordinarie pris. ;) Men jag ska inte handla har jag bestämt, inte förrän efter jul. Men drömma kan man alltid göra så länge.. ;)





Nicole Richie
Publicerat: 2008-12-17, 23:48:23


Lägger in den här bilden på Nicole Richie och Joel Madden innan jag ska sova, tyckte Nicoles outfit var grymt snygg! Visst är den?





Lite ONLY
Publicerat: 2008-12-17, 21:45:29


Har ju inte blivit någon dagens outfit varken idag eller igår, men har bara haft lite myskläder på mig så inget att se. ;)

Ni får se detta istället, nyinkommet på Unos Kläder (finns även här på ONLY), tyckte den var ganska fräck med lite bar rygg och "lackkant" eller vad man ska kalla det. Gillar den svarta mest, passar bäst till den typen av plagg och sen funkar svart alltid. ;) Vilken färg tycker du är finast?





Afroaerobicen
Publicerat: 2008-12-17, 19:33:31


Nyss hemkommen från det kanske roligaste passet jag varit på. En ny instruktör har börjat på Sjöbo fitness center och hon kommer ha afroaerobic-pass och det var det jag var på idag. Hur kul som helst! Det var skön afromusik med trummor och grejer, sköna steg som gjorde att man kände sig som en riktig afrikan och att man var barfota förstärkte det verkligen. Emellanåt kände jag mig som en kannibal, haha!

Tänk er ett gäng afrikaner som står i en ring runt en brasa och dansar, skakar på rumpan och gungar lite avslappnat i takt till bongotrummor, så var det! Förutom brasan då och vi stod inte i en ring! ;) 

Ni som har chans att testa på afroaerobic, gör det! Det var riktigt jobbigt men också riktigt roligt och man hade ett leende på läpparna igenom hela passet. :)




Något för chokladälskare
Publicerat: 2008-12-17, 14:27:24


Har precis gjort världens godaste kola - chokladkola! Helt underbart god är den och då överdriver jag inte, dessutom är den hur enkel som helst att göra! :) Så alla ni som älskar choklad (er andra också), ni måste smaka den! Här är receptet:







Lite Asos
Publicerat: 2008-12-17, 12:41:28


Detta är snyggt! Tror dock att jag själv bara hade sett lite rolig ut i sådana byxor, men snyggt på andra så som på dessa tjejerna. ;)







Imorgon smäller det
Publicerat: 2008-12-16, 21:56:12


Rubriken överdriver kanske lite men imorgon ska jag träna afroaerobic, har aldrig varit på det innan men det låter skitkul så det ska bli spännande! :) Kan vara kul med lite omväxling ibland istället för step, aerobic, styrkepass och spinning. Någon som varit på afroaerobic? Är det kul? :)





chicy.se
Publicerat: 2008-12-16, 16:38:38


Detta från chicy.se är så snyggt! Älskar den högra outfiten, enkelt och fräscht! Ett par jeansleggings blir mitt nästa inköp tror jag. :)






























10 år gammal
Publicerat: 2008-12-16, 16:16:54


Berättade för Johanna idag att jag träffat hennes morfar i affären häromdagen, han hade tydligen också berättat för Johanna att han träffat mig och så hade han sagt att när han bara såg mig bakifrån trodde han först att jag var en 10åring eftersom jag hade randiga strumpbyxor, haha! Hoppas inte alla går runt och tror det.. ;)






Julkortspromenad
Publicerat: 2008-12-16, 15:43:49


Har inte så mycket att skriva om idag. Har precis kommit hem från Johanna, vi var ute och gick en sväng först, lämnade julkort till Jonas, Ola och Sofie, snällt av oss va? ;) Sedan gick vi hem till Johanna och åt makaroner och tittade på Doktorn kan komma. Längesen man såg det programmet, kommer ihåg att jag alltid tittade på det när jag var liten! :)





Riktigt dålig stil
Publicerat: 2008-12-16, 12:51:35


Igår när jag kollade runt på lite olika bloggar hittade jag till min förvånan mitt inlägg i en annan tjejs blogg! Okej om hon hade länkat till mig och skrivit att inlägget kommer från mig, men att kopiera det jag skrivit rakt av, så gör man inte. Hon vågade inte ens svara på min kommentar där jag frågade varför hon snott mitt inlägg! Dålig stil va?




Här är inlägget som JAG har skrivit (om ni inte tror mig)




Jordskalv
Publicerat: 2008-12-16, 12:29:43


Ja, de flesta vet säkert redan att det varit ett jordskalv här. Klockan halv 7 i morse vaknade jag av att allting skakade, skitläskigt! Rusade upp och frågade mamma och pappa vad det var som skakade och de var lika chockade som jag. Det var tydligen det värsta skalvet i Sverige på 104 år, scary! Hoppas det inte kommer efterskalv...




Lite skratt innan sömn
Publicerat: 2008-12-15, 23:30:13


Detta är något av det roligaste jag sett av Johan Glans, kvittar hur många gånger man ser den, lika rolig varje gång! Speciellt när han snackar om citykor, haha! Såg han ju live i Kristianstad för flera månader sedan, så himla bra där också, vill se han igen! :)





Var tog mina pengar vägen?
Publicerat: 2008-12-15, 18:12:08


När det gäller min relation till pengar är jag nog en "slösa-typ". Jag älskar att shoppa! Ett par skor, en tröja, ett armband eller vad som helst kan göra mig så glad!

Varje månad när min så kallade "lön" (låter bättre än aktivitetsstöd ;)) sätts in på kontot har jag nästan alltid samma tankar om hur pengarna ska användas vilket lyder ungefär såhär, "denna månaden ska jag spara lite pengar, inte handla så mycket" och så säger jag till mig själv att jag ska sätta in minst några hundralappar i ett sparkonto när nästa "lön" sedan kommer.

Det kan gå ett par, tre veckor och jag har inte rört ett öre, sedan råkar jag hänga med någon till ett shoppingcenter, bara för att titta lite då för min del, men så plötsligt står där ett par skor framför mig som jag riktigt kan se att det står "Elin" på. Såklart kan jag inte stå emot mitt otroliga sug (ja, det är verkligen otroligt) efter dessa skor och det slutar oftast med att jag går ifrån affären... med en kass i handen och 500 kronor fattigare.

Så kommer dagen då en ny "lön" anländer in på mitt konto och det är dags att sätta över de där hundralapparna till sparkontot som jag bestämt mig för att jag ska göra, problemet då är oftast att det inte finns så mycket pengar kvar att sätta över, så jag struntar i det istället och börjar tänka som jag gjorde när förra "lönen" kom, "denna månaden ska jag spara lite pengar, inte handla så mycket". Fortsättningen kan ni nog själv räkna ut hur den går. ;)

Visst, jag har kanske överdrivit lite, men i stort sett är det ungefär såhär jag fungerar, haha. Någon som känner igen sig?




Dagens outfit
Publicerat: 2008-12-15, 13:57:38




Stövlar Wedins
Strumpbyxor H&M (NYA!)
Fodralklänning GinaTricot
Kofta Vero Moda
Klocka Ur&penn
Armband GinaTricot




Ett litet morgontips
Publicerat: 2008-12-15, 09:38:00


Lägger in ett litet tips innan jag ska iväg. ;) Om du vill få fylligare och längre ögonfransar så borsta på lite puder på ögonfransarna innan du sätter på mascaran. Funkar för mig i alla fall. :)

(Lägger in dagens outfit när jag kommer hem om ett par timmar, kika då ;))






Veckans
Publicerat: 2008-12-14, 22:42:33


    
Några av veckans outfits, vilken gillar du mest? :)




Julgran!
Publicerat: 2008-12-14, 20:11:49


Jag och Johanna var hos Frida en stund innan, tittade på hennes lägenhet och ÅH så sugen jag blev på att också skaffa lägenhet, det är så kul att inreda och så, haha! Men jag stannar nog hemma ett tag till, jag har det bra här med! ;) Blev också lite snack angående resa och om man frågar mig, Johanna och Frida lutar det åt Rhodos nu. :) Någon som varit där? :)

Jag har också pyntat granen med mamma ikväll, så mysigt det är! :) Konstig tradition egentligen, att ta in ett träd och hänga kulor och glitter i, hihi. Visst är det? ;) Fast det är många traditioner som är lite mysko om man tänker efter. :)






Dagens outfit
Publicerat: 2008-12-14, 12:04:25


Söndag, söndag, söndag.. igen! Ska till Sofie en sväng nu sen får vi se vad som händer. :) Här är dagens outfit i alla fall, med nya skorna och strumpbyxorna på. :) Kom på att jag fick betala 98kr för strumpbyxorna, men det står på H&Ms sida att de ska kosta 59,50kr ordinarie pris, gäller inte det i butikerna också eller är det bara om man handlar i webbshopen? Någon som vet?

(jag vet, jag ser rolig ut, haha)


Stövlar Wedins (NYA!)
Strumpbyxor H&M (NYA!)
Tunika Unos Kläder (ONLY)
Kofta Unos Kläder (ONLY)




Outfit
Publicerat: 2008-12-14, 01:38:35


Det är ganska sent, både när det gäller klockan (jo jag ska sova nu) och att lägga ut dagens outfit, eller "gårdagens" om jag ska vara petig, det är ju faktiskt den 14e nu och inte 13e längre. ;) Men men, här är den i alla fall..


Stövlar Bianco Footwear
Strumpbyxor H&M
Shorts Cubus
Linne BikBok
Topp Zara




Fira lucia med shopping, ja tack!
Publicerat: 2008-12-13, 21:26:49


Idag har jag varit i Malmö hela dagen med mamma och pappa. Såklart kom jag hem med ett par kassar mer och 700 kronor fattigare än vad jag tänkt mig. Ja, jag skulle faktiskt bara köpa strumpbyxor men jag kan inte stå emot om jag hittar något jag vill ha, för "tänk om det inte finns sen när jag vill ha det". ;)

Det blev i alla fall två par strumpbyxor (de jag skrev att jag ville ha igår), ett träningslinne, ett spetslinne och ett par fräcka stövlar. Tyckte faktiskt att jag gjorde ett riktigt fynd när det gäller stövlarna, från början kostade dom 1200 riksdaler men var nu nedsatta 700 kronor, så jag fick alltså ge 500 spänn! Jag är faktiskt lite stolt över mig själv, jag brukar inte vara så duktig på att fynda, vilket Emma alltid är! :)

Nu ska jag bege mig till Planteringsgatan och kolla film och planera lite med Jonas och Ola. :) Ha en trevlig luciakväll allihopa! :)



 





Julklappstips
Publicerat: 2008-12-12, 16:23:54


Det är så typiskt att man alltid ska komma på en massa saker man kan önska sig, när det typ är för sent, känns ju som alla redan köpt klart julklapparna. ;) Hursomhelst, den här presentboxen från Viva la Diva med 48 ögonskuggor hade jag inte tackat nej till! Kostar bara 159 kronor så om den finns kvar efter julafton kan jag ju alltid köpa en liten försenad julklapp till mig själv. ;)




It's all about the details
Publicerat: 2008-12-12, 15:06:00


Några av dessa blir mitt nästa inköp. Billigt och bra på H&M och piffar upp nästan vilken outfit som helst! Gillar dom till vänster mest, vilka gillar du? :)





Nästa år
Publicerat: 2008-12-12, 13:29:43


Är just nu inne på Ving och tittar efter resor! Vi har ju tänkt resa till sommaren - jag, Suzze, Johanna, Samantha, Malin och Frida. Åh så sugen man blir, vill bara boka nu, men vi måste ju först bestämma oss för var vi ska resa!
 
Någon som har något bra förslag? :)





Bara 13 dagar kvar
Publicerat: 2008-12-11, 21:07:17


13 dagar kvar till julafton alltså. När man var liten gick tiden så sakta och som man längtade till julafton. Nu går tiden så himla fort, och julafton känns inte som en sådan stor grej längre, synd. Däremot längtar jag till jag ska inviga min nya spetskjol, tycker den är så söt! :)





En tanke
Publicerat: 2008-12-11, 16:18:07


Är det bara jag som tycker att det är tråkigt att alla går runt med pälsjackor nuförtiden? Läser man modebloggar vet man att typ var och varannan äger en. Visst, det är det mode handlar om, ett plagg blir populärt och alla vill ha det, men pälsjackan är jag faktiskt riktigt trött på nu. Jag säger inte att jag tycker att det är fult, bara trist och opersonligt! Någon som håller med mig? :)





Dagens outfit
Publicerat: 2008-12-11, 12:58:04


Har skaffat lite afro idag med hjälp av Sofies locktång. ;) Volym är det ingen tvekan om att man får av den i alla fall!



Stövlar Bianco Footwear
Strumpbyxor H&M
Tunika Unos Kläder (ONLY)
Kofta Unos Kläder (ONLY)
Örhängen H&M




Värt att chansa
Publicerat: 2008-12-10, 23:22:40


Kollade runder lite och hittade den här tävlingen, som jag såklart är med i. ;)





Ingen bryr sig om lilla jag
Publicerat: 2008-12-10, 19:21:51


Har gått och sjungit på denna låten hela dagen, så nu får ni också lyssna på den bara för det! ;)





Core
Publicerat: 2008-12-10, 19:14:25


Dålig uppdatering idag men har inte gjort så värst mycket. Har tränat nu ikväll i alla fall, core blev det idag (för er som inte vet vad det är så är det träning av mage och bålstabilitet). Det är rätt kul faktiskt, speciellt när man använder sig av pilatesbollen, man märker verkligen hur balansen förbättras från gång till gång. :) Passet varar bara i 40 minuter så ett spinningpass efteråt är ganska bra, så man får upp flåset lite (det får man inte på core), idag var det dock fullt på spinningpasset så jag lade mig i solariumet en kvart istället. ;)

Någon som tränat core? :)




H&M REA!
Publicerat: 2008-12-10, 16:32:04






Nya grejer
Publicerat: 2008-12-09, 23:30:23


Var på en liten modevisning ikväll med Sofie i Sjöbo. Där fanns även smink att köpa där så jag köpte mig ett läppglans och ett rött nagellack (nagellacket är mycket finare i verkligheten än i flaskan på bilden) från Oriflame. Använder alltid lypsyl istället för läppglans men nu kände jag att det var dags för ett. ;)

Fick också någon grej till håret av Sofie som hon inte använde som ska göra håret rakare, mjukare och skydda det när man plattar det, fönar och så. Låter kanonbra! :) Någon som testat det?





Dagens outfit
Publicerat: 2008-12-09, 23:19:46




Stövlar Bianco Footwear
Jeans GinaTricot
Linne MQ
Kofta Unos Kläder (ONLY)




Menyn
Publicerat: 2008-12-09, 15:52:08


Just det, satt och fixade med menyn igårkväll. Så nu har jag lite huvud- och underkategorier istället. Tycker det är ganska bra, man kan välja mer specifikt vad man vill läsa om. :) Vad tycker ni om det? Tycker ni det är bättre såhär, eller "som vanligt" med lite färre kategorier?






Lockar
Publicerat: 2008-12-09, 13:05:55


Har lockat håret med plattången idag. Har inte gjort det sedan jag klippte mig kort (över 2 år sedan), men det blev ju helt okej på mitt korta hår också. Nu ska jag och mamma ner till byn, där var speciella erbjudanden idag i vissa affärer tydligen. :) Vad tycker ni om håret då? :)







Något som får mig att må bra
Publicerat: 2008-12-08, 21:11:10


Det finns inget bättre att göra än att träna om man vill komma bort från alla tankar för ett tag, och samtidigt som du tränar är det så mycket positivt man får "på köpet" som t.ex:
 
* bättre hälsa
* finare figur (bättre hållning m.m)
* bättre sömn
* du kommer ut och träffar folk
* och en annan viktig sak, det gör att man mår så mycket bättre (det gör i alla fall jag) 
 

För min del blev det spinning idag och det är så härligt att bara sitta där och blunda och cykla till bra musik! Så, hitta någon träning som du tycker om du också och sätt igång. :)





Önskelista
Publicerat: 2008-12-08, 15:10:15


Var ju i Ystad i lördags och då hittade jag några fina väskor på Åhléns. Så, om du inte vet vad du ska köpa till mig i julklapp Emma, så får du lite tips här, om du nu inte redan handlat. ;) Hihi!

Vilken gillar ni mest? :)





Rött
Publicerat: 2008-12-08, 11:37:44






Dagens outfit
Publicerat: 2008-12-08, 09:46:38




Stövlar Skopunkten
Strumpbyxor H&M
Fodralklänning GinaTricot
Skjorta Unos Kläder (ONLY)
Skärp Unos Kläder (ONLY)
Sjal Unos Kläder (ONLY)




Favoriten!
Publicerat: 2008-12-07, 23:33:44


Åh, har sett världens bästa film ikväll, Step up, det kvittar hur många gånger man ser den, den är lika bra varje gång! Älskar dansen, musiken, skådespelarna, allt! Har även sett Mamma mia och den var också bra faktiskt, kul med Abba-musik och att en svensk skådespelare är med. Vilken är din favoritfilm? :)





Andra advent
Publicerat: 2008-12-07, 18:07:08



Tränade step intervall innan idag och FY vad jobbigt det var, men skönt nu efteråt såklart. :) Nu har mjukisbyxorna åkt på (=söndag), ska strax äta och sedan till Planteringsgatan där Jonas, Sofie och förhoppningsvis en bra film väntar. ;) Det har ju blivit en vana det där med film på söndagar, hemma hos Jonas. :)

Söndagar = slappdag, någon som håller med mig? ;)




Två dagar tillbaka
Publicerat: 2008-12-07, 12:19:54


Har inte skrivit så mycket nu i helgen. I fredags var ju jag, Johanna, Samantha, Malin och Frida hos Suzze. Åt jättegod mat som jag, Suzze och Johanna lagat - filé a la anna tror jag det hette (fläskfilé, potatisgratäng och aromsmör). Blev mest en massa snack och mys framför tvn, men en trevlig kväll i alla fall. :)





Dagens outfit
Publicerat: 2008-12-06, 15:01:28


Har varit i Tomelilla och Ystad en sväng precis med Johanna och Jonas, stack hem om en snabb runda för att äta. Tänkte att jag hinner lägga in dagens outfit innan jag sticker igen. ;) Varför får jag alltid röda ögon?!




Stövlar Skopunkten
Knästrumpor MQ
Strumpbyxor H&M
Linne BikBok
Randig topp MQ
Kofta Unos Kläder (ONLY)




Er åsikt
Publicerat: 2008-12-05, 15:57:35


Fick ett uppdrag av Sofie, hon var nämligen och tittade ut några glasögon idag och ville att jag skulle lägga ut bilder på de olika så andra kunde säga sin åsikt om vilka som är snyggast. ;) Så vad tycker du, vilka ska hon ta?






Dagens outfit
Publicerat: 2008-12-05, 12:20:02



Stövlar Bianco Footwear
Benvärmare Vero Moda
Lackleggings Unos Kläder (ONLY)
Kjol Unos Kläder (ONLY)
T-shirt H&M




Fredag hela veckan
Publicerat: 2008-12-05, 11:30:02


Ska snart iväg till byn en sväng med Sofie. :) Ikväll blir det middag med Suzze, Samantha, Johanna, Malin och Frida. Det var så längesen så det ska bli kul! :)

Har inte mycket mer att skriva nu men ska tipsa om en underbar handkräm nu såhär till vintern när det behövs som mest! ;) Den luktar gott, torkar in i huden snabbt och återfuktar bra, även nagelbanden. :)

                           Oliva by CCS, ca 45 kronor, finns på apoteket.





Dagens outfit
Publicerat: 2008-12-04, 15:59:56




Stövlar Bianco Footwear
Strumpbyxor H&M
T-shirt MQ
Kofta Unos Kläder (ONLY)
Klocka Ur&penn
Örhängen Guldfynd




Nyfärgat
Publicerat: 2008-12-04, 15:29:08


Såhär blev färgningen! Syns inte någon jättestor skillnad, det är mest på utväxten, och så blev det lite glansigare. :)





Att sätta färg på vardagen
Publicerat: 2008-12-04, 11:32:27


Redan torsdag och vi är redan inne på den fjärde dagen i December månad, dagarna går så himla snabbt så det är nästan läskigt! Visst gör dom?

Ska till arbetsförmedlingen idag och få lite papper påskrivna, det är det enda dom är bra på, fixa jobb till en kan dom inte, då måste man ha en väldig tur. :) Men först ska jag färga håret, känner att det börjar bli dags nu! Lägger in bild på hur det blev sen. :)



Hårfärgen jag använder från Schwarzkopf, 59kr, billig & bra!




Dagens outfit
Publicerat: 2008-12-03, 19:18:05




Stövlar Skopunkten
Benvärmare ONLY
Jeans ONLY
Linne MQ (NYTT!)
Kofta H&M
Armband H&M
Klocka Ur&Penn
Mössa Lindex




Face eyeliner
Publicerat: 2008-12-03, 13:25:42


Köpte ju Damernas värld där man fick en gel-eyeliner och eyelinerpensel till. Testade det idag och det blev ganska bra, däremot tycker jag det är svårare att få en fin linje med pensel, men det är kanske en vanesak. :) Vilket tycker du är bäst?




Pommes frites med banansmak?
Publicerat: 2008-12-03, 11:00:19


Det finns så många smaker nuförtiden på olika matvaror som inte alls passar tycker jag - Lakritsfil, chokladfil, choklad med chips i, pepparkaksglass och massa annat. När vi var på Coop i Malmö i helgen fanns det lösgodis som smakade kanelbulle, har ni smakat det? Jag har i alla fall aldrig sett den sorten förr men det var ju inget jag kan rekommendera ändå. Snart kommer det väl ut pommes frites med banansmak! Eller vad säger ni?





Min nya klänning
Publicerat: 2008-12-02, 23:03:45


Ja då var mitt första egensydda plagg färdigt. Blev riktigt nöjd för att vara första gången. :) Vad tycker ni? Resultatet blev såhär:


           (40 kronor + några timmars arbete kan den väl vara värd? :))




Spännande
Publicerat: 2008-12-02, 18:30:31




Har inte skrivit i bloggen på hela dagen, men det beror på att jag har haft fullt upp med att sy, tänka sig va? Hihi. Vad det är för något får ni se senare, det är inte så mycket kvar så tror jag syr klart det ikväll efter träningen. ;)

Step intervall står på mitt schema idag, bland annat för att Sofie håller i passet, men också för att det är sjukt kul. :)




Utmaning
Publicerat: 2008-12-01, 22:27:53


Jaha nu har man blivit utmanad också, detta är verkligen jättesvårt jag har så dålig fantasi, får se om jag kommer på något att skriva då, och vem jag ska utmana!?

Jag har blivit utmanad av Tina.

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utmana 7 st i slutet av inlägget, genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


1. Jag har tävlat i bugg en gång tillsammans med min danspartner Johanna.
2. Jag vill bli inköpare i en klädesbutik.
3. Jag gillar bilar och älskar att köra.
4. När jag var liten trodde jag att pappas skäggstubb var socker.
5. Jag har aldrig varit i Sveriges huvudstad, Stockholm.
6. Jag har bott i Sjöbo i hela mitt liv.
7. Jag har pussat en groda.

Jag utmanar: Emma, Ulrika, Natalie, Malin, Maria, Rebecca, Caroline




90210
Publicerat: 2008-12-01, 21:34:05



Ny vecka, ny månad, nya träningstag. Idag blev det aerobic som de flesta andra måndagar. :) Har också hunnit med att sola, äta och titta på 90210. Det var bättre idag än sist. :)

Har inte så mycket mer att skriva just nu. Sitter och tittar på Sanna Nielsen, Sonja Aldén och Shirley Klump (som Emma kallar henne, haha). Någon mer än jag och Emma som inte tycker om Shirley?




Ändring igen
Publicerat: 2008-12-01, 15:47:13


Ja, jag tröttnar fort och vill ändra design hela tiden. Idag ändrade jag min gamla header lite, men det nyare blev faktiskt bättre tycker jag i alla fall. ;) Hihi!

Innan:



Nu:





Dagens
Publicerat: 2008-12-01, 13:33:04


Började december månad med ett besök hos tandläkaren. Jag hade inga hål, wiho!

Hade lite bråttom till tandis så dagens outfit-bild blev lite suddig såg jag, men det får ni ta. ;) 



Stövlar Skopunkten
Jeans Acne
Linne BikBok
T-shirt MQ (NY!)









Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: