STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




Semester
Publicerat: 2012-10-26, 06:04:29


Oj vad längesen jag bloggade. Hann inte ens "säga hejdå" innan jag stack på semester! ;) Befinner mig just nu på ett hotell precis utanför San Diego. Pacific Beach närmare bestämt. :) Bor precis vid strandpromenaden med utsikt över havet. Helt underbart fint är här! :) Försökte ladda upp bilder men det gick inte, så det får bli när jag kommer hem istället. :) Bodde på ett hotell i Santa Monica och ett i Beverly Hills innan detta som också var grymt bra. Imorgon kör vi vidare mot Las Vegas och stannar där till onsdag. Sedan fortsätter resan i Florida. Ska försöka uppdatera snart igen! ;)





Lillördag
Publicerat: 2012-10-17, 20:15:20


 
Har haft en väldans onyttig men smaskig onsdag! Nu är semestern så nära, så det känns svårt att motstå när det står nybakade kanelbullar på jobbet och Frida kommer hit med kladdkaka och kolakakor. Sedan var vi ju bara tvungna att ta en mjukglass också! :) Två jobbdagar kvar. TVÅ jobbdagar kvar. Börjar snart räkna ner timmarna!




Monday
Publicerat: 2012-10-15, 20:54:48


 
Så var måndagen snart över och veckan var igång. :) Idag blev det en lång jobbdag för mig; 8-19. Hade regionsdekoratören på besök för att vi skulle flytta om lite bland avdelningarna. Resultatet blev sjukt bra så det känns toppen! :) Så jag kom hem för inte så längesen och nu sitter jag och käkar vindruvor och tittar på Pengarna på bordet.




Resfeber
Publicerat: 2012-10-14, 20:56:00


 
Resfebern börjar så smått smyga sig på känner jag. Om en vecka befinner jag mig nämligen inte i detta avlånga land längre. Då byter vi ut regn & blåst mot sol & värme. Då ska vi äta pannkakor till frukost, cupcakes till lunch och en god middag på Bubba Gump på kvällen. Åh! Underbara USA. De två översta bilderna är från L.A, den tredje är från Las Vegas och den nedersta från Key West. OM jag längtar?! :)




Halsband
Publicerat: 2012-10-10, 20:49:17


 
Två halsband fick följa med mig hem idag! Båda på rea för 40 kronor styck. Ska egentligen inte shoppa mer nu eftersom jag snart åker till shoppingparadiset USA. Men ibland kan man bara inte hålla fingrarna borta. Eller. Mer än ibland kanske. ;)




Coleslaw
Publicerat: 2012-10-09, 20:44:36


 
Ni tröttnar inte på mina matbilder va? ;) Det är nämligen nästan det enda som varierar sig här om dagarna, annars ser vardagarna ganska lika ut. :P Idag blev det minibiffar med coleslaw, broccoli och stekta champinjoner. Coleslawen gjorde jag igår enligt detta receptet. Det nyttigare alternativet alltså. ;) Tog dock bara hälften så mycket majonnäs, bytte ut fil mot yoghurt och tog lite extra av det. Sedan struntade jag i löken och tog en morot extra. :) Ja, man kan göra lite som man vill med andra ord! ;) Riktigt, riktigt gott blev det i alla fall!




Härliga måndag
Publicerat: 2012-10-08, 19:38:04


 
Fy fasen vilket gött BODYPUMP-pass jag tränat idag! :) Har inte tränat styrka på en vecka, så det kändes verkligen som att jag hade tappat alla muskler.. Men tji fick jag! Det blev det bästa styrketräningspasset på länge och jag orkade mer än jag brukar. Det är väl härligt när musklerna är så slutkörda att man skakar? Min kropp behövde tydligen några dagars vila. Nu blir det dock full fokus till och med nästa vecka, för sen ska jag vila i USA i tre hela veckor! ;)




Salsa
Publicerat: 2012-10-08, 15:29:00


 
Här kommer ett tips på en nyttig och god sås: Hacka 1 paprika, 1 rödlök, 2 vitlöksklyftor och fräs i 1 msk olja. Häll i 500 gram krossade tomater och koka på svag värme i 10 minuter. Häll i 1 tsk socker, 2 tsk citronsaft, en nypa salt och eventuellt andra kryddor efter smak. Låt svalna. Klart, och du har en mild salsa som man kan ha till det mesta! Själv har jag haft denna till färsk fullkornspasta och varmrökt lax idag. Mums! :)




Lördagskvällen
Publicerat: 2012-10-07, 14:00:59


 
En bild från gårdagen. Gjorde som sagt världens godaste pizza och även hemmagjorda vitlöksbröd. Åh, så gott det är alltså! Sedan korkade Frida upp en flaska rött och kvällen slutade lite otippat på Celticbaren med ett par drinkar. Nu har jag landat i soffan under täcket. Inte alls fel efter en jobbvecka på drygt 50 timmar. :)
 




6 oktober
Publicerat: 2012-10-06, 17:19:39


Halsband, KappAhl. Linne, KappAhl. Byxor, KappAhl. Kängor, Nilson Shoes.
 
Idag kilar jag runt såhär! Har jobbat min sista dag i Lund. På måndag börjar jag nämligen i Ystad istället där jag har fått en fast tjänst. :) Wiie! Idag är det exakt två veckor kvar tills jag och Frida åker till USA, så detta firar vi med våra uuunderbart goda minipizzor med getost, parmaskinka och honung. Mmmm! :) Glad lördag på er!




Long day
Publicerat: 2012-10-03, 21:46:14


 
Oj vilken lång dag! Har haft inventering på jobbet, så min dag började redan 04.30 i morse när klockan ringde. Det borde var förbjudet att gå upp så tidigt.. Men jag får väl vara glad att det inte är så varje dag i alla fall. :) Imorgon och på fredag blir det också full rulle. Har klubbdagar på KappAhl, så kom och shoppa vetja! 25% rabatt på hela köpet för alla medlemmar! :)




Kycklingsallad
Publicerat: 2012-10-02, 20:26:52


 
BODYCOMBAT och en kycklingsallad på det! Helt perfekt! Och salladen blev hur god som helst, så därför får ni "receptet" här: mixsallad, en halv avokado, stekta champinjoner, paprika och kyckling, plommontomater och mild salsa. Mmmmm.. :)




Mönster
Publicerat: 2012-10-01, 21:57:38


 
Jag råkade impulsköpa ett nytt skärp idag. Tycker det är så himla fint med det indisk-inspirerade mönstret och de starka färgerna (som inte riktigt kommer fram så bra på bilderna). Sedan passar det till det mesta och gör en enkel outfit mycket roligare, så det var nog ett bra impulsköp! ;) 129 kronor, KappAhl.









Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: