STARTSIDA     ALLMÄNT     FOTO     TRÄNING     MAT & BAK     MODE     OUTFITS     GARDEROBEN     SKÖNHET     RESOR     INREDNING     




Locka håret med plattången.
Publicerat: 2009-02-28, 17:00:19


Det var en tjej som undrade hur man gör för att locka håret med plattången, så jag tänkte att jag skulle visa det genom ett litet videoklipp. Det är ganska dålig kvalité och lite svårt att se kanske eftersom jag har så mörkt hår (och dålig kamera), men det kanske kan vara till någon hjälp i alla fall. ;)





Tur hade jag idag!
Publicerat: 2009-02-28, 16:27:28


Äntligen har jag mina efterlängtade stentvättade jeansleggings! Köpte dom på VILA och idag var det tydligen 20% rabatt också så dom kostade bara 240 kronor! :) Örhängena köpte jag också idag, har ett par likadana redan fast silvriga, men eftersom jag nästan bara har guldsmycken så ville jag ha dessa med! Älskar dom! :)

Ska snart lägga upp ett videoklipp där jag visar hur jag lockar håret med plattången, ska bara hoppa in i duschen först! :)







Ibland är det kul att städa..
Publicerat: 2009-02-28, 11:38:41


     Godmorgon på er! 

     Jag vaknade iofs för ett par timmar sen men i alla
     fall. ;) Känner mig glad idag, det är så fint
     väder, ikväll är det fest och jag ska snart
     köra en sväng till Nova
för att se om jag hittar
     ett par ljusa jeansleggings.. hade dom i handen
     för någon månad sedan och skulle precis betala
     när jag tänkte, "nä, jag ska spara pengar..", sen la
     jag tillbaka dom och nu ångrar jag mig
     såklart! :)


     Förresten, städade lite i garderoben igår ju och
     hittade en kjol som jag köpte för typ ett år sedan
     kanske. Har sett att det finns liknande på H&M.
     Varför har jag inte använt den mer?! Passar sjukt
     bra till mitt nya korallfärgade linne ju... 


     Vad tycks? :) Blir nog den ikväll...















Kvällen planerad in i minsta detalj.
Publicerat: 2009-02-27, 18:16:27


Ja.. ska faktiskt köra till Sjöbo fitness nu såhär på fredagkvällen.
Ska möta upp Sofie där, vi ska köra lite step och spinning och sen drar vi upp till gymmet där vi möter Jonas och Ola och kör lite styrketräning. :) Efter träningen blir det dusch och bastning och efter det kör vi till Empoli och beställer mat, och till sist kör vi hem till Jonas allihopa där vi ska äta och spela spel, umgås och ha kul. :) Klockan blev visst mycket, måste köra nu! Hur ser er fredag ut? :)


Nya hoodtröjan är på! :)




Enkelt och gott mellanmål
Publicerat: 2009-02-27, 17:04:37





Framför er ser ni ett gott och nyttigt mellanmål mina vänner! :) Kollade runt lite på internet efter nyttiga mellanmål och hittade detta som jag var tvungen att testa. Det är ett mellanmål med mycket proteiner vilket är bra när man tränar! Enkelt att göra är det också, bara att tina upp lite hallon och blanda tillsammans med Kesella lätt, jag tog i lite socker också så att det inte skulle bli så surt. :)

Det smakade ungefär som en efterrätt, eller en god smoothie! Konsistensen var väl inte riktigt som smoothie men för att få det är det bara att blanda ner lite vatten. :)

Man kan ju blanda Kesella med massa andra bär och frukter också såklart, vissa blandar det med Fun light saft.. det är bara fantasin som kan stoppa en! ;)

Någon som testat? Vad tycker ni?




Sko-städning!
Publicerat: 2009-02-27, 15:00:50


Visste att jag hade massa kartonger i garderoben med skor i som aldrig används, men såhär många tänkte jag ju inte mig. Vissa är inte ens använda. Dessa nedan t.ex. är använda högst en gång. Om någon vill köpa är det bara att säga till! De översta är storlek 37 men passar ändå mig som alltid har storlek 38, de andra två är storlek 38. :)












Rosa brukar inte vara min grej..
Publicerat: 2009-02-27, 14:20:47


.. men igår slog jag på stort! Tro det eller ej men jag köpte faktiskt ett rosa linne igår, eller cerise heter det kanske. Jag brukar aldrig köpa rosa kläder, tycker inte jag passar i det, men denna rosa färgen trivdes jag i, sen att det kostade 50 kronor avgjorde ju hela saken, det är ju ingenting! :) Vad tycker ni, var det värt 50 kronor? :)


Fick ingen riktigt bra bild på linnet men det får duga. :) (Min arm ser lite läskig ut! :D)



Ps. Snart tänkte jag lägga in ett jättemumsigt mellanmåls-tips, missa inte! ;)




Härliga fredag!
Publicerat: 2009-02-27, 12:03:55


Idag dök veckorevyn upp i postlådan! Klickade hem den gratis för ett tag sedan, schysst. :) Det dök också upp lite rabattcheckar från MQ, såklart att det kommer idag när jag shoppade där igår, jaja, bra i alla fall. ;)

Nu tänkte jag bege mig ut på en liten promenad i mina nya skor. ;) Tyckte det var fint väder precis men nu ser det ju mulet och trist ut... äsch, det får gå ändå! Hörs senare! :)





Dagens tips!
Publicerat: 2009-02-26, 22:15:38


Tipset för dagen är en nagelolja, nämligen SolarOil! Jag har använt nagelolja i flera månader nu, just denna sorten har jag däremot bara använt sedan jag började att förstärka mina naglar med gel för ca. 6 veckor sedan, innan dess använde jag Depends nagelolja.

Anledningen till att jag köpte denna oljan istället är för att den går igenom konstmaterial så som akryl/gel. Eftersom man tvättar sig så ofta är det jättebra att använda nagelolja, som stärker och återfuktar nageln, vilket verkligen märks när man tar på den, naglarna och nagelbanden känns genast mjukare! Gott luktar den också tycker jag, mazarin! :) Absolut ett tips!

Finns att köpa på nailsbodybeauty.se i olika storlekar, den jag har är 3.7 ml och kostar på 44 kr (inkl. frakt). (Låter lite med 3.7 ml men den varar länge, det krävs bara en liten droppe per nagel.) Såhär skriver nailsbodybeauty.se om produkten:


          En underbar 4-komponents olja som innehåller jojoba,
          E-vitamin, Sötmandelolja & Rishöljeolja. Oljan penetrerar
          ner i naturlig nagel och skapar en balanserad flexibel naturlig
          nagel.

          Används med fördel till både naturliga naglar och naglar med
          konstmaterial som akryl/gel. SolarOli är den vårdande oljan
          för dina naglar och nagelband, det är rekomenderat att användas
          oljan 1-2 gånger om dagen för att ta hand om dina naglar och
          nagelband samt stärka dina naglar.

          Ingredienser: 
          Jojoba olja
- en lättpenetrerande olja som tar med sig övriga 
                               ingredienser in i nagelplattan.
          Sötmandel olja - mjukgörande och återfuktande.
          Rishölje olja - mjukgörande och återfuktande.
          E-vitamin - hjälper att förhindra skador av hud celler samt hjälper
                             till att reducera ålderstecken.


OBS! Kanske inget för nötallergiker eftersom oljan innehåller sötmandel!






Korall korall korall!
Publicerat: 2009-02-26, 20:23:20


Är det konstigt att jag inte kunde stå emot detta linnet?! Jag äääälskar färgen, faller pladask för korallfärgade plagg! :)
MQ hade även fått in jättefina t-shirts med djurmotiv, testade en vit med en zebra på, skitsnygg! :) Någon mer som sett dom? :)

Köpte ett linne till för 50 spänn, perfekt till sommaren, orkar inte ta på det nu och fota, så det får ni se imorgon! :)







Dagens outfit
Publicerat: 2009-02-26, 18:25:50


Hej mina vänner!

Skrev ett långt inlägg innan men plötsligt tutade det därute och jag var tvungen att springa ut, så så blev det med det inlägget. Kom i alla fall hem från Frida för ett tag sedan, hon fyller 20 år idag så vi var hos henne och åt smörgåstårta och chokladtårta och chokladrulltårta, MUUUUMS är allt jag har att säga! ;)

Innan idag var jag på rekryteringsmässa i Ystad, det är arbetsförmedlingen som tvingar oss att gå på sånt trams. Jag var där i ungefär 20 minuter sen gick jag en sväng på stan istället, mycket roligare, hihi!

Såklart hittade jag massa fint som gärna hade fått följa med mig hem, men tyvärr tillåter ju inte min plånbok det. Alla affärer har ju fått in så sjukt mycket fina vårkläder så man blir ju helt till sig! Bara jag som känner så?! Nej, trodde inte det heller. ;) Men hursomhelst, två plagg fyndade jag i alla fall och det visar jag bilder på senare! :)

Här är dagens outfit:


Stövlar Wedins
Jeansleggings Unos Kläder (VILA)
Linne BikBok
T-shirt Unos Kläder (NY!)
Klocka Ur&Penn




H&M-nyheter
Publicerat: 2009-02-26, 12:42:35






Jo, jag flög nästan...
Publicerat: 2009-02-26, 11:52:01


Hej på er! :)

Har precis varit ute och testat mina nya joggingskor. Kanonbra var dom, fick inte ens skoskav! :)
  Innan tyckte jag att det kändes lite slösaktigt att köpa nya träningsskor när man har ett par som funkar, men det är ju faktiskt sjukt viktigt att ha bra skor för fötterna. Även om det kostar lite så håller ju skor ganska länge, så det är verkligen värt det! Kändes mycket lättare att springa i dessa nya också!

Här är lite bättre bilder på joggingskorna, aerobicskorna och hoodjackan jag köpte igår! :)







En liten titt
Publicerat: 2009-02-25, 22:34:26





Jag sa ju innan att jag skulle lägga in bilder på mina shopping-fynd idag, men jag har inte riktig haft tiden på min sida och nu orkade jag helt enkelt inte ta några bra bilder så därför får ni nöja er med dessa bilderna så länge, en liten tjuvkik sådär. ;)

Visst ser dom fina ut? :) Sköna är dom också kan ni tro! Gissa om jag ska ut och köra intervallträning imorgon! Wiiie! Jag kommer flyga fram!




Dagens (kvällens) tips
Publicerat: 2009-02-25, 21:42:09


Här kommer dagens tips! Bättre sent än aldrig som man säger! Årsmötet på SFC drog ut på tiden, inte så konstigt kanske, där var ju massa gott att smaska i sig, hihi. :)


Tillbaka till ämnet då! Dagens (eller ska vi säga kvällens) tips är inte riktigt vad det ser ut att vara.. eller jovisst, det är ju puder, men det är inte det jag använder detta till!

Detta pudret använder jag nämligen till ögonfransarna och det går såklart att använda andra puder också men det är detta jag använder, billigt och bra och varar länge!

Ja, ögonfransarna alltså.. efter att jag böjt ögonfransarna och innan jag tar på mascara, borstar jag på lite puder på fransarna med en liten borste. Detta gör jag för att det är mycket lättare att få mascaran bra och man får tjockare ögonfransar. Det funkar faktiskt, i alla fall för mig! Jag märker stor skillnad om jag borstar på puder eller inte innan mascaran, det blir mycket jämnare och finare! :)

Pudret finns att köpa på H&M för ca. 50 kr.



Någon mer än jag som gör såhär innan mascaran? :)




Dagens outfit
Publicerat: 2009-02-25, 15:51:57


Wiie nu har jag fått med mig lite skor och kläder hem. Köpte ett par aerobic/step-skor och ett par joggingskor, perfekt! :) Hittade också en hood-jacka för 150 kr, det var 50% rea, perfekt att ha till träningen! :) Och sist men inte minst en vanlig vit t-shirt för 50 spänn, även det 50% rea! :) Tänkte fota och lägga in bild på allt sen, batteriet är på laddning just nu!

Nu ska jag strax iväg till SFC för att stå i receptionen och därefter på möte, så det lär inte bli något bloggande förrän ikväll vid halv 9 tiden, men här är i alla fall dagens outfit! :)


Stövlar Wedins
Fodralklänning GinaTricot
Kofta Vero Moda
Halsband H&M




Växer som ogräs
Publicerat: 2009-02-25, 13:11:23


Nu har jag varit och fixat naglarna igen! Så himla skönt när det är nytt och fräscht! Vi pratade om det att allting känns så himla mycket roligare när man har fräscha naglar och man känner sig själv mycket fräschare. Kalla mig fåfäng men så tycker jag i alla fall. ;) Vad tycker ni?

Nu ska jag iväg och köpa nya träningsskor! :)


Nygjorda! Jämför med den sista bilden och se så mycket dom växt på bara 6 veckor! :)



15 januari, första gången jag förstärkte.




Dagens tips
Publicerat: 2009-02-24, 20:55:44


Har precis varit och tränat 45 minuter spinning, men nu är jag hemma igen så nu kör vi dagens tips! Kommer nog lägga in dagens tips vid denna tiden varje kväll. :)


Förr använde jag alltid dubbel-mascara, ni vet där man först målar på ett lager vit mascara och sedan målar på den svarta. Slutade dock använda den för några år sedan och kör nu på Maybellines "The Colossal Volum' Express Mascara", mycket smidigare och tar inte sådan tid!

Jag tycker mascaran håller vad den lovar, nämligen långa fransar utan klumpar. Den har mjuk borste vilket ger fransarna en ganska lagom tjocklek och det ser naturligt ut. Två lager brukar bli bra! Använder man en mascara med hård borste är det lättare att få fransar som liknar spindelben, och det vill man ju inte!

Finns att köpa bl.a. på Kicks för ca. 135 kr.






Ljusa färger till våren
Publicerat: 2009-02-24, 18:27:30





Linne GinaTricot
Kavaj H&M
Solglasögon H&M
Örhängen Asos
Shorts Topshop
Väska H&M
Armband Cocoo
Pumps DinSko




Högintensiv intervallträning
Publicerat: 2009-02-24, 14:22:48


Har precis utfört min första högintensiva intervallträning (=HIIT). Med det menas att man först värmer upp i 10 minuter med att gå/småjogga, därefter ger man allt i ca. 15-30 sekunder och efter det vilar man aktivt i ca. 2 minuter, dvs gå eller cykla beroende på vilken sorts träning man utför.

Det var faktiskt rätt kul och tiden gick fort pga. intervallerna! Något jag rekommenderar! Dock är det väldigt intensivt (vilket hörs på namnet) och det är nog inget man ska prova som ett "första träningspass", det krävs nog att man har lite kondition eller träning bakom sig. Som nybörjare kan man jogga i intervallerna istället för att kuta! :)

Någon som testat det? :)






Kärt "barn" har många namn
Publicerat: 2009-02-24, 11:17:35


Ingen har väl missat att det är fettisdagen idag? ;) Det är väl typ det mest ombloggade ämnet idag, haha. Men fettisdagen, vilket hemskt namn egentligen? Eller? ;) Jaja.. det kommer lätt bli en semla för min del i alla fall, mamma är faktiskt iväg och handlar bullar nu så vi kan göra semlor ikväll. ;) Jag tycker ju inte om mandelmassan så vi gör egna, hihi.

På tal om semla då, varför har den så många namn egentligen? Tror de flesta säger semla eller fastlagsbulle men det finns ju även andra namn på bakelsen som t.ex. fettisdagsbulle och hetvägg. Har nog aldrig hört någon säga hetvägg.. "Hej, jag skulle vilja ha en hetvägg!", haha, det låter ju bara roligt!

Vad säger du? Semla, fastlagsbulle, fettisdagsbulle
eller hetvägg? Eller något helt annat kanske? :)






Men hej sötisar!
Publicerat: 2009-02-23, 23:49:14





Söta kjolar, eller hur? Nyinkomna på GinaTricot! 199 kr för den vänstra och 299 kr för den högra. Jag vill ha! Helrätt med blommigt och jeans ju!




Dagens tips
Publicerat: 2009-02-23, 21:14:04


Tänkte att jag skulle börja tipsa lite om makeup-, hudvård- och skönhetsprodukter.. produkter som jag använder, som jag tycker är bra och rekommenderar! Vad tycker ni om det? :)

Det första tipset är en foundation, nämligen Loréal Infallible foundation. Detta är min favorit bland foundations och jag har hållt fast vid denna länge. Det är en halvtäckande foundation som ger ett jämnt och fint resultat! Tar bort rödflammig hy och ojämnheter.

Finns att köpa bl.a. på Kicks för ca. 155 kronor, såhär skriver dom om produkten:

                 Foundation med ljusreflekterande pigment som
                 gör huden klar samt ger huden en sammetslen
                 look. Innehåller bl a vitamin C.





På G
Publicerat: 2009-02-23, 17:27:49


Ska iväg på ett aerobicpass och ett muskelpass nu! Har ett inlägg på gång sen när jag kommer hem igen vid halv 9! ;)





Knapp knapp knapp
Publicerat: 2009-02-23, 15:15:44


Hej på er igen!

Hemma från arbetsförmedlingen och jag behöver väl egentligen inte skriva igen vad jag tycker om dom men dom är för himla löjliga! Varje måndag är man ju tvungen att gå dit, där även ett antal andra arbetslösa ungdomar är, sen sitter man i en ring och gör olika övningar osv och det känns som man är tillbaka på mellanstadiet igen, helt seriöst. Sjukt meningslöst men det är väl för att man ska ha gjort något för att få ersättning.. Hoppas jag får praktikplatsen/jobbet jag sökt så att jag slipper detta tramset!

Jaja, har hunnit med fikan också som Johanna utlovade i
Alla-hjärtans-dag-kortet jag fick! :) Nu tänkte jag gå en sväng och kanske ta en sväng inom solariet också när jag ändå är ute (jag vet Emma, det är farligt att sola solarium...).

Förresten, har ni sett min nya knapp? Satt och knåpade ihop den igår i Photoshop. Lite roligare med en egen personlig istället för dom vanliga som dom flesta har. :) Gör en egen du också, beskrivning om hur man gör hittar du här!



(Tryck på knappen för att enkelt
följa min blogg via Bloglovin')




Dagens outfit
Publicerat: 2009-02-23, 09:47:35


Gäsp.. nu ska jag köra till arbetsförmedlingen, hoppas det går fort idag, det är så trist! Hörs senare..


Stövlar Bianco Footwear
Jeansleggings Unos Kläder (VILA)
Långt ribbat linne Vero Moda
Kofta Unos Kläder (Vero Moda)




Är det detta som kallas rea?
Publicerat: 2009-02-22, 23:43:30


Tog nyss en liten titt på rean på Nelly.com och hittade denna jackan, ganska snygg faktiskt! Ordinarie pris: 999 kr, och hör och häpna, Rea-pris: 998 kr. Generöst va?! Nu när den är nedsatt 1 krona har jag ju verkligen mycket mer råd till den! Hoppas det är felskrivet annars är det ju pinsamt.





Angående...
Publicerat: 2009-02-22, 18:48:38


... mitt inlägg tidigare idag. Jag skrev ju att vi friterade banan och ananas igår, och det luktade PRECIS som vid munk-stånden som finns på marknader!

Och, på tal om marknader då, så kom jag att tänka på en sak igårkväll innan jag skulle sova, är det bara vi i södra Sverige som håller på med sådant eller? Alltså ni vet riktiga marknader, med en massa stånd, och här pratar vi inte om typ tio stånd utan flera hundra! Stånd som har allt från godis till kläder till smycken till djurgrejer till leksaker till... ja ni fattar!

Här där jag bor har vi en sådan stor marknad (Sjöbo Marknad) en gång om året och det är den näst-största marknaden i Sverige (önskar att jag hade en bild för att visa hur STORT det är!). Det kan låta ganska töntigt, men när jag tänker efter är det faktiskt en av höjdpunkterna på året. Marknad = sommar!

Det är faktiskt hur mysigt som helst att gå runt med ett gäng vänner på marknaden och det är en himla gemenskap och en otrolig stämning. Man går bara runt och tittar i alla stånden, på barnen som åker karuseller (eller rent av åker själv ;)) och titt som tätt träffar man på någon gammal vän som man annars aldrig träffar och på kvällarna är det i Folkets Park som alla ungdomar håller hus. :)

Så, ni som bor ovanför södra Sverige, har ni också sådana marknader eller är det bara vi "bondar" (som många vill kalla oss Skåningar för), som har sånt? :)
Hade varit kul att veta...


Tänk er detta gånger 10!


Jag och Suzze hemma hos henne innan Sjöbo marknad 2007.




Jag vill krympa, någon mer som vill?
Publicerat: 2009-02-22, 12:56:23


Är inte dessa tröjorna för söta så säg?! Från H&M Barn. Kan man inte få storlek 128 igen eller ännu bättre, kan dom inte finnas i storlek 38? Jag vill ha en ju...





Melodifestival
Publicerat: 2009-02-22, 11:01:55


Såg ni melodifestivalen igår? Det gjorde jag. Jag, Johanna och Samantha var hemma hos Suzze och tittade på det, åt friterad banan och ananas med glass och sirap, och efter melodifestivalen tittade vi på When a stranger calls. :) Mysigt kan jag lova!

Och ja, åter till melodifestivalen.. jag tyckte helt rätt gick vidare! För att vara 16 år är Molly Sandén riktigt, grymt duktig (hon är väl 16?!). Hursomhelst, hon både sjunger och ser ut som om hon vore 25 år ju. Jämför t.ex. henne med Amy Diaomond som har en röst som om hon vore 12 år gammal, konstigt att det kan vara sådan skillnad.

Vad tycker ni? Håller ni med eller är jag helt ute och cyklar? ;)






Jag vann!!!
Publicerat: 2009-02-22, 00:00:58


Tack alla gulliga ni som röstat på mig här om att bli veckans blogg, och vet ni?! Jag vann faktiskt! Jag blev veckans blogg. Hihi, jag som aldrig brukar vinna något, vad roligt! :)





Några timmar kvar
Publicerat: 2009-02-21, 14:29:31


Tävlingen om veckans blogg är fortfarande igång, slutar ikväll! En liten påminnelse bara, hihi. ;) Ser inte bra ut för min del just nu... men fortsätt gärna rösta, enkelt ju! :) Någon söt läsare finns det väl därute som inte röstat ännu? :)






Nytt på Cocoo.se
Publicerat: 2009-02-21, 13:27:44


Nu är jag hemma igen från en annorlunda mini-fest och tänkte tipsa om lite nyheter från Cocoo.se. Detta är mina favoriter - halsbandsklocka (295 kr/st) och läderarmband med peacemärke och hjärta (165 kr/st). Fint, eller hur?

Dessutom får man just nu 15% rabatt om man anger rabattkoden: special (gäller till den 28 februari). Då får man alltså armbandet för 140 kr och halsbandet för 251 kr. Bra va?! :)







Kvällens outfit
Publicerat: 2009-02-20, 20:27:06


Nu ska jag iväg! Äntligen är det snart dags för den där hallonpajen.. ;)



Stövlar Bianco Footwear
Kjol H&M
Linne MQ
Jeansväst H&M




Fredagsträning
Publicerat: 2009-02-20, 16:30:04


Psssst.. ni har väl inte glömt att gå in HÄR och rösta på veckans blogg (där jag är nominerad)! :) Ska iväg på 60 minuters aerobic nu, hoppas många har röstat när jag kommer hem igen, hihi! Då hade Elin blivit jätteglad! :D


Erkänn att ni blir sugna på att träna när ni ser bilden! Haha! ;)




Hallonpaj
Publicerat: 2009-02-20, 15:12:17






Två hallonsmulpajer väntar!
Publicerat: 2009-02-20, 12:57:15


Nu har jag varit igång och bakat kan ni tro! Två hallonpajer har jag precis tagit ut ur ugnen och ÅÅH så gott det luktar här nu! Vill bara äta dom nu på direkten men anledningen till att jag bakade dom är för att jag och fyra eller fem vänner ska till Sofie ikväll och umgås, så tänkte jag att vi kunde ha lite hallonpaj också och mumsa på! ;) Jag längtar!

Och på tal om hallon, är det bara jag som tycker att det är typ det finaste/sötaste ordet som finns? HALLON HALLON HALLON! Hihi!





Receptet lägger jag in på bloggen sen! :)




Skinn, guld och randigt
Publicerat: 2009-02-20, 10:54:44



Vad sägs om detta till våren/sommaren? :) Snyggt säger jag!



Skinnjacka ONLY
Linne GinaTricot
Väska LaRedoute
Solglasögon H&M
Örhängen Nelly
Jeansleggings GinaTricot
Stövletter Scorett
Armband Asos




En av fem!
Publicerat: 2009-02-19, 23:04:57


Åh, fick nyss en kommentar av en tjej om att jag är en av de nominerade till veckans blogg! Så roligt! :) Hade varit extra kul om man vunnit också såklart, men det är kul ändå! :)

Ni får gärna gå in HÄR och rösta på min blogg (eller klicka på bilden nedan), om ni tycker att den är värd att vinna förstås! :)





Klipptumme
Publicerat: 2009-02-19, 22:28:39


Hade egentligen tänkt fota och lägga in dagens outfit idag ju, men plötsligt fick jag ett sms där det stod i princip "Jag blir försenad! Kan du ta dig till Sjöbo fitness om 15 min?!", och ja vad gör man inte, slängde på mig lite smink och stack iväg. Stod och klippte pass-lappar hela tiden typ, som man sätter upp på en tavla där alla passen står. :)

Jaja.. här kommer en gammal outfit bara för att jag inte hann fota dagens. :)


Stövlar Wedins
Strumpbyxor H&M
Fodralklänning GinaTricot
Kofta Unos Kläder (ONLY)
Sjal Mammas
Handskar Lindex
Väska Lindex


Ps. Jag HAR träningsvärk idag! Allt som det ska vara med andra ord. ;)




Åhléns-väskor
Publicerat: 2009-02-19, 20:47:42




Snygga väskor från Åhléns. Gillar fransväskan och den svarta mest!

Vilken hade du valt? :)




Kycklingrätt
Publicerat: 2009-02-19, 16:21:57




Ja här kom ett litet matrecept! Det här låter väl ändå mumsigt?! Synd man bor hemma ibland annars hade jag nog lagat detta på direkten! :) Jag älskar kyckling, svamp och paprika!




Snöyra
Publicerat: 2009-02-19, 13:50:31




Nu ska jag ta på mig varma kläder, sätta i hörlurarna och gå en sväng i snövädret! :)




H&M Home kollektionen ute
Publicerat: 2009-02-19, 11:46:10


Ni har väl inte glömt att kolla in H&M Home kollektionen som släpptes idag? Finns massa coola grejer! Dock trodde jag att det skulle finnas lite ljuslyktor och sådant mysigt också, men det har jag inte hittat någonstans.. men vet vem, det kommer kanske? :)


Vad säger ni då? Är H&M Home kollektionen något eller? Tummen upp eller ner? :)





Saknar min lilla vovve
Publicerat: 2009-02-18, 22:44:47




Idag när jag knackade på dörren för att någon skulle öppna för mig, tyckte jag att jag hörde Thilda komma mot dörren precis som hon brukade göra, jag tyckte jag hörde hennes fotsteg, men sedan kom jag snabbt på att nej, just det, min lilla Thilda vovve finns inte mer. :(

Är det inte konstigt hur man kan tycka sig höra henne hela tiden fastän hon inte finns här längre? Det var likadant med vår förra katt, man tyckte att man såg henne sitta på fönsterbrädet eller sitta på golvet då och då...


För övrigt så gick träningen på gymmet kanonbra idag! Har jag inte träningsvärk imorgon är det något som är tokigt! :)




Nu är jag laddad!
Publicerat: 2009-02-18, 19:14:30


Det blev inget Floorfiller idag, tränade Core istället (träning av mage och bålstabilitet för dom som inte visste). Har nyss fått i mig lite fullkornspasta, lite långsamma kolhydrater såhär innan gymträningen som jag snart ska iväg på! Det blir nog ytterligare lite träning av mage och sedan även armar och axlar, det blir kanonbra det här! Jag är laddad! :)





Korall, jeans och zebramönstrat
Publicerat: 2009-02-18, 14:40:11




Tunika BikBok
Pilotbrillor H&M
Jeansjacka Ellos
Väska Asos
Armband Haléns
Örhängen Cocoo
Pumps DinSko




Det var det
Publicerat: 2009-02-18, 12:25:40



Såja, hemma igen med en hel nagel, haha. ;) Ska dit igen om en vecka ju men då är det alla naglarna som ska fixas. :)

Ringde precis till Sofie som pluggar och står i. Fick ju nycklar till SFC igår vilket betyder att jag kan träna på gymmet nu också, så antagligen blir det lite träning där ikväll med Sofie om hon hinner plugga klart, hoppas hoppas! :) Men innan dess tänkte jag hinna med ett Floorfiller-pass som dom så fint döpt det till. ;)




Dagens outfit
Publicerat: 2009-02-18, 11:21:00


Nu ska jag iväg och fixa min nagel, den gick sönder lite häromdagen, vilka problem! ;) Nåja..


Stövlar Bianco Footwear
Jeansleggings Unos Kläder (VILA)
Linne MQ
Skjortklänning Unos Kläder (Vero Moda)
Skärp H&M (Tillhör en kjol)




Mina nya lampor!
Publicerat: 2009-02-17, 21:37:39






Mina nya lampor är uppe! Går inte att fånga det mysiga ljuset på bild men det är mysigt kan jag säga er! :) Pappa har fixat fjärrkontroll till de två översta lamporna också. Perfekt, nu kan man ligga kvar i sängen utan att behöva gå upp och släcka på kvällarna. ;) Lite lat får man vara, hihi!

Dom två översta är från IKEA och den svarta spotlighten är från Bauhaus. ;)




Vinn goodie bag hos Beleza
Publicerat: 2009-02-17, 19:27:56


Skönhetsbloggen Beleza är en blogg jag brukar läsa och just nu är där en utlottning om en Goodie Bag som jag såklart är med och tävlar om. Tävla du också, hur enkelt som helst, gå bara in här eller klicka på bilden! :)





Dagens outfit
Publicerat: 2009-02-17, 18:35:27


Har precis varit på receptionsmöte och planerat vilka dagar vi ska stå i receptionen, ända fram till påsk! :) Hade egentligen tänkt träna ikväll, men jag har grym träningsvärk sen gårdagens pass (antagligen för att det var första passet på länge) + att jag hade varit tvungen att vänta drygt en timme till nästa pass, så det blir vila idag! :)

För övrigt har jag inte gjort mycket idag. Träffade Johanna ett tag innan, vi spelade Rummel & Rabalder, ni minns det spelet man spelade på datorn när man var mindre, och som man kunde spela om man ringde in till Lattjo Lajban, haha. Minns ni?

Nu ska jag titta på tv. Går det något bra på tv på tisdagar förresten, någon som vet?! :)


Stövlar Wedins
Linne MQ
Kofta Unos Kläder (ONLY)




H&M Home
Publicerat: 2009-02-17, 15:24:09


Som ni kanske redan vet så släpps ju H&M Home kollektionen på torsdag, spännande! :) Jag kan tänka mig att det blir en stor succé faktiskt! Men det återstår att se. :) Vad tror ni om det?

Beställ H&M Home katalogen
här!





Brunt möter grönt
Publicerat: 2009-02-16, 22:30:43


Lite bilder på min nya ögonskugga då. Ganska fin färg tycker jag! :) La inte ner särskilt mycket tid med att lägga på den men det får duga. ;)

(Uppdatering och svar till anonym: Jag har inte photoshopat ögonfärgen. Det är min egna färg som framhävs mycket i det ljuset. :))







Skakis
Publicerat: 2009-02-16, 20:54:34


Mina första pass är avklarade efter en dryg veckas uppehåll! Började med 60 minuters spinning och därefter lite styrka på det i 45 minuter där de flesta musklerna fick sig lite träning - ben, rygg, bröst, biceps, triceps, axlar och mage.. glömde jag något? ;) Skönt var det att komma igång i alla fall och nu är man skakig! :)

Testade ju även min nya gula sporttopp nu på träningen. Kommer nog använda den främst på styrkepass där man inte rör kroppen så mycket, för den sitter ganska långt ner eller vad man ska säga, mina andra går längre upp mot halsen vilket jag tycker är bättre, men fin är den i alla fall. ;)

Nu ska jag bara äta sen ska jag visa er min brons-brun-färgade ögonskugga lite närmre!





Vårens färg!
Publicerat: 2009-02-16, 16:45:57


Som jag skrev tidigare köpte jag även ett korallfärgat nagellack igår
. Tänkte ju egentligen inte ha nagellack nu när jag har fransk manikyr som nagelförstärkning, men jag kunde helt enkelt inte motstå att köpa detta! Så härligt vårig färg! :) Vad tycker ni?







Lite nya grejer
Publicerat: 2009-02-16, 13:56:18


Foundation-concealer och foundation. Tänkte att jag skulle testa concealern eftersom den är nyutkommen och i samma sort som i foundationen jag använder. Den var ju inte jättebra, den täckte inte bättre än foundationen i alla fall, men men.


Ögonskugga från Viva la Diva i färgen Bronze.


Lampa från IKEA, köpte en likadan golvlampa också. :) Mysigt!



Detta var vad jag köpte igår + ett korallfärgat nagellack och en gul sporttopp som jag tänkte visa er sen! :) Ska också lägga in bilder när jag har ögonskuggan på men det får ni vänta lite med. Spännande va? ;)





Vill ha
Publicerat: 2009-02-16, 09:43:21




Dessa testade jag igår och jag säger bara en sak: jag vill ha dom! :( Men just nu tillåter inte min plånbok det. Dom kostar 500 kronor, inte så värst dyrt kanske men det känns inte som att dom hade kommit till användning så ofta, just nu i alla fall, och då är 500 kronor bättre att lägga i min sparkassa till Rhodos-resan.. äh! :)




Såhär ligger det till
Publicerat: 2009-02-15, 23:37:28


Ja såhär ligger det till mina vänner, det blir inga bilder på mina fynd ikväll. Ligger i sängen just nu och orkar verkligen inte hämta kameran och lägga in bilderna. :) Men vet ni, jag tror inte ni lider så mycket av det, alla som läser min blogg har säkert redan lagt sig ändå. :)

Själv har jag också lagt mig, men är inte sömnig än ju.. och så har jag ont i magen av all kladdkaka! Denna veckan har inte varit nådig ska jag säga er, det har ätits både det ena och det andra.. jordnötter, godis, coca-cola, chokladmousse, tårta, kakor och kladdkaka, men det får man unna sig när man är sjuk tycker jag, det var så jag tänkte i alla fall.. sen att jag börjar likna en sumobrottare nu är en annan sak, hihi. ;)

Imorgon är det i alla fall måndag och jag är frisk vilket betyder träning hela veckan och det är sååå efterlängtat! :) Vissa fattar inte hur man kan längta efter att träna men det är jag glad över att jag ärligt kan säga att jag gör, så kul tycker jag det är att träna. :) Att se resultat hela tiden ger ju en sådan otrolig kick! :)

Nä, nu börjar det bli mycket text! Slänger in en bild på självaste mig.. jag.. hur säger man? :D Aja...





Heldag i storstaden
Publicerat: 2009-02-15, 20:29:18


Hemma nu igen från Malmö efter en hel del shopping. Köpte smink som jag sa och även lampor till rummet och så en gul sporttopp från H&M som jag länge tittat efter. :) Ska till Jonas lite nu och umgås med han och Ola. Tyckte egentligen att det blev för sent att dra dit nu men Jonas hade tydligen bakat kladdkaka som han frestade med, han vet hur man ska få dit mig den mannen. ;) Kladdkaka är det godaste som finns i hela världen! Någon som håller med? :D


Ps. Lägger in bilder på mina fina fynd senare! :)




Dagens outfit
Publicerat: 2009-02-15, 11:06:53


Nu ska jag iväg till Malmö med mamma och pappa och shoppa lite. Smink ska jag köpa och även någon lampa till rummet. Hinner inte skriva mer just nu, ska kila. :) Här är dagens outfit, jeansvästen åkte på igen, älskar den. :)


Stövlar Wedins
Jeanslegginga VILA
Linne MQ
T-shirt H&M
Jeansväst H&M




Kul med små gåvor
Publicerat: 2009-02-14, 23:29:46


Häromdagen var jag och Sofie inne i Anders färghandel här i Sjöbo, en butik som också har massa smink, parfym, hårgrejer och annat kul. ;) Det är lite kul för man brukar alltid få ett litet parfymprov när man är där, denna gången fick vi en nagelstärkare i söt flaska som jag glömt att visa. :)

Jag kan ju dock inte använda det nu eftersom jag har nagelförstärkning med gelé, men när jag inte ska ha det längre (lär dröja för nagelförstärkningen är suverän!) kommer det vara som en dunderkur för naglarna sa tjejen i affären! Kul när man får en liten gåva i butiker tycker jag även om det bara är något litet! :) Eller hur?





Konsten att orka en kväll i högklackat.
Publicerat: 2009-02-14, 19:47:22




Jag är så himla sugen på ett par nya pumps! Någon av dessa från DinSko skulle sitta fint! För att vara modeintresserad tjej äger jag faktiskt väldigt få par pumps. Tror det beror på att dom flesta är så höga och svåra att gå i.. eller, jobbiga att gå i. Det är sjukt snyggt, men hur gör man för att orka en hel kväll i ett par höga pumps? Kan någon berätta det för mig? Tips, hit tack! :)




Mat mat mat och lite till
Publicerat: 2009-02-14, 17:52:14



Kött, potatis, sås, svamp och gelé, YUMMI!


Vit chokladmousse med krossad daim, YUMMI x 2!


Leia följde också med. :)


Ljuslykta som mamma och pappa fick! :)


Detta fick jag! Lite badolja, badsalt och tvål.. gulligt! :)




Dagens outfit
Publicerat: 2009-02-14, 14:07:05


Min alla hjärtans dag kommer firas med familjen. :) Emma och Tim och hans föräldrar kommer snart hit och så blir det massa god mat och så! Har aldrig firat denna dagen speciellt och hade inte gjort det idag heller om det inte var för att vi bjöd hit dom. :) Men visst är det en mysig dag för alla som har någon, själv lyckas man aldrig. :)

Såhär ser jag ut idag dagen till ära...




Shorts Cubus
Linne MQ
Jeansväst H&M
Klocka och stor guldring Guldfynd
Blom-ring Pilgrim
Armband GinaTricot




Alla hjärtans dag!
Publicerat: 2009-02-14, 13:02:13



Detta söta kort fick jag av min bästis Johanna igår! Världens bästa vän! Vi har typ suttit ihop i 17 år och kommer sitta ihop resten av livet, det är ett som är säkert. :) <3




Här är vi små, typ 14 kanske, haha! :)


Hihi




Puss på er!
Publicerat: 2009-02-14, 11:03:26


Idag är det alla hjärtans dag, så puss på er! :D



Haha jag vet att jag ser rolig ut! :D Och handen ser lite läskig ut!




En fredag som denna
Publicerat: 2009-02-13, 18:51:12


Nu ska jag snart till Jonas.. blir lite mysfredag med han, Johanna, Niklas och lite senare Sofie och hennes kompis Tim. :) Ska bli kul att äntligen komma ut och umgås med lite folk, har ju legat hemma sedan i lördags typ. :) Vad händer för er ikväll? Blir det Let's dance eller? :)






Välbehövlig rabatt!
Publicerat: 2009-02-13, 16:41:56


Denna rabatten från Lindex kom med posten idag! Mycket bra eftersom min foundation snart är slut, sen kan man handla massa annat skoj så man kommer upp i 300 kr och kan få 100 kr rabatt. ;) Wiie! Vill till Lindex nu... men får nog vänta till söndag, nåja.. kan kolla runt lite så länge efter vad jag mer kan köpa än min foundation. :)

Vad använder ni för foundation? Vad är er favorit i sminkväskan? :) Min är foundation och eyeliner, tror jag!





Nostalgi
Publicerat: 2009-02-13, 13:46:03


Var precis med mamma och handlade och vad hittade jag bland hyllorna om inte Tom & Jerry kex! Sådana åt jag alltid när jag var liten och älskade dom. :) MUMS!!! Riskakor hittade jag med, också mumsigt!






Fredagen den 13e
Publicerat: 2009-02-13, 11:32:56



     Hej på er! :)

     Hittade en bild sen i somras när man var brun och
     glad. ;) Vad jag tänkte skriva var egentligen att jag
     lagt in en liten undersökning i menyn till höger!

     Så glöm inte att rösta innan du lämnar 
     bloggen! ;)
















En utmanande utmaning
Publicerat: 2009-02-12, 23:58:37


Har fått en utmaning av Nima och Veronica att berätta om 8 av mina ovanor/vanor. Har suttit ett tag nu och försökt komma på 8 saker, det var riktigt svårt faktiskt, men jag lyckades till slut. :) Vissa saker kan man ju bara skratta åt, haha, men såhär ser min lista ut i alla fall:


1. Det första jag gör på dagen är att starta datorn (nästan alltid).
2. Jag äter sirap på mackorna (dock inte lika ofta nu, åt det alltid när jag var liten).
3. Jag hatar att gå upp tidigt på mornarna!
4. Jag kan bli sjukt arg/gnällig om jag är trött, hungrig eller stressad.
5. Jag låser alltid ytterdörren när jag kommit in, det går på reflex.
6. När jag sminkar mig gör jag ofta roliga/konstiga grimaser med munnen.
7.
Jag försöker oftast undvika att gå på A-brunnar (det sitter fortfarande i...)
8. Mitt fönster är öppet på natten året runt, även om det är 10 minusgrader.

Nu utmanar jag:

Beleza
Sibel
Madeleine
Johanna
Beata
Karin
Matildafiona
Debbie




Gamla mappar
Publicerat: 2009-02-12, 23:07:31


Letade nyss runt i gamla mappar efter en bild och hittade alla gamla bilder på mig! Var tvungen att lägga in denna bilden nedan som jag hittade. Här hade jag nyss klippt av håret i en page fast med stup, alltså längre fram, kortare bak.

Minns att jag tyckte denna bilden var jättebra, nu vet jag inte riktigt om jag kan tycka detsamma, haha. ;) Men i alla fall, håret har fått sig några klipp sen dess, det har blivit kortare och kortare har jag märkt. :)



Ingen bra bild direkt men ville visa skillnaden på då och nu. ;)


 





Imorgon
Publicerat: 2009-02-12, 20:21:39



Minns ni att jag skrev om DKNY's nya parfym Fresh Blossom för ett tag sedan? :)

Imorgon är det den 13 februari och den kommer ut i Kicks butiker! Jag vill lukta på den nu! :) Hoppas dom får in den här i Sjöbos lilla parfymeri-butik! :)






Förresten!
Publicerat: 2009-02-12, 15:08:58


Vad tyckte ni om Top Model-vinnaren? Jag tyckte Analeigh skulle ha vunnit! Jag visste ju iofs hela tiden att McKey skulle vinna eftersom jag råkade läsa det i en blogg, vilket kändes lite trist! Tyckte det var lite dåligt av den personen att skriva ut vem som vann, även om man kan ta reda på det hur lätt som helst eftersom programmet visas senare i Sverige, så finns det vissa som inte vill veta förrän programmet är slut här, men men. :)




Det går framåt..
Publicerat: 2009-02-12, 14:52:05


Fick en så söt kommentar idag där det stod såhär: "Nu vill jag att du ska bli frisk och börja blogga igen! :) Saknar dig! Kram!". Kommentaren fick jag från Veronica. :) Så roligt med sådana kommentarer! :)

Och ja, jag har varit dålig på att blogga, vilket är olikt mig, haha, men jag har varken haft någon ork eller inspiration nu när jag varit (är) sjuk. Börjar i alla fall friskna till nu, så snart är jag nog igång igen, hoppas ni hänger kvar. :)


Just nu vill jag vara såhär pigg, glad och finklädd som på bilden! :)





Host host
Publicerat: 2009-02-10, 12:02:13


Hej på er!

Blev inget bloggande igår och detta är nog det enda inlägget jag orkar skriva idag.
Ligger i soffan och är fortfarande sjuk! Ögonen rinner, näsan rinner, jag kallsvettas och hostar konstant - inte många rätt på mig med andra ord. ;) Nu ska jag spela betapet med Emma som nu också är sjuk efter att hon umgåtts med oss sjuklingar här hemma i helgen, stackare..





Emilia
Publicerat: 2009-02-08, 20:24:00






Fredagens!
Publicerat: 2009-02-08, 14:18:49



Stövlar Wedins

Strumpbyxor H&M

Fodralklänning GinaTricot

Väst H&M





Melodifestivalen
Publicerat: 2009-02-08, 13:20:21


Tittade på melodifestivalen igår med familjen. Som vanligt känns vissa bidrag bara sjukt löjliga, förutom Emilias låt You're my world! Tyckte den var jättehärlig och lite gullig på något sätt! :) Kul att hon gick vidare direkt till Globen! Vem tyckte ni var bäst? :)





Sjukling
Publicerat: 2009-02-07, 14:34:02


Det är jag det. Ligger i sängen med tjock tröja och duntäcke och fryser, har ont i kroppen och är allmänt hängig! Skulle egentligen ut i Malmö ikväll men det blir inget med det... Ska vara hemma med familjen istället och mysa och äta tacos, Emma är ju på besök till imorgon så det är kul. :) Nu ska jag vila så jag blir frisk igen! :) Natti!


Vad tycker ni om detta fotot?

Copyright: Elin Andersson




Gårdagens shopping...
Publicerat: 2009-02-07, 12:15:07


Tänkte egentligen visa igår vad jag fick med mig hem från shoppingen på Nova men det blev aldrig av. På listan hade jag ett par grymt snygga örhängen från GinaTricot som jag sett innan men aldrig köpte pga den långa kön, och attans att jag inte gjorde det för nu fanns dom inte kvar! :( Tänkte också titta på den gula sport-toppen från H&M, stod att "H&M Sport" fanns på Nova, men tydligen inte! Jaja...

I alla fall.. jag hittade en perfekt trenchcoat och en perfekt jeansväst från H&M! Emma och jag gick i 1½ timme bara på H&M. Hade kunnat gå där mycket längre och hittat en maaassa mer, men tyvärr blir det lite farligt för plånboken att gå där för länge så. Varför är man inte miljonär? ;)



Exakt samma modell som mockavästen som jag skrivit om tidigare, men detta är jeans med mocka-detaljer, ännu bättre, mums! :) Jag älskar jeans! 198 spänn!



Perfekt längd och material, skön, svart och ca 500 kr. Jag betalade däremot bara 400 kr eftersom det är 20% rabatt på valfri vara t.o.m den 13 februari! Kanonbra! :)





Inspiration
Publicerat: 2009-02-06, 20:11:52


Hemma från shoppingturen med Emma, hittade två underbara plagg som jag visar senare! :) Nu ska vi iväg på lite släktkalas. See you later! :)





Rihanna och Rachel Bilson, alltid lika snyggt klädda! Eller hur? :)




Vååår vår vår
Publicerat: 2009-02-06, 13:45:34




Brukar aldrig handla på Monki eftersom den närmsta butiken bara finns på stan i Malmö, men det finns ju maaassa fint på deras hemsida! Kolla bara in vårkollektionen! :)




Dagens outfit
Publicerat: 2009-02-06, 12:13:24


Idag har jag tankat bilen för första gången alldeles själv, haha! Duktigt va? ;) Ska till Nova Lund sen med Emma och shoppa lite och ikväll ska vi nog ha lite myskväll med film och så. :) Vad ska ni göra ikväll då? :)


Stövlar Wedins
Jeansleggings Unos Kläder (VILA)
Linne MQ
Kofta Vero Moda




Skönare får man leta efter!
Publicerat: 2009-02-05, 22:20:35





Idag fick jag min hoodtröja och den är SÅÅÅ skön! Älskar hoodtröjor, det är nog bland det skönaste plagget som finns? Eller hur?




Fransk manikyr
Publicerat: 2009-02-05, 20:43:39


Här kommer bilder på mina naglar! Köpte en nagelolja också, som går igenom konstmaterial, alltså gelén jag har på mina naglar som förstärkning. :)







Dagens outfit
Publicerat: 2009-02-05, 17:16:12


Nu har jag varit och fixat naglarna! Fransk manikyr blev det denna gången och jag är jättenöjd, dom kan växa lite mer bara! ;) Ska iväg och träna step nu, så jag lägger in bilder på naglarna efter träningen. :)


Stövlar Wedins
Jeansleggings Unos Kläder (VILA)
Tunika Unos Kläder (Vero Moda)
Kofta Unos Kläder (ONLY)




Fransar överallt
Publicerat: 2009-02-05, 14:24:01




Var nyss inne och kikade på Nilson's hemsida och hittade dessa stövlarna till höger. Väldigt lika mina tyckte jag, samma typ av stövel. Dock föredrar jag ju mina, jag älskar dom! ;) Fyndade mina för 500 spänn för ett tag sedan på Wedins, nedsatta 700 kronor. :) Däremot tror jag knappt mina finns i butik längre och då finns det ju alltid dessa från Nilson som kostar 1099 kronor, som också är snygga. :) Gillar detaljerna med fransarna och nitarna, vad tycker ni det? :)




Mamma säger att jag är född trött..
Publicerat: 2009-02-05, 12:13:51


Igårkväll var jag så himla slut, mina ögon sved och kunde knappt hålla sig öppna, så jag gick och la mig redan lite över tio. Det sjuka är att jag vaknade för en halvtimme sen, så jag har sovit i 13 timmar. Men jag behövde det väl. :)

Nu ska jag äta frukost och sedan göra mig klar, ska ju iväg vid tre. :)

Tog lite fler bilder på rummet igår, har fått upp hylla, speglar och lite sånt nu. :)


 

Lampan i fönstret är provisorisk! ;)




One last goodbye..
Publicerat: 2009-02-04, 19:55:35


Precis hemkommen från Sjöbo fitness, har stått i receptionen ikväll. Det kändes så tomt när jag kom hem.. ingen hund som kom och mötte mig och ville hälsa. Men nu har hon det bra, hon somnade in snabbt hos veterinären, hon var så trött, min lilla Thilda!

Imorgon ska jag fixa naglarna. Skulle egentligen gjort det idag men jag fick skjuta upp det! Så imorgon kl. 15.00 sitter jag och blir ompysslad. :) Nu ska jag dra på mig mjukisbyxorna, ta bort sminket, äta, titta på Top model och bara ta det LUGNT!





Min älskade Thilda.
Publicerat: 2009-02-04, 11:07:50


Efter kl. 14.00 idag finns inte världens finaste, vackraste, mysigaste, snällaste, bästa Thilda längre. Hur kan man fästa sig så mycket vid ett djur? Detta känns så himla hemskt! Har gråtit enda sen 6 i morse från och till. Hon är en del av familjen nu, jag kan inte ens komma ihåg hur det var innan vi hade henne. Dom som inte har haft eller har djur kan nog inte riktigt förstå hur stor sorgen kan vara efter ett djur. 

Jag vill inte att hon ska försvinna, men jag vet att detta är det bästa, man ser på henne att hon inte mår bra. Hon har i alla fall levt ett nästan 13 år långt liv och hon har haft det så bra som man kan ha det!



 


 




Mumsig pastasallad! Låter det inte gott?
Publicerat: 2009-02-03, 22:19:19






Bara för att..
Publicerat: 2009-02-03, 18:34:28


Bara för att jag har så grymt lite att skriva om idag så lägger jag in en gammal outfit, från den 26 december. Kanske lägger in ett litet recept efter step-träningen. ;)


Stövlar Bianco Footwear
Strumpbyxor H&M
Shorts Cubus
Linne MQ
Halsband ONLY




Why do all good things come to an and?
Publicerat: 2009-02-03, 17:07:36


Har precis varit ute och gått i en timme, skönt att rensa tankarna lite! Det är så mycket som är förvirrande i mitt liv just nu, bland annat vad jag ska plugga till hösten.

Just nu vill jag helst arbeta som inköpare i en klädesbutik, eller åtminstone i butik. Har tittat runt på lite KY-utbildningar, någon annan sorts utbildning känns uteslutet för mig! Tror i alla fall att jag ska söka in till ett par, tre utbildningar i Malmö - Inköp & supply management, internationell butiksledare och visual merchandiser. :) Något annat tips?

En annan hemsk sak är att Thilda är sjuk! Hon är snart 13 år så det är inte så konstigt men jag vill verkligen inte vara utan henne, det kommer bli så tomt då...

Deprimerande inlägg, jag vet, men så är det ibland, nu ska jag äta korv och pommes frites, mums! :)





ONLY
Publicerat: 2009-02-03, 13:49:41




Tre söta halsband från ONLY! 100 kr styck.




Lite nytt skadar aldrig
Publicerat: 2009-02-02, 23:09:50


Tänkte bara säga att jag har fixat en ny rubrik (Kost & hälsa) och en ny underkategori - Mat- och bakrecept! :) Tyckte det kunde vara kul att skriva lite mer om mat och lägga in lite fler recept då och då, både nyttiga och mindre nyttiga. ;)
 
Just nu finns där ju bara två recept: chokladkola och mellanmål med yoghurt & jordnötter. Men det kommer fler! Vad sägs om det? :)





Något för nöt-älskare!
Publicerat: 2009-02-02, 22:05:23






Hem ljuva hem!
Publicerat: 2009-02-02, 21:32:32


Har tillbringat min kväll på Sjöbo fitness, trivs verkligen med att vara där, men nu är jag hemma igen i soffan, inte så dumt det heller efter att ha tröttat ut mina muskler med ett styrkepass! :) Hittade ett enkelt mellanmåls-recept i en tidning på SFC som verkade mumsigt, tänkte skriva ihop det och lägga in i bloggen snart! ;)





Då var det måndag igen
Publicerat: 2009-02-02, 16:16:08


Har varit på arbetsförmedlingen idag som vanligt, därefter mötte jag upp Johanna och Sofie i byn och tittade i lite affärer, hittade massa jag ville ha men hör och häpna: jag höll i plånboken! ;) (Rättare sagt hade jag lagt kvar den i bilen).

Nu ska jag strax iväg till SFC för att stå i receptionen och sen träna det sista passet som är ett muskelpass! Bjuder på ett litet kollage såhär innan jag beger mig, snällt va?... ;)



Jeans GinaTricot
Topp GinaTricot
Stövletter Scorett
Väska Asos
Armband H&M
Sjal H&M




Dagens outfit
Publicerat: 2009-02-02, 09:49:24



Stövlar Wedins
Knästrumpor MQ
Strumpbyxor H&M
Linne BikBok
Kofta Unos Kläder (ONLY)
Skärp H&M




Rummet
Publicerat: 2009-02-01, 23:04:48


Nu är jag hemma igen och kan lägga ut bilder på rummet. Har tränat och varit hos Jonas och tittat på film så har inte hunnit tidigare. :)

Det är inte riktigt färdigt än men såhär ser det ut än så länge på mitt rum i alla fall! :) Lampan i fönstret ska bytas ut mot en annan och en hylla ska upp. :)






Februari-söndag
Publicerat: 2009-02-01, 14:24:58


Kan ni förstå att det redan gått en månad på år 2009?! Det kan knappt jag, usch...

Har varit grymt tråkiga inlägg och dåligt bloggande från min sida denna helgen känner jag. Men imorgon börjar en ny vecka och då blir det bättring! :)

På onsdag är det typ 3 veckor sedan jag gjorde nagelförstärkning så då är det dags att fixa naglarna igen, vilket syns på bilderna nedan också, haha. Blir nog fransk manikyr denna gången, nu har naglarna växt ut lite mer ju. :)

Nu!




3 veckor sedan, nygjort.




Och förresten, lägger ut bilder på rummet senare, det är inte riktigt klart ännu! :)





Lördagsuppehåll
Publicerat: 2009-02-01, 01:49:54


Idag (igår enligt klockan) var första dagen sen jag började blogga som jag inte skrev något alls! Men, har inte haft något kul att skriva och har knappt varit hemma idag så. :) Har varit hos en vän hela dagen och legat i soffan och tittat på film, det är det enda jag gjort idag, bokstavligen! Känns som att det är söndag, men vilken tur att det inte är det då! :)

Imorgon antar jag att det blir lite fix på rummet. Mamma och pappa har varit i Malmö idag och köpt lite möbler till mig på - ett nytt skrivbord, gardiner och en hylla! :) Sen så, ska jag fota och lägga in bilder här så alla som är intresserade får se! ;)











Hej och välkommen
till min blogg!

Elin heter jag. En tjej från
Skåne som är galen i vitt
och som älskar kläder
och inredning.
Arbetar som dekoratör på
KappAhl och när jag inte
arbetar pysslar jag med
bloggen, tränar och/eller
står i receptionen på Sjöbo
Fitnesscenter, umgås med
mina vänner, fotograferar,
shoppar eller reser.
Det var lite om mig!
Hoppas du hittar något
som faller dig i smaken
här i min vita blogg! ♥

Kontakt:
[email protected]




RSS 2.0

Totalt antal besökare:
Besökare denna vecka:
Besökare idag: